Mikä on nengine.dll? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -
nengine.dll

nengine.dll on haitallinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä NewNext Helper Engine. Tämän tiedoston kehitti yritys nimeltä NewNextDotMeja ja se on sukua ohjelmille jotka on laitettu kategoriaan mainosohjelmat tai potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat. nengine.dll aloittaa työnsä automaattisesti kun kirjaudut sisälle Windowsiin ja suorittaa rekisteriavaimen ‘NextLive’ nimen alla. Useimmissa tapauksissa, sen asentaja on kolmannen osapuolen ohjelma joka kerää rahaa tällä tavalla. Jos alat huomaamaan nengine.dll virheitä tai vain huomaat tämän tiedoston järjestelmässäsi, sinun ei tulisi jättää sitä sinne.

nengine.dll asennetaan useimmiten järjestelmään ohjelman kanssa, joka tunnetaan nimellä Mobogenie. Vaikka tämä ohjelma ei voi aiheuttaa vahinkoa tietokoneelle, se voi helposti aiheuttaa pop-up mainoksia käyttäjien selaamisen aikana ja se voi myös uudelleenohjata heidät tuntemattomille sivuille. Periaatteessa, nengine.dll tiedoston ilmaantuminen on selkeä merkki, että PC:si on mainosohjelman tai potentiaalisesti ei toivotun ohjelman saastuttama, jota useimmiten käytetään rahastukseen. Ole hyvä ja älä jätä sitä sinne.

Poistaaksesi nengine.dll tiedoston järjestelmästä, sinun tulisi tarkistaa se luotettavalla turvallisuusohjelmalla. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, me suosittelemme käyttämään kahta eri ohjelmaa: Reimage Reimage Cleaner  ja sen jälkeen SpyHunter 5Combo Cleaner. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että tietokoneesi on täysin vapaa haitallisista komponenteista.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-nengine-dll.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa