Poisto Searchmarquis.com (Opas) - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mac virukset

Searchmarquis.com Poisto-ohje

Mikä on Searchmarquis.com?

Searchmarquis.com on harhaanjohtava laajennus, joka voi muokata nettiselaimen asetuksia macOS laitteilla

Search Marquis ohjelmaSearch Marquis on selaimen kaappaaja virus, joka asettaa oman hakukoneensa ensisijaiseksi, mainostaakseen sponsoroituja sivustoja ja luodakseen mainostuloja. Se kuuluu Potentiaalisesti Ei-toivottuihin Sovelluksiin (PUA) joiden kohteena on Mac laitteet, erityisesti epäilyttävien kolmannen osapuolen Mac sovellus nipuissa. Asennuksen aikana sillä on tapana vaihtaa päähakukone, kotisivu, uuden välilehden asetukseksi https://www.searchmarquis.com.

Myöhemmin hakukone voi lisätä ylimääräisiä selaimeen perustuvia ohjelmia, laajennuksia tai järjestelmän sovelluksia, hallitakseen online liikennettä ja selaustoimintoja tai itse laitetta. Tällaiset tartunnat voidaan luokitella potentiaalisesti ei-toivotuiksi ohjelmiksi, koska ne tunkeutuvat hiljaa ja tunkeilevat oireet aina uudelleenohjauksista ja pop-up mainoksista, jotka näyttävät asennettavaksi ylimääräisiä ei-toivottuja ohjelmia.

Tällaisten toimien jälkeen, Search Marquis virus alkaa käynnistämään tekaistuja aktiviteettejaan, uudelleenohjaamaan mainospalveluille ja kerätäkseen tuloja maksu-klikkauksesta huijauksia. Selaimen kaappaaja asentaa evästeitä selaimelle vakoillakseen käyttäjän online sessioita ja tuottaa hyödylliseltä näyttäviä mainoksia. Searchbaron hakukone ja uudelleenohjaus virus on yksi sivustoista, joihin tämä PUP on liitetty, joten sinun ei kannata olla yllättynyt, jos se muutaman klikkauksen jälkeen se ohjaa sinut tälle sivulle. Kummassakaan ei ole arvoa, joten sinun pitää puhdistaa laite kokonaan, jotta voit poistaa kaikki jäljet potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista.

Nimi Searchmarquis.com, Search Marquis
Tyyppi Selaimen kaappaaja
Alatyyppi Potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma, selaimeen perustuva verkkouhka
Kohde Mac OS käyttäjät
Oireet Hakukone ilmaantuu nettiselaimelle täysin tyhjästä ja alkaa uudelleenohjaamaan muille sivuille, jotka ovat yhteydessä hakukoneisiin tai online mainospalveluihin. Kaikki ylimääräinen materiaali, jota näytöllesi toimitetaan, laukaisee pop-up mainoksia, julisteita ja muuta kaupallista materiaalia. Myös online hakuyritykset tämän hakukoneen kautta toimittavat tuloksia, jotka ovat täynnä tekstiin sisällytettyjä linkkejä ja muuta materiaalia luomatta mitään arvoa ja hyötyä
Levitys Ilmaiset tai jaetut ohjelmat, vaaralliset latausverkot, esim. p2p lähteet voivat kaikki sisältää PUP ohjelmia, kuten tämä kaappaaja, ylimääräisinä asennuksen osina. Useat kaupalliset mainokset tekevät väitteitä hyödyllisistä ominaisuuksista ja verkkosivuista, jotka voivat tarjota suoria latauksia hakukoneelle
poisto Voit tunnistaa selaimen kaappaajan ja kaikki tekaistut sovellukset, jotka liittyvät tähän uhkaan ja poistaa Searchmarquis.com uhan kokonaan haittaohjelman poistajalla
Korjaus Koska laitteeseen voi vaikuttaa taustaprosessit ja järjestelmäkansioon lisätyt tiedostot, sinun pitää luottaa työkaluihin, jotka ovat yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa ja pystyy tarkistamaan tai korjaamaan viruksen vahingot. Kokeile korjaustyökalua ReimageIntego

Search Marquis kuuluu potentiaalisesti ei-toivottuihin ohjelmiin, koska se käyttää stealth tekniikoita päästäkseen kohdetietokoneen järjestelmään. Tämä yleensä viittaa niputukseen tai turvattomiin verkkosivuihin. Kun sovellus on laitteella, valmistaudu kohtaamaan tekaistut aktiviteetit.

Nämä ovat tämän hämärän Searchmarquis.com hakukoneen päätiedot:

 • ensisijainen kotisivu, uusi välilehti ja hakukone muuttuu Search Marquis sivuksi;
 • kaikki hakuyritykset ohjaavat muille sivuille, jotka näyttävät tuloksia täynnä linkkejä ja muun tyyppistä kaupallista materiaalia;
 • työkalut, laajennukset, lisäosat ja muut materiaalit asennetaan ilman lupaasi tai tietämystäsi;
 • mainokset ilmaantuvat sivuille, joissa niiden ei pidä olla.

Searchmarquis.com uudelleenohjaus virus voi esitellä itsensä hyödyllisenä tuotteena, älä kuitenkaan lankea uskomaan näitä väitteitä, sillä voit joutua helposti kehittäjien huijaamaksi. He voivat lisätä ”käteviä ominaisuuksia” selaimen kaappaajaan, kuten nopean pääsyn suosituille sivuille. Tämän ohjelman todellinen ominaisuus on asentaa seurantakomponentteja ja kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja:

We collect non-identifiable aggregated information (”Non-Personal Information”) about your device and your use of Services. Non-Personal Information which is collected includes: technical information transmitted by your device, your aggregated use of the Service, statistics, type of browser and default search preference, operating system type, language and the time and date you access and use the Service, website which you lead you to the Offer, approximate geographical location, Internet Service Provider (ISP), Internet Protocol address (IP), etc.

Vaikka tällaisten tietojen kerääminen voi vaikuttaa ensin harmittomalta, niin pidä mielessäsi, että selaimen kaappaajat, kuten Search Marquis luovat tekaistuja tarjouksia ja alennuksia, jotka luottavat näihin tietoihin ja kiinnittävät useiden käyttäjien huomion. Älä klikkaa mitään mainoksia, jotka tulevat tältä kaappaajalta, koska sinut voidaan ohjata johonkin vaaralliseen. Search Marquis virusSearch Marquis - selaimen kaappaaja, joka liikkuu ohjelma nipuissa tai turvattomien verkkojen kautta Tässä me päädymme toiseen ohjelmaan, joka liittyy Search Marquis – uudelleenohjaukseen. Jatkuvia uudelleenohjauksia aiheutetaan yleensä viemään vierailijoita yhteistyökumppanien verkkolähteisiin ja vakuuttaa hänet ostamaan jonkun hyödyttömän tuotteen. Joskus sinut voidaan kuitenkin pakottaa potentiaalisesti vaarallisille sivuille.

Search Marquis poisto on pakollinen askel, jos haluat päästä kohti äärimmäistä tietokoneen ja selaimen turvallisuutta. Voit helposti löytää kaikki tekaistut tuotteet, jotka on voitu asentaa tietokoneen järjestelmään, kunnollisen haittaohjelman poistajan avulla. Voit tietenkin valita minkä tahansa tyyppisen ohjelman.

Me tarjoamme myös joitain yksityiskohtaisia ohjeita tämän artikkelin lopussa, joiden pitäisi auttaa poistamaan Searchmarquis.com Mac OS X tietokoneelta ja puhdistamaan tekaistut muokkaukset selaimilta, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, ja Safari. Järjestelmän optimoijat tai PC korjaustyökalut, kuten ReimageIntego voivat auttaa sinua puhdistamaan koneen korjaamalla viruksen vahingot ja korjaamaan saastuneet tai muuten vaikutetut tiedostot.

Hämärät lataussivustot ovat aktiivisesti mukana yhteistyömarkkinoinnissa

LesVirus.fr tekniset asiantuntijat kertovat, että selaimen kaappaajat ja muut ei-toivotut ohjelmat tunkeutuvat yleensä kohdelaitteelle/koneelle lähteistä, joilta puuttuu vaadittu suojaus. Nämä paikat tunnettaan P2P verkkoina, kuten Torrentit. Search Marquis PUPTämän lisäksi tekaistut tuotteet voivat helposti päästä tietokoneelle ilmaisohjelmapakettien mukana. Ohjelmat joita jaetaan ilmaiseksi lataus-/asennustarkoituksiin, eivät sisällä mitään suositeltavaa turvallisuutta. Tästä syystä sinun pitää aina valita Kustomoidun/Edistyneen asennustavan.

Sen lisäksi, luotettava antivirus ohjelma laitteellasi tekee puolet turvatyöstäsi sinun puolestasi. Et kuitenkaan voi jättää kaikkea haittaohjelman harteille, koska sinä olet vastuussa omien ohjelmien ja laitteen turvatasosta.

Poisto-ohjeet Searchmarquis.com selaimen kaappaajalle

Jos Search Marquis virus on viimeaikoina vaivannut sinua, niin paras asia minkä voit tehdä, on poistaa potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma kaiken ylimääräisen materiaalin kanssa, jotka on tuotu järjestelmään ja nettiselaimiin, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, ja Safari.

Searchmarquis.com poisto voidaan suorittaa kahdella eri tavalla – käyttämällä manuaalisia askeleita tai lataamalla/asentamalla automaattiset tuotteet. Pidä mielessäsi, että toinen tapa on paljon tehokkaampi ja antaa sinun suorittaa koko prosessin muutamassa minuutissa. Tällä tavalla voit puhdistaa koko laitteen kunnolla tästä kaappaajasta tai muista tunkeilijoista.

Jos kuitenkin uskot itseesi ja luulet sinulla olevan tarpeeksi verkkoturvallisuuden taitoja selaimen kaappaajan poistamiseksi, niin voit poistaa Search Marquis viruksen nettiselaimilta ja käyttöjärjestelmästä alla olevien ohjeiden avulla. Kaksinkertainen tarkistus on aina suositeltavaa ennen kuin alat käyttämään laitetta normaalisti

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Searchmarquis.com Poisto-ohje

Poista Searchmarquis.com Mac OS X järjestelmästä

Voit puhdistaa Mac OS X laitteesi tekaistuista tuotteista, jotka selaimen kaappaaja on asentanut. Käytä alla olevia ohjeita tämän tekemiseksi:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Searchmarquis.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Searchmarquis.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Mozilla Firefox voidaan puhdistaa epäilyttävästä materiaalista ja palauttaa aikaisempaan tilaan seuraavien askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Searchmarquis.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Searchmarquis.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Searchmarquis.com Google Chrome selaimelta

Jos huomaat ei-toivottuja muutoksia Google Chrome selaimella, niin voit poistaa ne suorittamalla muutamia tehtäviä, jotka on annettu tässä:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Searchmarquis.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Searchmarquis.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Searchmarquis.com Safari selaimelta

Puhdista Safari epäilyttävältä näyttävästä selainmateriaalista. Alla annetut askeleet näyttävät sinulle miten poistaa kohteet, kuten laajennukset ja liitteet:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Searchmarquis.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Searchmarquis.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Searchmarquis.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä