Mikä on ntvdm.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ntvdm.exe

Ntvdm.exe on prosessi, joka kuuluu Microsoft Windows käyttöjärjestelmään. Tätä prosessia voidaan kutsua myös nimellä Windows NT DOS Virtual Machine, sillä sitä käytetään DOS- ympäristön hallintaan. Tyypillisesti se käynnistyy kun käynnistät 16- bittisen ohjelman koneellasi ja se jää muistiin kun lopetat tämän ohjelman siltä varalta, että käynnistät toisen 16- bittisen ohjelman tulevaisuudessa. Aivan kuten monet muutkin luotettavat prosessit se sijaitsee kansiossa  C:\Windows\System32.
Asiantuntijoiden mukaan se on perusjärjestelmän tiedosto, joka vie noin 73,216 tavua tietokoneen muistia. Emme suositteleme tämän prosessin lakkauttamista, sillä ntvdm.exe on tärkeä osa normaalin tietokoneen toimintaa.

VAARA!

Jotkin virukset käyttävät satunnaisesti nimettyjä prosesseja toiminnassaan. Pidä huoli, että ntvdm.exe sijaitsee oikeassa paikassa ja tarkista koneesi tunnetulla virusohjelmalla jos epäilet, että tämä prosessi liittyy haittaohjelmiin tai muihin cyber uhkiin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ntvdm-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa