Kuinka poistaa Verkkoanalyysi Työkalut

kirjoittanut Jake Doevan - - Päivitetty | Tyyppi: Verkkoanalyysi Työkalut

Verkkoanalyysi Työkalut (tunnetaan myös nimellä Verkon Konfiguraatio-ohjelma) on ohjelmien sarja, jota käytetään tutkimaan liikennettä, välityspalvelimia ja muita tietoja, joita verkon läpi kulkee. Nämä työkalut voivat valvoa kaikkea mitä keskuspalvelimen läpi kulkee. Ne voivat myös analysoida näitä tietoja ilman asennusta järjestelmään. Joitain Network Management Tools ohjelmia voidaan käyttää muuttamaan laitteen asetuksia ja säätää ne määrättyihin vaatimuksiin. Kun se muokannut tietokoneen verkon asetuksia, Verkkoanalyysi Työkalu voi altistaa järjestelmän vakaville hyökkäyksille. Tällaisia ohjelmia pidetään epäluotettavina ja vaarallisina.

Kaikkein vaarallisimmat aktiviteetit, joita vaaralliset Verkkoanalyysi Työkalut voivat aiheuttaa:

 • Tunnistaa mitä laitteitta on verkossa ja ottaa ne pois käytöstä;
 • Verkkokomponenttien tarkistus, liikenteen analysointi ja verkossa olevien tietojen valvonta;
 • Palomuurin tai muiden turvatoimien käytöstä pois ottaminen ilman käyttäjän lupaa;
 • Järjestelmän asetusten muuttaminen ja kommunikaation salliminen ulkoisten lähteiden kanssa.

Jokainen tällainen aktiviteetti voi johtaa arkaluontoisten tietojen menetykseen tai järjestelmän tekemiseen alttiiksi useille viruksille. Pahimmassa tapauksessa Verkkoanalyysi Työkalut voivat liittää saastuneen PC järjestelmän verkkouhkien levitykseen.

Virukset jotka voivat tunkeutua tietokoneille, kun vaarallinen NMT ottaa palomuurin pois käytöstä:

Tässä ovat pääuhat joita levitetään petollisten Verkkoanalyysi Työkalut versioiden kanssa:

 • Troijalaiset hevoset. Viruksia, jotka kuuluvat tähän kategoriaan, käytetään useimmiten varastamaan arkaluontoisia tietoja, kuten kirjautumisnimet, salasanat ja muut henkilökohtaiset tiedot. Ne voivat myös ladata muita haittaohjelmia järjestelmään ilman käyttäjän lupaa tai antaa omistajilleen kyvyn yhdistää järjestelmään etänä. Kaikki virukset, jota ovat alla, voidaan asentaa järjestelmään Troijalaisen hevosen avulla.
 • Lunnasohjelma. Verkkouhat jotka kuuluvat ”Lunnasohjelma” kategoriaan on luultavasti asetettu salaamaan ihmisten tärkeitä tietoja. Ne käyttävät edistyneitä algoritmeja, joten on mahdotonta poistaa tätä salausta ilman määrättyä salauksen poistoavainta. Antaakseen tämän avaimen uhrille, lunnasohjelma pyytää lunnaita Paypal ja muiden maksujärjestelmien kautta. Yleensä maksu tulee suorittaa Bitcoineina. Tällaiset uhat voivat myös teeskennellä olevansa luotettavalta viranomaiselta (FBI, Poliisi, jne.) ja saada uhrit maksamaan sakkoja laittomista toimistaan netissä. Useimmissa tapauksissa uhreja syytetään tekijänoikeus rikkomuksista, haittaohjelmien levityksestä, laittomilla sivuilla vierailusta ja vastaavista aktiviteeteista.
 • Vaarallinen haittaohjelman poistaja. Vaaralliset haittaohjelman poistajat ilmaantuvat tekaistuina järjestelmän tarkistuksina ja turvahälytyksinä. Tekaistun tarkistuksen jälkeen ne raportoivat keksityistä viruksista ja muista PC ongelmista. Tämän tekemisen tarkoitus on pelottaa uhrit ostamaan niiden tekaistuja täysiä versioita. Kun tällaisen ohjelman kehittäjät saavat maksun, he poistavat virukset hetkeksi. Jotkut vaaralliset haittaohjelman poistajat voivat levittää myös muita viruksia ja ohjata ihmisiä tekaistuille sivuille.
 • Mainosohjelma. Vaikka tällaista ohjelmaa pidetään ”potentiaalisesti ei toivottuna”, niin se voi aiheuttaa vakavaa tuhoa tietokoneella ja johdattaa omistajat vaikeuksiin. Useimmiten tällaiset ohjelmat tunkeutuvat tietokoneilla muiden ohjelmien valinnaisena komponenttina ja muokkaavat järjestelmää. Tämän tuloksena ne saavat kyvyn aiheuttaa ärsyttäviä pop-up ilmoituksia sekä uudelleenohjauksia vaadituille sivuille. Tämän lisäksi, tällaiset ohjelmat voivat alkaa keräämään ei henkilökohtaisia tietoja, kuten käyttäjän hakusanat, sähköpostiosoitteen tietokoneen IP-osoite, sen sijainti ja vastaavat tiedot. 
 • Selaimen kaappaaja. Tämä ohjelma tunnetaan myös ”potentiaalisesti ei toivottuna”. Mutta koska tällaiset ohjelmat voivat näyttää muokattuja hakutuloksia, jotka ovat täynnä kaupallista materiaalia, niin ne vaivaavat PC turvallisuusasiantuntijoita. Tämän lisäksi, selaimen kaappaajat voivat myös ohjata uhrinsa ennalta määrätyille sivuille, jotka yleensä ovat vaarallisia. Useimmat selaimen kaappaajat asennetaan tietokoneilla nipussa freeware ja shareware ohjelmien kanssa. Tässä tapauksessa ihmiset eivät tiedä, että he päästävät kyseenalaisia komponentteja tietokoneilleen.

Kuinka voin suojella itseäni?

 • Poista hyödyttömät ohjelmat ja ota turhat palvelut pois käytöstä. Muista varmistaa, että poistat käytöstä ensisijaiset ominaisuudet ja poistat ohjelmat, jotka eivät auta sinua vähentämään hyökkäyksen mahdollisuutta. Sinun kannattaa mennä kaikkien ominaisuuksien läpi, jotka ovat käytössä ensisijaisena ja ottaa turhat pois käytöstä. Turvallisuusasiantuntijat suosittelevat kiinnittämään huomiota tiedoston jakopalveluihin, joissa ihmiset jakavat tiedostojaan verkon kautta. Sama pätee turhiin ohjelmiin. Muista varmuuskopioida tärkeät tiedot ennen kuin poistat ohjelmat, tämä pitää tärkeät käyttöjärjestelmän komponentit turvassa. 
 • Käytä turvallisia verkkoja. Tietokoneen yhdistäminen nettiin on sama kuin sen linkittäminen tuhansiin laitteisiin. Suojataksesi verkossa virtaavia tietoja, on suositeltavaa turvata reititin ennen verkkoon yhdistämistä, sillä se on ensimmäinen laite jonka voit suojata. Vaikka modeemi on ensimmäinen laite, joka saa tietoa netistä, niin niissä ei ole tarpeellisia turva-asetuksia.
 • Käytä palomuuria. Tätä työkalua käytetään hallitsemaan tietovirtaa PC:n ja Internetin välillä. Voit löytää palomuurin viimeisimmistä käyttöjärjestelmistä ja reitittimistä, tai voit asentaa sellaisen netistä. Sinun tulee kuitenkin aina varmistaa, että se on käytössä ja säädetty kunnolla, jos haluat suojata järjestelmääsi ei toivotuilta muutoksilta ja hyökkäyksiltä.
 • Asenna Antivirus sekä Vakoiluohjelman poistaja. Vaarallinen Verkkoanalyysi Työkalu voi aiheuttaa muiden virusten, haittaohjelmien ja muiden vaarallisten ohjelmien pääsyn laitteelle. Pitääksesi tietokoneesi täysin turvassa ja estääksesi henkilökohtaisten tietojen menetykset, muista asentaa maineikas turvaohjelma. Turvallisuusasiantuntijat suosittelevat automaattisten päivitysten käyttöä, jotta voit estää uusimmat virukset, jotka voivat päästä helposti tietokoneille turva-aukkojen kautta. Meidän suosittelemat verkkohyökkäyksen torjunta työkalut ovat nämä: FortectIntego sekä SpyHunter 5Combo Cleaner. Kun olet asentanut yhden näistä ohjelmista tietokoneellesi, muista päivittää se viimeisimpään versioon heti.

Viimeisimmät tietokantaan lisätyt Verkkoanalyysi Työkalut

Tiedot päivitetty: 2017-12-01

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Verkkoanalyysi Työkalut poisto-ohjelma
Vertaa