Vakavuus luokka:  
  (95/100)

Poista CryptoWall 2.0 virus (Viruksen Poisto-opas)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Lyhyt tietoisku lunnasohjelma viruksista:

Lunnasohjelma on yhden luokan virus. Kun se saastuttaa uhrin tietokoneen niin se lukitsee ison osan uhrin tiedostoista salaamalla. Tämän seurauksena uhri ei voi avata näitä tiedostoja, niistä tulee siis käyttökelvottomia. Tämä virus jättää viestin jokaiseen kansioon jossa se pitää saastuneita tiedostoja. Se voi olla talletettuna .png, .html or .txt tiedostona. Tämä viesti ilmoittaa, että tiedostot on salattu ja saadaksesi pääsyn niihin, sinun pitää maksaa lunnaat.

CryptoWall 2.0 ransomware description:

CryptoWall 2.0 on surullisen kuuluisan CryptoWall viruksen toinen julkaisu. CryptoWall on julkaissut siitä useita versioita, kuten CryptoWall, CryptoWall 3.0 ja CryptoWall 4.0. Tämä virus kuuluu lunnasohjelmat kategoriaan. Koska se on lunnasohjelma niin se toimii kuin troijalainen ja saastuttaa uhrin tietokoneen teeskentelemällä olevansa joku muu. Se salaa tietokoneelle tallenetut tiedot RSA salauksella. Kun tiedostot on salattu niin niiden palauttaminen on todella vaikeaa. Tämä CryptoWall versio eroaa toisista versioista koska se ottaa yhteyttä servereihinsä Tor verkon kautta, tämä auttaa piilottamaan sen komento ja hallintakanavat.

Kysymyksiä kohteesta

Tämä lunnasohjelma salaa tiedostot ja jättää sinulle viestin, siinä kerrotaan miten saat tiedostosi takaisin. Se antaa sinulle viimeisen maksupäivän lunnaalle. Jos et maksa lunnasta määrättyyn päivään mennessä niin lunnassumma kohoaa. Yleensä ensimmäinen summa jonka CryptoWall 2.0 pyytää on 500$ tai 500€. Tämä virus pyytää lunnaan maksua Bitcoin järjestelmän kautta. Maksua vastaan se lupaa toimittaa salauksen poistoavaimen, se pitäisi poistaa lukitus tiedostoistasi. Ei kuitenkaan ole todennäköistä, että verkkorikolliset auttavat sinua palauttamaan tiedostojasi, joten me EMME suosittele lunnaiden maksamista.

Jos tietokoneessasi on CryptoWall 2, sinun kannattaa välittömästi tarttua toimeen ja poistaa tämä tartunta järjestelmästäsi. Sinun pitää poistaa se jotta voit estää sitä salaamasta tiedostojasi ja estääksesi muut vaaralliset toimet, tämä virus voi asentaa muita tartuntoja tietokoneellesi. Tietokoneesi vahingoittumisen riski kasvaa joka minuutti kun CryptoWall 2.0 on PC:llä. Me suosittelemme eliminoimaan tämä viruksen Reimage Reimage Cleaner haittaohjelman poistajalla.

Message from CryptoWall 2.0

Kuinka CryptoWall 2.0 pääsi tietokoneelleni?

CryptoWall 2.0, aivan kuten muutkin CryptoWall versiot, leviää usein saastuneiden sähköpostien välityksellä. Tästä syystä sinun pitää olla todella varovainen kun avaat sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä. ÄLÄ KOSKAAN avaa tai asenna liitteitä tällaisista sähköposteista, vaikka ne näyttäisivät kuinka luotettavilta. Erityisesti vältä avaamasta spämmejä ja roskaposteja sähköpostistasi. Tämän lisäksi, vältä epäilyttäviä verkkosivuja jotka näyttävät epäluotettavilta tai sisältävät valtavan määrän mainoksia, voit vahingossa ladata ja asentaa saastuneen sovelluksen. Voidaksesi välttää ei-toivottuja asennuksia, sinun pitää turvata tietokoneesi ja pitää ammattimainen haittaohjelman poistaja siinä käynnissä.

Mitä voin tehdä jos tietokoneessani on tämä virus?

Jos huomaat viestin CryptoWall 2.0 virukselta niin sinun pitää poistaa lunnasohjelma välittömästi. Voidaksesi tehdä tämän, käytä alla annettuja manuaalisen poiston ohjeita ja poista tämä uhka manuaalisesti. CryptoWall 2.0 on vaarallinen haittaohjelma ja se poistaa uhrin alkuperäiset tiedostot, jättäen vain salatut kopiot jäljelle.Voi olla todella vaikeaa palauttaa tiedostojasi, voit koettaa palauttaa ne kokeilemalla Windowsin palautusta viimeiseen varmuuskopioon, voit myös palauttaa tiedostosi jotka olet tallentanut olkoiselle tallennuslaitteelle. Jotkut anti-virus ohjelmat ovat luoneet salauksen poistajia uhreille jotka ovat kokeneet CryptoWall hyökkäyksen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
CryptoWall 2.0 virus kuvankaappaus
CryptoWall 2.0 virus kuvankaappaus

Manuaalinen CryptoWall 2.0 viruksen Poisto-ohje:

Poista CryptoWall 2.0 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoWall 2.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoWall 2.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoWall 2.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoWall 2.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla ja varmista, että CryptoWall 2.0 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoWall 2.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptowall-2-0-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä