Mikä on ntvdm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ntvdm.exe

Ntvdm.exe on prosessi, joka kuuluu Microsoft Windows käyttöjärjestelmään. Tätä prosessia voidaan kutsua myös nimellä Windows NT DOS Virtual Machine, sillä sitä käytetään DOS- ympäristön hallintaan. Tyypillisesti se käynnistyy kun käynnistät 16- bittisen ohjelman koneellasi ja se jää muistiin kun lopetat tämän ohjelman siltä varalta, että käynnistät toisen 16- bittisen ohjelman tulevaisuudessa. Aivan kuten monet muutkin luotettavat prosessit se sijaitsee kansiossa  C:\Windows\System32.
Asiantuntijoiden mukaan se on perusjärjestelmän tiedosto, joka vie noin 73,216 tavua tietokoneen muistia. Emme suositteleme tämän prosessin lakkauttamista, sillä ntvdm.exe on tärkeä osa normaalin tietokoneen toimintaa.

VAARA!

Jotkin virukset käyttävät satunnaisesti nimettyjä prosesseja toiminnassaan. Pidä huoli, että ntvdm.exe sijaitsee oikeassa paikassa ja tarkista koneesi tunnetulla virusohjelmalla jos epäilet, että tämä prosessi liittyy haittaohjelmiin tai muihin cyber uhkiin.

Tuomio - Tiedoston tila
Turvatiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ntvdm-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa