Vakavuus luokka:  
  (99/100)

HELP_DECRYPT virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on HELP_DECRYPT file?

HELP_DECRYPT on vaarallinen tiedosto joka on liitetty CryptoWall lunnasohjelmaan. Jos olet siis juuri huomannut sen Windows aloituksessa niin voit olla suurissa vaikeuksissa. Oletus siitä, että HELP_DECRYPT tiedosto toimii omin nokkinensa ei ole oikea, sen aiheuttaja on aina lunnasohjelma joka voi salata henkilökohtaiset tiedostot, kuten valokuvat, dokumentit, videot jne.

Kuten me jo huomautimme, HELP_DECRYPT lunnasohjelman aiheuttaja on CryptoWall, joka yleensä hyökkää tietokoneille heti kun käyttäjä klikkaa saastunutta linkkiä tai Zip liitettä jossain roskapostissa. Viimeaikaiset tutkimukset ovat myös näyttäneet, että tämä lunnasohjelma leviää aktiivisesti exploit kittien avulla jotka löytävät kaikkein pienimmätkin aukot tietokoneen turvallisuudesta. Vaarallisen HELP_DECRYPT tiedoston ilmaantuminen on itseasiassa selkeä merkki siitä, että lunnasohjelma on alkanut pahat toimensa PC:si järjestelmässä ja et voi pysäyttää sitä. Kun se on asennettu, CryptoWall lunnasohjelma tarkistaa järjestelmän etsien tiedostopäätteitä: .doc, .docx, .xls, .ppt, .psd, .pdf, .eps, .ai, .cdr, .jpg, etc. ja salaa ne kaikki RSA alkorytmillä. Heti kun se on tehnyt tämän niin jokainen kansio jossa on salattuja tiedostoja tulee sisältämään seuraavat tiedostot: help_decrypt.txt, help_decrypt.html, help_decrypt.png, sekä help_decrypt.url. Kun CryptoWall virus on saanut salauksensa valmiiksi, niin käyttäjälle tarjotaan HELP_DECRYPT pop-up ikkuna jossa käyttäjälle kerrotaan mitä tiedoille on tehty ja mitä käyttäjän tulee tehdä jos hän haluaa poistaa salauksen. Ollaksemme hieman tarkempia, käyttäjän tulee maksaa $500 lunnas Bitcoineilla. Ei ole mitään väliä kuinka tärkeitä salatut tiedostot ovat, sinun ei kannata koskaan miettiä lunnaan maksamista koska tuet vain verkkohuijareita ja menetät huiman summan rahaa ja ei ole takeita, että HELP_DECRYPT tiedosto poistuisi tai että saisit pääsyn tiedostoihisi. Siksi me suosittelemme poistamaan CryptoWall viruksen Reimage ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla sekä käytämään luotettavaa tiedostojen palauttajaa tiedostojesi palauttamiseen.

HELP_DECRYPT virus

Kuinka HELP_DECRYPT voi saastuttaa tieetokoneeni?

Tämän vaarallisen tiedoston laukaisija on CryptoWall lunnasohjelma. Turvallisuusasiantuntijat varoittavat ihmisiä tästä lunnasohjelmasta päivittäin joten voit olla jo tietoinen, että se käyttää exploit kittejä ja löytää takaovia tietokoneen järjestelmästä. Älä siis koskaan avaa epäilyttäviä sähköposteja koska ne voivat olla täynnä saastuneita liitteitä. Vältä myös laittomilla sivuilla vierailuja koska ne voivat sisältää linkkejä tai tekaistuja päivityksiä (Java, Flash Player, Media Player, Adobe Reader, jne.) jotka ovat täynnä CryptoWall käynnistystiedostoa. Heti kun käynnistystiedosto aukeaa, HELP_DECRYPT alkaa toimimaan Windows käynnistyksessä, CryptoWall alkaa tiedostojen salauksen ja ennemmin tai myöhemmin käyttäjä alkaa vastaanottamaan hälytystä joka kertoo tiedostojen salauksesta ja toimista joita ihmisten tarvitsee mutta ei pitäisi suorittaa saadakseen ne takaisin. os olet jo saanut CryptoWall lunnasohjelma tartunnan, sinun pitäisi nähdä tällainen ilmoitus näytölläsi:

What happened to your files ?
All of your files were protected by a strong encryption with RSA-2048 using CryptoWall 3.0. More information about the encryption keys using RSA-2048 can be found here: http://en.wikipedia.org/wiki/RSA_(cryptosystem)

What does this mean ?
This means that the structure and data within your files have been irrevocably changed, you will not be able to work with them, read them or see them, it is the same thing as losing them forever, but with our help, you can restore them.

How did this happen ?
Especially for you, on our server was generated the secret key pair RSA-2048 – public and private. All your files were encrypted with the public key, which has been transferred to your computer via the Internet. Decrypting of your files is only possible with the help of the private key and decrypt program, which is on our secret server.

What do I do ?
Alas, if you do not take the necessary measures for the specified time then the conditions for obtaining the private key will be changed. If you really value your data, then we suggest you do not waste valuable time searching for other solutions because they do not exist.
For more specific instructions, please visit your personal home page, there are a few different addresses pointing to your page below:

Kuinka poistaa HELP_DECRYPT virus PC:ltä?

HELP_DECRYPT tiedostoa ei yksikseen voida poistaa. Voidaksesi estää sen toiminnan, sinun pitää poistaa CryptoWall virus lopullisesti. Tätä ei valitettavasti voida tehdä manuaalisesti koska lunnasohjelmat piileskelevät syvällä järjestelmässä. Paras vaihtoeho tämän tiedoston ja lunnasohjelman poistoon on järjestelmän täysi tarkistus Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmilla.

Tämän lisäksi, heti tämän jälkeen tee varmuuskopio tiedostoistasi jotta voit estää tämän tulevaisuudessa. Voit käyttää USB kovalevyä, CD:tä, DVD:tä, tai Google Drive, Dropbox, Flickr ja muita ratkaisuja.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen HELP_DECRYPT viruksen Poisto-ohje:

Poista HELP_DECRYPT käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto HELP_DECRYPT

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita HELP_DECRYPT poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista HELP_DECRYPT käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen HELP_DECRYPT pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että HELP_DECRYPT on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi HELP_DECRYPT ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-help_decrypt-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä