Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Fusion Browser mainosohjelma (Chrome, Firefox, IE, Edge) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Jake Doevan - -   FusionBrowser | Tyyppi: Mainosohjelma

Fusion Selain on asennettu tietokoneelleni jollakin tavalla. Tämä on epäilyttävää, koska en ladannut tätä ohjelmaa. Onko se virus?

Fusion Selaimen kuvaus

Fusion Selain ei ole virus, sen epäilyttävien aktiviteettien takia, jotkut käyttäjät eivät kuitenkin voivat kutsua sitä virukseksi. Tämä selain EI kuitenkaan ole turvallinen ohjelma, ja sinun ei kannata pitää sitä asennettuna PC:llä. Tämän ohjelman kehittäjien mukaan,

“Fusion seamlessly integrates your favorite Chrome browser features and settings into one convenient tool that is accessible directly from the comfort of your desktop. Enjoy the web the way it should be enjoyed…like a pro.”

Esittelylause kuulostaa kuitenkin hyvältä, siitä huolimatta Fusion Selain ei ole ´kätevä työkalu´ ollenkaan. Tämä ohjelma on itseasiassa leimattu ”potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi” ja ”mainosohjelmaksi”. Anna meidän kertoa miten tämä ohjelma toimii:

Kun tämä ohjelma asennetaan järjestelmään, se saastuttaa nettiselaimet, mukaan lukien Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer. Kun se liittää komponenttinsa näihin selaimiin, se laukaisee evästeensä ja alkaa keräämään ei henkilökohtaisia tietoja.

Yleensä tällaiset ohjelmat ovat kiinnostuneita ihmisten selaushistoriasta, suosikki sivuista, verkossa annetuista tiedoista, tallennetuista kirjanmerkeistä, hakusanoista, sähköpostiosoitteista ja vastaavista tiedoista. Myöhemmin törmäät mainosjärjestelmään, jonka tämä selain luo. Se lähettää mainoksia eri muodoissa, kuten tekstiin sisällytetyt linkit, pop-upit, pop-underit, uuden välilehden sivut, julisteet, jne. Olet jo luultavasti tajunnut, että nämä mainokset valitaan nettiselaamisesi mukaan, ja sitten saat mainoksia, jotka on merkitty ”ads by Fusion Browser” tai ”Fusion Browser ads”, jotka vastaavat viimeaikaisia hakujasi tai tuotteita joita katsoit netissä.

Fusion Browser adware displaying ads

On todella valitettavaa, mutta ei ole mitään takeita, että nämä mainokset olisivat luotettavia. Me suosittelemme niiden huomiotta jättämistä, useimmiten ne eivät tarjoa mitään oikeita tarjouksia, mutta ne saavat sinut klikkaamaan niitä, jotta ne voivat uudelleenohjata sinut kolmansien osapuolien sivuille, jotka kuuluvat Fusion Selaimen sponsoreille.

Nämä uudelleenohjaukset tehdään, jotta voidaan saavuttaa maksu-klikkauksesta tuloja, ja siksi sinun kannattaa jättää nämä mainokset huomiotta ja poistaa tämä mainosten tukema sovellus järjestelmästä niin pian kuin mahdollista. Paras tapa on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Fusion Selain kaappauksen anatomia. Asentaa itsensä ilman käyttäjän lupaa

Jos tämä sovellus on jo alkanut häiritsemään sinua, niin sinun tulee tietää, että sitä levitetään enimmäkseen petollisella markkinoinnilla, jota kutsutaan nimellä niputus. Se toimii tällä tavalla: aina kun päätät ladata ilmaisohjelmia Internetistä, niin valitset YHDEN ohjelman, eikö vain? Ongelmana kuitenkin on, että useat freeware ja shareware ohjelmat tekevät sopimuksia PUP kehittäjien kanssa hämärien ohjelmien tarjoajien kanssa.

Tämän seurauksena, tällaiset hämärät ohjelmat liitetään laillisiin ilmaisohjelmiin ja tietokoneen käyttäjä asentavat niitä yhdessä, koska heillä ei ole riittävää tietoa asennuksen prosessista. Pidä aina mielessäsi, että sinun kannattaa aina valita yksi seuraavista asetuksista:

 • Edistynyt;
 • Kustomoitu.

Kumpikin näistä asetuksista antaa sinun säätää ohjelman asennusta ja voit estää valinnaisten kolmansien osapuolien sovellusten asennuksen. Sinun pitää vain poistaa ruksi sopimuksesta asentaa nämä ohjelmat. Jos Fusion Selain on jo saastuttanut tietokoneesi, niin me voimme suositella vain sen poistamista HETI. 

FusionBrowser mainosten poistaminen?

Jos mainosmateriaali, jota Fusion Selain sinulle lähettää, ärsyttää sinut hengiltä, niin on aika poistaa ne. Sinun pitää vain poistaa tämä tuhoisa ohjelma ja alkaa käyttää suosimaasi nettiselainta sen sijaan. Ei unohdeta tapausta, jossa sinut on jo ohjattu epäilyttävälle sivulla, jotka ovat näiden epäilyttävien mainosten mainostamia. Jotta voit olla täysin varma, että tietokoneesi on täysin turvallinen, niin testaa se vakoiluohjelman poistajalla. Katso meidän suosituksemme, mitkä ovat parhaat vakoilu- ja haittaohjelman poistotyökalut, tämän tekstin alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Fusion Selain mainosohjelma kuvankaappaus
FusionmainosohjelmaFusion Selaimen kaappaaja
Fusionmainosohjelma

Manuaalinen Fusion Browser mainosohjelman Poisto-ohje:

Poista Fusion Browser Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Fusion Browser sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Fusion Browser tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Fusion Browser Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Fusion Browser tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Fusion Browser Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Fusion Browser sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Fusion Browser poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Fusion Browser mainosohjelma Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Fusion Browser pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Fusion Browser Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Fusion Browser sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Fusion Browser poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Fusion Browser Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Fusion Browser sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Fusion Browser poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Fusion Browser Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Fusion Browser tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Fusion Browser poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-fusion-browser-adware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Fusion Browser adware