Poisto YAC (Poisto-opas) - heinä 2017 päivitys

YAC Poisto-ohje

Mikä on YAC?

Mikä on YAC?

YAC

YAC (voidaan löytää myös nimellä Yet Another Cleaner) on epäilyttävä turvallisuusohjelma, jonka omistaja on Elex do Brasil Participações Ltda Technology Inc. yritys. Vaikka se vaikuttaa todella harmittomalta niin ole varuillasi sillä se on herättänyt useita keskusteluja Internetissä. Vaikka me emme voi sanoa sen olevan vaarallinen ohjelma joka ei pysty havaitsemaan viruksia, sinun kannattaa olla todella varovainen sen kanssa sillä se on liitetty muihinkin kuin reiluhin tomintoihin. Kun olet asentanus YAC:in tietokoneellesi niin voit huomata, että sen poistaminen on mahdotonta ja voit huomata että sinun pitää asentaa toinen turvallisuusohjelma sen poistamiseksi.

Se vaikuttaa tämän lisäksi liikkuvan nipussa muiden sovellusten kanssa, joten sinun pitää todellakin valvoa sen asennusprosessia. Voit muussa tapauksessa huomata, että MyPC backup, Search.yac.mx, isafe tai jokin muu potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on kaapannut tietokoneesi. Heti kun nämä ohjelmat pääsevät tietokoneille, ne voivat aiheuttaa useita järjestelmän muutoksia ja täten alkaa aiheuttamaan ei toivottuja aktiviteetteja. Esimerkiksi: uudelleenohjauksia, hidastumisia, pop-up mainoksia, jne.

Se ei valitettavasti pääty tähän… Kun tarkistimme YAC:in Käyttöehdot, me onnistuimme löytämään tällaisen lauseen: ”Olemme yhteistyössä seuraavien virustorjunta ja haittaohjelman poistaja yritysten kanssa: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PC Tools (Spyware Doctor), Enigma Software (SpyHunter 4), SUPERantispyware (Superantispyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).”

Me olemme melko varmoja ettei näillä valmistajilla ole mitään tietoa tällaisesta ”yhteistyöstä”. Jos haluat olla turvassa ja välttää kaikenlaisia viruksia, sinun kannattaa yksinkertaisesti valita yksi näistä ohjelmista ja asentaa se tietokoneellesi. Me olemme myös sitä mieltä, että sinun kannattaa poistaa Yet Another Cleaner haittaohjelma tietokoneeltasi. Tämä onnistuu helpoiten FortectIntego ohjelmalla.

YAC

Kuinka YAC voi ilmaantua Tietokoneelleni?

Aivan kuten mikä tahansa ohjelma, joka on suunniteltu parantamaan PC:n turvallisuutta, Yet Another Cleaner voidaan ladaata sen viralliselta verkkosivulta tai lataussivuilta kuten Softpedia tai Cnet. Kuten me kuitenkin olemme jo maininneet, sinun kannattaa olla hyvin varovainen sen asennuksen kanssa sillä se voi päästä PC:llesi nipussa muiden epäilyttävien komponenttien kanssa.

Ole varuillasi sillä tämä ohjelma voi myös ladata Search.yac.mx hakukoneen, joka voi koettaa muokata järjestelmäsi asetuksia ja sen jälkeen alkaa aiheuttamaan uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien verkkosivuille, ärsyttäviä pop-up mainoksia sekä muita ongelmia tietokoneellasi. Kun keräämme kaikki tiedot yhteen, me emme voi sanoa, että Yet Another Cleaner olisi haittaohjelma, me emme myöskään voi taata sen olevan luotettava työkalu joka voisi parantaa PC:si toiminnallisuutta. Jos halaut pitää tietokoneesi vapaana viruksista, sinun kannattaa luottaa maineikkaisiin turvallisuustyökaluihin, kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner.

Kuinka poistaa YAC?

Jos uskot, että YAC mainokset ja ilmoitukset ovat hyödyttömiä, sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa tämä sovellus. Voit käyttää siihen näitä ohjeita:

Windows 7 / Vista / XP

  • Paina Käynistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja Ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
  • Täällä, etsi Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe ja kaikki muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  • Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset.

Windows 8

  • Jos olet Windows 8 käyttäjä, klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmaantuu, valitse Ohjauspaneeli ja Poista Ohjelma.
  • Täällä, etsi Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe ja kaikki muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  • Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä