Poista CryptoWall 3.0 virus (Helpot Poisto-ohjeet) - päivitetty kesä 2015

CryptoWall 3.0 viruksen Poisto-ohje

Mikä on CryptoWall 3.0 virus?

Mikä on CryptoWall 3.0?

CryptoWall 3.0 virus on vaarallinen lunnasohjelma joka helposti johdattaa sinut suuriin ongelmiin. Tämä uhka voi helposti salata tiedostosi, alkaa kiristämään sinua ja voi jopa yrittää viedä rahasi. Jos haluat välttää tällaisia ongelmia, sinun kannattaa kaikin keinoin välttää CryptoWall 3.0 virusta ja sen aikaisempia versioita, kuten Cryptowall, Cryptolocker, CTB Locker, jne. Muussa tapauksessa voit menettää pääsyn tärkeisiin dokumentteihin, kuviin, videoihin ja vastaaviin tietoihin.

Jos joku edellämainituista viruksista pääsee järjestelmään, se yleensä tarkistaa järjestelmän ja salaa kaikki tarvittavat tiedostot. On hyvin tiedossa. että CryptoWall 3.0 virus etsii näitä tiedostoja: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, jne. Kun se on löytäny kaikki nämä tiedostot niin virus salaa ne. On hyvin tiedossa, että se tekee tämän AES CBC 256-bit salausalkorytmin avulla ja tämä tarkoittaa sitä, että salauksen poistaminen onnistuu vain salauksen poistoavaimella. Kun se on tehnyt tämä, Cryptowall alkaa näyttämään valtavaa varoitusviestiä joka kertoo uhrille miten hän poistaa kaikkien lukittujen tiedostojen salauksen. Yleensä virus pyytää lataamaan ja asentamaan Tor nettiselaimen, laukaisemaan sen ja sitten vierailemaan sen verkkosivulla. Täällä uhria pyydetään maksamaa $500 lunnaat. Jos tätä lunnasta ei makseta 7 päivän kuluessa niin summaksi tulee $1000. Me EMME kuitenkaan suosittele lunnaan maksamista. Me sanomme näin, koska ei ole mitään takeita siitä että kun se on pakottanut sinut maksamaan lunnaan, joka tarvitaan tiedostojen salauksen poistamiseen, CryptoWall omistajat lähettävä sinulle salauksen poistoavaimen. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, lunnasohjelmista on tullut todella suuri vaiva PC käyttäjille joten löytyy useita valmistajia jotka ovat alkaneet suunnitelemaan määrättyjä työkaluja PC käyttäjien auttamiseksi. Jos CryptoWall 3.0 on juuri ilmaantunut työpöydällesi niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus FortectIntego ohjelmalla ja estää uudet salaukset. Tämän lisäksi, sinun kannattaa kokeilla näitä ohjelmia tiedostojesi salauksen poistamiseksi: R-Studio, Photorec.

CryptoWall 3.0 virus

Kuinka CryptoWall 3.0 voi saastuttaa tietokoneeni?

Jos haluat vättää lunnasohjelmia, kuten CryptoWall 3.0, sinun kannattaa suorittaa ennaltaehkäiseviä toimia. Ensimmäiseksi, muista asentaa tietokoneellesi maineikas haittaohjelman poistaja. Koeta myös pitää se päivitettynä voidaksesi saada selville mitkä haittaohjelmat yrittävät päästä tietokoneellesi. Pysy myös erossa epäilyttävistä sähköposteista. Jos sähköposti näyttää epäilyttävältä, on täynnä kielioppi- ja kirjoitusvirheitä tai jos et tiedä lähettäjää niin sinun kannattaa jättää se huomiotta. Voit koettaa ottaa yhteyden henkilöön joka on vastuussa tästä sähköpostista ja tarkistaa heidän tietonsa. Muussa tapauksessa sinut voidaan huijata klikkaamaan vaarallista linkkiä tai lataamaan saastunut sähköpostin liite. Jos CryptoWall 3.0 pääsee järjestelmään, se ottaa kunnolla aikaa sen tarkistamiseen ja tiedostojen valitsemiseen. Se myös salaa ne ja alkaa vaatimaan lunnaan maksamista. Ole ja ÄLÄ maksa sitä sillä täten voit joutua lisäongelmiin! Jos luulet, että tietokoneellasi on CryptoWall 3.0 rlunnasohjelma, tämä ohje auttaa sinua:

Kuinka poistaa CryptoWall 3.0 virus?

Jos näet valtavaa viestiä joka väittää tiedotojesi olevan salattuja lunnasohjelman toimesta ja että sinun pitää maksaa lunnas salauksen poistamiseksi niin tietokneesi on lunnasohjelman saastuttama. Voidaksesi poistaa CryptoWall 3.0 viruksen, sinun pitää tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja poistaa vaaralliset tiedostot.

Jos haluat saada tiedostosi takaisin käyttöösi niin sinun kannattaa käyttää niiden varmuuskopioita tai, jos sinulla ei ole niitä, koeta yhtä näistä tiedostojen palautusohjelmista R-Studio tai Photorec. Tämän lisäksi, Kaspersky Lab on myös kehittänyt työkalun tiedostojen salauksen poistamiseksi, koeta siis myös Kaspesky Ransomware Decryptor ohjelmaa. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa sakkoa sillä se ei takaa, että aat avaimen joka vaaditaan tiedostojen salauksen poistamiseksi

Me todella suosittelemaan tartuntojen, kuten Cryptowall tietokoneelle pääsyn estämistä. Sen tekemiseksi voit käyttää edellämainittuja ohjelmia. Muist myös miettiä tiedostojes immuniteettia ja niiden varmuuskopiointia. Voit käyttää ulkoisia kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai online varmuuskopioita, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä vastaavat. Lisätietoja varmuuskopioista löydät tästä julkaisusta: Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä (FAQ)

Kysymys. Minä sain CryptoWall 3.0 lunnasohjelma tartunnan viime viikolla. Vaikuttaa siltä että kaikki levyni paitsi C: ovat saastuneet. Voinko tehdä jotain lunnaiden maksamisen sijaan saadakseni tiedostoni takaisin?

Vastaus. Pahin asia minä voit tehdä on lunnaan maksaminen. Sen tekeminen on sama kuin antaisit rahasi suoraan huijareille. Voit myös paljastaa luottokortti tietosi ja muita henkilökohtaisia tietoja jotka liittyvät pankkitiliisi. Lunnaan maksamisen sijaan, poista CryptoWall 3.0 PC:ltä ja käytä tiedoston palautusohjelmaa tiedostojesi salauksen poistamiseksi. Voit tehdä sen alla annettujen ohjeiden avulla.

Kysymys. Muutama päivä sitten Cryptowall virus saastutti tietokoneeni. Vaikuttaa onneksi siltä että se on vaikuttanut vain yhteen kansioon kovalevylläni ja se ei sisällä mitään tärkeitä tiedostoja. En tietenkään aio maksaa lunnaita rikollisille, mietin kuitenkin, että riittääkö saastuneen kansion poisto tästä ohjelmasta eroon pääsemiseksi?

Vastaus. EI. Lunnasohjelmat ovat todella petollisia ja todella ovelasti suunniteltuja tartuntoja jotka voivat piileskellä tietokoneella todella kauan ja hyökätä sitten täysin odottamatta. Saastuneen kansion poistaminen ei auta sinua ollenkaan. Päinvastoin, voit menettää lisää tärkeitä tiedostoja, kuten valokuvat, dokumentit, musiikit, videot, jne tulevaisuudessa. Joten ainoa 100 prosenttisen varma suoja on täydellinen CryptoWall 3.0 poisto. Viimeaikoina, Virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat valmistelleet ohjeen jonka pitäisi auttaa sinua poistamaan Cryptowall 3.0. Löydät ohjeet alta.

Kysymys. Kuinka voin poistaa salauksen tiedostoistani Cryptowall tartunnan jälkeen? Koko kovalevyni on saastunut. Tein varmuuskopion erilliselle osiolle mutta sekin on saastunut. Voinko poistaa salauksen tiedostoistani ilman suurta vahinkoa?

Vastaus. Kaikkein tärkein asia joka sinun pitää muistaa on, että ET maksa lunnasta jota sinulta vaaditaan. Tällä tavalla voit paljastaa luottokortti tietosi online huijareille. Me emme myöskään usko, että avain jonka saat maksamisen jälkeen poistaisi salauksen tiedostoistasi. Joten heti kun tämä lunnasohjelma saastuttaa tietokoneesi, tarkista se luotattavalla haittaohjelman poistajalla ja koeta palauttaa tiedostot ohjelmalla, kuten R-Studio, Photorec tai muulla tiedostojen palautusohjelmalla. Kaikki yksityiskohdat on annettu alapuolella.

Kysymys. Eilen CryptoWall 3.0 hyökkäsi tietokoneelleni. Löysin tiedoston nimeltä help_decrypt.png .txt .html jokaisesta kansiosta ja poistin sen. Poistin sen myös rekisteristä. Siitä huolimatta tiedostot, kuten, such as .xls .pdf, .doc, jne. ovat salattuja. Mikä on ongelmana? Tämä on ensimmäinen kerta kun olen tekemisissä lunnasohjelman kanssa mutta en aio maksaa Euroakaan näille huijareille. Pliis neuvokaa minua!

Vastaus. Manuaalinen CryptoWall 3.0. lunnasohjelman poisto ei ole mahdollista. Ainoa tapa jolla tämä tartunta voidaan poistaa on täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla ja päivitetyllä (!) haittaohjelman poistajalla. Jos haluat poistaa CryptoWall 3.0. viruksen tietokoneeltasi lopullisesti, sinun kannattaa käyttää yhtä alla mainituista ohjelmista.

Kysymys. Olkaa hyvät ja auttakaa minua saamaan rahani ja tiedostoni takaisin! Maksoin näille paskiaisille $500 ja sain toimimattoman avaimen, joka ei poistanut mitään salauksia. Onko mitään tapaa jolla saisin rahani takaisin? Entä tiedostoni? Olenko menettänyt ne lopullisesti? Kaikki apu on tarpeen!

Vastaus. Tämä on kohtalaisen tavallinen tapahtuma. Tästä syystä me EMME suosittele lunnaan maksamista. Et valitettavasti saa rahojasi luultavasti takaisin. Voit koettaa ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää maksun perumista. Tämä ei kuitenkaan toimi jos teit maksun Tor nettiselaimen kautta. Mitä sitten tulee salattuihin tiedostoihin, meillä on parempia uutisia. Ennen kuin aloitat tiedostojen palauttamisen niin varmista, että CryptoWall 3.0 virus on poistettu järjestelmästä luotettavalla haittaohjelman poistajalla (suositeltujen ohjelmien lista löytyy alapuolelta). Tämän jälkeen, asenna luotettava tiedostojen palautus työkalu ja koeta poistaa tiedostojesi salaus. Löydät täyden Cryptowall 3.0 poisto-ohjeen alapuolelta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CryptoWall 3.0 viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista CryptoWall 3.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoWall 3.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että CryptoWall 3.0 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoWall 3.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä