Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista CTB Locker virus (Päivitetty Ohje)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

CTB Locker virus on viimeisin lunnasohjelma, joka alkoi hyökkäämään PC:n käyttäjiin Heinäkuun puolivälissä, 2014. Se on melkein identtinen kuin Cryptowall virus, Cryptolocker, Cryptorbit, jne. Tämä on todella vaarallinen loinen jota käytetään salaamaan määrättyjä tiedostoja ja sitten pakottamaan ihmiset maksamaan niiden salauksen poistosta. Useimmissa tapauksissa, ihmiset jotka haluavat saada takaisin valokuvansa, videonsa, ja muut tiedostot joutuvat maksamaan 120 USD. Joskus kuitenkin CTB Locker virus vaatii 24 USD tai muun summan rahaa. Tämä lunnassumma tulee tietenkin maksaa Bitcoineina. Jos luulet että PC:si on jo CTB Locker viruksen saastuttama, ensimmäinen asia joka sinun pitäisi huomata on, että et pääse käsiksi tiedostoihisi. Voit tämän lisäksi alkaa näkemään varoitusviestejä jotka selittävät koko asian ja pyytävät sakon maksamista. Tässä tapauksessa sinun pitää tarkistaa tietokoneesi välittömästi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, mitä nopeammin sen teet niin useampia tiedostoja pelastat salaukselta. Tätä virusta ei valitettavasti voida helposti huomata ennen kuin se alkaa näyttämään ilmoituksiaan jotka ilmoittavat tiedostojen salauksesta ja pyytää lunnaan maksamista. Tästä syystä sinulla pitää aina olla päivitetty haittaohjelman poistaja asennettuna tietokoneellasi joka voi helposti pysäyttää tämän kaltaiset sovellukset. Meidän suosituksemme on Reimage Reimage Cleaner Intego.

Kuinka CTB Locker voi saastuttaa tietokoneeni?

Kysymyksiä kohteesta

CTB Locker leviää useimmiten käyttäen harhaanjohtavia sähköposteja. Ne voidaan asettaa väittämään, että sinun pitää vahvistaa ostoksesi, hyväksyä maksu jne. Kun uhri on huijattu lataamaan tekaistu liite niin PC saastutetaan tietenkin tällä lunnasohjelmalla. Sinun pitää tämän olla todella varovainen ärsyttävien pop-uppien kanssa jotka tarjoavat ohjelmien, kuten Java tai Flash Player päivitystä sillä ne voivat myös johtaa CTB Locker lunnasohjelman pääsyyn tietokoneelle. Heti kun tämä virus pääsee järjestelmään, se alkaa välittömästi pudottamaan omia tiedostojaan ja tarkistaa sitten järjestelmän tiettyjen tiedostojen varalta. Kun se on löytänyt vaaditut tiedostot (3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, etc.), se blokkaa ne käyttäen elliptisten käyrien salausta. Vaikuttaa myös siltä, että tämä virus pystyy kommunikoimaan Command ja Control serverin kanssa käyttäen TOR verkkoa ja seuraamaan sen komentoja. Jos käytössäsi on Windows XP, Windows Vista, Windows 7 tai 8, sinun tulee olla todella varovainen sillä tämän kirjoitushetkellä tämä virus voi vain saastuttaa nämä järjestelmät. Jos luulet PC:si olevan kaapattu ja tiedostojesi olevan salattu, voit tarkistaa ne avaamalla %MyDocuments%\.html tiedoston. Et kuitenkaan valitettavasti voi palauttaa näitä tiedostoja maksamatta lunnasta CTB Locker viruksen kehittäjille.

Kuinka poistaa CTB Locker virus?

Jos epäilet, että CTB Locker virus on jo kaapannut järjestelmäsi, sinun tulee tarkistaa se Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla ja poistaa tämä vaarallinen lunnasohjelma. Voidaksesi palauttaa pääsyn tiedostoihisi, sinun kannattaa koettaa palautusta tai tiedostojen palautusohjelmaa kuten R-Studio tai Photorec.

Järjestelmän tarkistus ei valitettavasti voi palauttaa tiedostoja jotka CTB Locker on salannut. Tästä syystä me todella suosittelemme harkitsemaan tällaisten tartuntojen estämistä. Tähän tarkoitukseen voit käyttää edellämainittuja ohjelmia. Muista myös harkita tiedostojesi varmuuskopiointia (se kannattaa tehdä niin usein kuin mahdollista). Lopuksi voit kokeilla ulkoisia USB kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä, Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muita ratkaisuja. On myös suositeltavaa varmistaa, että kaikki avoimet jakosi ovat saatavilla vain määrätyille käyttäjäryhmille tai luvallisille käyttäjille.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
CTB Locker virus kuvankaappaus
CTB Locker virus kuvankaappausCTB Locker virus kuvankaappausCTB Locker virus kuvankaappaus
CTB Locker virus kuvankaappaus

Manuaalinen CTB Locker viruksen Poisto-ohje:

Poista CTB Locker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CTB Locker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CTB Locker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CTB Locker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CTB Locker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että CTB Locker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CTB Locker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ctb-locker-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta CTB Locker virus