Mikä on etäjärjestelmänvalvoja työkalut ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Jake Doevan - - Päivitetty | Tyyppi: Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut
12

Etäjärjestelmänvalvoja työkalu (tai RAT) on ohjelma jota hakkerit tai muut ihmiset käyttävät yhdistämään etäkoneelle Internetin tai paikallisen verkon kautta, ja tekevät tarpeelliset aktiviteetit. Etäjärjestelmänvalvoja työkalu perustuu palvelimen ja asiakkaan teknologiaan. Palven osa toimii hallitulla tietokoneella ja saa käskyjä asiakkaalta, joka on asennettu etäpalvelimelle. Etäjärjestelmänvalvoja työkalu toimii taustalla ja piiloutuu käyttäjältä. Henkilö joka hallitsee sitä, voi seurata käyttäjän aktiviteetteja, hallita tiedostoja, asentaa ylimääräisiä ohjelmia, hallita koko järjestelmää, mukaan lukien kaikkia nykyisiä sovelluksia tai laitteita, muokata järjestelmän asetuksia, käynnistää tai sammuttaa tietokoneen.

Etäjärjestelmänvalvoja työkalut jaetaan vaarallisiin ja laillisiin sovelluksiin. Loistyyliset RATit, tunnetaan myös nimellä Etäjärjestelmänvalvoja troijalainen, ovat samanlaisia kuin takaovet ja ne toimivat samalla tavalla. Ne eivät ole kuitenkaan yhtä yleisiä kuin takaovet ja niissä ei ole ylimääräisiä tuhoisia toimintoja tai muuta vaarallista kuormaa. Nämä loiset eivät toimi yksin ja niitä pitää aina hallita asiakkaan toimesta.

Lailliset Etäjärjestelmänvalvoja työkalut ovat kaupallisia tuotteita, jotka kohdistavat eniten järjestelmän valvojaa. Niiden päätarkoitus on sallia ei toivottu pääsy tietokoneelle niiden korjaamiseksi tai niiden hallitseminen etänä. Tästä huolimatta, lailliset RATit sisältävät samat ominaisuudet kuin loisohjelmat ja, siksi, niitä voidaan käyttää selviin vaarallisiin tarkoituksiin.

Aktiviteetit joita voidaan suorittaa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen avulla

Kuten me olemme maininneet, lailliset RATit ovat aika samanlaisia kuin laittomat. Niitä käytetään kuitenkin vain laittomiin aktiviteetteihin, kuten alla oleviin:

  • Antaa tunkeilijan luoda, poistaa, nimetä uudelleen, kopioida tai muokata tiedostoja. Hyökkääjä voi myös käyttää RAT tiedostoa suorittamaan eri komentoja, muokata järjestelmän asetuksia, muokata Windows rekisteriä ja suorittaa, hallita tai lopettaa sovelluksia.
  • Antaa hyökkääjän hallita laitteistoa, muokata asetuksia, sammuttaa tai käynnistää tietokoneen ilman käyttäjän lupaa.
  • Antaa vaarallisen henkilön valvoa käyttäjien aktiviteetteja Internetissä. Tämä aktiviteetti voi johtaa uhrin salasanan, kirjautumisnimen, henkilökohtaisten tietojen ja muiden tietojen menetykseen.
  • Ottaa kuvankaappauksia ja seurata käyttäjien aktiviteetteja. Kaikki kerätyt tiedot, jotka sitä auttavat, siirretään tunkeilijalle.
  • Heikentää tietokoneen suorituskykyä, hidastaa Internetin nopeutta ja heikentää järjestelmän turvallisuutta. Yleensä, tällaiset virukset voivat aiheuttaa epävakautta tietokoneessa.
  • Piiloutua käyttäjältä ja vaikeuttaa poistoaan niin paljon kuin mahdollista.

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen (RATien) levitystavat

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut (RATit) eivät ole samanlaisia kuin muut tietokone virukset. Niiden palvelimen osat pitää asentaa saastuneelle järjestelmälle aivan kuten mikä tahansa ohjelma. Tämä voidaan tietenkin tehdä käyttäjän luvalla tai ilman. Löytyy kaksi päätapaa millä luvaton RAT pääsee järjestelmään:

  • Manuaalinen asennus. Laillinen Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu voidaan asentaa manuaalisesti järjestelmän valvojan tai vastaavien oikeuksien omaavan henkilön toimesta. Hakkeri voi tunkeutua tietokoneelle ja asettaa RAT ohjelman. Molemmissa tapauksissa, yksityisyyden uhka asennetaan ilman saastuneen tietokoneen käyttäjän lupaa.
  • Tunkeutuminen muiden loisten avulla. Vaaralliset Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut voidaan asentaa muiden loisten, kuten virusten, takaovien tai matojen toimesta. Niitä pudottaa yleensä määrätty troijalainen, joka pääsee järjestelmään käyttäen Explorer ActiveX kontrolleja tai käyttämällä nettiselainten määrättyjä haavoittuvaisuuksia. Niiden kirjoittajat hallitsevat vaarallisia sivustoja, jotka ovat täynnä vaarallista koodia tai levittää vaarallisia pop-up mainoksia. Aina kun käyttäjä vierailee tällaisella sivulla tai klikkaa tällaista pop-uppia, niin vaarallinen skripti asentaa heti troijalaisen. Käyttäjä ei voi huomata mitään epäilyttävää, koska uhka ei näytä mitään asennusvelhoa, keskustelua tai varoitusta.

Yhteenvetona, vaaralliset Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen versiot antavat hyökkääjän toimia saastuneella tietokoneella kuin omalla PC:llä ja käyttää sitä erilaisiin vaarallisiin tarkoituksiin. Tällaisten aktiviteettien vastuu kaatuu yleensä syyttömän käyttäjän päälle, jonka järjestelmään vaarallinen RAT asennettiin, koska on vaikea paljastaa kuka ohjaa loista.

Melkein kaikki Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut ovat vaikeita havaita. Ne voivat loukata käyttäjien yksityisyyttä kuukausien tai jopa vuosien ajan ennen kuin ne huomataan. Vaarallinen henkilö voi käyttää RAT ohjelmaa saadakseen selville kaiken käyttäjästä, saada ja paljastaa tietoja, kuten käyttäjän salasanat, kirjautumisnimet, luottokortin numerot, tarkat pankkitiedot, arvokkaat henkilökohtaiset dokumentit, yhteystiedot, kiinnostuksen kohteet, nettiselaamisen tavat ja paljon muuta.

Mitä tahansa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalua voidaan käyttää tuhoisiin tarkoituksiin. Jos hakkeri ei saa mitään arvokasta ja hyödyllistä tietoa saastuneelta koneelta tai ne on jo varastettu, niin hän tuhoaa koko järjestelmän jotta hän voi peittää jälkensä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki kovalevyt formatoidaan ja kaikki tiedostot poistetaan. Yleensä Etäjärjestelmänvalvoja Työkalun vaaralliset versiot voivat vaikuttaa Microsoft Windows järjestelmään. Löytyy kuitenkin paljon loisia, jotka on suunniteltu toimimaan eri alustoilla, kuten Mac OS X ja muut.

Kaikkein vaarallisimmat RAT esimerkit

Löytyy tuhansia erilaisia Etäjärjestelmänvalvoja Työkaluja. Seuraavat esimerkit näyttävät kuinka tehokkaita ja uskomattoman vaarallisia nämä uhat voivat olla.

PC Invader on vaarallinen Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu, jota hakkerit käyttävät muokkaamaan tärkeitä verkon asetuksia etäjärjestelmissä. PC Invader sovellusta pidetään todella vaarallisena, koska sen tavoitteena on muuttaa tärkeitä tietokoneen asetuksia, kuten IP-osoite, DNS osoite, tietokoneen nimi, ensisijainen portti, jne. Se voi myös sammuttaa ja käynnistää tietokoneen.

Back Orifice on kuuluisa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu, joka antaa tunkeutujan tehdä saastuneella tietokoneella mitä ikinä hän haluaa. Tässä työkalussa on valtava määrä vaarallisia ominaisuuksia ja se jättää uhrin täysin suojattomaksi ja hämmentyneeksi. Back Orifice sovellusta voidaan käyttää hallitsemaan tiedostoja, käynnistämään ja asentamaan sovelluksia, lopettamaan prosesseja, muokkaamaan järjestelmän ja verkon asetuksia, hallitsemaan käyttöjärjestelmää, asentamaan ohjelmia ja laitteita, kirjaamaan näppäinten iskuja, ottamaan kuvankaappauksia, kaappaamaan videota tai ääntä, varastamaan salasanoja, jne. Tämä Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu tukee lisäosia ja siksi sillä on monia ominaisuuksia.

Beast on jälleen yksi virus, joka kuuluu Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen perheeseen. Tämän uhan kirjoittaja on tunnettu hakkeri, nimeltä Tataye. Kuten me tiedämme, ensimmäinen Beast versio ilmaantui Huhtikuun 2001 ja Maaliskuun 2004 välillä. Tämä uhka kirjoitettiin Delhissä ja se on ASPack pakattu.

Miten poistaa RAT järjestelmästä

Et voi poistaa vaarallista RAT versiota manuaalisesti koska ne piilottavat tiedostonsa ja muut komponentit syvälle järjestelmään. Kaikkein luotettavin tapa poistaa tällaiset uhat on maineikas haittaohjelman poistaja. Tällaiset ohjelmat voivat helposti löytää ja poistaa jopa kaikkein vaarallisimmat virukset, joten niiden asennus kannattaa tehdä heti. Voit korjata tietokoneesi ja poistaa kaikki RAT ohjelmat Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmien avulla.

Jos luulet olevasi tarpeeksi taitava löytämään RAT tiedostot tietokoneelta manuaalisesti, niin sinun kannattaa miettiä kahdesti ennen jokaista löydetyn komponentin poistoa. Muussa tapauksessa voit joutua ongelmiin, kuten tietokoneen epävakauteen. Pidä mielessäsi, että useat Internet palvelut, kuten virukset.fi voivat auttaa sinua haittaohjelmien manuaalisessa poistossa. Yksityiskohtaiset ohjeet kuinka poistaa RAT (vaarallinen) järjestelmästä on saatavilla kun jätät kysymyksen Kysy Meiltä sivulle.

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Poista Deceptive site ahead

Google varoitus ”Deceptive Site Ahead”. Mitä se tarkoittaa? ”Deceptive site ahead” on Safe Browsing yrityksen tuote, joka on suunniteltu suojelemaan käyttäjiä sivuilta jotka Google tunnistaa potentiaalisesti vaarallisiksi. Tämä varoitus on yleensä ympäröity punaisella taustalla ja se ilmaantuu sivuilla, jotka käyttävät ”social engineerin... Lisää
Järjestelmä työkalut Virukset   Lokakuu 19, 2017

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut tietokanta

Lokakuu 18, 2017

iPhone virus

iPhone viruksen ennakkoehdot jatkavat ilmaantumistaan. iPhone virus on termi haittaohjelma variaatioille, jotka on luotu iOS järjestelmälle.Lisää
Lokakuu 16, 2017

Geeker.com

Geeker.com arvostelu: pysy kaukana tästä huijaussivusta! Geeker.com on epäilyttävä sivusto, joka tarjoaa rajattomia videoiden ja elokuvien striimauspalvelua. Se ei kuitenkaan ole yksi näistä ilmaisista palveluista. Materiaalin katsomiseen käyttäjän tulee hankkia yksi jäsensuunnitelma. Jos haluat kuitenkin katsoa sarjassa suosikki TV-sarjaasi, niin on parempia hankkia... Lisää
Lokakuu 12, 2017

Moatads virus

Tärkeää tietoa Moatads viruksesta. Moatads virus tunnetaan nimellä Z.moatads.com, joka liittyy ilkeään virusperheeseen jotka tunnetaan selaimen kaappaajina. Nämä virukset tunkeutuvat tietokoneelle viekkaasti ja alkavat muuttamaan selainten asetuksia ilman käyttäjän lupaa tai tietämystä. Siksi vie luultavasti jonkin verran aikaa ennen kuin huomaat Moatads kaappauksen... Lisää
Lokakuu 10, 2017

Hao123

Miksi sinun kannattaa pysyä erossa Hao123 selain viruksesta? Lisää
Lokakuu 10, 2017

Opera uudelleenohjaus virus

Opera uudelleenohjaus viruksen määritelmä tai toiminta. Opera uudelleenohjaus virus on verkkotartunta, joka toimii selaimen kaappaajana. Kuten voit luultavasti ymmärtää, tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma kohdistaa Opera selaimen, joka on yhteensopiva Windows, macOS sekä Linux käyttöjärjestelmien kanssa. Kaapatun selaimen päämerkkejä ovat: muutettu kotisivu... Lisää
Lokakuu 10, 2017

SamSam lunnasohjelma virus

Mitä voit odottaa SamSam lunnasohjelma virukselta? Jotkut virukset kiinnittävät enemmän huomiota kuin jotkut vähemmän suositut. SamSam lunnasohjelma virus, joka tunnetaan myös nimillä Samas/the SamSam/MSIL.B/C, vaikuttaa tavoittelevan korkealle koska se sen kohteena on yritykset. Useat sairaalat ovat saaneet tämän tiedostoja salaavan uhan jo koneilleen. Tämä ei kuite... Lisää
Lokakuu 06, 2017

Dogpile.com

Dogpile.com on hakusivu, joka voi yhtenä päivänä ilmaantua kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneesi sijaan. Todellisuudessa, ihmiset suostuvat muuttamaan nämä selainasetukset ja lataamaan tämän ohjelman tietokoneilleen kun he lataavat freeware tai shareware ohjelmia. Joten, jos haluattaa välttää dogpile.com sivun asettamista aloitussivusi sijaan tai Dogpile Toolbar lat... Lisää
Lokakuu 05, 2017

NewTab mainokset

NewTab on mainosohjelma jonka väitetään olevan edistynyt rahastusalusta. Lisää
Lokakuu 05, 2017

Nova.Rambler.ru

Nova.Rambler.ru on Venäläinen selaimen kaappaaja. Nova.Rambler.ru virus on selaimen kaappaaja, joka koettaa näyttääLisää
Lokakuu 04, 2017

Yardood.com virus

Asiat joita et ehkä tiedä Yardood.com viruksesta: Jos sinulla on vaikeuksia selata nettiä, niin sinulla voi olla Yardood.com virus. Tämän kaappaajan hyökkää muutoksilla selaimissa ja yleisellä selaamisen suorituskyvyn heikentymisellä. Tähän voi kuulua pitkä sivujen latausaika, selainten jäätyminen, satunnaiset uudelleenohjaukset, jne. Näiden ominaisuuksien takia, Yar... Lisää
Lokakuu 04, 2017

Maxthon Selain virus

Maxthon selainta on kritisoitu hämäristä levitystavoista. Maxthon on selain, josta keskustellaan paljon online yhteisössä. Ohjelma esitellään “kaikkein turvallisimpana selaimena verkossa, ilman viruksia ja haittaohjelmia.” Verkkoturvallisuusasiantuntijat eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Selain on lisätty kategoriaan potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ja luokite... Lisää
Lokakuu 04, 2017

Taboola mainokset

Taboola on mainosohjelma jonka väitetään olevan edistynyt rahastusalusta. Lisää
Lokakuu 04, 2017

DriverAgent Plus

Mitä tulee tietää DriverAgent Plus ohjelmasta? Vaikka DriverAgent Plus kutsuminen virukseksi ei ole täysin oikein, niin se voidaan leimata potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi, johtuen epäilyttävistä aktiviteeteista PC:lle päästyään. Sen luoja on eSupport.com, Inc, tämä ohjelma on järjestelmä työkalu, joka tarkistaa tietokoneesi etsien ajureita, jotka pitää päiv... Lisää
Lokakuu 03, 2017

Pokki virus

Pokki sovellus antaa sinun simuloida Windows 8 mobiilisovellus käyttöliittymää Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-12-20

Lähde: https://www.2-spyware.com/remote-administration-tools-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa