Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista 9o0gle.com virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Voidaanko 9o0gle.com sivua käyttää Googlen sijaan?

9o0gle.com virus näyttää yhdeltä suosituimmista hakukoneista ja, jos et ole tarkkana, voit helposti luulla olevasi Googlen sivulla. Tällä hakukoneella ei kuitenkaan ole mitään samaa kuin tässä hakukone jättiläisessä. Vaikka 9o0gle.com koettaa näyttää kuinka hyödylliseltä (tämän sivuston kotisivu tarjoaa sinulle nopean pääsyn eri sosiaalisen median sivuille, sähköpostiin, verkkokauppoihin ja online peleihin), se näyttää sinulle sponsoroituja hakutuloksia, keskeyttää sinut mainoksilla ja voi seurata jopa verkkohakujasi. Sen yllättävä ilmaantuminen selaimelle kertoo, että sinun tietokoneesi on selaimen kaappaajan saastuttama ja tämä tartunta on tehty selkäsi takana. Jos et tiedä millaisia viruksia selaimen kaappaajat ovat niin sinun tulee tietää, että ne ovat potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia joiden ei pitäisi olla sinun PC:llä, koske ne sisään päästyään saavat sinut hulluksi tuhansilla sponsoroiduilla mainoksilla ja uudelleenohjauksilla. Pidä aina mielessäsi, että nämä ohjelmat syövät myös resursseja. Vaikka selaimen kaappaajat koettavat pysyä saastuneella laitteella huomaamattomana niin kauan kuin mahdollista, kohta se paljastuu kun selaimesi alkaa toimimaan todella hitaasti ja tämä sivusto korvaa kotisivusi ja ensisijaisen hakukoneesi. Jos tämä on jo tapahtunut, älä epäröi vaan poista 9o0gle.com tietokoneeltasi heti. Koska tämä sivusto on laiton vieras järjestelmässäsi niin haittaohjelman poistajat, kuten ReimageIntego havaitsevat sen ja poistavat sen ilman ongelmia.

A screenshot of the 9o0gle.com browser hijacker

Luultavasti ensimmäinen asia jonka kerromme käyttäjille joilla on tämä selaimen kaappaaja on varoa 9o0gle.com uudelleenohjaus ongelmaa. Pikakuvake valinnat ja hakutulokset joita tämä sivu tarjoaa ovat todella epäluotettavia. Ei ole mitään tapaa tietää päädytkö jollekin potentiaalisesti vaaralliselle sivulle kun klikkaat niitä. Vaikka sivut joille koetat tällä epäilyttävällä hakukoneella päästä ovat laillisia ja turvallisia niin virus voi täyttää ne sponsoroiduilla mainoksilla ja linkeillä siinä toivossa, että klikkaat niitä ja ansaitset viruksen luojille joitakin mainostuloja. Erot hakutuloksissa joita 9o0gle.com virus (vasemmalla) ja oikea Google antavat (oikealla) ovat selviä:

9o0gle.com search results compared with Google.com search results 

Lopuksi, aivan kuten mikä tahansa selaimen kaappaaja, tämä PUP ei ole unohtanut tietojen keräämistä. Tulet yllättymään kuinka moneen tietoosi tämä virus voi päästä käsiksi. Vaikka se ei ole arkaluontoista tai henkilökohtaista tietoa niin se on kuitenkin tietoa jotka haluat pitää itselläsi etkä antaa tuntemattomien kolmansien osapuolien saada niitä. Tarvitsetko lisää syitä miksi 9o0gle.com poisto on pakollista tietokoneen turvassa pitämiseksi?

Kuinka laitteesi voi saada tämän viruksen?

9o0gle.com ei ole tietokoneellasi vielä? Voit pitää itseäsi onnekkaana, tai tarttua toimeen sen pitämiseksi puhtaana. Selaimen kaappaajat eivät ole viruksia jotka vaativat erityisiä tekniikoita päästäkseen sisälle. Ne ovat kohtalaisen yksinkertaisia ja matkustavat ilmaisohjelma pakettien mukana etsien huolimattomia käyttäjiä jotka lataavat ohjelmia ja asentavat ne tietokokeelle kiireessä. On valitettavaa mutta tällaiset piirteet ovat vallitsevia ja haittaohjelmien luojat tietävät sen. Tämä on pääsyy siihen miksi selaimen kaappaajat ovat niin yleisiä tietokone tartuntoja. Pienentääksesi selaimen kaappaajan tai mainosohjelman saamisen mahdollisuutta, muista tarkistaa kahdesti mitä suostut asentamaan tietokoneellesi. Valitse aina ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa paljastaaksesi ohjelmat jotka voivat olla piilotettuna ohjelmisto pakettiin.

Kuinka poistaa 9o0gle.com virus?

Käyttäjät joilla on ollut selaimen kaappaaja tietävät, että näiden ohjelmien poistaminen ei ole vaikeaa, mutta ne voivat alkaa temppuilemaan matkalla ulos. Joten ennen kuin alat poistamaan 9o0gle.com virusta tietokoneelta niin sinun pitää tutustua mitkä ovat parhaat tavat sen tekemiseen. Ammattilaisten anti-virus työkalut ovat sinun paras ystäväsi kun sinulla on sitkeä verkkouhka. Jos ohjelmasi ja virustietokantasi on päivitetty niin sinun pitää vain suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ja katsoa kuinka potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, roskatiedostot ja virukset potkitaan pois tietokoneeltasi. Voit mennä myös eri reittiä ja koettaa poistaa 9o0gle.com poiston manuaalisesti. Me emme jätä sinua ilman ammattilaisten apua tässäkään tapauksessa, löydät ammattilaisten viruksen poisto-ohjeet artikkelin lopusta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen 9o0gle.com viruksen Poisto-ohje:

Poista 9o0gle.com Windows järjestelmistä

On tunnettua, että 9o0gle.com kaappaus huomataan VLC Player asennuksen jälkeen. Muista valvoa tämän ohjelman asennusta jotta voit estää muutokset PC järjestelmässäsi. Sinun tulee myös tietää, että tämä kaappaaja asentaa rekisteri merkintänsä jotta se käynnistyy aina kun käynnistät tietokoneesi. Tämä on jälleen yksi syy miksi sinun kannattaa valita automaattinen 9o0gle poisto.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista 9o0gle.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi 9o0gle.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista 9o0gle.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista 9o0gle.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi 9o0gle.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista 9o0gle.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi 9o0gle.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi 9o0gle.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista 9o0gle.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin 9o0gle.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista 9o0gle.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse 9o0gle.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita 9o0gle.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista 9o0gle.com Google Chrome selaimelta

Google Chrome tunnetaan kaikkein virus alttiimpana nettiselaimena. Muista poistaa www.9o0gle.com/ja kaikki mitä tämän nimen jälkeen tulee Google Chrome kuvakkeen, Kohde kentässä. Muista myös poistaa tuntemattomat ja epäilyttävät selaimen lisäosat ja resetoida selaimesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse 9o0gle.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi 9o0gle.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista 9o0gle.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi 9o0gle.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos 9o0gle.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi 9o0gle.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-9o0gle-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta 9o0gle.com virus