Poista .abc File Extension virus (Poisto-opas)

.abc File Extension viruksen Poisto-ohje

Mikä on .abc File Extension virus?

Mitkä ovat tärkeimmät asiat jotka tulee tietää .abc File Extension viruksesta?

Me uskomme, että tärkein asia joka liittyy .abc File Extension virukseen on se, että se tulee pahamaineisesta lunnasohjelmien perheestä, nimeltä TeslaCrypt. Jos tämä uhka onnistuu pääsemään järjestelmään ja aktivoimaan itsensä, se alkaa etsimään kaikkein käytetyimpiä tiedostoja uhrin tietokoneella. Kun se on löytänyt ne niin se salaa ne. Yleensä tämä lunnasohjelma ”lukitsee” tiedostot RSA-2048 salaus algorytmillä, ei ole siis mitään toivoa arvata tarvittavaa koodia salauksen poistamiseksi. Se näyttää myös valtavan varoitustekstin jossa se pyytää uhria maksamaan lunnaita tiedostojen palauttamiseksi. Maksaisitko sinä koskaan 0.7 BTC (vastaa noin $300) saadaksesi avaimen tiedostojesi lukituksen poistamiseksi. Jos vastauksesi on ”EI” niin mitä mieltä olet siitä tosiasiasta, että .abc File Extension lunnasohjelma pystyy salaamaan liiketoiminnan tiedostot, kuvat, videot, musiikin ja vastaavat tiedot ilman lupaa? Kestätkö näiden tietojen menetyksen?

Antaaksesi itsellesi mahdollisuuden palauttaa saastuneet tiedostosi, sinun pitää tehdä tiedostoistasi varmuuskopioita niin usein kuin voit. Sinun kannattaa kopioida tiedostosi usein ja pitää ne kannettavalla laitteella tai Dropboxissa. Sinun kannattaa myös suojata tietokoneesi estääksesi tällaisten haittaohjelmien pääsyn tietokoneelle. Sen tekemiseksi sinun kannattaa asentaa luotettava haittaohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä. Lisätietoja .abc File Extension viruksen estosta ja poistosta voit löytää seuraavasta kappaleesta Ole hyvä ja ole varovainen tämän lunnasohjelman kanssa koska se voi johtaa vakaviin ongelmiin. Jos luulet, että sinulla on se jo tietokoneellasi niin ensin sinun pitää katkaista tietokoneesi Internet yhteys. Sitten on aika tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Meidän suosituksemme on RestoroIntego .abc File Extension lunnasohjelman poistoon.

Kuinka tämä virus leviää ympäriinsä?

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, voit estää tämän ja muut lunnasohjelmat asentamalla luotettavan haittaohjelman poistajan tietokoneeltasi. Me kuitenkin haluamme korostaa, että joskus tällaiset virukset tunkeutuvat tietokoneelle huomaamatta. Voidaksesi estää tämän sinun pitää olla varovainen kun selaat nettiä koska löytyy satoja saastuneita ohjelmia leviämässä ympäriinsä. Mitkä ovat suosituimmat tavat joilla .abc File Extension virusta levitetään? Useimmiten keskusteltu luottaa roskapostiin. Ole varuillasi sillä sinut voidaan huijata latamaan saastunut sähköpostin liite, jota käytetään tämän uhan levittämiseen. Sääntönä on, että ihmiset huijataan uskomaan heidän olevan tekemisissä valtion viraston kanssa joka koettaa ilmoittaa heille erikoislähetyksestä, tilitiedoista, alennuksista ja vastaavista asioista. Meidän pitää myös varoittaa sinua harhaanjohtavista mainoksista joiden tiedetään myös ottavan osaa .abc File Extension lunnasohjelman levitykseen. Useimmat niistä ilmoittavat tarpeesta päivittää Java, Flash Player, FLV Player ja vastaavia ohjelmia. Ole hyvä ja ÄLÄ asenna niitä koska ne ovat TEKAISTUJA! Kaikkein luotettavin tapa ohjelmien päivitykseen on vierailla niiden virallisilla sivuilla ja tarkistaa mitä ne tarjoavat sinulle.

.abc File Extension virus poisto-ohjeet:

Me todella suosittelemme ettet kuluta aikaa tällaisten virusten kanssa koska ne koettavat tehdä vain yhtä asiaa, saada uhrit maksamaan lunnaita. Kukaan ei kuitenkaan voi taata, että tämä maksu antaisi sinulle avaime jolla voit poistaa tiedostojesi salauksen. Voidaksesi estää rahojesi menetyksen ja saadaksesi tiedostosi takaisin, sinun kannattaa kokeilla alla olevia ohjeita. Me EMME suosittele etsimään tiedostoja jotka kuuluvat .abc File Extension lunnaohjelmalle manuaalisesti ksoak se voi johtaa lisäongelmiin tietokoneellasi. Sinun kannattaa jättää tämä työ luotettavalle haittaohjelman poistajalle. Tiedostojen salauksen poistamiseksi voit kokeilla näitä työkaluja: R-Studio, Photorec tai Kaspersky virus-fighting utilities.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .abc File Extension viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista .abc File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .abc File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi RestoroIntego ohjelmalla ja varmista, että .abc File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .abc File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä