Vakavuus luokka:  
  (39/100)

YAC. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - -   Yet Another Cleaner | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Mikä on YAC?

YAC

YAC (voidaan löytää myös nimellä Yet Another Cleaner) on epäilyttävä turvallisuusohjelma, jonka omistaja on Elex do Brasil Participações Ltda Technology Inc. yritys. Vaikka se vaikuttaa todella harmittomalta niin ole varuillasi sillä se on herättänyt useita keskusteluja Internetissä. Vaikka me emme voi sanoa sen olevan vaarallinen ohjelma joka ei pysty havaitsemaan viruksia, sinun kannattaa olla todella varovainen sen kanssa sillä se on liitetty muihinkin kuin reiluhin tomintoihin. Kun olet asentanus YAC:in tietokoneellesi niin voit huomata, että sen poistaminen on mahdotonta ja voit huomata että sinun pitää asentaa toinen turvallisuusohjelma sen poistamiseksi.

Se vaikuttaa tämän lisäksi liikkuvan nipussa muiden sovellusten kanssa, joten sinun pitää todellakin valvoa sen asennusprosessia. Voit muussa tapauksessa huomata, että MyPC backup, Search.yac.mx, isafe tai jokin muu potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on kaapannut tietokoneesi. Heti kun nämä ohjelmat pääsevät tietokoneille, ne voivat aiheuttaa useita järjestelmän muutoksia ja täten alkaa aiheuttamaan ei toivottuja aktiviteetteja. Esimerkiksi: uudelleenohjauksia, hidastumisia, pop-up mainoksia, jne.

Se ei valitettavasti pääty tähän… Kun tarkistimme YAC:in Käyttöehdot, me onnistuimme löytämään tällaisen lauseen: ”Olemme yhteistyössä seuraavien virustorjunta ja haittaohjelman poistaja yritysten kanssa: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PC Tools (STOPzilla), Enigma Software (SpyHunter 4), SUPERantispyware (Superantispyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).”

Kysymyksiä kohteesta

Me olemme melko varmoja ettei näillä valmistajilla ole mitään tietoa tällaisesta ”yhteistyöstä”. Jos haluat olla turvassa ja välttää kaikenlaisia viruksia, sinun kannattaa yksinkertaisesti valita yksi näistä ohjelmista ja asentaa se tietokoneellesi. Me olemme myös sitä mieltä, että sinun kannattaa poistaa Yet Another Cleaner haittaohjelma tietokoneeltasi. Tämä onnistuu helpoiten Reimage ohjelmalla.

Kuinka YAC voi ilmaantua Tietokoneelleni?

Aivan kuten mikä tahansa ohjelma, joka on suunniteltu parantamaan PC:n turvallisuutta, Yet Another Cleaner voidaan ladaata sen viralliselta verkkosivulta tai lataussivuilta kuten Softpedia tai Cnet. Kuten me kuitenkin olemme jo maininneet, sinun kannattaa olla hyvin varovainen sen asennuksen kanssa sillä se voi päästä PC:llesi nipussa muiden epäilyttävien komponenttien kanssa.

Ole varuillasi sillä tämä ohjelma voi myös ladata Search.yac.mx hakukoneen, joka voi koettaa muokata järjestelmäsi asetuksia ja sen jälkeen alkaa aiheuttamaan uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien verkkosivuille, ärsyttäviä pop-up mainoksia sekä muita ongelmia tietokoneellasi. Kun keräämme kaikki tiedot yhteen, me emme voi sanoa, että Yet Another Cleaner olisi haittaohjelma, me emme myöskään voi taata sen olevan luotettava työkalu joka voisi parantaa PC:si toiminnallisuutta. Jos halaut pitää tietokoneesi vapaana viruksista, sinun kannattaa luottaa maineikkaisiin turvallisuustyökaluihin, kuten Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Kuinka poistaa YAC?

Jos uskot, että YAC mainokset ja ilmoitukset ovat hyödyttömiä, sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa tämä sovellus. Voit käyttää siihen näitä ohjeita:

Windows 7 / Vista / XP

  • Paina Käynistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja Ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
  • Täällä, etsi Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe ja kaikki muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  • Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset.

Windows 8

  • Jos olet Windows 8 käyttäjä, klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmaantuu, valitse Ohjauspaneeli ja Poista Ohjelma.
  • Täällä, etsi Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe ja kaikki muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  • Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-yac.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä