Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poisto RSA-4096 Ransomware (Poisto-opas) - syys 2020 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

RSA-4096 Lunnasohjelman salauksen poisto:

RSA-4096 Ransomware

RSA-4096 Lunnasohjelmasta voi tulla pahin painajainen niille tietokoneen käyttäjille joilla ei ole varmuuskopioita ja tallentavat vain yhden kopion tärkeistä tiedostoista PC:lle. Tämä johtuu siitä, että tämä vaarallinen verkkotartunta voi saastuttaa tietokoneet roskapostin liitteenä ja salata eri tiedostotyypit, kuten .png, .doc, .jpg, .txt, jne. Siksi RSA-4096 virus voi aiheuttaa kaikkein tärkeimpien tietojen, kuten kuvien ja dokumenttien menetyksen. On tietenkin manhdollista poistaa tämän lunnasohjelman salaus. Se kuitenkin maksaa paljon, esim. tämä artikkelin kirjoitushetkellä sen lunnasvaatimus on 300 – 500 USD.

Maineikkaat tietoturva asiantuntijat ovat alkanee tutkia RSA-4096 haittaohjelman juuria ja yllättyivät hieman. On saatu selville, että RSA-4096 on jälleen yksi versio TeslaCrypt lunnasohjelmasta. Vaikuttaa siltä, että tämä loinen ei tule rauhoittumaan ihan heti. Sen aikaisemmat versiot muokattiin salattuihin tiedostoihin lisättyjen liitteiden mukaan (.vvv, .ccc), viimeisin versio eroaa salauksellaan. Kun aikaisemmat PC:llä olevat tiedot salattiin RSA-2048 tekniikalla, ei kehittyneemmällä RSA-4096 tavalla.

RSA-4096 RansomwareRSA-4096 Lunnasohjelma

Olemme pahoillamme koska meidän on pakko sanoa, että ei ole ohjelmaa joka voisi purkaa RSA-4096 Lunnasohjelman koodin ja poistaa tiedostojen salauksen. Kun järjestelmä on saastunut, html tai txt tiedostot (“Howto_Restore_FILES” tai “How_Recover+(random)”) lisätään jokaiseen kansioon joissa on salattuja tiedostoja. Kun nämä tiedostot avataan niin niistä löytyy viesti:

“Kaikki tiedostosi on salattu tehokkaalla RSA-4096 algorytmillä. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedostot ja niiden rakenne on muutettu lopullisesti, et voi avata niitä, lukea tai nähdä niitä, se on sama kuin menettäisit ne lopullisesti, meidän avullamme voit kuitenkin palauttaa ne. (All of your files were protected by a strong encryption with RSA-4096. This means that the structure and data within your files have been irrevocably changed, you will not be able to work with them, read them or see them, it is the same thing as losing them forever, but with our help, you can restore them.)”

Tämän lisäksi voit saada tällaisen lunnasviestin työpöydällesi:

NOT YOUR LANGUAGE? USE https://translate.google.com

What happened to your files ?
All of your files were protected by a strong encryption with RSA-4096.
More information about the encryption keys using RSA-4096 can be found here: http://en.wikipedia.org/wiki/RSA_(cryptosystem)

How did this happen ?
!!! Specially for your PC was generated personal RSA-4096 KEY, both public and private.
!!! ALL YOUR FILES were encrypted with the public key, which has been transferred to your computer via the Internet.
Decrypting of your files is only possible with the help of the private key and decrypt program, which is on our secret server.

What do I do ?
So, there are two ways you can choose: wait for a miracle and get your price doubled, or start obtaining BTC NOW, and restore your data easy way.
If You have really valuable data, you better not waste your time, because there is no other way to get your files, except make a payment.

For more specific instructions, please visit your personal home page, there are a few different addresses pointing to your page below:

Lunnaat odotetaan maksettavan Bitcoineina. Määrä voi vaihdella 1 – 2 Bitcoinia (noin 300-500 USD). Maksu pitää hoitaa niin pian kuin mahdollista koska muuten summa voidaan tuplata. Kuten me jo mainitsimme, RSA-4096 lunnasohjelman salausta ei voida poistaa. Ei ole mitään väliä vaikka PC:si tiedot olisivat kuinka arvokkaita sinun kannattaa miettiä onko lunnaan maksaminen sen arvoista. Ensimmäiseksi, ei ole mitään takuita, että tiedosto salaus poistetaan kun maksat lunnaat.

Toiseksi, voit rohkaista verkkorikollisia suorittamaan rikoksia jotka ovat luottokortti tietojesi, koko nimen ja muiden tietojen perässä ja tämä voi johtaa varkauteen pankkitililtäsi. Meidän suosituksemme on siis poistaa RSA-4096 lunnasohjelma ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, ja miettiä tiedostojese turvallisuutta tulevaisuudessa. Parhaassa tapauksessa sinun pitää alkaa valmistelemaan varmuuskopioita ja voit selata nettiä turvallisemmin.

RSA-4096 Ransomware

Kuinka RSA-4096 Lunnasohjelma voi saastuttaa PC:ni?

Tämän lunnasohjelman levittämiseen, verkkorikolliset käyttävät verkkourkintaa ja exploit kittejä. Suurin osa uhreista sanoo, että he saivat lunnasviestin vain muutama minuutti sen jälkeen kun he avasivat sähköpostin liitteen jotka ilmoittavat ennalta maksetuista ostoksista, lainoista, veroista ja muista virallisista tiedoista. Roskaposti tartunnat ovat jo tunnettuja, mutta ihmisten uteliaisuus on luonnollinen asia joka antaa uhkien, kuten RSA-4096 viruksen levitä onnistuneesti.

Joten aina kun avaat epäilyttävän näköisen sähköpostin, älä kiirehdi sen avaamisessa. Ensimmäiseksi, vahvista sen lähettäjä, aihe, virheet ja muut ominaisuudet. Jos edes pieni epäilys nousee niin sinun kannattaa raportoida se roskapostina. Viimeiseksi, sinun kannattaa välttää klikkaamasta pop-up mainoksia jotka tarjoavat määrättyjä ohjelmia tai järjestelmän tarkistusta verkossa. Tällaiset viestit ovat yleensä tekaistuja ja voivat sisältää Troijalaisen joka levittää RSA-4096 virusta tai muita verkkouhkia.

Löytyykö tapaa jolla tämä tartunta voidaan poistaa ilman haittaohjelman poistajaa?

Teknisesti löytyy tapa jolla poistaa RSA-4096 virus manuaalisesti. Me tarjoamme ohjeet tämän julkaisun lopussa. Tällaisen vaarallisen verkkouhan manuaalinen poisto on suositeltavaa vain ammattilaisille. Tämä johtuu siitä, että saastuneiden tiedostojen poistamisen sijaan, voit poistaa tärkeitä järjestelmätiedostoja ja aiheuttaa järjestelmän kaatumisen. Siksi meidän suosituksemme RSA-4096 poistamiseen on Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen RSA-4096 Ransomware Poisto-ohje:

Poista RSA-4096 Ransomware käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto RSA-4096 Ransomware

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita RSA-4096 Ransomware poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista RSA-4096 Ransomware käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen RSA-4096 Ransomware pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että RSA-4096 Ransomware on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi RSA-4096 Ransomware ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-rsa-4096-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta RSA-4096 Ransomware