Poisto Searchmarquis.com (Opas) - päivitetty elo 2020

Searchmarquis.com Poisto-ohje

Mikä on Searchmarquis.com?

Searchmarquis.com on harhaanjohtava laajennus, joka voi muokata nettiselaimen asetuksia macOS laitteilla

Search Marquis ohjelmaSearch Marquis on selaimen kaappaaja virus, joka asettaa oman hakukoneensa ensisijaiseksi, mainostaakseen sponsoroituja sivustoja ja luodakseen mainostuloja. Se kuuluu Potentiaalisesti Ei-toivottuihin Sovelluksiin (PUA) joiden kohteena on Mac laitteet, erityisesti epäilyttävien kolmannen osapuolen Mac sovellus nipuissa. Asennuksen aikana sillä on tapana vaihtaa päähakukone, kotisivu, uuden välilehden asetukseksi https://www.searchmarquis.com.

Myöhemmin hakukone voi lisätä ylimääräisiä selaimeen perustuvia ohjelmia, laajennuksia tai järjestelmän sovelluksia, hallitakseen online liikennettä ja selaustoimintoja tai itse laitetta. Tällaiset tartunnat voidaan luokitella potentiaalisesti ei-toivotuiksi ohjelmiksi, koska ne tunkeutuvat hiljaa ja tunkeilevat oireet aina uudelleenohjauksista ja pop-up mainoksista, jotka näyttävät asennettavaksi ylimääräisiä ei-toivottuja ohjelmia.

Tällaisten toimien jälkeen, Search Marquis virus alkaa käynnistämään tekaistuja aktiviteettejaan, uudelleenohjaamaan mainospalveluille ja kerätäkseen tuloja maksu-klikkauksesta huijauksia. Selaimen kaappaaja asentaa evästeitä selaimelle vakoillakseen käyttäjän online sessioita ja tuottaa hyödylliseltä näyttäviä mainoksia. Searchbaron hakukone ja uudelleenohjaus virus on yksi sivustoista, joihin tämä PUP on liitetty, joten sinun ei kannata olla yllättynyt, jos se muutaman klikkauksen jälkeen se ohjaa sinut tälle sivulle. Kummassakaan ei ole arvoa, joten sinun pitää puhdistaa laite kokonaan, jotta voit poistaa kaikki jäljet potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista.

Nimi Searchmarquis.com, Search Marquis
Tyyppi Selaimen kaappaaja
Alatyyppi Potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma, selaimeen perustuva verkkouhka
Kohde Mac OS käyttäjät
Oireet Hakukone ilmaantuu nettiselaimelle täysin tyhjästä ja alkaa uudelleenohjaamaan muille sivuille, jotka ovat yhteydessä hakukoneisiin tai online mainospalveluihin. Kaikki ylimääräinen materiaali, jota näytöllesi toimitetaan, laukaisee pop-up mainoksia, julisteita ja muuta kaupallista materiaalia. Myös online hakuyritykset tämän hakukoneen kautta toimittavat tuloksia, jotka ovat täynnä tekstiin sisällytettyjä linkkejä ja muuta materiaalia luomatta mitään arvoa ja hyötyä
Levitys Ilmaiset tai jaetut ohjelmat, vaaralliset latausverkot, esim. p2p lähteet voivat kaikki sisältää PUP ohjelmia, kuten tämä kaappaaja, ylimääräisinä asennuksen osina. Useat kaupalliset mainokset tekevät väitteitä hyödyllisistä ominaisuuksista ja verkkosivuista, jotka voivat tarjota suoria latauksia hakukoneelle
poisto Voit tunnistaa selaimen kaappaajan ja kaikki tekaistut sovellukset, jotka liittyvät tähän uhkaan ja poistaa Searchmarquis.com uhan kokonaan haittaohjelman poistajalla
Korjaus Koska laitteeseen voi vaikuttaa taustaprosessit ja järjestelmäkansioon lisätyt tiedostot, sinun pitää luottaa työkaluihin, jotka ovat yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa ja pystyy tarkistamaan tai korjaamaan viruksen vahingot. Kokeile korjaustyökalua FortectIntego

Search Marquis kuuluu potentiaalisesti ei-toivottuihin ohjelmiin, koska se käyttää stealth tekniikoita päästäkseen kohdetietokoneen järjestelmään. Tämä yleensä viittaa niputukseen tai turvattomiin verkkosivuihin. Kun sovellus on laitteella, valmistaudu kohtaamaan tekaistut aktiviteetit.

Nämä ovat tämän hämärän Searchmarquis.com hakukoneen päätiedot:

 • ensisijainen kotisivu, uusi välilehti ja hakukone muuttuu Search Marquis sivuksi;
 • kaikki hakuyritykset ohjaavat muille sivuille, jotka näyttävät tuloksia täynnä linkkejä ja muun tyyppistä kaupallista materiaalia;
 • työkalut, laajennukset, lisäosat ja muut materiaalit asennetaan ilman lupaasi tai tietämystäsi;
 • mainokset ilmaantuvat sivuille, joissa niiden ei pidä olla.

Searchmarquis.com uudelleenohjaus virus voi esitellä itsensä hyödyllisenä tuotteena, älä kuitenkaan lankea uskomaan näitä väitteitä, sillä voit joutua helposti kehittäjien huijaamaksi. He voivat lisätä ”käteviä ominaisuuksia” selaimen kaappaajaan, kuten nopean pääsyn suosituille sivuille. Tämän ohjelman todellinen ominaisuus on asentaa seurantakomponentteja ja kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja:

We collect non-identifiable aggregated information (”Non-Personal Information”) about your device and your use of Services. Non-Personal Information which is collected includes: technical information transmitted by your device, your aggregated use of the Service, statistics, type of browser and default search preference, operating system type, language and the time and date you access and use the Service, website which you lead you to the Offer, approximate geographical location, Internet Service Provider (ISP), Internet Protocol address (IP), etc.

Vaikka tällaisten tietojen kerääminen voi vaikuttaa ensin harmittomalta, niin pidä mielessäsi, että selaimen kaappaajat, kuten Search Marquis luovat tekaistuja tarjouksia ja alennuksia, jotka luottavat näihin tietoihin ja kiinnittävät useiden käyttäjien huomion. Älä klikkaa mitään mainoksia, jotka tulevat tältä kaappaajalta, koska sinut voidaan ohjata johonkin vaaralliseen. Search Marquis virusSearch Marquis - selaimen kaappaaja, joka liikkuu ohjelma nipuissa tai turvattomien verkkojen kautta Tässä me päädymme toiseen ohjelmaan, joka liittyy Search Marquis – uudelleenohjaukseen. Jatkuvia uudelleenohjauksia aiheutetaan yleensä viemään vierailijoita yhteistyökumppanien verkkolähteisiin ja vakuuttaa hänet ostamaan jonkun hyödyttömän tuotteen. Joskus sinut voidaan kuitenkin pakottaa potentiaalisesti vaarallisille sivuille.

Search Marquis poisto on pakollinen askel, jos haluat päästä kohti äärimmäistä tietokoneen ja selaimen turvallisuutta. Voit helposti löytää kaikki tekaistut tuotteet, jotka on voitu asentaa tietokoneen järjestelmään, kunnollisen haittaohjelman poistajan avulla. Voit tietenkin valita minkä tahansa tyyppisen ohjelman.

Me tarjoamme myös joitain yksityiskohtaisia ohjeita tämän artikkelin lopussa, joiden pitäisi auttaa poistamaan Searchmarquis.com Mac OS X tietokoneelta ja puhdistamaan tekaistut muokkaukset selaimilta, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, ja Safari. Järjestelmän optimoijat tai PC korjaustyökalut, kuten FortectIntego voivat auttaa sinua puhdistamaan koneen korjaamalla viruksen vahingot ja korjaamaan saastuneet tai muuten vaikutetut tiedostot.

Hämärät lataussivustot ovat aktiivisesti mukana yhteistyömarkkinoinnissa

LesVirus.fr tekniset asiantuntijat kertovat, että selaimen kaappaajat ja muut ei-toivotut ohjelmat tunkeutuvat yleensä kohdelaitteelle/koneelle lähteistä, joilta puuttuu vaadittu suojaus. Nämä paikat tunnettaan P2P verkkoina, kuten Torrentit. Search Marquis PUPTämän lisäksi tekaistut tuotteet voivat helposti päästä tietokoneelle ilmaisohjelmapakettien mukana. Ohjelmat joita jaetaan ilmaiseksi lataus-/asennustarkoituksiin, eivät sisällä mitään suositeltavaa turvallisuutta. Tästä syystä sinun pitää aina valita Kustomoidun/Edistyneen asennustavan.

Sen lisäksi, luotettava antivirus ohjelma laitteellasi tekee puolet turvatyöstäsi sinun puolestasi. Et kuitenkaan voi jättää kaikkea haittaohjelman harteille, koska sinä olet vastuussa omien ohjelmien ja laitteen turvatasosta.

Poisto-ohjeet Searchmarquis.com selaimen kaappaajalle

Jos Search Marquis virus on viimeaikoina vaivannut sinua, niin paras asia minkä voit tehdä, on poistaa potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma kaiken ylimääräisen materiaalin kanssa, jotka on tuotu järjestelmään ja nettiselaimiin, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, ja Safari.

Searchmarquis.com poisto voidaan suorittaa kahdella eri tavalla – käyttämällä manuaalisia askeleita tai lataamalla/asentamalla automaattiset tuotteet. Pidä mielessäsi, että toinen tapa on paljon tehokkaampi ja antaa sinun suorittaa koko prosessin muutamassa minuutissa. Tällä tavalla voit puhdistaa koko laitteen kunnolla tästä kaappaajasta tai muista tunkeilijoista.

Jos kuitenkin uskot itseesi ja luulet sinulla olevan tarpeeksi verkkoturvallisuuden taitoja selaimen kaappaajan poistamiseksi, niin voit poistaa Search Marquis viruksen nettiselaimilta ja käyttöjärjestelmästä alla olevien ohjeiden avulla. Kaksinkertainen tarkistus on aina suositeltavaa ennen kuin alat käyttämään laitetta normaalisti

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Searchmarquis.com Poisto-ohje

Poista Searchmarquis.com Mac OS X järjestelmästä

Voit puhdistaa Mac OS X laitteesi tekaistuista tuotteista, jotka selaimen kaappaaja on asentanut. Käytä alla olevia ohjeita tämän tekemiseksi:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Searchmarquis.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa Mozilla Firefox

Mozilla Firefox voidaan puhdistaa epäilyttävästä materiaalista ja palauttaa aikaisempaan tilaan seuraavien askeleiden avulla:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Searchmarquis.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Searchmarquis.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Searchmarquis.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Jos huomaat ei-toivottuja muutoksia Google Chrome selaimella, niin voit poistaa ne suorittamalla muutamia tehtäviä, jotka on annettu tässä:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Puhdista Safari epäilyttävältä näyttävästä selainmateriaalista. Alla annetut askeleet näyttävät sinulle miten poistaa kohteet, kuten laajennukset ja liitteet:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Searchmarquis.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Searchmarquis.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä