Mikä on ntvdm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ntvdm.exe

Ntvdm.exe on prosessi, joka kuuluu Microsoft Windows käyttöjärjestelmään. Tätä prosessia voidaan kutsua myös nimellä Windows NT DOS Virtual Machine, sillä sitä käytetään DOS- ympäristön hallintaan. Tyypillisesti se käynnistyy kun käynnistät 16- bittisen ohjelman koneellasi ja se jää muistiin kun lopetat tämän ohjelman siltä varalta, että käynnistät toisen 16- bittisen ohjelman tulevaisuudessa. Aivan kuten monet muutkin luotettavat prosessit se sijaitsee kansiossa  C:\Windows\System32.
Asiantuntijoiden mukaan se on perusjärjestelmän tiedosto, joka vie noin 73,216 tavua tietokoneen muistia. Emme suositteleme tämän prosessin lakkauttamista, sillä ntvdm.exe on tärkeä osa normaalin tietokoneen toimintaa.

VAARA!

Jotkin virukset käyttävät satunnaisesti nimettyjä prosesseja toiminnassaan. Pidä huoli, että ntvdm.exe sijaitsee oikeassa paikassa ja tarkista koneesi tunnetulla virusohjelmalla jos epäilet, että tämä prosessi liittyy haittaohjelmiin tai muihin cyber uhkiin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ntvdm-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta ntvdm.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa