Mikä on nengine.dll? Kannattaako minun poistaa se?

nengine.dll

nengine.dll on haitallinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä NewNext Helper Engine. Tämän tiedoston kehitti yritys nimeltä NewNextDotMeja ja se on sukua ohjelmille jotka on laitettu kategoriaan mainosohjelmat tai potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat. nengine.dll aloittaa työnsä automaattisesti kun kirjaudut sisälle Windowsiin ja suorittaa rekisteriavaimen ‘NextLive’ nimen alla. Useimmissa tapauksissa, sen asentaja on kolmannen osapuolen ohjelma joka kerää rahaa tällä tavalla. Jos alat huomaamaan nengine.dll virheitä tai vain huomaat tämän tiedoston järjestelmässäsi, sinun ei tulisi jättää sitä sinne.

nengine.dll asennetaan useimmiten järjestelmään ohjelman kanssa, joka tunnetaan nimellä Mobogenie. Vaikka tämä ohjelma ei voi aiheuttaa vahinkoa tietokoneelle, se voi helposti aiheuttaa pop-up mainoksia käyttäjien selaamisen aikana ja se voi myös uudelleenohjata heidät tuntemattomille sivuille. Periaatteessa, nengine.dll tiedoston ilmaantuminen on selkeä merkki, että PC:si on mainosohjelman tai potentiaalisesti ei toivotun ohjelman saastuttama, jota useimmiten käytetään rahastukseen. Ole hyvä ja älä jätä sitä sinne.

Poistaaksesi nengine.dll tiedoston järjestelmästä, sinun tulisi tarkistaa se luotettavalla turvallisuusohjelmalla. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, me suosittelemme käyttämään kahta eri ohjelmaa: FortectIntego ja sen jälkeen SpyHunter 5Combo Cleaner. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että tietokoneesi on täysin vapaa haitallisista komponenteista.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa