Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista KMPlayer mainokset (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mikä on KMPlayer ja miksi se aiheuttaa mainoksia sivupalkillaan?

KMPlayer on laajalti käytetty multimedia soitin, joka tunnetaan myös nimellä K-Multimedia Player sekä KMP. Se ei ole virus ja se voidaan ladata sen viralliselta sivulta tai muulta luotettavalta lataussivulta. Vaikka se on kuinka hyödyllinen niin sen kehittäjät ovat asettaneet sen näyttämään sponsoroituja mainoksia ikkunassaan.. Tämä sovellus voi aiheuttaa sivupalkin joka on täynnä ”suositeltuja korjauksia”, erilaisia mobiili sovelluksia, pelejä, selaimen laajennuksia ja vastaavia ilmoituksia. Ole varuillasi, että mitä useampia mainoksia niin sitä enemmän sen luojat ansaitsevat. Suurin ongelma on kuitenkin se tosiasia, että ”KMPlayer mainosten” on huomattu olevan hieman vaarallinen, ne voivat esimerkiksi sisältää linkkejä kyseenalaisille sivuille jotka voivat olla täynnä harhaanjohtavaa materiaalia. Pahimmassa tapauksessa sinut voidaan ohjata sivustolle jota käytetään levittämään viruksia tai haittaohjelmia. Muista pysyä erossa pop-up mainoksista jotka väittävät:

HIGHLY RECOMMENDED

You may need to fix Windows errors
Scan now to diagnose errors
Do you want to scan and repair now?

Välttääksesi harhaanjohtavia ilmoituksia niin voit poistaa KMPlayerin tietokoneeltasi tai poistaa sen sivupalkin. Ensimmäiseen vaihtoehtoon me suosittelemme käyttämään maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego. Tämä vaihtoehto on todella suositeltu jos tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on tunkeutunut tietokoneellesi nipussa muiden ohjelmien kanssa. Jos haluat media soittimen niin voit aina vaihtaa VLC Media Playeriin.

Kuten me olemme juuri maininneet, KMPlayer voidaan asentaa odottamatta. Jos et muista asentaneesi sitä manuaalisesti tietokoneellesi niin on hyvin todennäköistä, että tämä sovellus on tunkeutunut tietokoneellesi valinnaisena komponenttina. Koska se matkustaa ilmaisohjelmien mukana ja ihmiset eivät muista ladanneensa sitä itse niin he alkavat kutsumaan sitä nimellä ”KMPlayer virus”. Kuten me olemme jo maininneet niin se on vain potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) joka aiheuttaa mainoksia sivupalkissa. Jos haluat estää ne niin muista seurata kuvan alla olevia ohjeita. Me itseasiassa suosittelemme tekemään tämän koska jotkut näistä mainoksista kuuluvat kyseenalaisille osapuolille jotka koettavat hukuttaa käyttäjät houkutteleviin mainoksiin ja huijata heidät lataamaan hyödyttömiä ohjelmia. KMPlayer poisto-ohjeet ovat myös tämän artikkelin lopussa. Keskustellaan kuitenkin ensin sen poistotavoista.

  The picture showing KMPlayer ads

Kuinka tämä soitin voi päästä tietokoneelleni?

Voit ladata KMPlayer multimedia soittimen sen viralliselta sivulta. Se on LUOTETTAVA sovellus jolla ei ole mitään yhteistä virusten kanssa. Viimeisimmät turvallisuusasiantuntijoiden tutkimukset ovat paljastaneen, että tämä soitin on levinnyt myös ”niputus” tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit löytää tämä multimeidia soittimen tietokoneelle kun olet ladannut jonkin muun ohjelman. Vaikka se vaikuttaa kuinka hyödylliseltä niin sinun ei kannata langeta KMPayer asennukseen muiden ilmaisohjelmien mukana koska se voi olla täynnä valinnnaisia komponentteja. Siksi se on joidenkin asiantuntijoiden mukaan nimetty PUPiksi ja mainosohjelmaksi. Ongelma on, että ihmiset eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota ilmaisohjelmien asennukseen ja ohittavat ilmoitukset joita prosessin aikana näytetään. Sen seurauksena alat näkemään ”KMPlayer mainoksia” ja vastaavia ilmoituksia tietokoneella. Pidä mielessäsi, että niiden klikkaaminen voi ohjata sinut epäilyttäville sivuille! Voidaksesi välttää tämän sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja valvoa koko asennusta ohjelmissa, kuten latausmanagerit, PDF luojat, videoiden striimerit ja vastaavat ohjelmat. Tämän lisäksi, muista varmistaa että käytät virallisia verkkosivuja kolmansien osapuolien sivujen sijaan välttääksesi ei toivotut muutokset tietokoneellasi. Muussa tapauksessa sinut voidaan huijata asentamaan nippu ohjelmia yhden sijaan.

Kuinka voin ottaa KMPlayer mainokset pois käytöstä ja poistaa tämän soittimen?

Ottaaksesi KMPlayer mainokset pois ilmaantumasta näytölläsi kun käytät tätä ohjelmaa, käytä näitä askeleita:

 • Avaa Muistio kirjoittamalla Notepad Start menuun. Avataksesi sen järjestelmänvalvojana, klikkaa sitä oikealla ja valitse Run as administrator. 
 • Paina Ctrl+O samaan aikaan avataksesi dialogi laatikon.
 • Mene C:\Windows\System32\drivers\etc kansioon ja muuta tiedostotyypiksi All files.
 • Avaa Host tiedosto ja mene sen loppuun. Kirjoita: 127.0.0.1 player.kmpmedia.net
 • Paina Ctrl+S tallentaaksesi muutokset. 

Varoitus! Jos et käynnistä sitä järjestelmänvalvojana jos Muistio pyytää luomaan uuden tiedoston!

Jos olet päättänyt poistaa KMPlayerin tietokoneeltasi niin voit käyttää kahta vaihtoehtoa. Ensimmäiseksi, voit poistaa tämän soittimen alla näytetyillä ohjelmilla. Tässä tapauksessa sinun pitää valita turvallisuusohjelma, päivittää se ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus. Jos haluat suorittaa manuaalisen KMPlayerin poiston niin sinun kannattaa seurata alla annettuja ohjeita. Pidä mielessäsi, että pop-up mainokset joita tämä ohjelma tuottaa on jätettävä huomiotta! 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen KMPlayer mainosten Poisto-ohje:

Poista KMPlayer Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista KMPlayer sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi KMPlayer tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista KMPlayer Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi KMPlayer tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista KMPlayer Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi KMPlayer sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi KMPlayer poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista KMPlayer mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin KMPlayer pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista KMPlayer Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse KMPlayer sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita KMPlayer poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista KMPlayer Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse KMPlayer sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi KMPlayer poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista KMPlayer Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi KMPlayer tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi KMPlayer poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-kmplayer.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä