Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Chroomium Browser (Viruksen Poisto-opas) - 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mikä on Chroomium Browser ja onko sen käyttö turvallista?

Chroomium Browser

Chroomium Browser on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka pääsee tietokoneille muokattujen asennustiedostojen kautta ja korvaa ensisijaiset selainten kuvakkeet omillaan. Tämän hämärän ohjelmat tarkoitus on pakottaa sinut käyttämään tätä nettiselainta. Tämän lisäksi, se koettaa myös pettää tietokoneen käyttäjiä ja saada heidät uskomaan, että he käyttävät Google Chrome selainta. Chroomium Browser on rakennettu Chromium open-source koodilla, se EI kuitenkaan ole aito Google Chrome selain, vaikka se näyttääkin identtiseltä. Chroomium Browser PUP on mainosten tukema sovellus, joka käyttää yhteistyökumppanien markkinointia tulojen saamiseksi. Anna meidän selittää miten se toimii.

Kun tämä ohjelma asettaa epäilyttävät tiedostonsa uhrin tietokoneelle niin se poistaa muiden selainten kuvakkeet työpöydältä ja aloitusvalikosta ja korvaa ne Chroomium kuvakkeilla. Tällaiset kuvakkeet eivät eroa paljoa Chrome kuvakkeista, on siis helppo tulla petetyksi. Tämän seurauksena uhrit käynnistävät Chroomium Browserin ja käyttävät sitä.

Kuten me olemme jo maininneet, Chroomium Browser on mainosten tukema sovellus, joka on leimattu mainosohjelmaksi. Tällä tekaistulla selaimella on sisäänrakennettu laajennus jonka toimintona on näyttää erilaisia mainoksia tietokoneen käyttäjille. Tulet näkemään pop-up mainoksia, tekstiin sisällytettyjä linkkejä tai julisteita kun selaat nettiä tällä selaimella. Ole tarkkana ja älä klikkaa näitä mainoksia. Muussa tapauksessa voit alkaa kokemaan Chroomium Browser uudelleenohjauksia kolmansien osapuolien sivustoille jotka sponsoroivat tätä hämärää nettiselainta.

Chroomium Browser

On sanomattakin selvää, että kolmansien osapuolien sivustoihin ei kannata luottaa, sinun ei kannata siis koettaa tutkia niitä. Älä erityisesti suostu asentamaan mitään ohjelmia kun vierailet tämän ohjelman sponsoroimilla sivuilla. Vaikka jotkut ohjelmat VOIVAT olla turvallisia niin muista, että voit myös nähdä suosituksia asentaa petollisia ohjelmia.

Ei ole tarpeen sanoa, että Chroomium browser voi pakottaa sinut vierailemaan epäluotettavilla sivuilla, me suosittelemme ETTET käytä tätä tekaistua nettiselainta vaan luotat laillisiin selaimiin sen sijaan. Poistaakseesi Chroomium Browser PUPin, me suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego.

Kuinka Chroomium Browser kaappasi PC:ni?

Tämä petollinen sovellus voidaan lisätä joihinkin ilmaisohjelmiin ja levittää niiden mukana. siksi me suosittelemme tutkimaan jokaisen asennustiedoston kaikista ilmaisohjelmista jonka olet laatamassa Internetistä. Sinun pitää tutkia tarkasti ohjelman Käyttäehdot ja Yksityisyyden Suoja ja etsiä lauseita ”kolmansien osapuolien ohjelmien promotoinnista”.

Sitten sinun pitää valita määrätty asennustapa joka voi paljastaa valinnaiset sovellukset jotka on voitu lisätä haluamaasi ohjelmaan. Tästä syystä sinun kannattaa valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Tämä valinta avaa uuden asennusikkunan tai laajentaa nykyistä ja paljastaa valinnaisten ohjelmien listan jotka on liitetty haluamaasi ohjelmaan. Poista ruksi kohdista jossa ehdotetaan niiden asennusta, tämä on kaikki mitä sinun tulee tehdä.

Kuinka poistaa Chroomium Browser?

Mainosohjelmien poistaminen on itseasiassa kohtalaisen helppoa, voit jopa tehdä sen manuaalisesti. Sinun pitää vain löytää mainosohjelmaan liittyvät tiedostot tietokoneeltasi ja poistaa ne. Voidaksemme tehdä tämän helpommaksi, me olemme valmistelleet sinulle manuaaliset poisto-ohjeet kuvien kera.

Löydät nämä ohjeet tämän artikkelin alta. Jos kuitenkin haluat taata reaaliaikaisen tietokoneen suojauksen ja taataksesi, että se on priima kunnossa, me suosittelemme luotettavan haittaohjelman poistajan asentamista ja järjestelmän täyttä tarkistamista sen avulla. Se tarkistaa koko PC:n uhkien varalta ja poistaa ne.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Chroomium Browser kuvankaappaus
Chroomium Browser kuvankaappausChroomium Browser kuvankaappausChroomium Browser kuvankaappaus
Chroomium Browser kuvankaappaus

Manuaalinen Chroomium Browser Poisto-ohje:

Poista Chroomium Browser Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Chroomium Browser sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Chroomium Browser tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Chroomium Browser Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chroomium Browser tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Chroomium Browser Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Chroomium Browser sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Chroomium Browser poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Chroomium Browser Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Chroomium Browser pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Chroomium Browser Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Chroomium Browser sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Chroomium Browser poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Chroomium Browser Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Chroomium Browser sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Chroomium Browser poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Chroomium Browser Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Chroomium Browser tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Chroomium Browser poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-chroomium-browser.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Chroomium Browser