Mikä on vulkaninfo.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Vulkaninfo.exe on turvallinen tiedosto, joka auttaa parantamaan tietokonepelien laatua

Vulkaninfo.exe on yksi NVIDIA, Intel, sekä AMD ajureiden komponentti. Se on vastuussa grafiikkakortin tai sovellusten päivityksestä tai toiminnan parannuksesta. Yleensä tämä tiedosto ilmaantuu järjestelmään, kun käyttäjä päivittää grafiikka-ajurinsa.

Tiedosto on API (application program interface) lisäkomponentti, joka määrittää GUI (graphical user interface) komponenttien toiminnan ja kanssakäymisen. Vulkaninfo.exe, sekä vulkaninfo32.exe tiedostoja käyttää myös Vulkan SDK, joka parantaa pelaamisen laatua.

Se on siis täysin turvallinen ja laillinen tiedosto, jota sinun ei kannata poistaa järjestelmästä. Useimmat käyttäjät kuitenkin harkitsevat vulkaninfo.exe poistoa, koska se toimii erillisenä ohjelmana. Se tarkoittaa, että se ilmaantuu myös Aloitusvalikkoon. Tämän tiedoston poistaminen ei kuitenkaan ole suositeltavaa, koska et voi enää käyttää Vulcan API sovellusta.

Yleensä tiedosto sijaitsee C:\Program Files kansiossa. Jos kuitenkin löydät sen eri kansiosta, niin se voi olla merkki laitteen saastumisesta jollain haittaohjelmalla. Aivan kuten Vulkaninfo 32, nimeä Vulkaninfo voidaan käyttää vaarallisten ohjelmien kehittäjien toimesta.

Laillisen tiedostojen nimien käyttö sallii tietokoneelle pääsyn ja tietokoneen suojan ohittamisen helpommin. Jos kuitenkin huomasit epäilyttävää aktiviteettia tietokoneellasi, kuten hidastunut toiminta, kyvyttömyys avata tiedostoja tai muita ongelmia, niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi turvallisuus ja varmistaa, ettei sinun ole iskenyt Vulkaninfo virus.

Yksi ensimmäisistä asioista, joka sinun tulisi tarkistaa, on tiedoston allekirjoitus. Alkuperäisesti sen allekirjoittaja on LunarG. Jos näet muun allekirjoituksen, sinun kannattaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla. Parhaat turvaohjelmat voivat tunnistaa vaaralliset prosessit ja poistaa vulkaninfo.exe tiedoston oikein. Me kuitenkin suosittelemme tiedoston tarkistamista RestoroIntego ohjelmalla.

Varo kun päivität tai asennat ajureita

Useiden vaarallisten ohjelmien kehittäjät käyttävät laillisten tiedostojen nimeä voidakseen huijata käyttäjät asentamaan haittaohjelmia tietokoneelleen. Jos siis lataat tai asennat ajureita, sinun pitää olla varuillasi, ettet päästä haittaohjelmaa tietokoneellesi.

Ensimmäiseksi, sinun pitää aina asentaa ohjelmat kehittäjän sivulta. Se ei kuitenkaan riitä. Sinun pitää käyttää Edistynyttä tai Kustomoitua asennustapaa, jotta voit poistaa ruksin valinnaisista komponenteista, jotka on voitu liittää ohjelmaan.

Pidä mielessäsi, että useat ilmaisohjelma- tai tiedostonjakosivut voivat sisältää ajureiden tekaistuja versioita. Tässä tapauksessa, vulkaninfo.exe PC:llä voi olla vaarallinen ja pitää poistaa järjestelmästä heti.

Oikea tapa poista vulkaninfo.exe jos tarpeen

Jos epäilet, että Vulkaninfo prosessi kuuluu jollekin verkkotartunnalle tai haittaohjelmalle, sinun pitää pysähtyä ja poistaa se heti. Me emme suosittele sen tekemistä manuaalisesti. Ei ole tiedossa mitä muita haittaohjelman komponentteja myös asennettiin. Siksi sinun kannattaa poistaa vulkaninfo.exe maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Sinun kannattaa käyttää haittaohjelman poistajaa, kuten RestoroIntego, ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä ohjelmalla. Jos tiedosto on vaarallinen, niin turvaohjelmasi suorittaa turvallisen ja oikean vulkaninfo.exe poiston.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa