Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista .abc File Extension virus (Poisto-opas)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitkä ovat tärkeimmät asiat jotka tulee tietää .abc File Extension viruksesta?

Me uskomme, että tärkein asia joka liittyy .abc File Extension virukseen on se, että se tulee pahamaineisesta lunnasohjelmien perheestä, nimeltä TeslaCrypt. Jos tämä uhka onnistuu pääsemään järjestelmään ja aktivoimaan itsensä, se alkaa etsimään kaikkein käytetyimpiä tiedostoja uhrin tietokoneella. Kun se on löytänyt ne niin se salaa ne. Yleensä tämä lunnasohjelma ”lukitsee” tiedostot RSA-2048 salaus algorytmillä, ei ole siis mitään toivoa arvata tarvittavaa koodia salauksen poistamiseksi. Se näyttää myös valtavan varoitustekstin jossa se pyytää uhria maksamaan lunnaita tiedostojen palauttamiseksi. Maksaisitko sinä koskaan 0.7 BTC (vastaa noin $300) saadaksesi avaimen tiedostojesi lukituksen poistamiseksi. Jos vastauksesi on ”EI” niin mitä mieltä olet siitä tosiasiasta, että .abc File Extension lunnasohjelma pystyy salaamaan liiketoiminnan tiedostot, kuvat, videot, musiikin ja vastaavat tiedot ilman lupaa? Kestätkö näiden tietojen menetyksen?

Antaaksesi itsellesi mahdollisuuden palauttaa saastuneet tiedostosi, sinun pitää tehdä tiedostoistasi varmuuskopioita niin usein kuin voit. Sinun kannattaa kopioida tiedostosi usein ja pitää ne kannettavalla laitteella tai Dropboxissa. Sinun kannattaa myös suojata tietokoneesi estääksesi tällaisten haittaohjelmien pääsyn tietokoneelle. Sen tekemiseksi sinun kannattaa asentaa luotettava haittaohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä. Lisätietoja .abc File Extension viruksen estosta ja poistosta voit löytää seuraavasta kappaleesta Ole hyvä ja ole varovainen tämän lunnasohjelman kanssa koska se voi johtaa vakaviin ongelmiin. Jos luulet, että sinulla on se jo tietokoneellasi niin ensin sinun pitää katkaista tietokoneesi Internet yhteys. Sitten on aika tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Meidän suosituksemme on Reimage Reimage Cleaner Intego .abc File Extension lunnasohjelman poistoon.

The example of .abc File Extension virus note

Kuinka tämä virus leviää ympäriinsä?

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, voit estää tämän ja muut lunnasohjelmat asentamalla luotettavan haittaohjelman poistajan tietokoneeltasi. Me kuitenkin haluamme korostaa, että joskus tällaiset virukset tunkeutuvat tietokoneelle huomaamatta. Voidaksesi estää tämän sinun pitää olla varovainen kun selaat nettiä koska löytyy satoja saastuneita ohjelmia leviämässä ympäriinsä. Mitkä ovat suosituimmat tavat joilla .abc File Extension virusta levitetään? Useimmiten keskusteltu luottaa roskapostiin. Ole varuillasi sillä sinut voidaan huijata latamaan saastunut sähköpostin liite, jota käytetään tämän uhan levittämiseen. Sääntönä on, että ihmiset huijataan uskomaan heidän olevan tekemisissä valtion viraston kanssa joka koettaa ilmoittaa heille erikoislähetyksestä, tilitiedoista, alennuksista ja vastaavista asioista. Meidän pitää myös varoittaa sinua harhaanjohtavista mainoksista joiden tiedetään myös ottavan osaa .abc File Extension lunnasohjelman levitykseen. Useimmat niistä ilmoittavat tarpeesta päivittää Java, Flash Player, FLV Player ja vastaavia ohjelmia. Ole hyvä ja ÄLÄ asenna niitä koska ne ovat TEKAISTUJA! Kaikkein luotettavin tapa ohjelmien päivitykseen on vierailla niiden virallisilla sivuilla ja tarkistaa mitä ne tarjoavat sinulle.

.abc File Extension virus poisto-ohjeet:

Me todella suosittelemme ettet kuluta aikaa tällaisten virusten kanssa koska ne koettavat tehdä vain yhtä asiaa, saada uhrit maksamaan lunnaita. Kukaan ei kuitenkaan voi taata, että tämä maksu antaisi sinulle avaime jolla voit poistaa tiedostojesi salauksen. Voidaksesi estää rahojesi menetyksen ja saadaksesi tiedostosi takaisin, sinun kannattaa kokeilla alla olevia ohjeita. Me EMME suosittele etsimään tiedostoja jotka kuuluvat .abc File Extension lunnaohjelmalle manuaalisesti ksoak se voi johtaa lisäongelmiin tietokoneellasi. Sinun kannattaa jättää tämä työ luotettavalle haittaohjelman poistajalle. Tiedostojen salauksen poistamiseksi voit kokeilla näitä työkaluja: R-Studio, Photorec tai Kaspersky virus-fighting utilities.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .abc File Extension viruksen Poisto-ohje:

Poista .abc File Extension käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .abc File Extension

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .abc File Extension poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .abc File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .abc File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että .abc File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .abc File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-abc-file-extension-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta .abc File Extension virus