Mikä on Chromium.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Chromium.exe on tiedosto, joka suorittaa Chromium-pohjaisia selaimia

Chromium.exe on käynnistystiedosto, joka kuuluu Chromium nettiselaimelle. Chromium on avoimen lähdekoodin projekti, jota käytettiin Google Chrome nettiselaimen luomiseen, nyt sitä voidaan käyttää muiden selainten kehittämiseen. Vaikka jotkut niistä ovat täysin turvallisia, toiset ovat todella epäilyttäviä ja eivät suositeltavia käytettäväksi.

Chromium.exe ilmaantuu järjestelmään, kun Chromium selain asennetaan laitteelle. Prosessi on näkyvissä Tehtävienhallinnassa. Sama tiedosto voi myös olla merkki haittaohjelmasta. Voit epäillä, että sinulla on Chromium virus asennettuna laitteelle, jos:

  • Chromium.exe prosessilla on suuri CPU käyttö;
  • et ole asentanut Chromium selainta;
  • Chrome selaimen kotisivu, hakukone tai muut asetukset on muutettu;
  • huomasit selaimen ohjaavan kyseenalaisille sivuille;
  • aggressiiviset mainokset ilmaantuvat, kun selaat nettiä.

Jos huomasit ainakin yhden näistä oireista, sinun kannattaa suorittaa Chromium.exe poisto heti. Sen sijaan, että pysäyttäisit prosessin itse Tehtävienhallinnassa ja poistaisit tiedoston itse, sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Yhteenveto
Nimi Chromium.exe
Tiedoston tila Vaatii diagnoosin
Kehittäjät Google kehittäjät ja yhteisön vapaaehtoiset
Siihen liittyvät ohjelmat

Chromium nettiselain ja sen eri versiot

Merkkejä haittaohjelma tartunnasta Chromium.exe käyttää reilusti CPU tehoa, tuntemattomien ohjelmien asennus, selaimen uudelleenohjaukset hämärille sivuille, lisääntynyt mainosten määrä, tietokoneen yleinen hitaus
 Poistaaksesi Chromium.exe, asenna FortectIntego ja suorita järjestelmän täysi tarkistus

Turvatyökalu on tarpeen, koska haittaohjelma voi sisältää useita muita tiedostoja, jotka pitää myös poistaa. Näiden merkintöjen manuaalinen tunnistus on melkein mahdotonta. Tämän lisäksi sinun pitää varmistaa, että Chromium.exe on vaarallinen. Joissain tapauksissa muu tiedosto on ongelma. Siksi voit poistaa väärän merkinnän.

Me suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa järjestelmän tarkistamiseen. Jos tämä turvatyökalu tunnistaa tiedoston vaaralliseksi, voit poistaa Chromium.exe tiedoston ja korjata haittaohjelman aiheuttamat vahingot.

Vaarallisen ohjelman levitystavat

Laillinen Chromium.exe tulee järjestelmään, kun asennetaan Chromium selain. Tämä tiedosto ei kuitenkaan aina ole turvallinen ja se voidaan ladata ilman sinun lupaasi. Tämä voi tapahtua, koska olet asentanut ilmaisohjelman, joka levittää myös joitain Chromium-pohjaisia selaimia.

Ilmaisohjelmien ongelma on niiden tapa levittää ylimääräisiä sovelluksia, joilla voi olla negatiivisia ominaisuuksia. Et voi tietää sitä, jos et käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa ja lue jokaista askelta huolella.

Nämä asetukset paljastavat ylimääräiset sovellukset, jotka asennetaan pääohjelman mukana. Tärkein asia on kuitenkin, että nämä asetukset mahdollistavat valinnaisten sovellusten asennuksen estämisen. Pika-/Perusasennuksilla ei ole tätä ominaisuutta, ja koko ilmaisohjelmapaketti asennetaan laitteelle.

Muut vaarallisten tiedostojen levitystavat voivat olla:

  • tekaistut ohjelmien lataukset;
  • tekaistut päivitykset;
  • vaaralliset mainokset;
  • drive-by lataukset.

Siksi sinun pitää pysyä erossa epäilyttävistä pop-upeista tai aggressiivisista tarjouksista asentaa päivityksiä tai ohjelmia. Tämän lisäksi, pidä antiviruksesi päivitettynä, jotta voit minimoida viruksen tartunnan mahdollisuuden.

Poista Chromium.exe turvaohjelmalla

Jos epäilet, että olet tekemisissä Chromium viruksen kanssa, sinun pitää poistaa Chromium.exe heti. Kuten me olemme maininneet, sinun ei kannata tehdä sitä manuaalisesti. Tiedosto voi tulla takaisin, koska haittaohjelmassa on aina useampi kuin yksi komponentti, ja jotkut niistä ovat vastuussa uudelleenasennuksesta.

Chromium.exe poistoon me suosittelemme käyttämään FortectIntego tai muuta haittaohjelman poistajaa. Muista, että on tärkeä tarkistaa onko tiedosto vaarallinen, jotta voidaan välttää mahdolliset vahingot tai ohjelman saastumiset.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa