Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista KeRanger virus

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

KeRanger virus – ensimmäinen OS X lunnasohjelma

KeRanger virus on vaarallinen lunnasohjelma, joka on asetettu saastuttamaan Apple OS X järjestelmät. Vaikka tämä verkkouhka ei ole ensimmäinen joka voi saastuttaa OS X järjestelmän niin on selvää, että laaja keskustelu tämän käyttöjärjestelmän immuunisuudesta lunnasohjelmille on lopussa. Aivan kuten verkkouhat jotka on suunniteltu salaamaan tiedostoja Windows käyttöjärjestelmissä (Cryptowall virus, CryptoWall 3.0, Locky, TeslaCrypt ja muut), KeRanger lunnasohjelma pystyy löytämään kaikkein arvokkaimmat tiedostot ja lukitsee ne. Vaikka tämä virus ilmaantui vasta 4 Maaliskuuta 2016 niin uskotaan, että on jo satoja Apple käyttäjiä joilla se on.

KeRanger virus leviää eri tavalla kuin aikaisemmat lunnasohjelmat. Viimeisten uutisten mukaan, ihmiset saavat tämän uhan Transmission ohjelmat viimeisen päivityksen mukana, se on suosittu BitTorrent ohjelma. Ei kuitenkaan ole takuuta ettei se ala tartuttamaan Mac käyttäjiä spämmien avulla, kuten muut lunnasohjelmat. Kun sinulla on KeRanger tartunta niin et huomaa sitä kolmeen päivään. Tämä on aika jonka lunnasohjelma käyttää kun se ottaa yhteyttä etäpalvelimiin Tor verkon avulla. Kun se on tehnyt tämän niin se tarkistaa saastuneen PC järjestelmän tiedostot ja salaa ne 2048-bit RSA algorytmillä. Sääntönä voidaan sanoa, että ihmiset alkavat näkemään valtavaa lunnasviestiä kun he koettavat avata saastuneen tiedoston. Yleensä, KeRanger virus ilmoittaa, että uhrin tiedostot on lukittu ja ainoa tapa niiden avaamiseen on lunnaan maksaminen, joka on 1 Bitcoin tai $400. Jos näet tällaisen varoitusviestin työpöydälläsi niin sinun pitää katkaista nettiyhteys voidaksesi estää tiedostojen salaammisen. Seuraava vaihe on tietenkin KeRanger viruksen poistaminen järjestelmästä.

The picture showing Keranger ransomware

Me emme suosittele lunnaiden maksamista koska tällä tavalla hakkerit voivat keksiä uusia viruksia joka päivä. Et voi myöskään olla koskaan varma, että lunnaiden maksu auttaa sinua palauttamaan tiedostosi. Salauksen poistoavain voi olla täysin hyödytön ja et voi poistaa tiedostojen salausta. Jos sinulla on KeRanger virus niin sinun kannattaa ensimmäiseksi katkaista nettiyhteys ja estää lisätietojen menetys, joita ei ole vielä salattu. Seuraava askel onkin sitten KeRangerin poisto. Voit käyttää Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmaa. Jos löydät vastaavan lunnasohjelman Windows Käyttöjärjestelmästä niin sinun kannattaa käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämän lunnasohjelman poistaminen ei poista tiedostojesi salausta, ne pysyvät lukittuina. Voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista jos sinulla on sellaiset, se on kaikkein luotettavin tapa tiedostojesi turvassa pitämiseksi. Voit käyttää USB-tikkua, CD/DVD levyä tai ulkoista kovalevyä.

Kuinka tätä virusta levitetään?

Tämän lunnasohjelman levityksestö ei ole paljoa tietoa vielä. On kuitenkin ilmoitettu, että Transmission ohjelman viimeisin päivitys on tämän viruksen levityksen takana. Me toivomme, että tämä päivitys on korjattu heti kun sen huomattiin olevan saastunut, me emme kuitenkaan voi olla varmija. Ole siis varuillasi koska ei ole mitään takeita, että suosittu ilmaisohjelma jonka olet asentamassa olis turvallinen. Suojellaksesi itseäsi, sinun pitää käyttää vain virallisia lähteitä kun asennat ohjelmia tietokoneellesi ja pidä myös turvaohjelmasi päivitettynä saastuneiden tiedostojen varalta. Pidä aina mielessäsi, että et voi koskaa olla varma mitä hakkereilla on seuraavaksi mielessä ja, kun olet saastunut, KeRanger poisto ei auta sinua saamaan tiedostojasi takaisin.

Kuinka voit poistaa KeRanger viruksen tietokoneeltasi?

Vaikka ei löydy mitään tapaa poistaa KeRanger virusta tietokoneelta menettämättä tiedostojasi, sinun kannattaa silti poistaa virus ja sen komponentit jotta voit estää muiden tietojen menetyksen. Melkein kaikki verkkouhat voivat saastuttaa tietokoneen muilla viruksilla tulevaisuudessa, sinun kannattaa siis poistaa se välittömästi. Tässä tapauksessa, meidän suosituksemme on Webroot SecureAnywhere AntiVirus tai vastaava haittaohjelman poistaja, joka sopii Mac OS X järjestelmään. Jos tämä virus on saastuttanu Windows järjestelmän, voit käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa. Lopuksi, jos virus estää haittaohjelman poistaja ja voi käyttää sitä niin sinun kannattaa seurata alla olevia tarkkoja poisto-ohjeita ja poistaa KeRanger lopullisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen KeRanger viruksen Poisto-ohje:

Poista KeRanger käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto KeRanger

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita KeRanger poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista KeRanger käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen KeRanger pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että KeRanger on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi KeRanger ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-keranger-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta KeRanger virus