Mikä on etäjärjestelmänvalvoja työkalut ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Jake Doevan - - Päivitetty | Tyyppi: Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut
12

Etäjärjestelmänvalvoja työkalu (tai RAT) on ohjelma jota hakkerit tai muut ihmiset käyttävät yhdistämään etäkoneelle Internetin tai paikallisen verkon kautta, ja tekevät tarpeelliset aktiviteetit. Etäjärjestelmänvalvoja työkalu perustuu palvelimen ja asiakkaan teknologiaan. Palven osa toimii hallitulla tietokoneella ja saa käskyjä asiakkaalta, joka on asennettu etäpalvelimelle. Etäjärjestelmänvalvoja työkalu toimii taustalla ja piiloutuu käyttäjältä. Henkilö joka hallitsee sitä, voi seurata käyttäjän aktiviteetteja, hallita tiedostoja, asentaa ylimääräisiä ohjelmia, hallita koko järjestelmää, mukaan lukien kaikkia nykyisiä sovelluksia tai laitteita, muokata järjestelmän asetuksia, käynnistää tai sammuttaa tietokoneen.

Etäjärjestelmänvalvoja työkalut jaetaan vaarallisiin ja laillisiin sovelluksiin. Loistyyliset RATit, tunnetaan myös nimellä Etäjärjestelmänvalvoja troijalainen, ovat samanlaisia kuin takaovet ja ne toimivat samalla tavalla. Ne eivät ole kuitenkaan yhtä yleisiä kuin takaovet ja niissä ei ole ylimääräisiä tuhoisia toimintoja tai muuta vaarallista kuormaa. Nämä loiset eivät toimi yksin ja niitä pitää aina hallita asiakkaan toimesta.

Lailliset Etäjärjestelmänvalvoja työkalut ovat kaupallisia tuotteita, jotka kohdistavat eniten järjestelmän valvojaa. Niiden päätarkoitus on sallia ei toivottu pääsy tietokoneelle niiden korjaamiseksi tai niiden hallitseminen etänä. Tästä huolimatta, lailliset RATit sisältävät samat ominaisuudet kuin loisohjelmat ja, siksi, niitä voidaan käyttää selviin vaarallisiin tarkoituksiin.

Aktiviteetit joita voidaan suorittaa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen avulla

Kuten me olemme maininneet, lailliset RATit ovat aika samanlaisia kuin laittomat. Niitä käytetään kuitenkin vain laittomiin aktiviteetteihin, kuten alla oleviin:

  • Antaa tunkeilijan luoda, poistaa, nimetä uudelleen, kopioida tai muokata tiedostoja. Hyökkääjä voi myös käyttää RAT tiedostoa suorittamaan eri komentoja, muokata järjestelmän asetuksia, muokata Windows rekisteriä ja suorittaa, hallita tai lopettaa sovelluksia.
  • Antaa hyökkääjän hallita laitteistoa, muokata asetuksia, sammuttaa tai käynnistää tietokoneen ilman käyttäjän lupaa.
  • Antaa vaarallisen henkilön valvoa käyttäjien aktiviteetteja Internetissä. Tämä aktiviteetti voi johtaa uhrin salasanan, kirjautumisnimen, henkilökohtaisten tietojen ja muiden tietojen menetykseen.
  • Ottaa kuvankaappauksia ja seurata käyttäjien aktiviteetteja. Kaikki kerätyt tiedot, jotka sitä auttavat, siirretään tunkeilijalle.
  • Heikentää tietokoneen suorituskykyä, hidastaa Internetin nopeutta ja heikentää järjestelmän turvallisuutta. Yleensä, tällaiset virukset voivat aiheuttaa epävakautta tietokoneessa.
  • Piiloutua käyttäjältä ja vaikeuttaa poistoaan niin paljon kuin mahdollista.

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen (RATien) levitystavat

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut (RATit) eivät ole samanlaisia kuin muut tietokone virukset. Niiden palvelimen osat pitää asentaa saastuneelle järjestelmälle aivan kuten mikä tahansa ohjelma. Tämä voidaan tietenkin tehdä käyttäjän luvalla tai ilman. Löytyy kaksi päätapaa millä luvaton RAT pääsee järjestelmään:

  • Manuaalinen asennus. Laillinen Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu voidaan asentaa manuaalisesti järjestelmän valvojan tai vastaavien oikeuksien omaavan henkilön toimesta. Hakkeri voi tunkeutua tietokoneelle ja asettaa RAT ohjelman. Molemmissa tapauksissa, yksityisyyden uhka asennetaan ilman saastuneen tietokoneen käyttäjän lupaa.
  • Tunkeutuminen muiden loisten avulla. Vaaralliset Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut voidaan asentaa muiden loisten, kuten virusten, takaovien tai matojen toimesta. Niitä pudottaa yleensä määrätty troijalainen, joka pääsee järjestelmään käyttäen Explorer ActiveX kontrolleja tai käyttämällä nettiselainten määrättyjä haavoittuvaisuuksia. Niiden kirjoittajat hallitsevat vaarallisia sivustoja, jotka ovat täynnä vaarallista koodia tai levittää vaarallisia pop-up mainoksia. Aina kun käyttäjä vierailee tällaisella sivulla tai klikkaa tällaista pop-uppia, niin vaarallinen skripti asentaa heti troijalaisen. Käyttäjä ei voi huomata mitään epäilyttävää, koska uhka ei näytä mitään asennusvelhoa, keskustelua tai varoitusta.

Yhteenvetona, vaaralliset Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen versiot antavat hyökkääjän toimia saastuneella tietokoneella kuin omalla PC:llä ja käyttää sitä erilaisiin vaarallisiin tarkoituksiin. Tällaisten aktiviteettien vastuu kaatuu yleensä syyttömän käyttäjän päälle, jonka järjestelmään vaarallinen RAT asennettiin, koska on vaikea paljastaa kuka ohjaa loista.

Melkein kaikki Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut ovat vaikeita havaita. Ne voivat loukata käyttäjien yksityisyyttä kuukausien tai jopa vuosien ajan ennen kuin ne huomataan. Vaarallinen henkilö voi käyttää RAT ohjelmaa saadakseen selville kaiken käyttäjästä, saada ja paljastaa tietoja, kuten käyttäjän salasanat, kirjautumisnimet, luottokortin numerot, tarkat pankkitiedot, arvokkaat henkilökohtaiset dokumentit, yhteystiedot, kiinnostuksen kohteet, nettiselaamisen tavat ja paljon muuta.

Mitä tahansa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalua voidaan käyttää tuhoisiin tarkoituksiin. Jos hakkeri ei saa mitään arvokasta ja hyödyllistä tietoa saastuneelta koneelta tai ne on jo varastettu, niin hän tuhoaa koko järjestelmän jotta hän voi peittää jälkensä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki kovalevyt formatoidaan ja kaikki tiedostot poistetaan. Yleensä Etäjärjestelmänvalvoja Työkalun vaaralliset versiot voivat vaikuttaa Microsoft Windows järjestelmään. Löytyy kuitenkin paljon loisia, jotka on suunniteltu toimimaan eri alustoilla, kuten Mac OS X ja muut.

Kaikkein vaarallisimmat RAT esimerkit

Löytyy tuhansia erilaisia Etäjärjestelmänvalvoja Työkaluja. Seuraavat esimerkit näyttävät kuinka tehokkaita ja uskomattoman vaarallisia nämä uhat voivat olla.

PC Invader on vaarallinen Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu, jota hakkerit käyttävät muokkaamaan tärkeitä verkon asetuksia etäjärjestelmissä. PC Invader sovellusta pidetään todella vaarallisena, koska sen tavoitteena on muuttaa tärkeitä tietokoneen asetuksia, kuten IP-osoite, DNS osoite, tietokoneen nimi, ensisijainen portti, jne. Se voi myös sammuttaa ja käynnistää tietokoneen.

Back Orifice on kuuluisa Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu, joka antaa tunkeutujan tehdä saastuneella tietokoneella mitä ikinä hän haluaa. Tässä työkalussa on valtava määrä vaarallisia ominaisuuksia ja se jättää uhrin täysin suojattomaksi ja hämmentyneeksi. Back Orifice sovellusta voidaan käyttää hallitsemaan tiedostoja, käynnistämään ja asentamaan sovelluksia, lopettamaan prosesseja, muokkaamaan järjestelmän ja verkon asetuksia, hallitsemaan käyttöjärjestelmää, asentamaan ohjelmia ja laitteita, kirjaamaan näppäinten iskuja, ottamaan kuvankaappauksia, kaappaamaan videota tai ääntä, varastamaan salasanoja, jne. Tämä Etäjärjestelmänvalvoja Työkalu tukee lisäosia ja siksi sillä on monia ominaisuuksia.

Beast on jälleen yksi virus, joka kuuluu Etäjärjestelmänvalvoja Työkalujen perheeseen. Tämän uhan kirjoittaja on tunnettu hakkeri, nimeltä Tataye. Kuten me tiedämme, ensimmäinen Beast versio ilmaantui Huhtikuun 2001 ja Maaliskuun 2004 välillä. Tämä uhka kirjoitettiin Delhissä ja se on ASPack pakattu.

Miten poistaa RAT järjestelmästä

Et voi poistaa vaarallista RAT versiota manuaalisesti koska ne piilottavat tiedostonsa ja muut komponentit syvälle järjestelmään. Kaikkein luotettavin tapa poistaa tällaiset uhat on maineikas haittaohjelman poistaja. Tällaiset ohjelmat voivat helposti löytää ja poistaa jopa kaikkein vaarallisimmat virukset, joten niiden asennus kannattaa tehdä heti. Voit korjata tietokoneesi ja poistaa kaikki RAT ohjelmat Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmien avulla.

Jos luulet olevasi tarpeeksi taitava löytämään RAT tiedostot tietokoneelta manuaalisesti, niin sinun kannattaa miettiä kahdesti ennen jokaista löydetyn komponentin poistoa. Muussa tapauksessa voit joutua ongelmiin, kuten tietokoneen epävakauteen. Pidä mielessäsi, että useat Internet palvelut, kuten virukset.fi voivat auttaa sinua haittaohjelmien manuaalisessa poistossa. Yksityiskohtaiset ohjeet kuinka poistaa RAT (vaarallinen) järjestelmästä on saatavilla kun jätät kysymyksen Kysy Meiltä sivulle.

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Etäjärjestelmänvalvoja Työkalut tietokanta

Joulukuu 08, 2017

Reimage Express

Onko Reimage Express virus? Reimage Express EI OLE virus. Se esitellään PC:n optimointityökaluna, jota voidaan käyttää parantamaan PC:n nopeutta ja toimivuutta. Me uskomme sinun jo kuulleen tämän työkalun edeltäjistä, ne tunnetaan nimellä Reimage tai Reimage Plus. Reimage Express on vain näiden kahden uudelleenjulkaistu versio. Jos haluat pitää PC:si kunnossa niin si... Lisää
Joulukuu 08, 2017

ReimagePlus.com mainokset

Mikä on ReimagePlus.com? ReimagePlus.com on markkinointialusta jota käytetään promotoimaan Reimage sovellusta. Tämä sivusto alkaa yleensä näkymään kaikilla suosituilla nettiselaimilla heti jonkin muun ilmaisohjelman latauksen jälkeen. Ei valitettavasti ole vielä selvää mitkä ohjelmat näyttävät selaimilla ReimagePlus.com pop-up mainoksia. On kuitenkin selvää, että t... Lisää
Joulukuu 08, 2017

Reimage virus

Mikä on Reimage Repair ja onko se virus? Reimage on PC optimoija joka voidaan asentaa sen viralliselta sivulta, kolmansien osapuolien sivuilta ja muiden sovellusten mukana. Jotkut niistä ovat tunnettuja ohjelmia ja jotkut taas eivät niin tunnettuja, siksi niin useat käyttäjät on vakuutettu, että Reimage PC Repair on vaarallinen ohjelma joka voi päästä tietokoneille k... Lisää
Joulukuu 07, 2017

MyStart.Space virus

MyStart Space hakutyökalu luikertelee käyttäjien tietokoneille näyttääkseen sponsoroituja tuloksia. Lisää
Joulukuu 06, 2017

TAP Provider V9 for Private Tunnel mainokset

TAP Provider V9 for Private Tunnel virus ja sen vaarat. TAP Provider V9 for Private Tunnel virus on mainosohjelma joka kaappaa käyttäjän tietokoneen luodakseen voittoja sen luojille.Lisää
Joulukuu 06, 2017

Newtab.today virus

Newtab.today virus kaappaa selaimesi viekkaasti. Newtab.today on tekaistu hakukone, joka tuhoaa online hakukokemuksesi.Lisää
Joulukuu 05, 2017

Deloton.com virus

Deloton mainosohjelma ohjaa hämärille sivuille ja luo loputtomia pop-up mainoksia. Lisää
Joulukuu 04, 2017

Pluto TV

Pluto TV sisältää mainosohjelman elementtejä Pluto TV toimii TV-ohjelmien lähetysohjelmana, joka antaa sinulle pääsyn satoihin elokuviin ja TV-sarjoihin. Se voi vaikuttaa tavalliselta ohjelmalta. Siinä on kuitenkin negatiivisia puolia, joiden takia se on leimattu mainosohjelmaksi. Sitkeän mainonnan takia, jotkut käyttäjät voivat kutsua sitä Pluto TV virukseksi. Anna... Lisää
Joulukuu 04, 2017

EDocTransfer

Yleistietoja EdocTransfer viruksesta. EdocTransfer on sivusto, joka on yhdistetty useaan verkkourkinta kampanjaan, joita nettihuijarit käyttävät.Lisää
Joulukuu 01, 2017

Chromesearch.today virus

Chrome Search Today jäljet johtavat Cleanserp virukseen. Chromesearch.today virus toimii selaimen hakukoneena, jonka pitäisi olla yhteistyössäLisää
Marraskuu 22, 2017

WebBar

Kannattaako minun ladata WebBar hakujen tekemiseen? WebBar on selaimen lisäosa joka on jo leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi ja selaimen kaappaajaaksi.Lisää
Marraskuu 21, 2017

Terdot virus

Terdot troijalainen varastaa sosiaalisen media tunnuksia. Terdot on pankkitroijalainen, joka ilmaantui vuoden 2016 keskivälissä. Virus on versio Zeus troijalaisesta, jonka lähdekoodi julkaistiin verkossa 2011.Lisää
Marraskuu 10, 2017

Small.CA virus

Small.CA virus kuuluu kategotriaan troijalaiset jotka ensimmäiseksi asentavat haitallisen koodin uhrin tietokoneelle.Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-12-20

Lähde: https://www.2-spyware.com/remote-administration-tools-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa