Mitä tehdä kun Haittaohjelman poistaja ei pysty poistamaan virusta?

Kaikki turvallisuusasiantuntijat tietävät, että tietokoneen suojaaminen haittaohjelmilta on helpompaa kuin niiden poistaminen. Tästä syystä löytyy niin monia PC käyttäjiä jotka kysyvät kuinka poistaa viruksia ja, yhä useammin, mitä tehdä kun Haittaohjelman poistaja ei pysty poistamaan virusta. Jos myös sinulla on ongelmia tämän kanssa, jatka tämän artikkelin lukemista jotta voit saada lisää tietoa 3:sta parhaasta haittaohjelman poistajasta joita sivustollamme tarjotaan. Tätäkin tärkeämmin, me koetamme selittää mitä on tehtävissä kun SpyHunter, Stopzilla sekä Malwarebytes Anti-malware eivät pysty poistamaan virusta tietokoneeltasi.

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Jos SpyHunter ei pysty poistamaan virusta:

Jos SpyHunter ei onnistunut poistamaan loista tietokoneeltasi niin on hyvin todennäköistä, että olet tekemisissä mutaatioituneen viruksen kanssa. Tällaiset uhat muuttavat tiedostonsa automaattisesti laillisilta näyttäviin joita ei ole vielä lisätty ohjelman tietokantaan.

Voit kuitenkin saada apua jos olet yksi epäonnisista PC käyttäjistä jotka ovat rekisteröityneitä Spyhunter käyttäjiä ja se ei pystynyt poistamaan virusta. Voit käyttää ominaisuutta joka sallii ammatti teknikon avustavan sinua haittaohjelmien kanssa ja lopulta poistamaan sen. Se on nimeltä ‘Spyware HelpDesk’. Meidän testiemme mukaan, tämä tehdään nopeasti ja tehokkaasti, joten jos tarvitset apua viruksen poistossa, voit lähettää diagnostiikka raportin (Support Log) ja tehdä Asiakaspalvelu kuitin menemällä ‘Spyware HelpDesk’ välilehteen kun olet avannut ohjelman:

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Jos STOPzilla ei onnistunut poistamaan virusta:

Pääasiallinen syy siihen miksi STOPzilla ei pysty poistamaan virustasi on, että olet käyttänyt sen päivittämätöntä versiota.Ole siis hyvä ja varmista aina, että käytät täysin päivitettyä haittaohjelman poistajaa kun aloitat tietokoneen täyden tarkistuksen. Tämän lisäksi, sen virallinen sivusto tarjoaa tietokoneen nettiyhteyden katkaisua ja täyden tarkistuksen jatkamista. Toinen syy miksi tämä ohjelma ei ehkä pysty poistamaan virusta on, että se on uusi variantti joka ei yksinkertaisesti ole vielä lisättynä tietokantaan.

Joten mitä voit tehdä jos rekisteröity STOPzilla ei pysty poistamaan virusta? Voit saada yhden näistä tukimahdollisuuksista: Live Chat tuki (virallisen verkkosivun mukaan, Live Chat agentti paikallistaa vian ja lähettää askel-askeleelta ohjeet), Tekninen puhelintuki tai, jos ongelmasi ei ole kiireellinen, lähetä heille sähköpostia ja saat ohjeet STOPzilla teknikoilta.

Jos Malwarebytes Antimalware ei onnistunut poistamaan virusta:

Jos sen jälkeen kun olet tarkistanut PC:si Malwarebytes Antimalwarella, eikä se onnistunut tehtävässään, syy voi olla sama josta jo keskustelimme. Varmista ensimmäiseksi, että käytät Malwarebytes Anti-malwaren päivitettyä versiota.

Jos olet kuitenkin Malwarebytes Antimalware asiakas ja se ei ole toiminut kunnolla, voit myös saada apua: Voit vierailla sen tuku Foorumeilla sekä Useimmin Kysytyissä kysymyksissä, lähettää meilin asiakaspalveluun (tämä on ilmainen kaikille käyttäjille) tai käyttää Premium Tukea. Toisin sanoen, tämä on puhelintuki, jonka tarjoaa kolmas osapuoli nimeltä support.com. Tätä tukea käyttämällä voit odottaa heidän tutkivan ja ratkaisevan ongelmasi ja varmistavan tietokoneesi olevan turvallinen sekä toimivan optimaalisesti.

Lopuksi, meidä pitää mainita ettei sinun kannata ostaa ohjelmaa jos sen koeversio ei ole havainnut virusta. Tämä on pelkkää rahan hukkaa. Tässä tapauksessa on parasta käyttää puhelintukea joka korjaa PC:si manuaalisesti ja poistaa viruksen. Voit käyttää tätä numeroa aina kun tarvitset: +1 855 969 0796.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa