Mikä on roskaposti työkalut ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Linas Kiguolis - - Päivitetty | Tyyppi: ROSKAPOSTI työkalut
12

ROSKAPOSTI työkalut ovat laittomia ohjelmia joita spämmerit käyttävät lähettämään viestejään sadoille vastaanottajille. Suurin osa tällaisista roskaposteista koettavat promotoida apteekki aiheisia, kopioita ja verkkourkintaa. Verkkourkintaa pidetään vaarallisimpana aiheena koska siihen liittyy yleensä vaarallisia linkkejä, saastuneita liitteitä ja vastaavaa materiaalia. Vaaralliset sähköpostit voivat uudelleenohjata uhrin vaarallisille sivuille ja muille palvelimille joita pidetään turvattomina. Pääongelmana on, että et voi koskaan tietää minkä kanssa olet tekemisissä, on siis todella suositeltavaa asentaa roskapostin estin (tunnetaan sähköposti suodattimena) sekä haittaohjelman poistaja.

Yleensä ROSKAPOSTI työkalut pystyvät käsittelemään suuria määriä sähköposti osoitteita. Niitä voidaan käyttää liittämään ennalta määrätty teksti sähköpostiin, lisäämään otsikko, alaotsikko ja muita komponentteja, ja levittämään roskapostia eri sähköposti palvelimien kautta. Useimmissa maissa tällaisia ohjelmia pidetään laittomina ja sähköposteja joita levitetään näiden työkalujen avulla kutsutaan vaarallisiksi. Vain puolet niistä kuitenkin voivat aiheuttaa haittaohjelman pääsyn koneelle. Toinen puoli on yleensä täynnä kaupallista materiaalia koettaen promotoida kasinoita, painonpudotus ohjelmia, apteekki tuotteita ja muita ”ihme” tuotteita.

Termi jota me emme voi ohittaa on ’suositus roskaposti’. Tämä valheellinen taktiikka on käynyt jo useimpien sivustojen omistajille, verkkohallinnoijille ja ylläpitäjille koska se saastuttaa Google Analytics tiedot ja huijaa heidät vierailemaan epäilyttävillä sivuilla. Suosittelu roskaposti (tai suositus roskaposti) tekniikka perustuu useisiin sivusto pyyntöihin suositus URLin avulla. Jos sitä käytetään oikein niin se saa määrätyn sivun ilmaantumaan uhrin analyyttisiin tietoihin ja voi huijata heidät vierailemaan siellä. Tämän taktiikan avulla, roskapostin lähettäjät koettavat parantaa vaadittujen sivujen liikennettä. Ei ole väliä vaikka tätä aktiviteettia ei pidetä vaarallisena, tekaistut suositukset eivät vain saastuta Google Analytics tietoja, ne voivat lisätä myös latausaikaa, korottaa poistumislukuja ja pienentää pisteitä. Suosittelu roskaposti voi olla myös kutsu haittaohjelmia täynnä olevalle sivulle, pysy siis erossa niistä!

ROSKAPOSTI työkalujen pääkategoriat:

Niiden toiminnallisuudesta riippuen ROSKAPOSTI työkalut on yleensä jaettu näihin kategorioihin:

  • Sähköpostin keräys ohjelma. tällaisia ROSKAPOSTI työkaluja käytetään yleensä keräämään sähköpostiosoitteita eri sivuilta, dokumenteista ja muista lähteistä. Kun ne on kerätty niin ne lisätään postituslistalle ja valmistellaan käyttöä varten;
  • Massaposti ohjelmat. Tämä ROSKAPOSTI työkalujen kategoria on yleensä käytetty levittämään sähköposteja. Ne auttavat spämmereitä lähettämään sähköpostinsa tuhansille vastaanottajille;
  • Sähköpostien hallinta ohjelmat. Tällaista ohjelmaa voidaan käyttää tunnistamaan ja poistamaan hyödyttömiä sähköposti osoitteita vastaanottajien listalta. Nämä osoitteet yleensä sisältävät sähköposteja määrätyiltä organisaatioilta jotka voivat tunnistaa ROSKAPOSTI työkalun omistajan.
  • Suositus roskaposti. Tämä tekniikkaa käytetään hyödyntämään sivuston suosittelijaa ja muuttamaan sen URL vaadittuun sivuun. Sen avulla spämmerit odottavat, että sivuston omistajaa näkee linkin hänen Google Analytics osiossa ja luulee sivun olevan tärkeä. Ole varuillasi sillä useimmat sivustot jotka luottavat suositus roskapostiin ovat vaarallisia ja niillä vierailu voi johtaa haittaohjelman pääsyyn tietokoneelle!

Roskapostin historia:

Roskaposti esiteltiin vuonna 1978 uutena mainostuksen mallina yritykselle nimeltä Digital Equipment Corporation. Henkilö joka oli ensimmäinen käyttäessään roskapostia mainostamaan itseään, oli Gary Thuerk. Hän ja hänen avustajansa Carl Gartley onnistuivat lähettämään roskapostinsa jopa 400 käyttäjälle. He tekivät sen yhden massapostin avulla jota ei oltu ennen käytetty.

Päivä jolloin roskapostia alettiin käyttää kunnolla oli 1994 kun muutama lakimies alkoi promotoimaan maahanmuutto lakipalveluitaan massaposteilla. Vaikuttaa siltä, että nämä sähköpostit joille annettiin nimi ”Green Card roskaposti”, onnistuivat näitä lakimiehiä parantamaan suosiotaan koska muutama vuosi myöhemmin he julkaisivat kirjan nimeltä ”How to Make a Fortune on the Information Superhighway.”

Nykyisin useat ihmiset kärsivät aggressiivisista roskaposti kampanjoista ja suositus roskaposteista. Tällaisia roskaposti tekniikoita käytetään yleensä promotoimaan määrättyjä sivustoja ja auttamaan niitä parantamaan vierailijoiden määrää. Suurin suositus roskapostien määrä on yleensä WordPress sivuilla.

Yleisimmät roskapostin tunnuspiirteet:

  • Viestin lähettäjän viekas osoite. Spämmerit koettavat saada käyttäjät uskomaan, että hän sai sähköpostin tutulta henkilöltä.
  • Silmiinpistävä aiheen teema.
  • Sisältö. Roskaposti työkalut on yleensä asetettu levittämään sähköposteja jotka ovat täynnä mainosmateriaalia. Tällaiset viestit voivat promotoida myös linkkejä kolmansien osapuolien sivuille (laillisille ja laittomille) sekä vaarallisia sähköpostin liitteitä.
  • Ei Vastausta osoite.
  • Poista tilaus painike. Tätä painiketta on käytetty aktiivisesti levittämään haittaohjelmia, sinun ei kannata KOSKAAN klikata sitä.

Examples of Spam Tools and spam:

1st Mass Mailer  on ROSKAPOSTI Työkalu joka tunnetaan myös nimellä Mass Mailer. Se esitellään todella tehokkaana ohjelmana joka on omistettu levittämään personoituja sähköposteja. Jos tämä ohjelma kuitenkin pääsee spämmereiden käsiin niin hän voi käyttää sitä levittämään vaarallisia viestejä. Ohjelma sallii sisäisen tietokannan luomisen ja tilaajien listan tuomisen sille. 

’You are cordially invited to celebrate our wedding’. Tämä on viimeisin Roskaposti kampanja, joka aloitettiin Roskaposti työkalun avulla. On hyvin tiedossa, että tätä kampanjaa käytettiin levittämään matoa nimeltä Kuluoz, jota pidetään todella vaarallisena verkkouhkana joka voi varastaa henkilökohtaisia tietoja. Turvallisuusasiantuntijat uskovat, että löytyy tuhansia ihmisiä joita tämä harhaanjohtava sähköposti on huijannut. Jos epäilet, että olet yksi heistä niin sinun kannattaa heti tarkistaa tietokoneesi luotettavalla turvallisuus ohjelmalla. Tässä tapauksessa haittaohjelman poistajan käyttö on todella suositeltavaa.

Copyrightclaims.org  on suositus roskaposti joka voi ilmaantua Google Analyctis osioon ja väärentää sen tiedot. Tällä sivulla vierailu ei ole paras idea koska se on tekaistu sivu ja sitä käytetään keräämään vierailijoiden liikennettä ja uudelleenohjaamaan ihmisiä ylimääräisille sivuille. Copyrightclaims.org suositus roskaposti leviää enimmäkseen roskaposti bottien avulla. Vaikka tämä linkki ei liity mitenkään tekijänoikeus vaateisiin niin se voi lisätä sivusi latausaikaa, poistumismäärää ja voi heikentää pisteitä. 

Itsesi suojaaminen ROSKAPOSTI Työkaluilta:

Kaiken kaikkiaan, ei ole sellaista sähköpostin käyttäjää joka voi välttää roskapostin koska me kaikki julkaisemme sähköpostimme Internetissä. Turvallisuusasiantuntijat ovat arvioineet, että me olemme kaikki vaarassa vastaanottaa vaarallisia sähköposteja jotka koettavat saastuttaa tietokoneemme haittaohjelmilla. Samaa voidaan sanoa sivuston omistajista ja suositus roskapostista. Siksi me todella suosittelemme asentamaan luotettavan haittaohjelman poistajan, joka löytää vaaralliset tiedostot ja varoittaa käyttäjää niistä. Tietokoneesi suojaamiseksi voit käyttää yhtä näistä työkaluista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Näitä ohjelmia voidaan käyttää myös poistamaan viruksia joita voidaan levittää Roskaposti Työkalujen avulla. Useimmissa tapauksissa spämmerit promotoivat näitä uhkia:

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Poista Deceptive site ahead

Google varoitus ”Deceptive Site Ahead”. Mitä se tarkoittaa? ”Deceptive site ahead” on Safe Browsing yrityksen tuote, joka on suunniteltu suojelemaan käyttäjiä sivuilta jotka Google tunnistaa potentiaalisesti vaarallisiksi. Tämä varoitus on yleensä ympäröity punaisella taustalla ja se ilmaantuu sivuilla, jotka käyttävät ”social engineerin... Lisää
Järjestelmä työkalut Virukset   Lokakuu 19, 2017

ROSKAPOSTI työkalut tietokanta

Lokakuu 18, 2017

iPhone virus

iPhone viruksen ennakkoehdot jatkavat ilmaantumistaan. iPhone virus on termi haittaohjelma variaatioille, jotka on luotu iOS järjestelmälle.Lisää
Lokakuu 16, 2017

Geeker.com

Geeker.com arvostelu: pysy kaukana tästä huijaussivusta! Geeker.com on epäilyttävä sivusto, joka tarjoaa rajattomia videoiden ja elokuvien striimauspalvelua. Se ei kuitenkaan ole yksi näistä ilmaisista palveluista. Materiaalin katsomiseen käyttäjän tulee hankkia yksi jäsensuunnitelma. Jos haluat kuitenkin katsoa sarjassa suosikki TV-sarjaasi, niin on parempia hankkia... Lisää
Lokakuu 12, 2017

Moatads virus

Tärkeää tietoa Moatads viruksesta. Moatads virus tunnetaan nimellä Z.moatads.com, joka liittyy ilkeään virusperheeseen jotka tunnetaan selaimen kaappaajina. Nämä virukset tunkeutuvat tietokoneelle viekkaasti ja alkavat muuttamaan selainten asetuksia ilman käyttäjän lupaa tai tietämystä. Siksi vie luultavasti jonkin verran aikaa ennen kuin huomaat Moatads kaappauksen... Lisää
Lokakuu 10, 2017

Hao123

Miksi sinun kannattaa pysyä erossa Hao123 selain viruksesta? Lisää
Lokakuu 10, 2017

Opera uudelleenohjaus virus

Opera uudelleenohjaus viruksen määritelmä tai toiminta. Opera uudelleenohjaus virus on verkkotartunta, joka toimii selaimen kaappaajana. Kuten voit luultavasti ymmärtää, tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma kohdistaa Opera selaimen, joka on yhteensopiva Windows, macOS sekä Linux käyttöjärjestelmien kanssa. Kaapatun selaimen päämerkkejä ovat: muutettu kotisivu... Lisää
Lokakuu 10, 2017

SamSam lunnasohjelma virus

Mitä voit odottaa SamSam lunnasohjelma virukselta? Jotkut virukset kiinnittävät enemmän huomiota kuin jotkut vähemmän suositut. SamSam lunnasohjelma virus, joka tunnetaan myös nimillä Samas/the SamSam/MSIL.B/C, vaikuttaa tavoittelevan korkealle koska se sen kohteena on yritykset. Useat sairaalat ovat saaneet tämän tiedostoja salaavan uhan jo koneilleen. Tämä ei kuite... Lisää
Lokakuu 06, 2017

Dogpile.com

Dogpile.com on hakusivu, joka voi yhtenä päivänä ilmaantua kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneesi sijaan. Todellisuudessa, ihmiset suostuvat muuttamaan nämä selainasetukset ja lataamaan tämän ohjelman tietokoneilleen kun he lataavat freeware tai shareware ohjelmia. Joten, jos haluattaa välttää dogpile.com sivun asettamista aloitussivusi sijaan tai Dogpile Toolbar lat... Lisää
Lokakuu 05, 2017

NewTab mainokset

NewTab on mainosohjelma jonka väitetään olevan edistynyt rahastusalusta. Lisää
Lokakuu 05, 2017

Nova.Rambler.ru

Nova.Rambler.ru on Venäläinen selaimen kaappaaja. Nova.Rambler.ru virus on selaimen kaappaaja, joka koettaa näyttääLisää
Lokakuu 04, 2017

Yardood.com virus

Asiat joita et ehkä tiedä Yardood.com viruksesta: Jos sinulla on vaikeuksia selata nettiä, niin sinulla voi olla Yardood.com virus. Tämän kaappaajan hyökkää muutoksilla selaimissa ja yleisellä selaamisen suorituskyvyn heikentymisellä. Tähän voi kuulua pitkä sivujen latausaika, selainten jäätyminen, satunnaiset uudelleenohjaukset, jne. Näiden ominaisuuksien takia, Yar... Lisää
Lokakuu 04, 2017

Maxthon Selain virus

Maxthon selainta on kritisoitu hämäristä levitystavoista. Maxthon on selain, josta keskustellaan paljon online yhteisössä. Ohjelma esitellään “kaikkein turvallisimpana selaimena verkossa, ilman viruksia ja haittaohjelmia.” Verkkoturvallisuusasiantuntijat eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Selain on lisätty kategoriaan potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ja luokite... Lisää
Lokakuu 04, 2017

Taboola mainokset

Taboola on mainosohjelma jonka väitetään olevan edistynyt rahastusalusta. Lisää
Lokakuu 04, 2017

DriverAgent Plus

Mitä tulee tietää DriverAgent Plus ohjelmasta? Vaikka DriverAgent Plus kutsuminen virukseksi ei ole täysin oikein, niin se voidaan leimata potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi, johtuen epäilyttävistä aktiviteeteista PC:lle päästyään. Sen luoja on eSupport.com, Inc, tämä ohjelma on järjestelmä työkalu, joka tarkistaa tietokoneesi etsien ajureita, jotka pitää päiv... Lisää
Lokakuu 03, 2017

Pokki virus

Pokki sovellus antaa sinun simuloida Windows 8 mobiilisovellus käyttöliittymää Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-10-18

Lähde: https://www.2-spyware.com/spam-tools-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa