Mikä on järjestelmä työkalut ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Alice Woods - - Päivitetty | Tyyppi: Järjestelmä työkalut
12

Järjestelmä työkalut ovat ohjelmia joita voidaan käyttää eri tehtävien tekemiseen. Ihmiset lataavat niitä järjestelmään määrätty maali mielessä, kuten tehtävien suoritus, tehon ja turvallisuuden parannus, paremman nettiselaamisen saavuttaminen tai vain määrättyjen PC-virheiden korjaus. Useimmat tällaiset ohjelmat kuuluvat maineikkaille yrityksille, ne ovat siis helppoja ja turvallisia käyttää. Voit poistaa järjestelmä työkalun tietokoneeltasi sen poisto ominaisuudella.

Järjestelmä työkalut voidaan jakaa kahteen kategoriaan, lailliset ja vaaralliset. Turvallisuusasiantuntijat varoittavat ihmisiä, että ne voivat toimia tietokoneellasi kuten virukset ja haittaohjelmat. Ei ole väliä mitä tällaisen ohjelman virallisella sivulla sanotaan, se voi alkaa aiheuttamaan odottamattomia aktiviteetteja heti kun se on asennettu tietokoneelle. Yleensä kyseenalaiset järjestelmä työkalut aiheuttavat järjestelmän hidastumista, harhaanjohtavia järjestelmän tarkistuksia, ei toivottuja ilmoituksia ja pop-up mainoksia, uudelleenohjauksia tuntemattomille sivuille ja vastaavia aktiviteetteja. Tällaiset järjestelmä työkalut voidaan laittaa ”potentiaalisesti ei toivottu ohjelma” kategoriaan ja ne pitää poistaa tietokoneelta HETI.

On sanomattakin selvää, että voit löytää harhaanjohtavia järjestelmä työkaluja tietokoneeltasi lataamatta, koska tällaisia ohjelmia levitetään nipussa muiden (yleensä laillisten) ohjelmien kanssa. Siellä ne esitellään valinnaisina komponentteina jotka huomataan vain jos käyttäjä valvoo tällaisen ohjelman asennusta. Tällaisia kyseenalaisia järjestelmä työkaluja ei voida poistaa tietokoneelta perinteiseen tapaan koska ne käyttävät määrättyjä tekniikoita piilottaessaan itsensä käyttäjiltä. Tässä tapauksessa maineikas haittaohjelman poistaja on suositeltava.

System tools

Vaarallisia järjestelmä työkaluja joita kannattaa välttää:

  • Tekaistut PC optimointi työkalut. Ei ole väliä vaikka näitä ohjelmia pidetään vaarattomina niin ne voivat aiheuttaa ärsyttäviä järjestelmän tarkistuksia ja turvallisuus ilmoituksia tietokoneellasi. Yleensä ne väittävät, että tietokone on täynnä erilaisia virheitä (hyödyttömiä rekisteri merkintöjä, tiedostoja ja muuta materiaalia) jotka tulee poistaa. Ne myös tarjoavat näiden ongelmien korjaamista lisensoidyn version ostamisella. Suurin ongelma on, että ne voivat havaita vain osan hyödyttömistä komponenteista tietokoneellasi. Niiden poisto ei myöskään voi parantaa PC:si nopeutta koska sinun pitää poistaa tuhansia jotta huomaat eron PC:n toiminnassa.
  • Pelotteluohjelma. Tällaiset ohjelmat eivät myöskään aiheuta vaaraa tietokoneelle. Kuten nimi ehdottaa niin ne voivat näyttää harhaanjohtavia järjestelmän tarkistuksia ja turvallisuus ilmoituksia koettaessaan pelotella sinut luulemaan, että tietokoneesi on saastunut. Sinulle voidaan ilmoittaa myös, että ainoa tapa korjata ongelma on ostaa pelotteluohjelman lisensoitu versio. Kun ohjelman kehittäjät saavat rahansa niin he vain lopettavat harhaanjohtavien varoitusviestien näyttämisen koneella. 
  • Kyseenalaiset hakukoneet. Useimmissa tapauksissa tällaisia hakukoneita pidetään luotettavina työkaluina hakujen tekemiseen. Ne voivat kuitenkin ilmaantua järjestelmään lataamatta. Niitä levitään aktiivisesti niputtamalla, ihmiset voivat siis sallia niiden asennuksen huomaamatta. Jotkut tällaiset versiot voivat näyttää tekaistuja hakutuloksia ja johdattaa käyttäjät tuntemattomille sivuille.

Harhaanjohtavien järjestelmä työkalujen levitystavat:

Epäreilut ohjelmat, jotka on leimattu ”järjestelmä työkaluiksi”, kannattaa jättää lataamatta järjestelmään. Vaikka ne eivät aiheuta vaaraa hyödyllisille tiedostoillesi ja vastaaville tiedoille niin ne voivat aiheuttaa ei toivottuja aktiviteetteja. Tässä kaikkein suosituimmat järjestelmä työkalujen levitystavat:

  • Viralliset sivut. Voit helposti asentaa järjestelmä työkalun sen viralliselta sivulta. Kuten me olemme jo maininneet niin useimmat niistä ovat vaarattomia, niitä voidaan siis promotoida sivustojen ansiosta.
  • Harhaanjohtavat pop-up mainokset. Kaikkia pop-up mainoksia tulee kohdella todella varovaisesti, erityisesti niitä jotka tarjoavat tietokoneen korjaamista ilmaiseksi. Jos et halua saada epäilyttävää järjestelmä työkalua tietokoneellesi niin sinun kannattaa pysyä erossa mainoksista jotka väittävät, että voit tarkistaa tietokoneesi ilmaisella skannerilla tai että sinun kannattaa asentaa päivitys tietokoneellesi. Yleensä tällaisia mainoksia käytetään kyseenalaisten ohjelmien levitykseen.
  • Ohjelmaniput. Niputus pelaa todella tärkeää roolia laillisten ja kyseenalaisten järjestelmä työkalujen levityksessä. Jotta voit suojata itseäsi niin sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi.

Esimerkkejä kyseenalaisista ohjelmista joita kannattaa välttää:

Disk Optimizer Pro väittää olevansa ohjelma virheiden korjaamiseen, vanhojen rekisterien korjaamiseen ja tietokoneen nopeuden parantamiseen. Se on valitettavaa mutta et luultavasti huomaa kunnollista parannusta PC:si toiminnassa kun olet ostanut ohjelman. Löytyy useita PC käyttäjiä jotka ovat jo maksaneet sen lisenssistä ja väittävät, että he eivät huomanneet parannusta PC:n toiminnassa. Me itseasiassa suosittelemme välttämään kaikkia PC Optimointi työkaluja tai ainakin valitsemaan sellaisen tarkasti. Tämä takaa, että et tule menettämään rahojasi. Sinun kannattaa myös poistaa ne optimoijat jotka on asennettu tietokoneellesi nipussa muiden ohjelmien kanssa. 

Voit asentaa PC Mechanic 2015 ohjelman suojaamaan tietokonettasi vaarallisilta ohjelmilta ja poistamaan ei toivottuja komponentteja järjestelmästä. Voit valitettavasti pettyä pahasti tämän jälkeen koska on todettu, etä tämä ohjelma on täysin hyödytön. Se ei onnistu näyttämään vaarallisia tiedostoja tai muita komponentteja joita ei kannata asentaa tietokoneelle. Tämän lisäksi, se voi alkaa aiheuttamaan useita ei toivottuja ilmoituksia tietokoneellasi heti kun asettuu sille koska sen päätavoite on pelotella uhrit ostamaan sen turha lisenssi. 

YAC on todella suosittu järjestelmä työkalu ja sinun kannattaa olla todella varovainen sen kanssa. Ensimmäiseksi, se voi vaihtaa kotisivusi ja ensisijaisen hakukoneesi. Kun se on tehnyt tämän niin se voi alkaa aiheuttamaan uudelleenohjauksia ja ei toivottuja pop-up mainoksia kaikilla nettiselaimilla, ne promotoivat sen lisensoitua versiota. Sinun tulee päättää onko se ostamisen arvoinen vai ei. Useimmat turvallisuusasiantuntijat uskovat sen olevan silkkaa rahan tuhlausta.

Poistotavat joita voidaan käyttää poistamaan järjestelmä työkaluja:

Useimmissa tapauksissa ihmiset päättävät poistaa järjestelmä työkaluja koska he lopettavat niiden käytön tai haluavat vain vapauttaa tilaa kovalevyllä. Voit myös päättää poistaa sellaisen ohjelman kun olet huomannut sen ei toivotut aktiviteetit tietokoneellasi. Kuten me olemme jo maininneet, joitain järjestelmä työkaluja pidetään vaarallisina ja ne kannattaa poistaa järjestelmästä. Tässä kaksi erilaista tapaa jotka voit valita sen tekemiseen:

Järjestelmä työkalujen manuaalinen poisto. Jos sinulla on hyödytön järjestelmä työkalu niin voit poistaa sen manuaalisesti. Se tekemiseen tulee käynnistää ”Programs and Features” valitsemalla ”Start”; ”Control Panel” ja ”Programs”. Kun näet ohjelmat joita et tarvitse niin valitse ”Uninstall”.

Automaattinen poistotapa vaarallisille järjestelmä työkaluille. Jos epäilet, että olet tekemisissä vaarallisen (tai epäilyttävän) järjestelmä työkalun kanssa niin sinun kannattaa valita automaattinen poistotapa. Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus auttaa sinua varmistamaan, että tietokoneellesi ei tule jäämään mitään komponentteja kyseisestä järjestelmä työkalusta.

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Järjestelmä työkalut tietokanta

Tammikuu 17, 2018

Win32.CoinMiner

CoinMiner virus on yhä aktiivinen. CoinMiner virus toimii komentona louhia bitcoineja käyttäjän tietokoneella. Ohjelma itsessään ei ole vaarallinen, mutta sitä voidaan pitää sellaisena, koska se yleensä tulee laitteelle ilman suoraa käyttäjän lupaa, toiseksi ohjelmaksi naamioituneena. Coin Miner on vaeltanut nettimaailmassa vuodesta 2011 alkaen. CoinMiner voidaan onn... Lisää
Tammikuu 17, 2018

Wikibuy add-on

Wikibuy – Chrome laajennus, joka tarkistaa muut online kaupat löytääkseen sinulle parempia hintoja. Lisää
Tammikuu 16, 2018

Tech Support Scam virus

Mitä sinun tulee tietää Tech Support Scam viruksesta? Kun teknologia kehittyy joka päivä ja maailmamme on yhä enemmän virtuaalinen niin verkkorikolliset ovat oppinneet käyttämään tätä hyväkseen ja keksineet useita tapoja käyttää sinisilmäisiä uhreja hyväkseen. Tuhannet, jos ei jopa miljoonat, ihmiset ovat joutuneet huijauspuheluiden uhriksi, mutta Tech Support Scam l... Lisää
Tammikuu 16, 2018

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR estää käyttäjiltä pääsyn suosituille sivuille Google Chrome selaimella. ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR on virhe, johon Chrome käyttäjät voivat törmätä nettiselaamisen aikana. Yleensä ihmiset eivät pääse Google sivuille, kuten Gmail tai YouTube. Löytyy kuitenkin useita tapauksia, kun tämä virhe vaikuttaa muihinkin sivuihin, kuten Tumblr, Facebook, tai... Lisää
Tammikuu 16, 2018

trackid=sp-006

Trackid=sp-006 mainosohjelma turhauttaa Google Chrome käyttäjät. Lisää
Tammikuu 16, 2018

Variance TV

Variance TV pop-up mainokset kiusaavat ihmisiä nettiselaamisen aikana. Lisää
Tammikuu 15, 2018

Amazonaws

Amazonaws – Amazon Web Services jota voidaan väärinkäyttääLisää
Tammikuu 12, 2018

Yahoo Powered

Yahoo Powered haluaa muokata selaustottumuksiasi aggressiivisella tavalla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

UpgradeSys virus

UpgradeSys virus uhkaa Android käyttäjiä Troijalaisen ominaisuuksilla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

Minergate virus

Minergate on suunniteltu louhimaan kryptovaluuttaa tietokoneesi resursseilla. Lisää
Tammikuu 09, 2018

MyCouponize virus

MyCouponize – potentiaalisesti vaarallinen ohjelma, joka ei auta sinua säästämään rahaa. Lisää
Tammikuu 09, 2018

Handy-Tab.com virus

Handy Tab – PUP joka aiheuttaa uudelleenohjauksia search.handy-tab.com ja vastaaville sivuille. Lisää
Tammikuu 08, 2018

WebHelper virus

Web Helper – mainoksia näyttävä virus, joka pudottaa mainoksia suosituille sivuille. Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-09-15

Lähde: https://www.2-spyware.com/system-tools-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa