Private Internet Access arvostelu

Private Internet Access on yksityisyyteen keskittyvä VPN palvelu, joka rajoittaa kolmansia osapuolia ja hallitusta vakoilemasta sinua

Private Internet Access VPN (a.k.a PIA) on VPN palveluntarjoaja, joka avattiin 2010 Yhdysvalloissa olevan yrityksen toimesta rekisteröityneenä saman nimen alle. Työkalun päähuomio kiinnittyy yksityisyyden suojaamiseen, estämään yrityksiä, verkkorikollisia ja hallituksia vakoilemasta käyttäjiä, ottamalla yhteyden etäpalvelimen kautta ja salaamalla käyttäjien IP-osoitteet.

Tämä Yhdysvalloissa oleva VPN palveluntarjoaja tunnistetaan tällä hetkellä yhdeksi suosituimmista VPN palveluista Yhdysvalloissa, Kiinassa, Euroopassa, Venäjällä ja muilla mantereilla. Se takaa vakaan yhteyden 3303 palvelimella 48 maassa ja sillä on korkea maine edistyneen VPN tunnelin, kerrostetun turvajärjestelmän, TCP/IP käyttöliittymän tai kerneltason, nollalogin, armeijatason online tietojen suojauksen ja erittäin nopean suorituskyvyn ansiosta. 

Private Internet Access VPN on yhteensopiva kaikkien käyttöliittymien kanssa, kuten Windows, Linux, macos, iOS, sekä Android. Se voi myös toimia laajennuksena Opera, Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimilla. Työkalu voidaan kustomoida käyttäjien mieltymysten mukaan. 

Sen lisäksi, että se piilottaa käyttäjien IP-osoitteet, Private Internet Access työkalu on varustettu useilla ylimääräisillä ominaisuuksilla, kuten Kill Switch, DNS vuotosuoja ja IP-vuotosuoja. Tällä VPN palvelulla sinun ei tarvitse käyttää rahaa mainosohjelmien poistosovelluksiin, koska siinä on sisäänrakennettu Sokkelo ominaisuus, joka tunnistaa kolmansien osapuolien mainokset ja estää ne automaattisesti. 

Kaikki Private Internet Access VPN palvelun tarjoamat palvelut on testattu miljoonien ihmisten toimesta. Useimmat heistä myöntävät, että se on tehokas, ominaisuuksia täynnä oleva VPN palvelu edulliseen hintaan. Tässä arvostelussa me kerromme miksi sinun kannattaa tulla yhdeksi VPN asiakkaaksi, mitkä ovat sovelluksen hyviä puolia, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit hankkia sen.

Nimi Private Internet Access VPN
Yksityisyys Työkalu ei seuraa käyttäjätietoja. Se ei kerää logeja, salaa tiedostot, piilottaa IP-osoitteet pitääkseen käyttäjät nimettöminä
Paketit Tarjolla on kolme pakettia: 1 kk, 6 kk, 18 kk. Hinta riippuu paketista ja alennuksista, haarukka on €2.66 – €9.29
Protokollat IKEv2/IPSec, L2TP/IPSec, OpenVPN (TCP/UDP), WireGuard
Salaus AES-128, AES-256
Turvaominaisuudet
 • DNS Vuotosuoja
 • Ensimmäisen osapuolen DNS
 • IPV6 Vuotosuoja
 • Tuki: TCP Port 443
 • VPN Kill Switch
 • WebRTC Vuotosuoja
Lisäominaisuudet Ad Blocker, SOCKS, Split Tunneling

Private Internet Access VPN takaa täyden online nimettömyyden

Private Internet Access VPN ei pidä mitään logeja. Se on yksi ominaisuus, joka erottaa tämän ohjelman VPN palveluiden joukosta. Ohjelman kehittäjä seuraavat täysin ilman logeja toimivaa periaatetta, joka tarkoittaa, että he eivät tallenna mitään logitietoja, joita verkon kautta siirretään. 

Tarkka turvakäytäntö takaa henkilötietojen täyden vuodottomuuden, kun olet verkossa, lataat materiaalia tai teet online hakuja. Private Internet Access logeja ei koskaan kirjoiteta kovalevyille ja aktiviteettilogeja ei anneta koskaan kolmansille osapuolille. Yksityisyydensuoja sanoo:

The data controller does not collect or log any traffic or use of its Virtual Private Network (“VPN”) or Proxy.

Vahva turva- ja salausmalli

Private Internet Access tai PIA on yksi markkinoiden turvallisimmista VPN palveluista. Se luottaa luotettavaan salausmalliin piilottaakseen käyttäjien IP-osoitteet ja internetliikenteen. Työkalu tukee useita protokollia, kuten OpenVPN, WireGuard, IKEv2, sekä L2TP/IPSec, se antaa käyttäjälle myös mahdollisuuden valita UDP ja TCP yhteyksien väliltä. 

Ensisijaisesti PIA salaa Internet yhteydet OpenVPN ja AES 128-bit salausalgoritmilla. Käyttäjät voivat kuitenkin kustomoida salausmallin ja käyttää AES-256 (CBC tai GCM) salausta sen sijaan. Tietojen salaus ja VPN kädenpuristus on ensisijaisesta asetettu RSA-2048 ja SHA-256, käyttäjä voi kuitenkin vaihtaa salauksen tason, asettaa sen RSA-4096 ja SHA-384, tai sammuttaa salauksen kokonaan. Salaustapojen kustomoinnin mahdollisuus on todella arvostettu, koska vahvempi salaus tarkoittaa hitaampaa internet nopeutta. Siten ihmiset voivat päättää luottaa heikompaan salaukseen saadakseen nopeamman nettiyhden. 

PIA encryption model

PIA kehittää tällä hetkellä uutta tukea WireGuard VPN protokollalle, joka viimeisten testien mukaan parantaa VPN palvelun nopeutta ja antaa sen pitää korkeimman mahdollisen yksityisyydensuojan ja turvallisuuden. 

Toinen PIA tukema ominaisuus on sisäänrakennettu suoja IPv4 ja IPv6 vuodoille, DNS vuodoille, ja VPN kill switch alustoille (PIA selaimen laajennuksessa on joitain ongelmia). 

Internetliikenteen ja IP-osoitteen salauksen lisäksi, VPN palvelu on täynnä ylimääräisiä ominaisuuksia. Useimmat ominaisuuden on suunnattu kokeneille käyttäjille, jotta he saavat käyttöönsä edistyneitä turvavaihtoehtoja. Ne ovat seuraavat:

 • VPN kill switch
 • SOCKS5 proxy
 • Haittaohjelmien ja seurannan suoja
 • Split-tunneli
 • Porttien jakaminen

Nämä asetukset voidaan ottaa käyttöön manuaalisesti PIA asetuksista. Jos käytät PIA Chrome laajennusta, niin voit ottaa käyttöön eston sijainnille, evästeille, verkkosivustojen viitteille.

Private Internet Access asennus ja yhteensopivuus

Personal Internet Access for Macs

Useista kilpailijoista poiketen, Private Internet Access VPN tukeen kaikenlaisia käyttöjärjestelmiä, kuten:

 • Windows
 • Linux
 • macOS
 • iOS
 • Android

Siitä on saatavilla mobiili- ja pöytäversiot, sekä laajennus Mozilla Firefox, Opera, sekä Google Chrome nettiselaimille. Tämän kaiken lisäksi se on yhteensopiva striimauslaitteiden kanssa, kuten Amazon Fire TV Stick. Sitä voidaan käyttää kymmenessä laitteessa kerrallaan, tämä tekee siitä johtajan usean laitteen käytössä. 

Sovelluksen asennus on helppo hoitaa. Valitse paketti, joka sopii tarpeisiisi (kuukausittain, 6-kuukauden välein, vuosittain), maksa pyydetty summa ja käynnistä ladattu asennusohjelma. Vaikka käyttöliittymä vaikuttaa ensin hieman monimutkaiselta, älä masennu sen monimutkaisesta ulkonäöstä.

Sen käyttöliittymä on itseasiassa käyttäjäystävällinen ja asetusten kustomointi ei vaadi teknistä tietämystä. Aseta tumma tai vaalea tila, valitse haluamasi kieli (19 kieltä saatavilla) ja valitse kompakti perustila tai yksityiskohtaisempi tila (näyttää pika-asetus valikon, suorituskyky raportin, tilaustyypin ja enemmän). 

PIA works on most of the platforms

Nopeus, Suorituskyky, Rajoittamaton Internetyhteys

On tunnettua, että VPN palvelut yleensä hidastavat internetyhteyttä ja latausnopeutta. Tästä huolimatta, ammattimaisen VPN palvelun ei pitäisi yleensä hidastaa internet nopeutta. PIA on VPN palvelu, joka ei vaikuta internet nopeuteen negatiivisesti. Jos et halua vahvaa salausta, niin voit kustomoida asetuksia ja heikentää salausta nopeuttaaksesi internetin nopeutta, jos se vaikuttaa hitaalta. 

Personal Internet Access speed

Käyttämällä PIA palvelu, ihmiset saavat rajoittamattoman yhteyden Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Hollannissa, Kanadassa, Romaniassa, Saksassa, Ranskassa ja Sveitsissä oleviin internetpalveluihin. Maarajoitusten ohittaminen on usein päätavoite käyttäjillä, jotka eivät halua suojata yksityisyyttä, vaan haluavat pääsyn palveluihin, kuten Netflix, BBC, Player, Hulu, Disney+, sekä useat muut.

On useita palveluita, joilla on tiukka sensuuripolitiikka, esimerkiksi Kiinan kansalaisilla on todella rajoitettu internet pääsy. Siksi PIA voi auttaa ohittamaan nämä rajoitukset. ISP tai palomuurin eston poistamisen lisäksi, PIA VPN voi myös poistaa lukituksen useilta P2P palveluilta, jotka sinun ISP on estänyt. 

Personal Internet Access opens Netflix

Laitteet, Hinnoittelu ja Paketit

Jos mietit Private Internet Access palvelun tilauksen hankkimista, niin voit valita kolmen peruspaketin välillä. Jos haluat testata palvelua, niin sinulle tarjotaan kuukauden tilaus hintaan €9.29. Jos pidät palvelusta, niin voit säästää rahaa tilaamalla PIA palvelun kuudeksi kuukaudeksi €55.74 kertamaksulla. Palveluntarjoajalla on kuitenkin usein alennuksia.

Tällä hetkellä kuuden kuukauden tilaus voidaan ostaa €34.00 kertamaksulla tai €5.67 per kuukausi. Palvelun paras hinta on vuoden tilauksella. Vuosihinta on silloin €37.19 sen sijaan €130.06. Tällä hetkellä ihmiset voivat kuitenkin käyttää 71% alennusta, joten he maksavat €2.66 kuussa + kahden kuukauden ilmainen tilaus lahjana. 

Personal Internet Access pricing

PIA palvelun hinnat voivat vaihdella, mitä pidemmän tilauksen teet, niin sitä alhaisempi hinta on. Tämän lisäksi kehittäjät tarjoavat usein alennuksia palvelusta. PIA hinta sopii kaikille. Osto on tämän lisäksi riskitön, koska jokainen lisenssi ostaja, joka on tyytymätön palveluun voi käyttää 30-päivän rahat takaisin takuuta. 

On tärkeää kiinnittää huomiota, että PIA tilaus antaa käyttäjien pitää palvelun käytössä 10 laitteessa kerrallaan. Siksi voit suojata kaikki laitteesi yhdellä tilauksella. Rekisteröidyille käyttäjille tarjotaan myös 24/7 tuki (vain englanniksi), live chat tuki (maanantaista perjantaihin), täysi UKK tietokanta ja muut artikkelit, jotka auttavat ratkaisemaan mitkä tahansa PIA liittyvät ongelmat. 

Arvio Private Internet Access VPN palvelusta

Private Internet Access VPN arvostelussa olemme korostaneet pääsyyt, miksi tämä palvelu on hyödyllinen ja miksi ihmisten kannattaa valita tämä työkalu. Ensimmäiseksi, PIA tarjoaa yksityisyyden suojan, takaa nimettömän nettiselaamisen, ei tallenna logeja eikä mitään tietoja sen käyttäjistä. 

Sen lisäksi, etteivät hallitukset voi vakoilla sinua. PIA palvelua käyttämällä voit ohittaa sensuurisäännöt, palomuurit, kolmansien osapuolien evästeet, vakoiluohjelmat ja ottaa kolmansien osapuolien sovellukset pois käytöstä. Tällaiset lisäominaisuudet antavat sinun selata nettiä turvallisemmin. 

VPN palvelun ovat yleisesti loistavia, mutta voivat hidastaa latauksia tai vaikuttaa hieman internetin nopeuteen, tämän hetken digitaalisella aikakaudella ihmiset tarttuvat toimeen suojatakseen yksityisyyttään ja pysyäkseen erossa kaikkialla piileskelevistä haittaohjelmista. 

PIA tilauksen ostaminen on loistava valinta, koska saat ominaisuuksia täynnä olevan palvelun edulliseen hintaan. Yksi tilaus antaa sinun suojata 10 laitetta, joita käytät, on alustana sitten Windows, Mac, iPhone, tai Linux. Jos sinulla on yhä epäilyksiä, niin me suosittelemme kokeilemaan yhden kuukauden tilausta. Et menetä mitään, koska voit saada rahasi takaisin 30-päivän ajan, jos olet sitä mieltä, ettet tarvitse VPN palvelua. 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Private Internet Access tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Private Internet Access tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Private Internet Access, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Private Internet Access ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Private Internet Access tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Asiantuntija taistelussa haittaohjelmia, viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan.

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa