Mikä on nengine.dll? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -
nengine.dll

nengine.dll on haitallinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä NewNext Helper Engine. Tämän tiedoston kehitti yritys nimeltä NewNextDotMeja ja se on sukua ohjelmille jotka on laitettu kategoriaan mainosohjelmat tai potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat. nengine.dll aloittaa työnsä automaattisesti kun kirjaudut sisälle Windowsiin ja suorittaa rekisteriavaimen ‘NextLive’ nimen alla. Useimmissa tapauksissa, sen asentaja on kolmannen osapuolen ohjelma joka kerää rahaa tällä tavalla. Jos alat huomaamaan nengine.dll virheitä tai vain huomaat tämän tiedoston järjestelmässäsi, sinun ei tulisi jättää sitä sinne.

nengine.dll asennetaan useimmiten järjestelmään ohjelman kanssa, joka tunnetaan nimellä Mobogenie. Vaikka tämä ohjelma ei voi aiheuttaa vahinkoa tietokoneelle, se voi helposti aiheuttaa pop-up mainoksia käyttäjien selaamisen aikana ja se voi myös uudelleenohjata heidät tuntemattomille sivuille. Periaatteessa, nengine.dll tiedoston ilmaantuminen on selkeä merkki, että PC:si on mainosohjelman tai potentiaalisesti ei toivotun ohjelman saastuttama, jota useimmiten käytetään rahastukseen. Ole hyvä ja älä jätä sitä sinne.

Poistaaksesi nengine.dll tiedoston järjestelmästä, sinun tulisi tarkistaa se luotettavalla turvallisuusohjelmalla. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, me suosittelemme käyttämään kahta eri ohjelmaa: Reimage ja sen jälkeen Malwarebytes Malwarebytes. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että tietokoneesi on täysin vapaa haitallisista komponenteista.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-nengine-dll.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa