Mikä on mail bomberit ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Lucia Danes - - Päivitetty | Tyyppi: Mail bomberit
12

Mail bomber on tietokone ohjelma, joka voidaan asentaa mille tahansa tietokoneelle joka on yhteydessä nettiin. Useimmissa tapauksissa voit löytää tällaisen ohjelman hakkerin tietokoneella laittomana postipalvelimena, se voi olla myös asennettuna saastuneella PC:llä. Useimmat mail bomberit on suunniteltu hukuttamaan uhrien sähköposti valtavilla määrillä sähköposteja joissa suuria liitteitä. Jotta ne voisivat huijata niin monta ihmistä kuin mahdollista niin nämä viestit ovat täynnä mainosmateriaalia, kuten ilmoitukset alennuksista, hintavertailuja, tarjouksia ja vastaavia. Useimmissa tapauksissa nämä tarjoukset ovat harhaanjohtavia ja ne voivat johtaa PC-ongelmiin, kuten hidastumiset ja järjestelmän epävakaus. 

Mail bomber ei loinen tai saastunut tietokone sovellus, sen aktiviteetit eivät kuitenkaan ole vain ärsyttäviä. Ole varuillasi sillä tällainen loinen voi vaikuttaa vakavasti PC:n suorituskykyyn ja hidas Internetin nopeutta. Useimmissa tapauksissa, mail bomberit jaetaan laillisiin sovelluksiin ja työkaluihin jota hakkerit tai spämmerit käyttävät omiin tarkoituksiinsa. Niin lailliset kuin vaaralliset, mail bomberit ovat todella saman kaltaisia ja niitä voidaan käyttää samaan tarkoitukseen. Ainoa ero on, että laillinen sovellus (niitä kutsutaan massaposti ohjelmiksi) ovat yhteydessä vain maineikkaisiin yrityksiin jotka koettavat kertoa asiakkailleen uusista tuotteistaan, palveluistaan, päivityksistä ja muista asioista. Kun taas vaaralliset mail bomberit koettavat pommittaa uhrejaan hirveällä määrällä roskapostia ja harhaanjohtavilla sähköposteilla.  

Kun Mail bomber pääsee järjestelmään niin se aiheuttaa näitä aktiviteetteja:

Vaikka mail bomberit voivat vaikuttaa kohtalaisen harmittomilta niin niiden aktiviteetit järjestelmässä voivat johdattaa useaan ongelmaan. Ole varuillasi sillä yksi ainoa mail bomber voi estää sinua saamasta ja lähettämästä sähköposteja. Kun se on saastuttanut koti tai firman tietokoneen, tällainen uhka voi johtaa kriittisiin ongelmiin, kuten järjestelmän hidastumiset, suorituskyvyn aleneminen ja ongelmat internet yhteydessä. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet myös järjestelmän kaatumisista.

Jos mail bomber kuuluu ilkeälle henkilölle niin hän voi asentaa sen saastuneeseen järjestelmään ja käyttää sitä laittomana postipalvelimena roskapostin lähettämiseen. Tämän seurauksena saastuneen PC:n käyttäjää voidaan käyttää huijauksesta ja voidaan jopa sakottaa. Lopuksi meidän on pakko lisätä, että mail bomberit voivat aiheuttaa uhan yksityisyydelle. Tällaisia uhkia on levitetty aktiivisesti levittämään ei toivottuja sähköposteja jotka ovat täynnä vaarallisia linkkejä. Nämä linkit voivat johtaa viruksiin, kuten vaaralliset haittaohjelman poistajat, mainosohjelmat, lunnasohjelmat ja vastaavat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat. 

Yhteenvetona, mail bomberia voidaan helposti käyttää näihin aktiviteetteihin:

  • Lähettämään huikea määrä nimettömiä sähköposteja jotka ovat täynnä harhaanjohtavaa materiaalia, mainoksia, vaarallisia linkkejä tai muita liitteitä.
  • Ylikuormittamaan postipalvelimet ja tietokoneet lähettämällä sähköposteja todella suurilla liitteillä.
  • Heikentää Internetin nopeutta ja heikentää järjestelmän suorituskykyä. Useimmat mail bomberit ovat myös aiheuttaneet ohjelmistojen epävakautta.
  • Kaatamaan tietokoneita hukuttamalla ne tuhansiin sähköposteihin tai katkomaan nettiyhteyttä.
  • Niissä ei ole poisto-ominaisuutta, piilottelevat käyttäjältä nimeämällä prosessit, tiedostot ja muut kohteet uudelleen.

Levitystavat joita käytetään mail bomberien levitykseen

Mail bombereita ei pidetä petollisina viruksina. Siksi ne eivät voi levittää itseään kuten virukset tekevät. Ole varuillasi sillä ne pitää asentaa ja niiden asentaneen henkilön pitää hallita niitä. Joskus mail bomberit kuitenkin ilmaantuvat järjestelmään kun asennetaan muita ohjelmia. Yhteenvetona, löytyy kaksi päätapaa joita käytetään levittämään mail bombereita saastuttamaan koneita Internetissä.

1. Laillinen massaposti ohjelma voidaan asentaa järjestelmänvalvojan tai muun käyttäjän avulla manuaalisesti. Vain ne käyttäjät joilla on oikeudet asentaa ohjelmia voivat asentaa mail bombereita järjestelmään. Hakkeri voi myös koettaa murtautua kohde PC järjestelmään asentaa mail bomberin sinne. 

2. Vaaralliset mail bomberit asennetaan usein muiden loisten, kuten virusten, troijalaisten, takaovien tai kaukohallinta työkalujen avulla. Ne voivat päästä järjestelmään ilman käyttäjän lupaa tai tietoa. Tällaiset mail bomberit eivät sisällä poisto-ominaisuutta ja niitä voi hallita kirjoittaja tai niiden omistaja. Vaaralliset mail bomberit ovat parhaiten yhteensopivia Microsoft Windows käyttöjärjestelmä kanssa. Uusimmat versiot voivat pystyä saastuttamaan myös Mac OS X järjestelmän.

Esimerkit kaikkein suosituimmista mail bombereista

Vaaralliset mail bomberit ja lailliset massaposti ohjelmat eivät ole kovinkaan laajalle levinneitä ohjelmia. On sama mitä ohjelmaa me koetamme kuvailla niin ovat melkein identtisiä. Seuraavat esimerkit ovat tyypillisiä mail bombereita.

KaBoom! ja Avalanche ovat kaikkein suosituimpia mail bombereita jotka ovat hukuttaneet tietokoneet valtavalla määrällä nimettömiä sähköposteja ja roskaposteja. Ne kaikkein tehokkaimmat ja laajimmalle levinneet mail bomberit.

Aenima on tehokas, nopea ja helppokäyttöinen mail bomber joka on suunniteltu lähettämään valtavia määriä nimettömiä sähköposteja ja roskaposteja. Tätä loista voidaan käyttää hukuttamaan määrätyt tietokoneet, ylikuormittamaan postipalvelimet ja paikallisverkot. Aenima voi lähettää sähköposteja eri otsikoilla, tekstillä tai liitetiedostolla. Tämä loinen ei levitä itseään ja se pitää asentaa manuaalisesti. Sen olemassaolo järjestelmässä on merkki, että tietokoneesi on saastunut ja sitä käytetään nyt laittomana postipalvelimena roskapostin levitykseen.

Onko sinulla mail bomber? Tässä on mitä sinun tulee tietää sen poistosta:

Vaaralliset mail bomberit pitää aina poistaa tietokoneelta koska ne voivat johtaa vakaviin ongelmiin. Ne voivat aiheuttaa vakavia hidastumisia ja muita ongelmia PC:si toiminnassa. Helpoin tapa löytää ja poistaa tällainen uhka tietokoneelta on luotettava haittaohjelman poistaja. Turvallisuusasiantuntijat ovat valinneet nämä tehokkaat haittaohjelman poistajat jotka ovat jo korjanneet tuhansia tietokoneita: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.

Sinun pitää kuitenkin muistaa, että useimmilla mail bombereilla ei ole mitään samaa virusten kanssa ja siksi ne pitää poistaa manuaalisesti. Sinun ei kannata unohtaa, että kaikissa näissä ohjelmissa ei ole poisto-ominaisuutta. Voi aina kysyä kuitenkin apua virukset.fi tiimiltä. Voit lisätä kysymyksesi ongelmasta Kysy Meiltä sivulle.  

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Mail bomberit tietokanta

Tammikuu 17, 2018

Win32.CoinMiner

CoinMiner virus on yhä aktiivinen. CoinMiner virus toimii komentona louhia bitcoineja käyttäjän tietokoneella. Ohjelma itsessään ei ole vaarallinen, mutta sitä voidaan pitää sellaisena, koska se yleensä tulee laitteelle ilman suoraa käyttäjän lupaa, toiseksi ohjelmaksi naamioituneena. Coin Miner on vaeltanut nettimaailmassa vuodesta 2011 alkaen. CoinMiner voidaan onn... Lisää
Tammikuu 17, 2018

Wikibuy add-on

Wikibuy – Chrome laajennus, joka tarkistaa muut online kaupat löytääkseen sinulle parempia hintoja. Lisää
Tammikuu 16, 2018

Tech Support Scam virus

Mitä sinun tulee tietää Tech Support Scam viruksesta? Kun teknologia kehittyy joka päivä ja maailmamme on yhä enemmän virtuaalinen niin verkkorikolliset ovat oppinneet käyttämään tätä hyväkseen ja keksineet useita tapoja käyttää sinisilmäisiä uhreja hyväkseen. Tuhannet, jos ei jopa miljoonat, ihmiset ovat joutuneet huijauspuheluiden uhriksi, mutta Tech Support Scam l... Lisää
Tammikuu 16, 2018

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR estää käyttäjiltä pääsyn suosituille sivuille Google Chrome selaimella. ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR on virhe, johon Chrome käyttäjät voivat törmätä nettiselaamisen aikana. Yleensä ihmiset eivät pääse Google sivuille, kuten Gmail tai YouTube. Löytyy kuitenkin useita tapauksia, kun tämä virhe vaikuttaa muihinkin sivuihin, kuten Tumblr, Facebook, tai... Lisää
Tammikuu 16, 2018

trackid=sp-006

Trackid=sp-006 mainosohjelma turhauttaa Google Chrome käyttäjät. Lisää
Tammikuu 16, 2018

Variance TV

Variance TV pop-up mainokset kiusaavat ihmisiä nettiselaamisen aikana. Lisää
Tammikuu 15, 2018

Amazonaws

Amazonaws – Amazon Web Services jota voidaan väärinkäyttääLisää
Tammikuu 12, 2018

Yahoo Powered

Yahoo Powered haluaa muokata selaustottumuksiasi aggressiivisella tavalla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

UpgradeSys virus

UpgradeSys virus uhkaa Android käyttäjiä Troijalaisen ominaisuuksilla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

Minergate virus

Minergate on suunniteltu louhimaan kryptovaluuttaa tietokoneesi resursseilla. Lisää
Tammikuu 09, 2018

MyCouponize virus

MyCouponize – potentiaalisesti vaarallinen ohjelma, joka ei auta sinua säästämään rahaa. Lisää
Tammikuu 09, 2018

Handy-Tab.com virus

Handy Tab – PUP joka aiheuttaa uudelleenohjauksia search.handy-tab.com ja vastaaville sivuille. Lisää
Tammikuu 08, 2018

WebHelper virus

Web Helper – mainoksia näyttävä virus, joka pudottaa mainoksia suosituille sivuille. Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-11-08

Lähde: https://www.2-spyware.com/mail-bombers-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa