Mikä on lsass.exe? Kannattaako minun poistaa se?

lsass.exe

Isass.exe on Paikallisen Turvallisuus Auktoriteetin Palvelu Microsoftilta, joka on vastuussa turvallisuuspoliittisesta täyttöönpanosta ja ohjaa muita Windowsin turvallisuus mekanikkaa. Lsass.exe myöskin tunnistaa käyttäjän kun hän kirjautuu tietokoneelleen ja generoi vastuun hänen todentamisesta käytettäessä Winlogon palvelua. Isass.exe prosessin päätarkoitukset systeemin käytössä on sen kyky luoda käyttäjämerkkejä.

Huomaa, että Isass.exe on laillinen tiedosto joka on osa systeemiä ja tarpeellinen tietokoneen normaaliin toimintaan. Se löytyy kansiosta ”C:\WINDOWS\SYSTEM32\” ja sitä ei voi lopettaa käyttäen Task Manageria.

Isass.exe on systeemin prosessi, ja se on turvallinen tiedosto joka ei aiheuta yhtään harmia.

VAROITUS!!!

Jotkut loiset, kuten sasser madot, käyttää Isass.exe tiedostonimeä löytääkseen käyttäjän tiedostot piilottamalla ohjelmistot tämän tiedostonimen alle. Lsass.exe tiedosto on käytössä OnTargetilla, Pexmorilla, Rontokbrolla, Satilolerilla, Crytlella, Wowcraftilla ja muilla variaatioilla kyseenomaisten tiedostojen loisilla. Joten, sinulla voi olla virus, joka kulkee saman nimisellä tiedostolla, ja hiljaisuudessaan työskentelee taustalla ja aiheuttaa harmittomia toimintoja. Tarkistaaksesi tietokoneesi, käynnistä täysi tarkastus jollain Viruksentorjuntaohjelmalla. Suosittelemme käyttämään Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirusia, tai Reimageia.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa