Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto CryptoWall 4.0 (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitkä ovat pääasialliset samanlaisuudet Cryptowall ja CryptoWall 4.0 viruksissa?

CryptoWall ja Cryptowall 4.0 ovat melkein identtisiä tietokone viruksia jotka kuuluvat lunnasohjelmat kategoriaan. Tärkein asia joka sinun pitää muistaa kun olet tekemisissä näiden lunnasohjelmien kanssa on, että ei löydy Cryptowall salauksen poistajaa joka korjaisi tiedostosi ja poistaisi niiden salauksen. Aivan kuten edeltäjänsä, CryptoWall 4.0 edistynyttä teknologiaa salataakseen ihmisten tärkeitä tiedostoja ja pyytääkseen lunnaan maksamista salauksen poistoavaimen saamiseksi. Jos et halua menettää rahojasi niin sinun EI kannata koskaan maksaa lunnaita koska tuhannet ihmiset eivät ole saaneet mitään vastineeksi hakkereille lähettämistä rahoistaan.

Meidän kannattaa aloittaa alusta. Mikä siis on lunnasohjelma? Lunnasohjelma on todella vaarallinen tietokone loinen joka koettaa salata tiedostoja ja ei anna “PERUUTA” vaihtoehtoa niiden salauksen poistamiseksi. Lunnasohjelma virukset ovat useimmiten hakkereiden käytössä kun salataan tiedostoja joiden pääte on: .docx, .pdf, .txt, .img, .gif, .mp3, .mp4, .flv. On todella valitettavaa, mutta CryptoWall 4.0 virus ei vain salaa tiedostoja, se vaihtaa myös niiden tiedostonimen. Tämä virus korvaa tiedostonimet satunnaisella koodilla jotta uhri ei tiedä mitkä tiedostot ovat salattuja. Tämän lisäksi, tämä uusi CryptoWall versio jää monelta anti-virus ohjelmalta tunnistamatta. Se voi jopa päästä läpi toisen sukupolven palomuureista. Tämä virus voi myös pudottaa ylimääräisiä haittaohjelmia tietokoneellesi välttääkseen paljastumistaan.

Kun tämä lunnasohjelma salaa tiedostosi niin se jättää viestinsä jokaiseen kansioon joka sisältää salattuja tiedostoja. Nämä viestit ilmaantuvat .txt, .html, tai .png tiedostoina. Esimerkiksi:

HELP_YOUR_FILES.TXT
HELP_YOUR_FILES.HTML
HELP_YOUR_FILES.PNG

Näissä viesteissä on tällainen ilmoitus:

Cannot you find the files you need?
Is the content of the files that you have watched not readable?
It is normal because the files’ names, as well as the data in your files have been encrypted.
Congratulations!!!
You have become a part of large community CryptoWall.
[…]
For your attention, the software to decrypt the files (as well as the private key that come fitted with it) is a paid product.

Kuten voit huomata, CryptoWall 4.0 lunnasohjelma pyytää sinua maksamaan lunnaan epäilyttävästä “salauksen poistoavaimesta.” Sinun ei kannata koskaan uskoa tällaisia väitteitä koska ei ole mitään takuuta, että tämä virus antaisi tiedostosi takaisin.

CryptoWall 4.0

Kuinka CryptoWall 4.0 voi saastuttaa tietokoneeni?

CryptoWall 4.0, joka tunnetaan myös nimellä HELP_YOUR_FILES virus, leviää aivan kuten muutkin CryptoWall virukset, sähköposti kirjeinä. Nämä saastuneet sähköpostit voidaan suodattaa roskapostiksi tai spämmiksi, mutta on aina mahdollista, että sähköpostipalvelusi ei suodata niitä tällä tavalla. Sinun ei kuitenkaan kannata avata sähköposteja lähettäjiltä joista et ole koskaan kuullut. Tällaiset CryptoWall 4.0 sähköpostit sisältävät tekstiliitteen joka on itseasiassa JavaScript tiedosto. Kun avaat sen niin se suorittaa CryptoWall 4.0 viruksen järjestelmääsi.

Jos et halua kokea tietovuotoja ja et halua menettää tiedostojasi niin sinun kannattaa aina miettiä miten voit turvata tietokoneesi. Meidän ehdotuksemme on asentaa haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego. Se voi poistaa CryptoWall 4.0 lunnasohjelman tietokoneeltasi. Jos lunnasohjelma kuiten salaa tiedostosi niin se on todella vaikeaa tai jopa mahdotonta palauttaa niitä. Siksi sinun annattaa aina pitää tiedostoistasi varmuuskopioita ulkoisella kovalevyllä.

Kuinka voin poistaa tämän viruksen ja korjata tietokoneeni?

Jos huomaat että tärkeiden tiedostojesi nimi on vaihtunut HELP_YOUR_FILES.TXT, HELP_YOUR_FILES.HTML, HELP_YOUR_FILES.PNG tai vastaaviksi niin sinulla on CryptoWall 4.0 virus. Tämä virus kuuluu lunnasohjelmat kategoriaan joten se koettaa saada sinut maksamaan lunnaita salauksen poistoavainta vastaan jonka tarvitset tiedostojesi lukituksen poistamiseen. Ei kuitenkaan ole mitään takeita, että saat sen vaikka teet juuri kuten hakkerit sanovat. Siksi me todella suosittelemme ottamaan kopioita tiedostoitasi ja tallentamaan ne turvalliseen paikkaan, kuten ulkoiselle kovalevylle, Dropboxiin tai vastaavaan ratkaisuun.

Cryptowall 4.0 voidaan poistaa yhdellä haittaohjelman poistajalla jotka on nimetty alla. Pidä mielessäsi, että sitä ei voida poistaa manuaalisesti tai mystisellä työkalulla jonka nimi on Cryptowall 4.0 salauksen poistaja. Kaikki ohjeet joiden pitäisi auttaa sinua korjaamaan tietokoneesi on annettu tämän artikkelin alla. Muista olla todella varovainen kun selaat nettiä, älä avaa epäilyttäviä sähköpostin liitteitä ja älä selaa epäluotettavilla sivustoilla. Nykyään löytyy useita kovaa työskenteleviä verkkorikollisia, älä joudu heidän uhrikseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
CryptoWall 4.0 kuvankaappaus
CryptoWall 4.0 kuvankaappaus

Manuaalinen CryptoWall 4.0 Poisto-ohje:

Poista CryptoWall 4.0 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoWall 4.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoWall 4.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoWall 4.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoWall 4.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että CryptoWall 4.0 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoWall 4.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptowall-4-0.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta CryptoWall 4.0