Mikä on explorer.exe? Kannattaako minun poistaa se?

explorer.exe on virallinen suoritustiedosto, joka löytyy kaikista Microsoft Windows Käyttöjärjestelmistä. Tämä prosessi tunnetaan myös nimellä Windows Explorer, jota tarvitaan tiedostojen ja kansioiden selaamiseen Microsoft Windowsissa.

explorer.exe aloittaa toimintansa heti kun käynnistät Windows Explorerin ja alat selaamaan kansioitasi. Se voidaan löytää C:\ Windows kansiosta.

explorer.exe on tärkeä Windows tiedosto, joka on vastuussa tärkeistä tehtävistä, joten me emme suosittele sen lopettamista.
Hakkerit, yrittäessään piilottaa haittaohjelmansa, ovat alkaneet julkaisemaan kopioita virallisista tiedostoista, joten periaatteessa millä tahansa haittaohjelmalla voi olla mikä tahansa nimi.

explorer.exe on yksi näistä tiedostoista. Turvallisuus asiantuntijoiden mukaan, tämä suoritustiedosto voi paljastaa sen tosiasian, että tietokoneeseesi on hyökännyt CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ tai joku muu vaarallinen sovellus.

Tarkistaaksesi tämän tiedoston, me suosittelemme tarkistamaan tietokoneesi FortectIntego hjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa