Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto TeslaCrypt 2.0 (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä lunnasohjelma tarkoittaa?

Lunnasohjelma on haitallinen virus joka yleensä pääsee uhrien tietokoneille saastuneiden sähköpostien kautta jotka sitältävät liitteitä. Jos käyttäjä avaa tällaisen liitteen niin virus aktivoituu uhrin tietokoneella ja vaikuttaa henkilökohtaisiin tiedostoihin, kuten audio, video, kuva ja teksti tiedostoihin. Lunnasohjelma virukset salaavat nämä tiedostot ja pyytävät lunnaita niiden palauttamiseksi. Lunnaan maksaminen ei valitettavasti välttämättä takaa, että käyttäjä tulee saamaan henkilökohtaiset tiedostonsa takaisin.

TeslaCrypt on julkaissut uuden version itsestään

TeslaCrypt, joka tunnetaan vaarallisena tietokone viruksena ja joka kuuluu vakavien lunnasohjelmien kategoriaan – TeslaCrypt 2.0 (aikasempi versio on kuvailtu tässä artikkelissa – TeslaCrypt virus). Uudempi versio poikkeaa vanhoista koska nyt TeslaCrypt virus muuttaa salatun datan päätteeksi .VVV. Kun tiedostot on salattu, TeslaCrypt asettaa.html tiedoston jossa on ohjeet salattujen tiedostojen palauttamiseksi. Seuraava teksti on kopioitu CryptoWall viruksen varoitus viestistä. Tämä virus pyytää lunnaan maksamista joka on yleensä jopa 500$, maksu tulee suorittaa Bitcoin maksujärjestelmällä.

TeslaCrypt 2.0 virus

TeslaCrypt 2.0 salaa tiedostot AES-256-CBC algorytmillä. Tämä virus käyttää ECHD algorytmiä luodakseen erilaisia salauksen poistoavaimia jokaiselle saastuneelle tietokoneelle. Se on todella valitettavaa, mutta turvallisuusasiantuntija väittävät, että on todella vaikeaa tai jopa mahdotonta palauttaa salatut tiedostot ilman lunnaan maksamista. Lunnaan maksaminen EI kuitenkaan takaa tiedostojen takaisinsaamista, et voi luottaa verkkorikollisiin jotka ovat varastaneet henkilökohtaiset tietosi. Jos näet TeslaCrypt 2.0 hälytysviesti ja et enää voi avata henkilökohtaisia tiedostojasi niin sinun kannattaa välittömästi poistaa TeslaCrypt 2.0 haittaohjelma jotta se lopettaa tiedostojesi salaamisen. Voit tehdä sen Reimage Reimage Cleaner Intego haittaohjelman poistajalla.

Kuinka TeslaCrypt 2.0 on saastuttanut tietokoneeni?

Lunnasohjelmien tiedetään useimmiten leviävän Troijalaisena haitallisten sähköpostien liitteenä. Tämän lisäksi, tämän uuden TeslaCrypt viruksen tiedetään ottavan kohteekseen pelaajat, siksi sen tiedetään myös leviävän nipussa erilaisten tietokonepelien kanssa. Tämä vaarallinen virus voi tuhota henkilökohtaiset tiedostosi lopullisesti, sinun pitää siis olla todella varovainen tämän ohjelman kanssa. Tässä muutamia vihjeitä joilla voit välttää TeslaCrypt 2.0 tartunnan:

 • Älä selaa epäilyttävillä verkkosivuilla. Tällaiset verkkosivut ovat yleensä täynnä ärsyttäviä mainoksia ja erilaisia pop-uppeja.
 • Älä koskaan lataa kyseenalaisia ohjelmistoja epäilyttäviltä sivuilta, on hyvin todennäköistä, että tällaiset lataukset voivat sisältää vaarallisia tai saastuneita ohjelmia tai jopa viruksia.
 • Älä avaa sähköpostien liitteitä tuntemattomilta lähettäjiltä, tällaiset liitteet voivat sisältää haittaohjelmia.
 • Asenna ohjelmistot tietokoneellesi varovasti. Kiinnitä huomiota asennuksen vaiheisiin, lue Käyttöehdot ja Yksityisyyden Suoja osiot ja valitse turvallinen asennustapa. Turvallisia asennustapoja ovat Kustomoitu ja Edistynyt. Nämä vaihtoehdot tarjoavat listan valinnaisten ohjelmien asennuksesta, jos siis näet listan joka ehdottaa tuntemattomia ohjelmia, poista ruksi kohdista jotka sanovat sinun suostuvan niiden asennukseen.

Jos luulet, että TeslaCrypt 2.0 haittaohjelma on jo saastuttanut tietokoneesi, ja se salaa tiedostojasi juuri nyt, jatka seuraavalle sivulle ja etsi TeslaCrypt 2.0 poisto-ohjeet ja suositukset salauksen poistamiseksi.

Kuinka voin poistaa tämän lunnasohjelman?

Voit koettaa tämän vaarallisen viruksen poistamista itse, me kuitenkin suosittelemme TeslaCrypt 2.0 viruksen poistamista automaattisesti. Se on todella vaarallinen virus jonka ammattilaiset ovat ohjelmoineet, sen poistaminen ei siis ole yhtä helppoa kuin vakoiluohjelmien poistaminen. Me suosittelemme kokeilemaan SpyHunter haittaohjelman poistajaa automaattiseen poistamiseen. Tiedostojen salauksen poistamiseen voit kokeilla näitä ohjelmia: Photorec, R-Studio tai Kaspersky virus-fighting utilities. Voit kokeilla tämän viruksen manuaalista poistoa alla annettujen ohjeiden avulla:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
TeslaCrypt 2.0 kuvankaappaus
TeslaCrypt 2.0 kuvankaappaus

Manuaalinen TeslaCrypt 2.0 Poisto-ohje:

Poista TeslaCrypt 2.0 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto TeslaCrypt 2.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita TeslaCrypt 2.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista TeslaCrypt 2.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen TeslaCrypt 2.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että TeslaCrypt 2.0 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi TeslaCrypt 2.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-2-0.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä