Mikä on _Locky_recover_instructions.txt? Kannattaako minun poistaa se?

Mikä on _Locky_recover_instructions.txt tiedosto ja miksi se on tietokoneellani?

_Locky_recover_instructions.txt tiedosto on yhteydessä yhteen tämän hetken pahamaineisimpaan ja ja nopeasti leviävään lunnasohjelmaan, Locky virukseen. Tämä teksti tiedosto ilmaantuu tietokoneelle kun Locky on kaapannut sen ja salannut tiedostot RSA-2048 ja AES-128 algorytmeillä. Jos näet tämän txt. tiedoston tietokoneellasi niin on todennäköistä, että et voi myöskään avata isoa osaa ääni, video ja dokumentti tiedostoista tietokoneellasi.

Kun Locky virus salaa tiedostot niin _Locky_recover_instructions.txt dokumentti lisätään kaikkiin tiedostoihin joissa on saastuneita tiedostoja. Siinä on tietoja mitä tiedostoillesi tapahtuu ja kuinka voit saada ne takaisin. Sama viesti ilmaantuu myös työpöydän taustalla jotta on varmaa, että käyttäjä tietää lunnaiden ehdot. Muut lunnasohjelmat, kuten PadCrypt tai DMA-Locker käyttävät samanlaisia tekniikoita kun ne ilmoittavat käyttäjälle kaappauksesta. Vaikka jotkut lunnasohjelmat voivat tarjota mahdollisuuden tiedostojen palauttamiseen puolen vuoden päästä ilmaiseksi, tämä ei luultavasti tapahdu koska näiden ohjelmien luojat ovat huijareita ja heidän tavoitteenaan on voittojen tekeminen. Jos siis näet _Locky_recover_instructions.txt tiedoston tietokoneellasi niin se tarkoittaa, että olet tekemisissä vakavamman asian kuin tavallisen viruksen kanssa.

Kuinka estää tämän tiedoston ilmaantuminen tietokoneelle?

Koska tämä tiedosto ei liiku yksikseen ja sen kantaja on Locky lunnasohjelma niin on tärkeää estää tietokoneesi saastuminen tällä ohjelmalla. Tämän tekemiseksi, sinun pitää varustaa järjestelmäsi jollain maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kten FortectIntego, se takaa turvallisen nettiselaamisen. Sinun tulee tietää myös, että tämä virus leviää sähköpostien liitteenä, ole siis varovainen kun avaat ja lataat uusia sähköposteja, erityisesti jos ne tulevat tuntemattomista lähteistä.

Kuinka poistaa _Locky_recover_instructions.txt tiedosto tietokoneelta?

Hyvä uutinen on, että voit poistaa _Locky_recover_instructions.txt tiedoston itse. Pahat uutiset ovat, että tiedostosi pysyvät salattuina vaikka teet tämän koska Locky virus on yhä tietokoneellasi. Siksi sinun kannattaa miettiä viruksen poistoa jolle tämä tiedosto kuuluu. Voit tehdä sen luotettavalla anti-virus ohjelmalla. Tämä virus on kuitenkin todella agressiivinen ja se voi estää anti-virus ohjelmasi toiminnan. Tässä tapauksessa seuraa asiantuntijoidemme laatimia ohjeita miten poistaa Locky.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa