Mikä on roskaposti työkalut ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Linas Kiguolis - - Päivitetty | Tyyppi: ROSKAPOSTI työkalut
12

ROSKAPOSTI työkalut ovat laittomia ohjelmia joita spämmerit käyttävät lähettämään viestejään sadoille vastaanottajille. Suurin osa tällaisista roskaposteista koettavat promotoida apteekki aiheisia, kopioita ja verkkourkintaa. Verkkourkintaa pidetään vaarallisimpana aiheena koska siihen liittyy yleensä vaarallisia linkkejä, saastuneita liitteitä ja vastaavaa materiaalia. Vaaralliset sähköpostit voivat uudelleenohjata uhrin vaarallisille sivuille ja muille palvelimille joita pidetään turvattomina. Pääongelmana on, että et voi koskaan tietää minkä kanssa olet tekemisissä, on siis todella suositeltavaa asentaa roskapostin estin (tunnetaan sähköposti suodattimena) sekä haittaohjelman poistaja.

Yleensä ROSKAPOSTI työkalut pystyvät käsittelemään suuria määriä sähköposti osoitteita. Niitä voidaan käyttää liittämään ennalta määrätty teksti sähköpostiin, lisäämään otsikko, alaotsikko ja muita komponentteja, ja levittämään roskapostia eri sähköposti palvelimien kautta. Useimmissa maissa tällaisia ohjelmia pidetään laittomina ja sähköposteja joita levitetään näiden työkalujen avulla kutsutaan vaarallisiksi. Vain puolet niistä kuitenkin voivat aiheuttaa haittaohjelman pääsyn koneelle. Toinen puoli on yleensä täynnä kaupallista materiaalia koettaen promotoida kasinoita, painonpudotus ohjelmia, apteekki tuotteita ja muita ”ihme” tuotteita.

Termi jota me emme voi ohittaa on ’suositus roskaposti’. Tämä valheellinen taktiikka on käynyt jo useimpien sivustojen omistajille, verkkohallinnoijille ja ylläpitäjille koska se saastuttaa Google Analytics tiedot ja huijaa heidät vierailemaan epäilyttävillä sivuilla. Suosittelu roskaposti (tai suositus roskaposti) tekniikka perustuu useisiin sivusto pyyntöihin suositus URLin avulla. Jos sitä käytetään oikein niin se saa määrätyn sivun ilmaantumaan uhrin analyyttisiin tietoihin ja voi huijata heidät vierailemaan siellä. Tämän taktiikan avulla, roskapostin lähettäjät koettavat parantaa vaadittujen sivujen liikennettä. Ei ole väliä vaikka tätä aktiviteettia ei pidetä vaarallisena, tekaistut suositukset eivät vain saastuta Google Analytics tietoja, ne voivat lisätä myös latausaikaa, korottaa poistumislukuja ja pienentää pisteitä. Suosittelu roskaposti voi olla myös kutsu haittaohjelmia täynnä olevalle sivulle, pysy siis erossa niistä!

ROSKAPOSTI työkalujen pääkategoriat:

Niiden toiminnallisuudesta riippuen ROSKAPOSTI työkalut on yleensä jaettu näihin kategorioihin:

  • Sähköpostin keräys ohjelma. tällaisia ROSKAPOSTI työkaluja käytetään yleensä keräämään sähköpostiosoitteita eri sivuilta, dokumenteista ja muista lähteistä. Kun ne on kerätty niin ne lisätään postituslistalle ja valmistellaan käyttöä varten;
  • Massaposti ohjelmat. Tämä ROSKAPOSTI työkalujen kategoria on yleensä käytetty levittämään sähköposteja. Ne auttavat spämmereitä lähettämään sähköpostinsa tuhansille vastaanottajille;
  • Sähköpostien hallinta ohjelmat. Tällaista ohjelmaa voidaan käyttää tunnistamaan ja poistamaan hyödyttömiä sähköposti osoitteita vastaanottajien listalta. Nämä osoitteet yleensä sisältävät sähköposteja määrätyiltä organisaatioilta jotka voivat tunnistaa ROSKAPOSTI työkalun omistajan.
  • Suositus roskaposti. Tämä tekniikkaa käytetään hyödyntämään sivuston suosittelijaa ja muuttamaan sen URL vaadittuun sivuun. Sen avulla spämmerit odottavat, että sivuston omistajaa näkee linkin hänen Google Analytics osiossa ja luulee sivun olevan tärkeä. Ole varuillasi sillä useimmat sivustot jotka luottavat suositus roskapostiin ovat vaarallisia ja niillä vierailu voi johtaa haittaohjelman pääsyyn tietokoneelle!

Roskapostin historia:

Roskaposti esiteltiin vuonna 1978 uutena mainostuksen mallina yritykselle nimeltä Digital Equipment Corporation. Henkilö joka oli ensimmäinen käyttäessään roskapostia mainostamaan itseään, oli Gary Thuerk. Hän ja hänen avustajansa Carl Gartley onnistuivat lähettämään roskapostinsa jopa 400 käyttäjälle. He tekivät sen yhden massapostin avulla jota ei oltu ennen käytetty.

Päivä jolloin roskapostia alettiin käyttää kunnolla oli 1994 kun muutama lakimies alkoi promotoimaan maahanmuutto lakipalveluitaan massaposteilla. Vaikuttaa siltä, että nämä sähköpostit joille annettiin nimi ”Green Card roskaposti”, onnistuivat näitä lakimiehiä parantamaan suosiotaan koska muutama vuosi myöhemmin he julkaisivat kirjan nimeltä ”How to Make a Fortune on the Information Superhighway.”

Nykyisin useat ihmiset kärsivät aggressiivisista roskaposti kampanjoista ja suositus roskaposteista. Tällaisia roskaposti tekniikoita käytetään yleensä promotoimaan määrättyjä sivustoja ja auttamaan niitä parantamaan vierailijoiden määrää. Suurin suositus roskapostien määrä on yleensä WordPress sivuilla.

Yleisimmät roskapostin tunnuspiirteet:

  • Viestin lähettäjän viekas osoite. Spämmerit koettavat saada käyttäjät uskomaan, että hän sai sähköpostin tutulta henkilöltä.
  • Silmiinpistävä aiheen teema.
  • Sisältö. Roskaposti työkalut on yleensä asetettu levittämään sähköposteja jotka ovat täynnä mainosmateriaalia. Tällaiset viestit voivat promotoida myös linkkejä kolmansien osapuolien sivuille (laillisille ja laittomille) sekä vaarallisia sähköpostin liitteitä.
  • Ei Vastausta osoite.
  • Poista tilaus painike. Tätä painiketta on käytetty aktiivisesti levittämään haittaohjelmia, sinun ei kannata KOSKAAN klikata sitä.

Examples of Spam Tools and spam:

1st Mass Mailer  on ROSKAPOSTI Työkalu joka tunnetaan myös nimellä Mass Mailer. Se esitellään todella tehokkaana ohjelmana joka on omistettu levittämään personoituja sähköposteja. Jos tämä ohjelma kuitenkin pääsee spämmereiden käsiin niin hän voi käyttää sitä levittämään vaarallisia viestejä. Ohjelma sallii sisäisen tietokannan luomisen ja tilaajien listan tuomisen sille. 

’You are cordially invited to celebrate our wedding’. Tämä on viimeisin Roskaposti kampanja, joka aloitettiin Roskaposti työkalun avulla. On hyvin tiedossa, että tätä kampanjaa käytettiin levittämään matoa nimeltä Kuluoz, jota pidetään todella vaarallisena verkkouhkana joka voi varastaa henkilökohtaisia tietoja. Turvallisuusasiantuntijat uskovat, että löytyy tuhansia ihmisiä joita tämä harhaanjohtava sähköposti on huijannut. Jos epäilet, että olet yksi heistä niin sinun kannattaa heti tarkistaa tietokoneesi luotettavalla turvallisuus ohjelmalla. Tässä tapauksessa haittaohjelman poistajan käyttö on todella suositeltavaa.

Copyrightclaims.org  on suositus roskaposti joka voi ilmaantua Google Analyctis osioon ja väärentää sen tiedot. Tällä sivulla vierailu ei ole paras idea koska se on tekaistu sivu ja sitä käytetään keräämään vierailijoiden liikennettä ja uudelleenohjaamaan ihmisiä ylimääräisille sivuille. Copyrightclaims.org suositus roskaposti leviää enimmäkseen roskaposti bottien avulla. Vaikka tämä linkki ei liity mitenkään tekijänoikeus vaateisiin niin se voi lisätä sivusi latausaikaa, poistumismäärää ja voi heikentää pisteitä. 

Itsesi suojaaminen ROSKAPOSTI Työkaluilta:

Kaiken kaikkiaan, ei ole sellaista sähköpostin käyttäjää joka voi välttää roskapostin koska me kaikki julkaisemme sähköpostimme Internetissä. Turvallisuusasiantuntijat ovat arvioineet, että me olemme kaikki vaarassa vastaanottaa vaarallisia sähköposteja jotka koettavat saastuttaa tietokoneemme haittaohjelmilla. Samaa voidaan sanoa sivuston omistajista ja suositus roskapostista. Siksi me todella suosittelemme asentamaan luotettavan haittaohjelman poistajan, joka löytää vaaralliset tiedostot ja varoittaa käyttäjää niistä. Tietokoneesi suojaamiseksi voit käyttää yhtä näistä työkaluista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Näitä ohjelmia voidaan käyttää myös poistamaan viruksia joita voidaan levittää Roskaposti Työkalujen avulla. Useimmissa tapauksissa spämmerit promotoivat näitä uhkia:

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Win32.CoinMiner poistaminen

CoinMiner virus on yhä aktiivinen. CoinMiner virus toimii komentona louhia bitcoineja käyttäjän tietokoneella. Ohjelma itsessään ei ole vaarallinen, mutta sitä voidaan pitää sellaisena, koska se yleensä tulee laitteelle ilman suoraa käyttäjän lupaa, toiseksi ohjelmaksi naamioituneena. Coin Miner on vaeltanut nettimaailmassa vuodesta 2011 alkaen. CoinMiner voidaan onn... Lisää
Haittaohjelma Virukset   Tammikuu 17, 2018

Mikä on Tech Support Scam virus

Mitä sinun tulee tietää Tech Support Scam viruksesta? Kun teknologia kehittyy joka päivä ja maailmamme on yhä enemmän virtuaalinen niin verkkorikolliset ovat oppinneet käyttämään tätä hyväkseen ja keksineet useita tapoja käyttää sinisilmäisiä uhreja hyväkseen. Tuhannet, jos ei jopa miljoonat, ihmiset ovat joutuneet huijauspuheluiden uhriksi, mutta Tech Support Scam l... Lisää
Mainosohjelma Virukset   Tammikuu 16, 2018

ROSKAPOSTI työkalut tietokanta

Tammikuu 16, 2018

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR estää käyttäjiltä pääsyn suosituille sivuille Google Chrome selaimella. ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR on virhe, johon Chrome käyttäjät voivat törmätä nettiselaamisen aikana. Yleensä ihmiset eivät pääse Google sivuille, kuten Gmail tai YouTube. Löytyy kuitenkin useita tapauksia, kun tämä virhe vaikuttaa muihinkin sivuihin, kuten Tumblr, Facebook, tai... Lisää
Tammikuu 16, 2018

trackid=sp-006

Trackid=sp-006 mainosohjelma turhauttaa Google Chrome käyttäjät. Lisää
Tammikuu 16, 2018

Variance TV

Variance TV pop-up mainokset kiusaavat ihmisiä nettiselaamisen aikana. Lisää
Tammikuu 15, 2018

Amazonaws

Amazonaws – Amazon Web Services jota voidaan väärinkäyttääLisää
Tammikuu 12, 2018

Yahoo Powered

Yahoo Powered haluaa muokata selaustottumuksiasi aggressiivisella tavalla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

UpgradeSys virus

UpgradeSys virus uhkaa Android käyttäjiä Troijalaisen ominaisuuksilla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

Minergate virus

Minergate on suunniteltu louhimaan kryptovaluuttaa tietokoneesi resursseilla. Lisää
Tammikuu 09, 2018

MyCouponize virus

MyCouponize – potentiaalisesti vaarallinen ohjelma, joka ei auta sinua säästämään rahaa. Lisää
Tammikuu 09, 2018

Handy-Tab.com virus

Handy Tab – PUP joka aiheuttaa uudelleenohjauksia search.handy-tab.com ja vastaaville sivuille. Lisää
Tammikuu 08, 2018

WebHelper virus

Web Helper – mainoksia näyttävä virus, joka pudottaa mainoksia suosituille sivuille. Lisää
Tammikuu 08, 2018

URL:Mal

Käyttäjät voivat törmätä tekaistuun URL:Mal hälytykseen Avast antivirus ohjelmassa. Lisää
Tammikuu 03, 2018

MPC Cleaner

Kannattaako sinun luottaa MPC Cleaner ohjelmaan? MPC Cleaner on vaarallinen tietokoneen turvallisuusohjelma jonka kehittäjäLisää
Tammikuu 02, 2018

Stack Player mainokset

Syitä miksi Stack Player ohjelmaa ei kannata pitää tietokoneella: Stack Player virus voi huijata kokemattomia tietokoneen käyttäjiä asentamaan sen. Se voi hämätä käyttäjää koska se esittelee itsensä hyödyllisenä ohjelmana jonka avulla voit katsoa videoita ilman nettiselaimen avaamista. Vaikka tämä ohjelma näyttää kuinka hyödylliseltä niin se lupaukset vaikuttavat ole... Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-10-18

Lähde: https://www.2-spyware.com/spam-tools-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa