Poista PadCrypt virus (Poisto-opas)

PadCrypt viruksen Poisto-ohje

Mikä on PadCrypt lunnasohjelma?

PadCrypt lunnasohjelma on uusi tietokonevirus josta sinun tulee olla tietoinen

Jos saat sähköpostin niin älä kiirehdi avaamaan sitä tai lataamaan sen liitettä, vaikka sen lähettäjä tai tiedot näyttäisivät kuin tärkeiltä. PadCrypt virus ja vataavat lunnasohjelmat leviävät roskapostien liitteenä olevien tiedostojen mukana. PadCrypt haittaohjelma leviää tiedoston mukana joka näyttää PDF tiedostolta, se on itseasiassa zip tiedosto joka sisältää vaarallisen asennustiedoston, joka avattuna tunkeutuu järjestelmään ja alkaa salaamaan käyttäjän tiedostoja, kuten valokuvat, videot, Word dokumentit ja vastaavat. PadCrypt lunnasohjelma käyttää AES-256 salausalgorytmiä tiedostojen lukitsemiseen.

Kun salaus on suoritettu loppuun niin uusi .txt tiedosto luodaan, se kertoo käyttäjälle että tietokoneessa olevat tiedostot on lukittu ja käyttäjän pitää ostaa salauksen poistoavain voidakseen palauttaa tiedostonsa, tai ne katoavat lopullisesti. Se on lyhyesti sanottuna lunnasviesti. Lunnas on arvoltaan 0.8 BitCoinia, joka vastaa noin 340 dollaria ja se pitää maksaa BitCoineina, Ukash Voucherilla tai Paysafecardilla. Vaadittu maksu yleensä korottuu ajan myötä. Uhrille annetaan myös 96-tunnin aikaraja maksaa lunnaat jotta hän saa salauksen poistoavaimen. Jos uhri ei siirrä rahoja vaaditun ajan sisällä niin salauksen poistoavain tuhotaan ja tiedostoja ei voida palauttaa, koska tämän artikkelin kirjoitushetkellä, näiden tiedostojen salauksen poisto ei ole mahdollista.

Mielenkiintoinen asia tässä lunnasohjelmasa on, että se salatut tiedostot voidaan saada takaisin ilmaiseksi jos käyttäjä odottaa kuusi kuukautta ja ottaa yhteyttä PadCryptiin. Tämän lisäksi, PadCrypt on ensimmäinen lunnasohjelma jolla on live chat tuki, jonka pitäisi auttaa sinua ottamaan yhteyttä verkkorikollisiin. He eivät raporttien mukaan vastaa joten tämä chat on hyödytön.

PadCrypt viruksen kehittäjät antavat saastuneen tietokoneen käyttäjän poistaa PadCryptin tietokoneiltaan PadCrypt poisto-ohjelmalla, vaikka poistat sen niin tiedostot pysyvät salattuna. PadCrypt poistaa myös massakopiot, et siis voi palauttaa tiedostojasi sen kautta. Aina tapa suojata tiedostoja tällaisilta vaarallisilta tiedostoilta on pitää varmuuskopiot ulkoisella kovalevyllä. PadCrypt toimii samalla tavalla kuin lunnasohjelmat, kuten CryptoWall, TeslaCrypt tai DMA-Locker (klikkaa linkkiä jos haluat lisää tietoa näistä viruksista). Kaikki lunnasohjelmat ovat lopulta samanlaisia, ne lupaavat poistaa tiedostojesi salauksen rahaa vastaan. Niiden erona on salaus algorytmi ja lunnaan koko. Me emme suosittele lunnaan maksamista koska luultavasti menetät tiedostojesi lisäksi myls rahasi. Sinun kannattaa muistaa, että PadCrypt poisto ei palauta tiedostojasi vaan poistaa viruksen tietokoneeltasi. Me suosittelemme käyttämään tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego poistaaksesi PadCryptin järjestelmästäsi lopullisesti.

Kuinka PadCryptiä levitetään?

PadCrypt, CryptoWall ja muut haittaohjelmat leviävät peer-to-peer (p2p) verkkojen avulla, kuten Torrentit, vaaralliset roskapostien liitteen tai tekaistut ohjelmistopäivitykset ja ne voivat päästä järjestelmään Troijalaisena. Syistä jotka me olemme maininneet tässä artikkelissa, sinun pitää olla varovainen kun lataat tiedostoja epäluotettavista lähteistä tai kun avaat sähköpostin liitteitä epäilyttäviltä lähettäjiltä.

As we have already mentioned, it is essential to remove this malware from your PC immediately. If you do not want to use an automatic removal tool, please study a manual PadCrypt removal guide provided on the next page.

Kuinka poistaa PadCrypt tietokoneelta?

On valitettavasti mahdotonta poistaa PadCrypt ja samalla poistaa tiedostojen lukitus. Voit kuitenkin poistaa tämän viruksen ja sen lisäosat tietokoneeltasi. Vaikka sen poistaminen on suositeltavaa suorittaa automaattisesti, niin voit myös tehdä sen manuaalisesti. Me kuitenkin silti suosittelemme tarkistamaan järjestelmän maineikkaalla haittaohjelman poistajalla jotta löydät kaikki uhat jotka tietokoneellasi voivat piileskellä. Paras tapa suojautua tällaisilta viruksilta on pitää varmuuskopioita tärkeistä tiedostoita USB-tikulla, ulkoisella kovalevyllä tai CD/DVD levyllä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PadCrypt viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista PadCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen PadCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että PadCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi PadCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä