Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista CryptoWall virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Gabriel E. Hall - -   Cryptowall | Tyyppi: Lunnasohjelma

CryptoWall on todella vaarallinen lunnasohjelma jonka julkaisija on sama ryhmä cyber rikollisia jotka ovat vastuussa sellaisten mainosohjelmien julkaisusta kuten Cryptolocker [Cryptolocker], CTB Locker [CTB Locker], jne. Jos olet Windows käyttäjä, sinun tulisi olla erittäin varovainen, koska CryptoWall virus pystyy saastuttamaan kaikki Windows versiot. Heti kun se on päässyt järjestelmään, se, RSA 2048 salauksen avulla, salaa kaikki kansiot sekä tiedostot ja estää käyttäjää pääsemästä niihin käsiksi Pystyäksesi palauttamaan nämä tiedostot, sinulle tarjotaan $500 lunnaan maksamista. Kuitenkin, tämä maksu pitäisi tehdä Tor:in kautta (tuntematon nettiselain) ja se tulisi maksaa Bitcoineina. Tätä rahansiirto tapaa hakkerit sekä cyber rikolliset käyttävät usein piilottaakseen henkilöllisyytensä. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa penniäkään näille cyber rikollisille koska se on vain pahaatarkoittava tapa ansaita rahaa.

Kuinka CryptoWall virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Tämä haitallinen tunkeutuja voi päästä tietokoneellesi tunnetujen ohjelmien kuten (Java, Flash Player, Adobe Reader, etc.) laillisena päivityksenä joita on ehkä tarjottu sinulle kun olet vieraillut turvattomilla ja korruptoituneilla verkkosivuilla. Tästä huolimatta, useimmissa tapauksissa CryptoWall lunnasohjelma kulkee ympäriinsä nipussa korruptoituneiden roskapostien kanssa. Voit ladata sen kun olet avannut saastuneen sähköpostin liitteen joka väittää olevansa jonkinlaisen ostoksen lasku tai vastaava. Jos CryptoWall saastuttaa järjestelmän, se jättää DECRYPT_INSTRUCTION.txt, DECRYPT_INSTRUCTION.html, sekä DECRYPT_INSTRUCTION.url tiedoston jokaiseen kansioon jotka se salaa. Tämän lisäksi, tämä lunnasohjelma alkaa näyttämään tällaista hälytystä:

Decrypt service
Your files are encrypted.
To get the key to decrypt files you have to pay 500 USD/EUR. If payments is not made before [date] the cost of decrypting files will increase 2 times and will be 1000 USD/EUR Prior to increasing the amount left: [count down timer]
We are present a special software – CryptoWall Decrypter – which is allow to decrypt and return control to all your encrypted files. How to buy CryptoWall decrypter?
1.You should register Bitcoin waller
2. Purchasing Bitcoins – Although it’s not yet easy to buy bit coins, it’s getting simpler every day.
3. Send 1.22 BTC to Bitcoin address: 1BhLzCZGY6dwQYgX4B6NR5sjDebBPNapvv
4. Enter the Transaction ID and select amount.
5. Please check the payment information and click ”PAY”.

Kuinka voin poistaa CryptoWall viruksen tietokoneeltani?

Valitettavasti, Jos CryptoWall saastuttaa järjestelmäsi, se jättää sinut vailla mahdollisuutta poistaa salauksen. Voit tehdä tämän vain maksamalla lunnaan. Tämän takia me suosittelemme vahvasti luotettavan haittaohjelman poistajan asentamista joka voi helposti auttaa sinua välttämään tätä sekä vastaavia tartuntoja tulevaisuudessa. Tässä tapauksessa, me suosittelemme joko ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa.

Kuitenkin, jos tämä toimii sinulle, se poistaa vain tietokoneen lukituksen.. Me suosittelemme vahvasti miettimään tällaisten uhkien estämistä. Tähän tarkoitukseen voit käyttää edellä mainittuja ohjelmia. Tämän lisäksi, muista ajatella tiedostojesi ja turvakopioitesi immunniteettia. Tähän tarkoitukseen voit käyttää ulkoisia USB kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai sitten vain luottaa online turvakopioita, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut vastaavat.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
CryptoWall virus kuvankaappaus
CryptoWall virus kuvankaappausCryptoWall virus kuvankaappausCryptoWall virus kuvankaappausCryptoWall virus kuvankaappausCryptoWall virus kuvankaappausCryptoWall virus kuvankaappausCryptoWall virus kuvankaappaus
CryptoWall virus kuvankaappaus

Manuaalinen CryptoWall viruksen Poisto-ohje:

Poista CryptoWall käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoWall

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoWall poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoWall käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoWall pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että CryptoWall on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoWall ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä