Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista PadCrypt virus (Poisto-opas)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

PadCrypt lunnasohjelma on uusi tietokonevirus josta sinun tulee olla tietoinen

Jos saat sähköpostin niin älä kiirehdi avaamaan sitä tai lataamaan sen liitettä, vaikka sen lähettäjä tai tiedot näyttäisivät kuin tärkeiltä. PadCrypt virus ja vataavat lunnasohjelmat leviävät roskapostien liitteenä olevien tiedostojen mukana. PadCrypt haittaohjelma leviää tiedoston mukana joka näyttää PDF tiedostolta, se on itseasiassa zip tiedosto joka sisältää vaarallisen asennustiedoston, joka avattuna tunkeutuu järjestelmään ja alkaa salaamaan käyttäjän tiedostoja, kuten valokuvat, videot, Word dokumentit ja vastaavat. PadCrypt lunnasohjelma käyttää AES-256 salausalgorytmiä tiedostojen lukitsemiseen.

Kun salaus on suoritettu loppuun niin uusi .txt tiedosto luodaan, se kertoo käyttäjälle että tietokoneessa olevat tiedostot on lukittu ja käyttäjän pitää ostaa salauksen poistoavain voidakseen palauttaa tiedostonsa, tai ne katoavat lopullisesti. Se on lyhyesti sanottuna lunnasviesti. Lunnas on arvoltaan 0.8 BitCoinia, joka vastaa noin 340 dollaria ja se pitää maksaa BitCoineina, Ukash Voucherilla tai Paysafecardilla. Vaadittu maksu yleensä korottuu ajan myötä. Uhrille annetaan myös 96-tunnin aikaraja maksaa lunnaat jotta hän saa salauksen poistoavaimen. Jos uhri ei siirrä rahoja vaaditun ajan sisällä niin salauksen poistoavain tuhotaan ja tiedostoja ei voida palauttaa, koska tämän artikkelin kirjoitushetkellä, näiden tiedostojen salauksen poisto ei ole mahdollista.

PadCrypt virus files

Mielenkiintoinen asia tässä lunnasohjelmasa on, että se salatut tiedostot voidaan saada takaisin ilmaiseksi jos käyttäjä odottaa kuusi kuukautta ja ottaa yhteyttä PadCryptiin. Tämän lisäksi, PadCrypt on ensimmäinen lunnasohjelma jolla on live chat tuki, jonka pitäisi auttaa sinua ottamaan yhteyttä verkkorikollisiin. He eivät raporttien mukaan vastaa joten tämä chat on hyödytön.

PadCrypt viruksen kehittäjät antavat saastuneen tietokoneen käyttäjän poistaa PadCryptin tietokoneiltaan PadCrypt poisto-ohjelmalla, vaikka poistat sen niin tiedostot pysyvät salattuna. PadCrypt poistaa myös massakopiot, et siis voi palauttaa tiedostojasi sen kautta. Aina tapa suojata tiedostoja tällaisilta vaarallisilta tiedostoilta on pitää varmuuskopiot ulkoisella kovalevyllä. PadCrypt toimii samalla tavalla kuin lunnasohjelmat, kuten CryptoWall, TeslaCrypt tai DMA-Locker (klikkaa linkkiä jos haluat lisää tietoa näistä viruksista). Kaikki lunnasohjelmat ovat lopulta samanlaisia, ne lupaavat poistaa tiedostojesi salauksen rahaa vastaan. Niiden erona on salaus algorytmi ja lunnaan koko. Me emme suosittele lunnaan maksamista koska luultavasti menetät tiedostojesi lisäksi myls rahasi. Sinun kannattaa muistaa, että PadCrypt poisto ei palauta tiedostojasi vaan poistaa viruksen tietokoneeltasi. Me suosittelemme käyttämään tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego poistaaksesi PadCryptin järjestelmästäsi lopullisesti.

Kuinka PadCryptiä levitetään?

PadCrypt, CryptoWall ja muut haittaohjelmat leviävät peer-to-peer (p2p) verkkojen avulla, kuten Torrentit, vaaralliset roskapostien liitteen tai tekaistut ohjelmistopäivitykset ja ne voivat päästä järjestelmään Troijalaisena. Syistä jotka me olemme maininneet tässä artikkelissa, sinun pitää olla varovainen kun lataat tiedostoja epäluotettavista lähteistä tai kun avaat sähköpostin liitteitä epäilyttäviltä lähettäjiltä.

As we have already mentioned, it is essential to remove this malware from your PC immediately. If you do not want to use an automatic removal tool, please study a manual PadCrypt removal guide provided on the next page.

Kuinka poistaa PadCrypt tietokoneelta?

On valitettavasti mahdotonta poistaa PadCrypt ja samalla poistaa tiedostojen lukitus. Voit kuitenkin poistaa tämän viruksen ja sen lisäosat tietokoneeltasi. Vaikka sen poistaminen on suositeltavaa suorittaa automaattisesti, niin voit myös tehdä sen manuaalisesti. Me kuitenkin silti suosittelemme tarkistamaan järjestelmän maineikkaalla haittaohjelman poistajalla jotta löydät kaikki uhat jotka tietokoneellasi voivat piileskellä. Paras tapa suojautua tällaisilta viruksilta on pitää varmuuskopioita tärkeistä tiedostoita USB-tikulla, ulkoisella kovalevyllä tai CD/DVD levyllä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PadCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista PadCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto PadCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita PadCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista PadCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen PadCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että PadCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi PadCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-padcrypt-ransomware.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta PadCrypt ransomware