Vakavuus luokka:  
  (25/100)

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” virus - helmi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Congratulations Amazon User pop-up palaa juuri ennen vuotta 2018

"Congratulations Amazon User" virus

Congratulations Amazon User on tekaistu ilmoitus, jota käytetään varastamaan ihmisten henkilökohtaisia tietoja. Ennen kuin lankeat uskomaan, että sait lahjan Amazonilta, niin muista tarkistaa sivuston nimi kahdesti hälytysikkunassa.

Teknisesti, Congratulations Amazon.com User virus on petollinen online huijaus, joka kohdistaa mainosohjelmalla saastutetut tietokoneet. Nämä mainoksiin perustuvat ohjelmat ovat tärkeässä roolissa tämän petoksen onnistumisessa, sillä ne ohjaavat käyttäjät vaaralliselle sivustolle, jossa tekaistua Amazon pop-uppia näytetään.

Käyttäjät huijataan usein luulemaan, että Congratulations Amazon User pop-up on laillinen, koska sen suunnittelussa on käytetty ainutlaatuista Amazon tyyliä. Siinä on jopa merkin logo päällä, joka tekee viestistä vielä uskottavamman. Tällainen petollinen tekniikka ei ole reilu ja sitä on jo käytetty ”Package not delivered” sekä vastaavissa huijauksissa.

On valitettavasti useita käyttäjiä, jotka lankeavat näihin temppuihin ja he eivät suorita Congratulations Amazon User scam poistoa, siksi he vahingossa saastuttavat tietokoneensa muilla haittaohjelmilla tai paljastavat arkaluontoiset tietonsa epäluotettaville kolmansille osapuolille. Mainosohjelma voi levitä missä tahansa maassa, olkoon se Ranska, Saksa tai Espanja, joten kaikkien tulee varoa tätä tartuntaa.

"Congratulations Amazon User" mainosohjelma viruksen kuvaTekaistu "Congratulations Amazon User" pop-up, jonka vaarallinen mainosohjelma luo, on näytetty yllä. Muista miltä se näyttää ja koeta välttää sitä.

Lisää yksityiskohtia tästä huijauksesta

Yleensä Congratulations Amazon User viruksen koko viesti on tällainen:

Congratulations Amazon User, you have (1) Amazon Gift reserved!
Every Thursday we choose 10 lucky users randomly from to receive 1 FREE gift from Amazon. This is our way to thank you for your continuous support for our products and services.
You can choose a PlayStation 4, $1000 Amazon Gift Card, or iPhone 7 plus.
To win all you need to do is to answer the following 4 questions.
Note: 10 randomly chosen users got this invitation and there are only a few prizes left.
You have 1 minute and 36 seconds to answer the following questions before we give the prizes to another lucky user. Good Luck!
Question 1 of 4:
Who founded Amazon?
Sergey Brin and Larry Page / Jeff Bezos / Steve Jobs

Sinun tulee muistaa, että Amazon tai muu online ostopalvelu ei KOSKAAN pudota arvontavoitto viestejään tai paketin lähetyksen epäonnistumisen viestiä satunnaisilla sivuilla. Jos näet tällaisia pop-uppeja näytölläsi, niin olet luultavasti huijareiden kohteena.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on poistua huijaussivulta tai sulkea vaaralliset pop-upit heti. On suositeltavaa pakottaa selaimen sulkeminen, koska näiden mainosten sulje painike voi piilottaa linkkejä vaarallisille sivuille ja niiden klikkaaminen voi johtaa uudelleenohjaukseen vasten tahtoasi.

Kun olet poistunut selaimeltasi, niin sinun kannattaa käynnistää jokin turvatyökalu tietokoneesi järjestelmän tarkistamiseen ja poistaa mainosohjelma sekä muut roskatiedostot automaattisesti. Me suosittelemme ReimageIntego ohjelmaa tehokkaaseen puhdistukseen.

Uusi versio – Amazon Gift Card pop up huijaus

Me olemme raportoineet uudesta, netissä leviävästä huijauksesta ja se käyttää Amazon nimeä. Se ilmaantuu, kun sinut ohjataan Bigbrandgiftcards.com tai vastaavalle vaaralliselle sivulle, joka sanoo: ”Ota osaa mielipidekyselyyn ja voit voittaa $1000 Amazon Lahjakortin(Take a survey to see if you qualify for a $1000 Amazon Gift Card)”. Tämä mielipidekysely on tietenkin huijaus, jolla koetetaan huijata ihmisten henkilökohtaisia tietoja ja rahoja.

Sivustoja joille sinua voidaan ohjata, ja jotka voivat huijata sinua Amazon Gift Card huijauksella tai vastaavalla ovat Surveystarz.com, Gift-sale.stream, Bigbrandgiftcards.com, offers.boumio.com, Worldtradereklama.ru sekä useat muut. Muista pysyä niistä erossa ja älä koskaan julkaise henkilökohtaisia tietojasi, jos et tiedä kenen kanssa olet tekemisissä. Poistaaksesi Amazon Gift card popup huijauksen, sinun pitää suorittaa järjestelmän täysi tarkistus turvaohjelmalla.

Tekaistujen mainosten ja huijausten tunnistaminen:

Tekaistu “Congratulations Amazon User” tai ”$1000 Amazon Gift Card” hälytykset ovat helppoja huomata, mutta ne eivät välttämättä kerro mainosohjelman tartunnasta. Voit törmätä vaaralliseen pop-uppiin, kun selaat laitonta materiaalia tai olet elokuvien striimaussivulla .

Jos näiden ilmoitusten luoja on mainosohjelma, niin et törmää niihin vain kerran, mutta törmäät niihin yhä uudelleen ja uudelleen.

Voit myös törmätä muihin mainoksiin, julisteisiin, video/ääni mainoksiin, jotka hallitsevat vierailemiasi sivuja. Lopuksi, selaimesi lataa sivustot hitaammin tai se kaatuu latauksen aikana. Nämä ovat selviä merkkejä Congratulations Amazon User pop-up huijaus tartunnasta.

Congratulations Amazon User mainosten poiston

Paras taktiikkaa Congratulations Amazon User viruksen poistamiseen PC:ltä on automaattinen järjestelmän tarkistus ammattilaisten antiviruksella. Pop-uppien laukaisija on tuntematon mainosohjelma, joten vie aikaa etsiä se manuaalisesti.

Poistaaksesi Congratulations Amazon User huijauksen iPhone tai iPad laitteelta, sinun pitää tarkistaa se mobiililaitteen turvaohjelmalla. Tässä tapauksessa voit käyttää ReimageIntego Mac versiota. Voit tietenkin selata myös viimeksi asennetut ohjelmat ja poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät.

Jos kuitenkin olet tilanteessa, jossa sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin poistaa Congratulations Amazon User manuaalisesti, niin me suosittelemme lukemaan meidän asiantuntijoiden valmistelemat ohjeet artikkelin lopussa ja suorittamaan kaikki askeleet huolella.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
"Congratulations Amazon User" virus kuvankaappaus
"Congratulations Amazon User" virus kuvankaappaus"Congratulations Amazon User" virus kuvankaappaus
"Congratulations Amazon User" virus kuvankaappaus

Manuaalinen ”Congratulations Dear Amazon User” viruksen Poisto-ohje:

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” Windows järjestelmistä

Manuaalinen viruksen poisto-ohje Windows järjestelmälle on alla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”Congratulations Dear Amazon User” sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”Congratulations Dear Amazon User” tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Congratulations Amazon.com User huijauksen Mac laitteelta, sinun pitää löytää epäilyttävän näköiset sovellukset. Muista poistaa ne, jotta voit poistaa harhaanjohtavat ilmoitukset ja uudelleenohjaukset.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”Congratulations Dear Amazon User” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ”Congratulations Dear Amazon User” sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ”Congratulations Dear Amazon User” poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” virus Microsoft Edge selaimesta

Poistaaksesi tähän huijaukseen liittyvän mainosohjelman, sinun pitää nollata selaimesi. Nollataksesi MS Edge selaimen kokonaan, seuraa näitä askeleita:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”Congratulations Dear Amazon User” pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”Congratulations Dear Amazon User” sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”Congratulations Dear Amazon User” poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” Google Chrome selaimelta

Suorittaaksesi PUP poiston, nollaa selaimesi ja mene takaisin asetuksiin, jotka ehkä vaihdettiin viruksen ollessa tietokoneella. Google Chrome selaimessa, nollaus tehdään tällä tavalla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”Congratulations Dear Amazon User” sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”Congratulations Dear Amazon User” poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”Congratulations Dear Amazon User” Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”Congratulations Dear Amazon User” tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”Congratulations Dear Amazon User” poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”Congratulations Dear Amazon User” rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä