Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista TeslaCrypt virus

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on TeslaCrypt?

TeslaCrypt on jälleen yksi lunnasohjelma joka käyttää AES salausta estääkseen ihmisiltä pääsyn henkilökohtaisiin tietoihinsa, kuten valokuvat, dokumentit sekä muut tiedostot. Tämä virus on sen lisäksi kiinnostunut pelitiedostoista, kuten MineCraft, World of Warcraft, StarCraft, World of Tanks, Dragon Age, RPG Maker sekä Steam. Kun se on päässyt kohde tietokoneelle, se etsii ennalta määrätyt tiedostotyypit ja salaa ne välittömästi. Tässä esimerkkejä tiedostotyypeistä joita se voi salata: .unity3d, .blob, .wma, .avi, .rar, .DayZProfile, .doc, .odb, .asset, ,forge, .cas, .map, .mcgame, .rgss3a, .big, .wotreplay, .xxx, .m3u, .png, .jpeg, .txt, .crt, .x3f, .ai, .eps, .pdf, .lvl, .sis, .gdb, Tämän jälkeen, TeslaCrypt virus lukitsee näytön ja kehottaaa ihmisiä maksamaan lunnaan kolmen päivän sisällä poistaakseen salauksen. Se luo tämän lisäksi tiedoston help_to_decrypt_your_files.txt työpöydälle,, joka on linkitetty TOR maksujärjestelmään jossa ihmiset voivat tarkistaa maksustatuksensa ja antaa salausavaimensa. Toinen mainitsemisen arvoinen asia, päinvastoin kuin (Cryptolocker, Simplelocker, Threat Finder sekä useat muut), TeslaCrypt virus sallii maksun PayPal My Cash kortilla sekä BitCoineilla. Sakon maksaminen PayPalin kautta maksaa kaksinkertaisesti kun verrataan Bitcoiniin. Jos tämä vaarallinen ohjelma on jo salannut tiedostosi, meidän on pakko aiheuttaa pettymys kertomalla, että sinun pitää saada salauksen purkuavain jotta saaat tiedostosi takaisin. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä ei ole yhtään ohjelmaa joka poistaa TeslaCrypt viruksen salauksen. Me EMME KUITENKAAN suosittle maksun suorittamista sillä ei ole mitään takeita, että saisit salatut tiedostosi takaisin. Voit pahimmassa tapauksessa paljastaa pankkitietosi verkkorikollisille ja kannustaa heitä tekemään yhä useampia rikoksia. Jos tämä lunnasohjelman on jo saastuttanut tietokoneesi sekä henkilökohtaiset tietosi, me suosittelemme tarttumaan toimeen ja poistamaan sen maineikkaalla haittaohjelman poistaajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner.

Kuinka TeslaCrypt voi kaapata tietokoneeni?

Aivan kuten muut vakavat tietokoneuhat, TeslaCrypt virus leviää käyttäen useita petollisia tapoja joista suosituimpia ovat roskaposti sekä tekaistut hälytykset. Ole varuillasi sillä roskaposti sekä tekaistut hälytykset ovat todella ammattimaisen näköisiä. Ne voivat huijata ihmisiä väittämällä, että niiden julkaisija on luotettava yritys ja ne voivat vakuuttaa ihmisten vastaanottaneen laskun, saatavan, valokuvan tia jonkin muun tärkeän dokumentin. Tästä syystä me emme suosittele luottamaan niihin soeasti. Ensimmäiseksi, varmista että tunnet lähettäjän, onko teema johdonmukainen ja onko siinä kielioppi- tai kirjoitusvirheitä. Vältä myös klikkaamasta erilaisia hälytyksiä, pop-uppeja, tarkistuksia sekä vastaavia asioita kun vierailet tuntemattomilla verkkosivuille. Jos lankeat avaamaan saastuneen liitteen tai klikkaamaan saastunutta linkkiä, TeslaCrypt lunnasohjelma pääsee tietokoneellesi täysin huomaamatta. Sen seurauksena alat ennemmin tai myöhemmin näkemään tällaista vaatimusta:

Your files have been safely encrypted on this PC: photos, videos, documents, etc. Click ”Show encrypted files” Button to view a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
Encryption was produced using a unique public key RSA-2048 generated for this computer. To decrypt files you need to obtain the private key.
The only copy of the private key, which allow you to decrypt your files, is located on a secret server in the Internet; the server will eliminate the key after a time period specified in this window.
Once this has been done, nobody will ever be able to restore files…
At the time of research, the TeslaCrypt virus distribution method was unknown, however, following successful infiltration on computer systems, the software scans all drives and encrypts certain file types using AES encryption. Encrypted files will have the .ecc extension applied to the filename.

Jos näet tällaisen hälytyksen näytölläsi niin älä hukkaa aikaa. Suorita järjestelmän täysi tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla VÄLITTÖMÄSTI sillä se voi pelastaa joitain henkilökohtaisia tietojasi.

Kuinka poistaa TeslaCrypt virus?

Ensinnäkin, me suosittelemme pitämään huolta henkilökohtaisista tiedoistasi jo etukäteen. On PAKOLLISTA pitää luotettava haittaohjelman poistaja asennettuna ja päivitettynä jotta voidaan välttää uhkia, kuten TeslaCrypt. Sinun kannattaa myös varmuuskopioida tiedoistosi ja pitää ne pois tietokoneeltasi.

Jos olet kokenut tiedostojen saalauksen ja haluat poistaa TeslaCrypt viruksen, sinun kannatta tarkistaa tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla. Nämä ohjelmat auttavat sinua poistamaan tämän vaarallisen lunnasohjelman tietokoneeltasi. Me emme voi valitettavasti sanoa samaa henkilökohtaisista tiedostoistasi. Voit tietenkin kokeilla tiedostojen palautusohjelmia, kuten R-Studio or Photorec mutta me emme voi kuitenkaan taata, että tiedostojesi palautus onnistuu.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
TeslaCrypt virus kuvankaappaus
TeslaCrypt virus kuvankaappausTeslaCrypt virus kuvankaappaus
TeslaCrypt virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta TeslaCrypt virus