Mitä tehdä kun Haittaohjelman poistaja ei pysty poistamaan virusta?

kirjoittanut Jake Doevan - -

Kaikki turvallisuusasiantuntijat tietävät, että tietokoneen suojaaminen haittaohjelmilta on helpompaa kuin niiden poistaminen. Tästä syystä löytyy niin monia PC käyttäjiä jotka kysyvät kuinka poistaa viruksia ja, yhä useammin, mitä tehdä kun Haittaohjelman poistaja ei pysty poistamaan virusta. Jos myös sinulla on ongelmia tämän kanssa, jatka tämän artikkelin lukemista jotta voit saada lisää tietoa 3:sta parhaasta haittaohjelman poistajasta joita sivustollamme tarjotaan. Tätäkin tärkeämmin, me koetamme selittää mitä on tehtävissä kun SpyHunter, Stopzilla sekä Malwarebytes Anti-malware eivät pysty poistamaan virusta tietokoneeltasi.

Jos SpyHunter ei pysty poistamaan virusta:

Jos SpyHunter ei onnistunut poistamaan loista tietokoneeltasi niin on hyvin todennäköistä, että olet tekemisissä mutaatioituneen viruksen kanssa. Tällaiset uhat muuttavat tiedostonsa automaattisesti laillisilta näyttäviin joita ei ole vielä lisätty ohjelman tietokantaan.

Voit kuitenkin saada apua jos olet yksi epäonnisista PC käyttäjistä jotka ovat rekisteröityneitä Spyhunter käyttäjiä ja se ei pystynyt poistamaan virusta. Voit käyttää ominaisuutta joka sallii ammatti teknikon avustavan sinua haittaohjelmien kanssa ja lopulta poistamaan sen. Se on nimeltä ‘Spyware HelpDesk’. Meidän testiemme mukaan, tämä tehdään nopeasti ja tehokkaasti, joten jos tarvitset apua viruksen poistossa, voit lähettää diagnostiikka raportin (Support Log) ja tehdä Asiakaspalvelu kuitin menemällä ‘Spyware HelpDesk’ välilehteen kun olet avannut ohjelman:

Jos STOPzilla ei onnistunut poistamaan virusta:

Pääasiallinen syy siihen miksi STOPzilla ei pysty poistamaan virustasi on, että olet käyttänyt sen päivittämätöntä versiota.Ole siis hyvä ja varmista aina, että käytät täysin päivitettyä haittaohjelman poistajaa kun aloitat tietokoneen täyden tarkistuksen. Tämän lisäksi, sen virallinen sivusto tarjoaa tietokoneen nettiyhteyden katkaisua ja täyden tarkistuksen jatkamista. Toinen syy miksi tämä ohjelma ei ehkä pysty poistamaan virusta on, että se on uusi variantti joka ei yksinkertaisesti ole vielä lisättynä tietokantaan.

Joten mitä voit tehdä jos rekisteröity STOPzilla ei pysty poistamaan virusta? Voit saada yhden näistä tukimahdollisuuksista: Live Chat tuki (virallisen verkkosivun mukaan, Live Chat agentti paikallistaa vian ja lähettää askel-askeleelta ohjeet), Tekninen puhelintuki tai, jos ongelmasi ei ole kiireellinen, lähetä heille sähköpostia ja saat ohjeet STOPzilla teknikoilta.

Jos Malwarebytes Antimalware ei onnistunut poistamaan virusta:

Jos sen jälkeen kun olet tarkistanut PC:si Malwarebytes Antimalwarella, eikä se onnistunut tehtävässään, syy voi olla sama josta jo keskustelimme. Varmista ensimmäiseksi, että käytät Malwarebytes Anti-malwaren päivitettyä versiota.

Jos olet kuitenkin Malwarebytes Antimalware asiakas ja se ei ole toiminut kunnolla, voit myös saada apua: Voit vierailla sen tuku Foorumeilla sekä Useimmin Kysytyissä kysymyksissä, lähettää meilin asiakaspalveluun (tämä on ilmainen kaikille käyttäjille) tai käyttää Premium Tukea. Toisin sanoen, tämä on puhelintuki, jonka tarjoaa kolmas osapuoli nimeltä support.com. Tätä tukea käyttämällä voit odottaa heidän tutkivan ja ratkaisevan ongelmasi ja varmistavan tietokoneesi olevan turvallinen sekä toimivan optimaalisesti.

Lopuksi, meidä pitää mainita ettei sinun kannata ostaa ohjelmaa jos sen koeversio ei ole havainnut virusta. Tämä on pelkkää rahan hukkaa. Tässä tapauksessa on parasta käyttää puhelintukea joka korjaa PC:si manuaalisesti ja poistaa viruksen. Voit käyttää tätä numeroa aina kun tarvitset: +1 855 969 0796.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä


 • WEBERMAN

  Pystyykö joku sanomaan miten menetellään kun koneessa on virus joka hallitsee anonyyminä käyttäjänä koko konetta ja käyttää siihen x osiota jossa piiloitettu c-asema. Konetta ei saa toimintakuntoon käyttöjärjestelmän uudelleen asennuksella. Vaikka poistat kaikki tiedostot alustuksen yhteydessä, järjestelmä varaa sinne osion joka sisältää tämän piiloitetun aseman.

  Tempissä on tiedostoja joita sieltä ei saa pois Koneella on toisia käyttäjiä järjestelmänvalvojina joilla on omistusoikeus koneesen. Käytössä on Sonera Tietoturva, eli F-Securen virustorjunta mutta sillä ei tee mitään kun se ei ole hallinnassa. Kun omistusoikeuksia muuttaa tarpeeksi ja tehtävienhallinnassa lopettaa prosesseja windows sammuttaa itsensä. Koneelle ei myöskään voi nykytilassa ladata mitään eikä se päivitä mitään ohjelmia. Käyttöjärjestelmä on Windows 7.

  Tämä on ollut kaikissa Porin tietokonehuolloissa työn alla tuloksetta. Viimeksi sanottiin sitten suoraan että he eivät voi tehdä tälle mitään. En kuitenkaan aio luovuttaa kun koneeseen on lisätty levykokoa ja muistia ja on siten tullut jo hintoihinsa. Enää vain en viitsi siitä tyhjästä maksaa €65.00 minkä osaan tehdä itsekin. Laite kuitenkin katkoo nettiä kiusallisesti ja myös hidastelee ajoittain. Langattomia verkkoyhteyksiä on kymmenkunta jotka yhdistävät automaattisesti. Jos niitä yrittää poistaa häviää myös Mobiililaajakaista.

  Yritin laitetta kuntoon Kasperskyn Recovery 10 ohjelmalevyllä mutta siitä ei ollut apua. nettiyhteydet eivät toimi sitä käytettäessä joten se ei päivitä.

  Onko tilanne todellakin se että tämä kone on pysyvästi tällainen?

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa