Vakavuus luokka:  
  (36/100)

Poista Chromium virus (Poisto-opas) - päivitetty helmi 2021

kirjoittanut Linas Kiguolis - -   Chromium browser virus | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Chromium Virus vaarallinen selain, joka luotiin avoimen lähdekoodin nettiprojektia käyttäen

Kuva, jossa Chromium

Chromium virus on termi, jota käytetään kuvailemaan vaarallista nettiselainta, joka suunniteltiin käyttämällä laillista Chromium koodia. Löytyy pitkä lista esimerkkejä vaarallisen selaimen versioista, kuten Chroomium selain virus tai eFast selain, jotka ilmaantuivat muutaman viimeisen vuoden aikana. Kun ne on asennettu, ne voivat ylikirjoittaa laillisen Chrome selaimen kuvakkeen ja korvata ne tekaistuilla. Ole varuillasi, sillä Chromium haittaohjelma on erityisen aktiivinen Espanjassa, Italiassa, Portugalissa, Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Nimi Chromium virus
Tyyppi Selaimen kaappaaja
Vaaran taso Keskitaso. Ei vahingoita järjestelmää mutta voi muokata Windows rekisteriä ja selainten asetuksia
Päätiedosto Chromium.exe
Oireet Korkea CPU käyttö, korvaa selainten kotisivut, epäilyttävien työkalupalkkien asennus
Chromium selaimet eFast Browser, Chroomium Browser, Tortuga Browser, Olcinium Browser, Qword Browser, Chedot Browser, BrowserAir Browser, Fusion Browser, BeagleBrowser, MyBrowser, Super Browser
Levitystapa Ohjelmien niputus, freeware tai shareware lataussivut ja verkot, mainokset
Päävaarat Ohjaa vaarallisille sivuille, saastuneet mainokset, identiteettivarkaus
Miten poistaa Käytä Chromium poistoon ReimageIntego ohjelmaa tai alla olevaa ohjetta

Chromium selain virus ei ole sukua Chrome ja Chromium avoimen lähdekoodin nettiprojekteille. Pidä mielessäsi, että jälkimmäinen projekti on täysin laillinen ja se ei sisällä vaarallista koodia. Se on avoin kaikille, jotka haluavat luoda kustomoidun selaimen mutta, kuten jokainen avoimen lähdekoodin työkalu, vaaralliset ihmiset voivat käyttää sitä hyväkseen. Jos huomasit selaimesi käyttäytyvän epäilyttävästi, tarkista ettei tekaistu versio ole korvannut sitä.

Chromium projekti

Yleensä käyttäjät, jotka saastuvat Chromium viruksella, eivät huomaa mitään epäilyttävää, koska tämän hämärän lisäosan tavoitteena on saada heidät luulemaan, että he käyttävät selaimen aitoa versiota. Tästä huolimatta, epäilyttävät uudelleenohjaukset sekä ärsyttävät pop-up mainokset pian paljastavat, että selaimessa on jotain vikaa, ja käyttäjä voi alkaa etsimään epäilyttäviä ohjelmia tai selaimen laajennuksia järjestelmästä.

Niitä ei valitettavasti aina löydy, koska virus naamioi prosessinsa hyvin. Toisaalta, jos tarkistat Tehtävien Hallinnan prosessit, voit huomata Chromium.exe prosessin. Se erottuu suurella CPU ja muistin käytöstä. Tunnistaaksesi ja poistaaksesi Chromium haittaohjelman Mac tai Windows järjestelmistä, voit joutua käyttämään haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes. Alla olevat manuaalisen poiston ohjeet toimivat myös.

Chromium virusChromium virus on termi, jota käytetään kuvailemaan epäilyttävää, mainosten tukemaa ja vaarallista selainta, joka käyttää Chromium lähdekoodia. Tässä kuvassa näet esimerkin tällaisesta selaimesta ja myös esimerkin tekaistusta Chrome Päivitys mainoksesta.

Mainittu ohjelma seuraa online aktiviteettejasi, kun käytät sitä. Tällä tavalla Chromium virus seuraa millä sivuilla vierailet, mitä mainoksia klikkaat, ja mitä hakuja kirjoitat. Näitä tietoja voidaan kerätä kolmansien osapuolien toimesta ja ne voivat joutua epäluotettaville henkilöille, tämän lisäksi kerättyjä tietoja käytetään yleensä näyttämään kohdistettuja mainoksia ja se tarkoittaa myös, että sitä voidaan käyttää näyttämään petollista, mutta kiinnostavaa materiaalia sinulle.

Siksi voit nähdä useita houkuttelevia mainoksia, jotka tarjoavat uskomattomia tarjouksia sekä mainoksia, jotka ehdottavat katsomaan aikuisviihde sivuja tai asentamaan ohjelmien päivityksiä, joita et tiennyt ”tarvitsevasi.”

Ole varuillasi, jos huomasit selaimesi aiheuttavan uudelleenohjauksia määrätyille sivuille, aina kun laukaiset sen. Tekaistu Chromium selain voi yrittää pakottaa sinut käyttämään määrättyä hakukonetta, jotta se voi näyttää sponsoroituja hakutuloksia orgaanisten vieressä ja huijata sinut klikkaamaan niitä.

Tämän lisäksi, sen käynnin aikana, kaappaaja voi vaivata sinua jatkuvilla uudelleenohjauksilla ja vastaavilla ongelmilla. Tämän takia selain voi ohjata sinut potentiaalisesti vaarallisille sivuille tai pyytää paljastamaan henkilökohtaisia tietoja. Vältä näillä sivuilla pysymistä ja keskity sen sijaan vaarallisen Chromium viruksen poistoon.

Vaarallisten Chromium Virus selainten lista 2018

eFast selain virus. eFast virus on petollinen nettiselain, joka kaikessa hiljaisuudessa korvaa Google Chromen ja alkaa luomaan loppumattomia pop-up mainoksia ja näyttämään linkkejä sivuille, jotka näyttävät mainoksia, heti kun uhri laittaa kursorin niiden päälle. Tämä nettiselain on vaikea poistaa, joten asiantuntijat suosittelevat käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa eFast komponenttien tunnistukseen sekä poistoon. Jos epäilet, että Chrome käyttäytyy epäilyttävästi, niin se voi olla eFast virus. Älä ohita ongelmaa ja tarkista järjestelmäsi tämän haittaohjelman varalta HETI.

Chromium virus

Chroomium selain virus. Chroomium selain on jälleen yksi vaarallinen versio Chromium projektista. Tämä todella ärsyttävä virus korvaa alkuperäisen Chrome selaimen ja alkaa näyttämään kaupallisia tarjouksia nettiselaamisen aikana. Chroomium haittaohjelma kaappauksen alustava merkki on selaimen hidas suorituskyky. Tämän lisäksi huomaat normaaleja selaimen kaappaajan merkkejä, kuten odottamattomat uudelleenohjaukset tai huikea määrä mainoksia hakutuloksissa.

Tortuga selain virus. Tortuga virus jälleen yksi Chromium pohjainen luomus. Sen epäilyttävät aktiviteetit ovat pian vakuuttaneet verkkoturvallisuuden asiantuntijat, että se pitää lisätä ”potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien” ja ”vakoiluohjelmien” listaan. Nettiselain promotoi itseään turvallisena, nopeana ja optimoituna nettiselaimena, joka tarjoaa keskeytymätöntä nettiselaamista, vaikka se oikeasti tarjoaa useita keskeytyksiä (mainoksia) ja tyrkyttää niitä tietokoneen käyttäjälle päivittäin. Välitön Tortuga selaimen poisto voi auttaa ongelmien poistamisessa.

Chromium tekaistu selain

Olcinium selain virus. Olcinium virus on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) joka perustuu Chromium selaimeen. Se teeskentelee olevansa tavallinen nettiselain, joka näyttää melkein samalta kuin Google Chrome. Kun se on asennettu, se korvaa alkuperäiset Chrome kuvakkeet ja alkaa tarjoamaan selauspalveluita uhreilleen. Nämä palvelut eivät valitettavasti ole ilmaisia – niiden käyttämiseksi, uhrin pitää kohdata satoja kolmansien osapuolien mainoksia päivittäin, joka on todella ärsyttävää, lievästi sanottuna.

Olcinium mainokset voivat myös piilottaa linkkejä vaarallisille sivuille tai asentaa vaikka vakoilu- tai haittaohjelmia PC:lle. Jos haluat pitää PC:n turvassa, poista Olcinium niin pian kuin mahdollista.

Chromium virus

Qword selain virus. Heti kun tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma asennetaan järjestelmään, uhri alkaa kokemaan pahoja vaikutuksia, kuten odottamattomat selaimen kotisivun muutokset (petollinen selain lataa Qword.com sivun aloituksessa), jatkuvat URL uudelleenohjaukset, pop-up mainokset ja muut epämukavuudet. Nämä ongelmat hidastavat selainta ja estävät uhria nauttimasta vapaata nettiselaamista.

Chromium virus

Chedot selain virus. Chedot virus on todella petollinen nettiselain, joka lataa search.chedot.com sivun aloituksessa. Tämä sivu ohjaa uhrit nopeasti muokattuun Googleen. Tällaisten uudelleenohjausten pitäisi vakuuttaa uhrille, että hän käyttää oikeaa Chrome versiota (koska enemmistö Chrome käyttäjistä käyttää Googlea kotisivuna). Tämän selaimen kaappaajan muut aktiviteetit eivät ole miellyttäviä ja niitä ei pidä jättää huomiotta.

Epäilyttävä selain on mainosten tukema, joka tarkoittaa sen kokeilevan kaikkia tapoja näyttää sponsoroituja tarjouksia ja tyrkyttää niitä uhreille. Chedot selaimen käyttäjät voivat törmätä mainoksiin hakutuloksissa, nähdä niitä pop-up ja pop-under mainoksina, julisteina, tai koko näytön mainoksina. Nämä mainokset eivät tarjoa hyödyllisiä alennuksia ja vain ärsyttävät uhria, joten on parasta poistaa Chedot.

Chromium tekaistut selaimet

BrowserAir selain virus. Se on jälleen yksi potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka teeskentelee olevansa versio Chrome selaimesta. Tämä Chromium pohjainen nettiselain ei ole hyödyllinen ja sitä ei kannata käyttää. Vaikka se väittää olevansa ”ilmainen, nopea ja kevyt” nettiselain, niin se toimii tyypillisenä mainosohjelmana, joka aiheuttaa URL uudelleenohjauksia, laukaisee pop-up mainoksia ja tuhoaa nettiselaamisen. On todella suositeltavaa poistaa BrowserAir virus, jotta voidaan parantaa tietokoneen suorituskykyä ja turvata nettiselaaminen.

Chromium virus

Fusion selain virus. Fusion virus on vain mainosten tukema ohjelma, joka yrittää ohittaa alkuperäisen Chrome selaimen. Se kuitenkin yrittää rahastaa palveluillaan liikaa, siksi käyttäjät eivät pidä sitä hyödyllisenä. Se vain näyttää liikaa mainoksia nettiselaamisen aikana ja voi myös aiheuttaa URL uudelleenohjauksia, jotta se voi luoda maksu-klikkauksesta tuloja nopeammin. Sen kyseenalaiset toiminnot ovat valitettavasti vakuuttaneet verkkoturvallisuuden asiantuntijat lisäämään sen vakoiluohjelmat kategoriaan ja rankkaamaan sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi.

Beagle selain virus. BeagleBrowser by Lollipop Network, S.L. yritykseltä on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka ottaa uhrien tietokoneet haltuunsa ja alkaa näyttämään ärsyttäviä mainoksia uhreille. Vaikka ohjelman kehittäjät esittelevät sen selaimen työkaluna, joka auttaa ”luomaan puhtaan ja turvallisen nettiselaamisen”, niin se on vain yksi mainosohjelman tyyppinen nettiselain, joka yrittää tyrkyttää maksettua materiaalia käyttäjilleen päivittäin. Ei siis ole ihme, että niin monet käyttäjät yrittävät poistaa BeagleBrowser selaimen heti sen asennuksen jälkeen.

Chromium tekaistun selaimen esimerkki

MyBrowser virus. MyBrowser mainosohjelma on kyseenalainen ohjelma, joka yrittää vakuuttaa tietokoneen käyttäjät sen käyttöön Google Chrome selaimen sijaan. Hyödyllisten toimintojen ja URL uudelleenohjausten takia, käyttäjät ovat valitettavasti antaneet tälle tekaistulle selaimelle huonon maineen. Jos huomasit tämän tekaistun selaimen tietokoneellasi, niin poista MyBrowser HETI.

Super selain virus. Super selaimen mainokset ovat luultavasti kaikkein ärsyttävin asia, johon tietokoneen käyttäjä voi törmätä. Jatkuvat uudelleenohjaukset ja pop-up mainokset nettiselaamisen aikana on asia, jonka me haluamme välttää, SuperBrowser viruksella saastuneet tietokoneet eivät voi toimia muulla tavalla. Siksi turvallisuusasiantuntijat ehdottavat tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman poistoa niin pian kuin mahdollista. Nopein tapa löytää kaikki sen komponentit, on käynnistää turvaohjelma, kuten ReimageIntego.

Chromium superbrowser

Tapoja poistaa tekaistut Chromium nettiselaimet

Voit vahingossa sallia Chromium virus kaappauksen, jos sinulla on tapana asentaa uusia ohjelmia ”Perus” tai ”Ensisijaisella” tavalla. On todella tärkeää muokata asennuksen asetuksia, jotta voidaan estää potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyyn tietokoneelle.

Sinun pitää vain etsiä ja muokata asennuksen asetukset oikealla tavalla – valitse siis ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa ja etsi epäilyttävät ruksit, joissa on hämäriä ilmoituksia.

Jos löydät ilmoituksia, jotka antavat luvan asentaa tuntemattomia ohjelmia, selaimen työkalupalkkeja ja muita ohjelmia, älä jatka asennusta ennen asetusten korjaamista. Poista nämä ruksit ja vasta sitten voit jatkaa asennusta. Lopuksi meidän on pakko varoittaa, että tekaistuja Chromium selaimia voidaan levittää ”Kiireellinen Chrome Päivitys” mainoksilla.

Jotkut selaimen tekaistut versiot voivat päästä uhrien tietokoneille, kun ne asennetaan laittomien ohjelmien mukana. Me todella suosittelemme pysymään erossa ilmaisista lisensoiduista versiopaketeista, joita voit ladata torrent sivuilta tai muista epäilyttävistä lähteistä. Niiden päästäminen järjestelmään voi sallia vaarallisten tiedostojen pääsyn järjestelmään.

Miten poistaa Chromium Virus Windows MacOS järjestelmistä

Poista Chromium virus windows 10 järjestelmästä, heti kun huomaat Chrome selaimen käyttäytyvän epäilyttävästi. Sinun pitää tarkistaa Chrome versio selaimen asetuksista. Pidä kuitenkin mielessäsi, että rikolliset voivat tehdä tekaistuja selaimia näyttämään Chrome versioilta, jotta he voivat vakuuttaa uhrit siitä, että he käyttävät selaimen laillista versiota, joten sinun ei kannata luottaa tietoihin Chromen ”Tietoja” osioon.

Selvittääksesi totuuden ja poistaaksesi Chromiumin onnistuneesti, me neuvomme suorittamaan järjestelmän tarkistuksen haittaohjelman poistajalla. On luultavaa, että Norjalaiset käyttäjät voivat olla tämän PUPin kohteena useammin. Siksi heidän pitää olla varovaisempia. Voit myös poistaa Chromiumin alla olevilla ohjeilla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Chromium virus kuvankaappaus
Chromium virus kuvankaappausChromium virus kuvankaappausChromium virus kuvankaappausChromium virus kuvankaappausChromium virus kuvankaappausChromium virus kuvankaappaus
Chromium virus kuvankaappaus

Manuaalinen Chromium viruksen Poisto-ohje:

Poista Chromium Windows järjestelmistä

Joskus Chromium selain viruksen poisto on helppoa ja joskus ei – se riippuu viruksen versiosta. Jos olet saastunut, niin sinun pitää tarkistaa juuri asennetut sovellukset ja poistaa epäilyttävän näköiset. Jos nämä ohjeet eivät auta ongelman poistossa, niin sinulla haittaohjelman vaikeampi versio. Siinä tapauksessa me todella suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa.

Lisätapoja Chromium haittaohjelman poistamiseen:

 1. Avaa Tehtävien Hallinta painamalla CTRL + ALT + DEL yhdistelmään näppäimistöstä.
 2. Muista varmistaa, että olet Prosessit välilehdessä. Täällä sinun pitäisi nähdä käynnissä olevat Chromium prosessit. Klikkaa sellaista oikealla ja valitse Mene tiedoston sijaintiin. 
 3. Sinun pitäisi nähdä ikkuna näytölläsi. Mene ja etsi explorer.exe tiedosto. Ennen kuin teet mitään sen kanssa, mene takaisin Tehtävien Hallintaan ja klikkaa oikealla > Lopeta tehtävä jokaiseen Chromium prosessiin.
 4. Kun kaikki prosessit on lopetettu, toimi nopeasti. Siirrä explorer.exe tiedosto mainitusta kansiosta Roskakoriin työpöydällä. Klikkaa roskakoria oikealla ja valitse Tyhjennä Roskakori.
 5. Valitse sitten loput tiedostot viruksen kansiossa ja vedä ne Roskakoriin. Viimeinen asia, joka sinun pitää tehdä, on katsoa kansion sijainti ja klikata Paikallinen. 
 6. Poista kansio, jossa Chroomium haittaohjelma on (se voi olla nimeltä GamesBot TAI eri tavalla!)
 7. Tyhjennä Roskakori jälleen ja seuraa annettuja ohjeita haittaohjelman poistamiseksi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Chromium sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Chromium tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Chromium Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chromium tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Chromium Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Chromium sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Chromium poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Chromium virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Chromium pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Chromium Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Chromium sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Chromium poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Chromium Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi loput kaappaajasta Chrome selaimelta, me todella suosittelemme sen nollaamista. Älä huoli, kirjanmerkkisi ja vastaavat tiedot eivät poistu.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Chromium sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Chromium poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Chromium Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Chromium tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Chromium poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Chromium rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä