Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Amazon 1Button App (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Onko Amazon 1Button App luotettava sovellus?

Amazon 1Button App

Amazon 1Button App virus, tunnetaan myös nimellä Amazon Browser Bar, vaikuttaa hyödylliseltä sovellukselta, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden saada tietoa viimeisimmistä online tarjouksista ja alennuksista, antaa heille työkalun luoda toivomuslistoja ja lupaa useita käytännöllisiä ominaisuuksia. Turvallisuusasiantuntijat ovat kuitenkin leimanneet sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja, vielä tarkemmin, mainosohjelmaksi.

Tämä ohjelma ansaitsee nämä nimet useasta syystä. Ensimmäiseksi, se käyttää muita ilmaisohjelmia päästäkseen tietokoneille ilman lupaa. Jo yli vuoden ajan, tämä epäilyttävä sovellus on sopinut yhteen Internet Explorerin kanssa, Tämän artikkeli kirjoituksen hetkellä, on jo raportteja, että Amazon 1Button App kaappaaja on ollut myös Google Chrome, Mozilla Firefox sekä Safari selaimilla.

Jotta asiat olisivat vielä huonommin niin se sopii myös älypuhelimiin, tabletteihin ja toimii sekä Windows ja Mac OS järjestelmissä. Kun se on asennettu niin se käynnistää AmazonBrowserBar.3.0.dll prosessin Windows Tehtävien Hallinnassa ja se voi asentaa myös ylimääräisiä lisäosia, selaimen laajennuksia tai työkalupalkkeja kaikille saastuneille selaimille.

Useimmat näistä ohjelmista ovat hyödyttömiä ja ne on siinnuteltu vain seuraamaan nettiselaamistasi ja keräämään ei-henkilökohtaisia tietojasi. Näitä tietoja tarvitaa, että mainosohjelma voi luoda kohdistettuja mainoksia. Amazon 1Button App mainokset tuntuvat erityisesti osumaan viimeksi vierailtuihin sivuihin, katsottuihin sivuihin ja tietoihin joita olet hakenut.

Tämän lisäksi, nämä mainokset tulevat suurina määrinä ja ne jahtaavat sinua kaikkialle. Ole varovainen ja älä klikkaa niitä jos et halua päätyä huonomaineiselle sivulle. Tämän lisäksi, kerätyt tiedot on helppo jakaa kolmansille osapuolille, koska ohjelman Käyttöehdot eivät kiellä sitä. Jo tästä syystä Amazon 1Button App poistoa ei kannata edes miettiä.

Amazon 1Button App

On myös tärkeää mainita, että jotkut ihmiset ovat raportoineet Amazon 1Button App uudelleenohjaus ongelmasta. Vaikka tämä mainosohjelma voi tarjota kohdistettuja mainoksia, ne voivat johdattaa sinut täysin turhalle sivulle. Esimerkiksi, mainos joka tarjoaa hyvän tarjouksen uudesta autosta voikin lähettää sinut epäilyttävälle uhkapeli tai lataussivulle.

Muista aina poistua tällaiselta sivulta heti ja suorita järjestelmän tarkistus tietokoneellasi. Tee tarkistus aina maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Uudelleenohjausten huomiotta jättäminen ja annetun tarjouksen käyttäminen voi päättyä onnettomasti. Voit saada jopa lunnasohjelman PC:lle!

Näistä kaikista asioista huolimatta, Amazon 1Button App haittaohjelma on yhä osittain laillinen ohjelma, joka voi vaikuttaa todella hyödylliseltä joillekin. Sinun pitää kuitenkin olla todella varovainen ja miettiä tosiasiaa, että sitä levitetään yleensä muiden potentiaalisesti vaarallisten ohjelmien, kuten KMPlayer, Movie Wizard, MixVideoPlayer, Local Temperature ja useiden mukana.

Jos olet jo asentanut sen muun ilmaisohjelman mukana niin poista Amazon 1Button App heti. Jos sinulla on Windows PC niin meidän suosittelema ohjelma on ReimageIntego, se on näyttänyt todella hyviä tuloksia PUP, virus ja haittaohjelmien poistossa. Jos sinulla on Mac OS niin koeta SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa.

Miten voit estää tämän sovelluksen pääsyn tietokoneelle?

Voit alkaa saamaan Amazon 1Button App mainoksia haluat niitä tai et. Tämä johtuu siitä, että tätä sovellusta levitetään yleensä laillisten freeware ja shareware ohjelmien tai muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien mukana. Voidaksesi löytää ja poistaa Amazon 1Button App sovelluksen ja muut valinnaiset komponentit, jotka voivat olla lisätty lataamaasi ohjelmisto pakettiin, sinun pitää valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa ja tarkistaa kaikki huolellisesti.

ÄLÄ vain klikkaa ”Seuraava” painiketta jos et ole täysin varma mihin suostut. Muuten hyväksyt Amazon 1Button App sovelluksen ja sen kumppanit asennettaviksi tietokoneellesi. Me suosittelemme aina lukemaan Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksen (EULA), Yksityisyyden Suojan ja muut tiedot jotka ohjelmasta voit saada, tämä voi auttaa sinua päättämään onko se luotettava vai ei.

Amazon 1Button App poistotavat:

Jos sinut on jo huijattu asentamaan Amazon 1Button App virus, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit seurata ohjeita jotka on annettu artikkelin alla ja poistaa tartunnan manuaalisesti tai voit käyttää yhtä suosittelemaamme haittaohjelman poistajaa ja poistaa Amazon 1Button App viruksen PC:ltä automaattisesti.

Molemmissa tavoissa on etunsa ja haittansa, mutta jos haluat puhdistaa järjestelmän kokonaan niin me suosittelemme automaattista poistotapaa. Manuaalisten Amazon 1Button App poisto-ohjeiden seuraaminen ei paljasta tai anna poistaa roskatiedostoja tai ohjelmia, jotka PC:lle tulivat Amazon 1Button App sovelluksen lisäksi. Vain täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä anti-viruksella saa kaiken kuntoon.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Amazon 1Button App Poisto-ohje:

Poista Amazon 1Button App Windows järjestelmistä

Amazon 1Button App tai muun potentiaalisesti ei toivotun ohjelman poistaminen on aina riski, koska voit jättää jälkeesi joitain viruksen komponentteja joita et huomaa. Jos sinulla on tilaisuus niin ole hyvä ja tarkista tietokoneesi maineikkaalla anti-virus ohjelmalla. Jos et tee sitä niin seuraa alla olevia ohjeita.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Amazon 1Button App sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Amazon 1Button App tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Amazon 1Button App Mac OS X järjestelmästä

Amazon 1Button App on tartunta joka ei kohdista vain Windows järjestelmiä kuin muut PUPit, se ilmaantuu myös Mac OS X järjestelmiin. Jos se on päässyt myös sinun laitteellesi niin tarkista se ammattilaisten anti-virus ohjelmalla, Jos et voi tehdä sitä niin voit koettaa poistaa viruksen alla olevien ohjelmien avulla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Amazon 1Button App tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Amazon 1Button App Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Amazon 1Button App sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Amazon 1Button App poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Amazon 1Button App Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Amazon 1Button App pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Amazon 1Button App Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Amazon 1Button App sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Amazon 1Button App poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Amazon 1Button App Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Amazon 1Button App sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Amazon 1Button App poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Amazon 1Button App Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Amazon 1Button App tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Amazon 1Button App poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-amazon-1button-app.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Amazon 1Button App