Mikä on ntvdm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Ntvdm.exe on prosessi, joka kuuluu Microsoft Windows käyttöjärjestelmään. Tätä prosessia voidaan kutsua myös nimellä Windows NT DOS Virtual Machine, sillä sitä käytetään DOS- ympäristön hallintaan. Tyypillisesti se käynnistyy kun käynnistät 16- bittisen ohjelman koneellasi ja se jää muistiin kun lopetat tämän ohjelman siltä varalta, että käynnistät toisen 16- bittisen ohjelman tulevaisuudessa. Aivan kuten monet muutkin luotettavat prosessit se sijaitsee kansiossa  C:\Windows\System32.
Asiantuntijoiden mukaan se on perusjärjestelmän tiedosto, joka vie noin 73,216 tavua tietokoneen muistia. Emme suositteleme tämän prosessin lakkauttamista, sillä ntvdm.exe on tärkeä osa normaalin tietokoneen toimintaa.

VAARA!

Jotkin virukset käyttävät satunnaisesti nimettyjä prosesseja toiminnassaan. Pidä huoli, että ntvdm.exe sijaitsee oikeassa paikassa ja tarkista koneesi tunnetulla virusohjelmalla jos epäilet, että tämä prosessi liittyy haittaohjelmiin tai muihin cyber uhkiin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa