Mikä on explorer.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -
explorer.exe

explorer.exe on virallinen suoritustiedosto, joka löytyy kaikista Microsoft Windows Käyttöjärjestelmistä. Tämä prosessi tunnetaan myös nimellä Windows Explorer, jota tarvitaan tiedostojen ja kansioiden selaamiseen Microsoft Windowsissa.

explorer.exe aloittaa toimintansa heti kun käynnistät Windows Explorerin ja alat selaamaan kansioitasi. Se voidaan löytää C:\ Windows kansiosta.

explorer.exe on tärkeä Windows tiedosto, joka on vastuussa tärkeistä tehtävistä, joten me emme suosittele sen lopettamista.
Hakkerit, yrittäessään piilottaa haittaohjelmansa, ovat alkaneet julkaisemaan kopioita virallisista tiedostoista, joten periaatteessa millä tahansa haittaohjelmalla voi olla mikä tahansa nimi.

explorer.exe on yksi näistä tiedostoista. Turvallisuus asiantuntijoiden mukaan, tämä suoritustiedosto voi paljastaa sen tosiasian, että tietokoneeseesi on hyökännyt CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ tai joku muu vaarallinen sovellus.

Tarkistaaksesi tämän tiedoston, me suosittelemme tarkistamaan tietokoneesi Reimage hjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-explorer-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa