Poista .vvv File Extension virus (Poisto-opas) - Palautusohjeet Mukana

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

.vvv File Extension viruksen Poisto-ohje

Mikä on .vvv Tiedosto Laajennus virus?

.vvv Tiedosto Laajennus viruksen kuvaus

.vvv File Extension virus

.vvv Tiedosto Laajennus virus on vaarallinen lunnasohjelma jonka tiedetään olevan päivitetty versio Teslacrypt 2.0 lunnasohjelmasta. Tämä tietokone virus tulee tietokoneellesi Troijalaisena (se tarkoittaa sitä, että tämä virus teeskentelee olevansa laillinen tiedosto ja useimmiten matkustaa sähköpostien liitteenä).

Jos tämä lunnasohjelma pääsee tietokoneelle niin se käyttää AES-256-CBC salaus algorytmiä ja salaa kaikki henkilökohtaiset tiedostot (mukaanlukien ne joissa on nämä pääte: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3.) jotka sille on tallennettu.

Kun tiedosto on salattu niin tämä haittaohjelma muuttaa tiedostopäätteeksi .vvv. Kun lunnasohjelma salaa tiedostot niin se asettaa tiedostoihin informaatio viestin HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML ja HOW_RECOVER.TXT tai HELP_RESTORE.TXT. Nämä tiedostot tallennetaan jokaiseen kansioon jossa salattuja tiedostoja on. Molemmissa tiedostoissa on tietoa miten voit poistaa tiedostojesi salauksen.

Se pyytää lunnaan maksamista (yleensä 500$) bitcoin järjestelmän kautta jotta saat salauksen poistoavaimen. Niissä myös sanotaan, että jos et maksa lunnasta määrättyyn aikaan mennessä, et saa koskaan tiedostojasi takaisin. Sinun ei kannata koskaan uskoa tällaisia uhkailuja ja sinun EI kannata maksaa lunnaita koska kukaan ei voi taata, että verkkorikolliset auttavat sinua poistamaan salaamiensa tiedostojen salauksen.

Tärkein asia joka sinun pitää tehdä kun huomaat viestin joka väittää tiedostojesi olevan salattuja on poistaa .vvv Tiedosto Laajennus virus VÄLITTÖMÄSTI. Tämä auttaa myös pelastamaan joitain tiedostoistasi, koska .vvv Tiedosto Laajennus virus haittaohjelman poistaminen pysäyttää salausprosessin. Me suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa (esim. ReimageIntego) poistamaan .vvv Tiedosto Laajennus viruksen tietokoneeltasi.

.vvv File Extension virus

Miten .vvv Tiedosto Laajennus virus on päässyt tietokoneelleni ja saastuttanut sen?

.vvv Tiedosto Laajennus virus leviää kuin Troijalainen hevonen, tämä tarkoittaa että se voidaan ladata verkosta tai lähettää sinulle sähköpostin kautta. Tästä syystä tutkimustiimimme suosittelee ettet lataa mitään epäilyttäviä ohjelmistoja verkosta. Sinun kannattaa aina tarkistaa onko sivusto josta ilmaisohjelmia lataat luotettava. Tämän lisäksi, pysy erossa verkkosivuista jotka pyytävät kyseenalaisten mielipidekyselyjen täyttämistä tai antamaan pankkitietojasi, erityisesti jos sivusto on sinulle tuntematon.

Sinun pitää AINA asentaa uudet ohjelmat turvallisesti. jotta voit olla varma etteivät epäilyttävät liitteet tunkeudu tietokoneellesi, valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja tarkista suositeltujen sovellusten lista. Yleensä kaikki sovellukset jotka on liitetty freeware tai shareware ohjelmiin ovat potentiaalisesti ei toivottuja tai mainosten tukemia, et menetä siis mitään kun poistat ruksin niiden kohdalta.

Kaikkein yleisin tapa lunnasohjelmien levitykseen on erityisellä tavalla kirjoitetut sähköpostit. Sinun pitää olla todella varovainen jos saat sähköpostin tuntemattomalta lähettäjältä, erityisesti jos sähköposti sisältää liitteitä. Kiinnitä huomiota lähettäjän sähköpostiosoitteeseen, joskus verkkorikolliset koettavat imitoida, että he lähettävät sinulle “CHECK.TXT,” “AWARD.TXT” tai “PENALTY.TXT” dokumentin luotettavilta sivustoilta. Älä kuitenkaan lankea tällaisiin jekkuihin ja ÄLÄ avaa tällaisia liitteitä. jos haluat tietää miten poistaa .vvv Tiedosto Laajennus virus haittaohjelman niin siirry seuraavalle sivulle.

Kuinka voin poistaa tämän lunnasohjelman? Voinko joskus saada tiedostoni takaisin?

Jos .vvv Tiedosto Laajennus virus lunnasohjelma on jo saastuttanut tietokoneesi niin se pitää poistaa heti kun se huomataan. Jotkut PC asiantuntijat kuitenkin sanovat, että tiedostojen salauksen poisto on melkein mahdotonta ilman lunnaan maksamista. Kuten me olemme kuitenkin jo sanoneet, sinun EI maksaa kannata lunnaita koska ei ole mitään takuuta, että saat tiedostosi takaisin verkkorikollisilta. Me suosittelemme käyttämään yhtä näistä tiedostoista salauksen poistamiseen: ESET TeslaCrypt Decryptor.

Poistaaksesi .vvv Tiedosto Laajennus viruksen, käytä joko yhtä suositeltua haittaohjelman poistajaa tai käytä alla annettuja manuaalisen poiston ohjeita:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .vvv File Extension viruksen Poisto-ohje

Poista .vvv File Extension käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .vvv File Extension

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .vvv File Extension poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .vvv File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .vvv File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että .vvv File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .vvv File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä