Mikä on etäjärjestelmänvalvoja työkalut ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Jake Doevan - - Päivitetty | Tyyppi: Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut
12

Etäjärjestelmänvalvoja työkalu (tai RAT) on ohjelma jota hakkerit tai muut ihmiset käyttävät yhdistämään etäkoneelle Internetin tai paikallisen verkon kautta, ja tekevät tarpeelliset aktiviteetit. Etäjärjestelmänvalvoja työkalu perustuu palvelimen ja asiakkaan teknologiaan. Palven osa toimii hallitulla tietokoneella ja saa käskyjä asiakkaalta, joka on asennettu etäpalvelimelle. Etäjärjestelmänvalvoja työkalu toimii taustalla ja piiloutuu käyttäjältä. Henkilö joka hallitsee sitä, voi seurata käyttäjän aktiviteetteja, hallita tiedostoja, asentaa ylimääräisiä ohjelmia, hallita koko järjestelmää, mukaan lukien kaikkia nykyisiä sovelluksia tai laitteita, muokata järjestelmän asetuksia, käynnistää tai sammuttaa tietokoneen.

Etäjärjestelmänvalvoja työkalut jaetaan vaarallisiin ja laillisiin sovelluksiin. Loistyyliset RATit, tunnetaan myös nimellä Etäjärjestelmänvalvoja troijalainen, ovat samanlaisia kuin takaovet ja ne toimivat samalla tavalla. Ne eivät ole kuitenkaan yhtä yleisiä kuin takaovet ja niissä ei ole ylimääräisiä tuhoisia toimintoja tai muuta vaarallista kuormaa. Nämä loiset eivät toimi yksin ja niitä pitää aina hallita asiakkaan toimesta.

Lailliset Etäjärjestelmänvalvoja työkalut ovat kaupallisia tuotteita, jotka kohdistavat eniten järjestelmän valvojaa. Niiden päätarkoitus on sallia ei toivottu pääsy tietokoneelle niiden korjaamiseksi tai niiden hallitseminen etänä. Tästä huolimatta, lailliset RATit sisältävät samat ominaisuudet kuin loisohjelmat ja, siksi, niitä voidaan käyttää selviin vaarallisiin tarkoituksiin.

Aktiviteetit joita voidaan suorittaa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen avulla

Kuten me olemme maininneet, lailliset RATit ovat aika samanlaisia kuin laittomat. Niitä käytetään kuitenkin vain laittomiin aktiviteetteihin, kuten alla oleviin:

  • Antaa tunkeilijan luoda, poistaa, nimetä uudelleen, kopioida tai muokata tiedostoja. Hyökkääjä voi myös käyttää RAT tiedostoa suorittamaan eri komentoja, muokata järjestelmän asetuksia, muokata Windows rekisteriä ja suorittaa, hallita tai lopettaa sovelluksia.
  • Antaa hyökkääjän hallita laitteistoa, muokata asetuksia, sammuttaa tai käynnistää tietokoneen ilman käyttäjän lupaa.
  • Antaa vaarallisen henkilön valvoa käyttäjien aktiviteetteja Internetissä. Tämä aktiviteetti voi johtaa uhrin salasanan, kirjautumisnimen, henkilökohtaisten tietojen ja muiden tietojen menetykseen.
  • Ottaa kuvankaappauksia ja seurata käyttäjien aktiviteetteja. Kaikki kerätyt tiedot, jotka sitä auttavat, siirretään tunkeilijalle.
  • Heikentää tietokoneen suorituskykyä, hidastaa Internetin nopeutta ja heikentää järjestelmän turvallisuutta. Yleensä, tällaiset virukset voivat aiheuttaa epävakautta tietokoneessa.
  • Piiloutua käyttäjältä ja vaikeuttaa poistoaan niin paljon kuin mahdollista.

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen (RATien) levitystavat

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut (RATit) eivät ole samanlaisia kuin muut tietokone virukset. Niiden palvelimen osat pitää asentaa saastuneelle järjestelmälle aivan kuten mikä tahansa ohjelma. Tämä voidaan tietenkin tehdä käyttäjän luvalla tai ilman. Löytyy kaksi päätapaa millä luvaton RAT pääsee järjestelmään:

  • Manuaalinen asennus. Laillinen Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu voidaan asentaa manuaalisesti järjestelmän valvojan tai vastaavien oikeuksien omaavan henkilön toimesta. Hakkeri voi tunkeutua tietokoneelle ja asettaa RAT ohjelman. Molemmissa tapauksissa, yksityisyyden uhka asennetaan ilman saastuneen tietokoneen käyttäjän lupaa.
  • Tunkeutuminen muiden loisten avulla. Vaaralliset Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut voidaan asentaa muiden loisten, kuten virusten, takaovien tai matojen toimesta. Niitä pudottaa yleensä määrätty troijalainen, joka pääsee järjestelmään käyttäen Explorer ActiveX kontrolleja tai käyttämällä nettiselainten määrättyjä haavoittuvaisuuksia. Niiden kirjoittajat hallitsevat vaarallisia sivustoja, jotka ovat täynnä vaarallista koodia tai levittää vaarallisia pop-up mainoksia. Aina kun käyttäjä vierailee tällaisella sivulla tai klikkaa tällaista pop-uppia, niin vaarallinen skripti asentaa heti troijalaisen. Käyttäjä ei voi huomata mitään epäilyttävää, koska uhka ei näytä mitään asennusvelhoa, keskustelua tai varoitusta.

Yhteenvetona, vaaralliset Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen versiot antavat hyökkääjän toimia saastuneella tietokoneella kuin omalla PC:llä ja käyttää sitä erilaisiin vaarallisiin tarkoituksiin. Tällaisten aktiviteettien vastuu kaatuu yleensä syyttömän käyttäjän päälle, jonka järjestelmään vaarallinen RAT asennettiin, koska on vaikea paljastaa kuka ohjaa loista.

Melkein kaikki Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut ovat vaikeita havaita. Ne voivat loukata käyttäjien yksityisyyttä kuukausien tai jopa vuosien ajan ennen kuin ne huomataan. Vaarallinen henkilö voi käyttää RAT ohjelmaa saadakseen selville kaiken käyttäjästä, saada ja paljastaa tietoja, kuten käyttäjän salasanat, kirjautumisnimet, luottokortin numerot, tarkat pankkitiedot, arvokkaat henkilökohtaiset dokumentit, yhteystiedot, kiinnostuksen kohteet, nettiselaamisen tavat ja paljon muuta.

Mitä tahansa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalua voidaan käyttää tuhoisiin tarkoituksiin. Jos hakkeri ei saa mitään arvokasta ja hyödyllistä tietoa saastuneelta koneelta tai ne on jo varastettu, niin hän tuhoaa koko järjestelmän jotta hän voi peittää jälkensä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki kovalevyt formatoidaan ja kaikki tiedostot poistetaan. Yleensä Etäjärjestelmänvalvoja Työkalun vaaralliset versiot voivat vaikuttaa Microsoft Windows järjestelmään. Löytyy kuitenkin paljon loisia, jotka on suunniteltu toimimaan eri alustoilla, kuten Mac OS X ja muut.

Kaikkein vaarallisimmat RAT esimerkit

Löytyy tuhansia erilaisia Etäjärjestelmänvalvoja Työkaluja. Seuraavat esimerkit näyttävät kuinka tehokkaita ja uskomattoman vaarallisia nämä uhat voivat olla.

PC Invader on vaarallinen Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu, jota hakkerit käyttävät muokkaamaan tärkeitä verkon asetuksia etäjärjestelmissä. PC Invader sovellusta pidetään todella vaarallisena, koska sen tavoitteena on muuttaa tärkeitä tietokoneen asetuksia, kuten IP-osoite, DNS osoite, tietokoneen nimi, ensisijainen portti, jne. Se voi myös sammuttaa ja käynnistää tietokoneen.

Back Orifice on kuuluisa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu, joka antaa tunkeutujan tehdä saastuneella tietokoneella mitä ikinä hän haluaa. Tässä työkalussa on valtava määrä vaarallisia ominaisuuksia ja se jättää uhrin täysin suojattomaksi ja hämmentyneeksi. Back Orifice sovellusta voidaan käyttää hallitsemaan tiedostoja, käynnistämään ja asentamaan sovelluksia, lopettamaan prosesseja, muokkaamaan järjestelmän ja verkon asetuksia, hallitsemaan käyttöjärjestelmää, asentamaan ohjelmia ja laitteita, kirjaamaan näppäinten iskuja, ottamaan kuvankaappauksia, kaappaamaan videota tai ääntä, varastamaan salasanoja, jne. Tämä Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu tukee lisäosia ja siksi sillä on monia ominaisuuksia.

Beast on jälleen yksi virus, joka kuuluu Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen perheeseen. Tämän uhan kirjoittaja on tunnettu hakkeri, nimeltä Tataye. Kuten me tiedämme, ensimmäinen Beast versio ilmaantui Huhtikuun 2001 ja Maaliskuun 2004 välillä. Tämä uhka kirjoitettiin Delhissä ja se on ASPack pakattu.

Miten poistaa RAT järjestelmästä

Et voi poistaa vaarallista RAT versiota manuaalisesti koska ne piilottavat tiedostonsa ja muut komponentit syvälle järjestelmään. Kaikkein luotettavin tapa poistaa tällaiset uhat on maineikas haittaohjelman poistaja. Tällaiset ohjelmat voivat helposti löytää ja poistaa jopa kaikkein vaarallisimmat virukset, joten niiden asennus kannattaa tehdä heti. Voit korjata tietokoneesi ja poistaa kaikki RAT ohjelmat Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmien avulla.

Jos luulet olevasi tarpeeksi taitava löytämään RAT tiedostot tietokoneelta manuaalisesti, niin sinun kannattaa miettiä kahdesti ennen jokaista löydetyn komponentin poistoa. Muussa tapauksessa voit joutua ongelmiin, kuten tietokoneen epävakauteen. Pidä mielessäsi, että useat Internet palvelut, kuten virukset.fi voivat auttaa sinua haittaohjelmien manuaalisessa poistossa. Yksityiskohtaiset ohjeet kuinka poistaa RAT (vaarallinen) järjestelmästä on saatavilla kun jätät kysymyksen Kysy Meiltä sivulle.

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Kuinka poistaa Flash Player Pro virus

Flash Player Pro virus on väärennetty sovellus, joka matkii maineikasta Adobe Flash Player ohjelmaa Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, sitä< a class="more_link" href="https://virukset.fi/flash-player-pro-virus/">Lisää
Mainosohjelma Virukset   Elokuu 17, 2017

Pysäytä Nemesis lunnasohjelma virus

Nemesis vaatii 10 Bitcoinia kyseenalaisesta salauksen poisto-ohjelmasta Nemesis on tiedostoja salaava haittaohjelma, joka käyttää< a class="more_link" href="https://virukset.fi/nemesis-lunnasohjelma-virus/">Lisää
Lunnasohjelmat Virukset   Elokuu 17, 2017

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut tietokanta

Elokuu 17, 2017

v9.com virus

V9 ottaa nettiselaimet haltuunsa ja pakottaa sinut käyttämään epäilyttävää< a class="more_link" href="https://virukset.fi/v9-com-virus/">Lisää
Elokuu 17, 2017

Mamba lunnasohjelma virus

Mamba lunnasohjelma palaa ja kohdistaa yritysverkot Brasiliassa sekä< a class="more_link" href="https://virukset.fi/mamba-lunnasohjelma-virus/">Lisää
Elokuu 16, 2017

Locky lunnasohjelma

Kuinka Locky virus löytää tiensä haavoittuvaiseen PC:hen? Locky on lunnasohjelma jota levitetään haitallisena Word dokumenttinä roskaposteissa. Sähköpostit jotka tuovat Locky lunnasohjelman yleensä teeskentelevät toimittavansa laskua. Tämä haitallinen Word dokumentti voi välittömästi aloittaa haitallisen salausprosessin jos Word makrot ovat sallittu. Jos ei niin Word... < a class="more_link" href="https://virukset.fi/locky-lunnasohjelma/">Lisää
Elokuu 16, 2017

Pc Optimizer Pro

Mikä on PC Optimizer Pro? PC Optimizer Pro on vaarallinen järjestelmän optimoija jonka me olemme päättäneet luokitella haittaohjelmaksi. Tämä virus väittää olevansa laillinen ohjelma joka pystyy parantamaan järjestelmän turvallisuutta ja tietokoneen suojausta. Sinun ei kuitenkaan kannatta uskoa näitä sanoja koska ne ovat todella harhaanjohtavia ja voivat jopa johtaa... < a class="more_link" href="https://virukset.fi/pc-optimizer-pro/">Lisää
Elokuu 16, 2017

Alientab.net virus

Alientab ottaa nettiselaimet haltuunsa ja pakottaa sinut käyttämään epäilyttävää< a class="more_link" href="https://virukset.fi/alientab-net-virus/">Lisää
Elokuu 16, 2017

GlobeImposter 2.0 lunnasohjelma virus

GlobeImposter 2.0 voi ottaa yli 30 tiedostoa panttivangiksi ja vaatia lunnaiden maksua GlobeImposter 2.0 uusi Globe Imposter versio, joka matkii Globe lunnasohjelma virusta.< a class="more_link" href="https://virukset.fi/globeimposter-2-0-lunnasohjelma-virus/">Lisää
Elokuu 16, 2017

AdChoices

Mikä on AdChoices? AdChoices on epäluotettava ohjelma, joka luokitellaan mainosohjelmaksi. Luokitus johtuu ohjelman näyttämistä mainoksista. AdChoices näyttää mainoksia vierailemillasi verkkosivuilla, kuten esimerkiksi YouTubessa ja Facebookissa. Se luo myös ponnahdusikkuna-mainoksia käynnistäessäsi nettiselaimen. AdChoicesin mainoksiin voit törmätä myös silloin, ku... < a class="more_link" href="https://virukset.fi/adchoices/">Lisää
Elokuu 15, 2017

Yeabests.cc virus

Yeabests.cc virus sekä TopYea Search. Mitkä niiden erot ovat? Aivan kuten TopYea Search, Yeabests.cc virus vaikuttaa perinteiseltä hakusivulta. Se voi helposti uskotella sinulle, että se on hyödyllinen hakukone joka on täynnä linkkejä suosikki sivuillesi. Oletko koskaan miettinyt, että tätä hakukonetta voidaan käyttää promotoimaan vaarallisia sivustoja ja kyseenalais... < a class="more_link" href="https://virukset.fi/yeabests-cc-virus/">Lisää
Elokuu 15, 2017

System Care Antivirus

System Care Antivirus on vaarallinen sovellus joka ei ole lähellekkään sellainen ohjelma kuin se esittää< a class="more_link" href="https://virukset.fi/system-care-antivirus/">Lisää
Elokuu 15, 2017

Softonic

Mikä on Softonic? Softonic on mahdollisesti ei toivottu sovellus, joka voi helposti tunkeutua tietokoneeseen ilman käyttäjän lupaa. Heti, kun ohjelma on päässyt sisään, se asentaa itsensä kaikkiin löytämiinsä verkkoselaimiin, mukaanlukien Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari ja Internet Explorer. Ohjelma aloittaa toimintansa heti käyttäjän avattua nettiselaimen. Si... < a class="more_link" href="https://virukset.fi/softonic/">Lisää
Elokuu 14, 2017

Startpage.com virus

Mikä on Startpage.com? Startpage.com on kyseenalainen hakukone joka voi huijata sinut vierailemaan tuntemattomille sekä todella kyseenalaisille verkkosivuille. Ei ole mitään väliä vaikka se näyttääkin tavalliselta hakukoneelta, olevaruillasi sillä se voi näyttää sinulle muunneltuja hakutuloksia ja pommittaa sinua tuhansilla pop-up mainoksilla. Tätä tekniikkaa käytet... < a class="more_link" href="https://virukset.fi/startpage-com-virus/">Lisää
Elokuu 14, 2017

NotPetya lunnasohjelma virus

Haittaohjelma nimeltä NotPetya luo maailmanlaajuista kaaosta NotPetya virus tunnistettiin uutena versiona lunnasohjelmasta, joka tuli päivänvaloon kaapattuaan Windows järjestelmiä< a class="more_link" href="https://virukset.fi/notpetya-lunnasohjelma-virus/">Lisää
Elokuu 14, 2017

Search.fbdownloader.com

Search.fbdownloader.com on verkkosivu, joka ansaitsee paikan selainten kaappaaja kategoriassa Pääsyy siihen miksi turvallisuusasiantutijamme ovat päättäneet näin, on hyvin yksinkertainen – tämä< a class="more_link" href="https://virukset.fi/search-fbdownloader-com/">Lisää
Elokuu 14, 2017

Gmail virus

Asioita, jotka tulee tietää Gmail viruksesta Gmail virus on kattava termi.< a class="more_link" href="https://virukset.fi/gmail-virus/">Lisää
Elokuu 14, 2017

Facebook Friend Request virus

Mikä on Facebook Friend Request virus? Facebook Friend Request virus on termi jota käytetään kuvaamaan petollista tapaa, jota huijarit käyttävät huijaamaan viattomia sosiaalisen median käyttäjiä. Tämä petollinen tekniikka luottaa tekaistuihin Facebook tileihin, jotka luodaan käyttämällä joidenkin Facebook käyttäjien oikeita kuvia. Huijarit etsivät henkilön, joka julk... < a class="more_link" href="https://virukset.fi/facebook-friend-request-virus/">Lisää
Elokuu 14, 2017

Sage 2.2 lunnasohjelma virus

Sage eepos jatkuu: Sage 2.2 lunnasohjelma on täällä Jos olet kuullut Sage lunnasohjelmasta ja Sage 2.0 viruksesta, niin sitten meillä< a class="more_link" href="https://virukset.fi/sage-2-2-lunnasohjelma-virus/">Lisää
Elokuu 14, 2017

Scarab lunnasohjelma virus

Scarab lunnasohjelma palaa .scorpio tiedosto viruksella Scarab haittaohjelma toimii lunnasohjelmana, joka vaikuttaa olevan uusi versio HiddenTear virusperheestä. Se kertoo vaatimuksensa IF_YOU_WANT_TO_GET_ALL_YOUR_FILES_BACK_ PLEASE_READ_THIS.txt tiedostossa.< a class="more_link" href="https://virukset.fi/scarab-lunnasohjelma-virus/">Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-12-20

Lähde: http://www.2-spyware.com/remote-administration-tools-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa