Poista .aaa File Extension virus (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

.aaa File Extension virus on vaarallinen lunnasohjelma joka voi LOPULLISESTI tuhota henkilökohtaiset tiedostosi. Sinulla on lunnasohjelma tartunta jos:

 • Tietokoneesi toimii hitaasti;
 • Et voi avata henkilökohtaisia tiedostojasi;
 • Tiedostonimet ovat muuttuneet ja nyt niissä on .aaa laajennus lisättynä.

Kuinka .aaa File Extension virus on saastuttanut tietokoneeni?

Ensimmäiseksi, sinun tulee tietää että tämä virus kuuluu lunnasohjelma kategoriaan. Se on vaarallinen virus jota yleensä levitetään saastuneiden sähköpostien avulla. Voit välttää tämän viruksen asennuksen poistamalla epäilyttävät postit sähköpöstisi saapuneet laatikosta. Sinun ei kannata koskaan avata sähköposteja jotka tulevat tuntemattomilta lähettäjiltä. Sinun EI KOSKAAN kannata selata ‘Roskaposti’ osiota. Lunnasohjelmat voivat raporttien mukaan levitä myös muilla tavoilla, esimerkiksi saastuneiden linkkien avulla vaarallisilta sivustoilta tai saastuneiden ohjelmistonippujen avulla. Voidaksesi välttää tämän vaarallisen viruksen, älä klikkaa epäilyttäviä linkkejä turvattomilla verkkosivuilla. Vältä myös sen asentamista jonkin muun ohjelman mukana, valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi. Kun olet valinnut yhden näistä vaihtoehdoista, poista epäilyttävät tarjoukset asentaa valinnaisia ilmaisohjelmia ja ’suositeltuja’ sovelluksia.

.aaa File Extension infection

Kuinka tämä lunnasohjelma toimii?

.aaa File Extension virus on Cryptowall 3.0 viruksen versio. Se on tehokas ohjelma joka pystyy salaamaan tiedostosi RSA-2048 salaustavalla. Kun tämä virus hyökkää tietokoneellesi, se etsii ja lukitsee nämä tiedostotyypit:

.doc, .docm, .docx, .cdr, .cer, .cr2, .crt, .crw, .dbf, .dcr, .der, .dng,.dwg, .dxf, .dxg, .eps, .erf, .indd, .jpe, .jpg, .mrw, .nef, .nrw, .odm, .odp, .ods, .odt, .p12, .p7b, .p7c, .pdd, .pem, .pfx, .ppt, .pptm, .pptx, .psd, .pst, .ptx, .raw, .r3d, .raf, .rtf, .rwl, .srf, .srw, .wb2, .wpd, .xls, .xlsm, .xlsx, .wps, .xlk, and many other file types as well.

Kun tämä virus on saastuttanut nämä tiedostot eivät ole enää käytössä. Et voi avata niitä, katsoa niitä tai käyttää niitä. Tämä virus jättää myös lunnasviesti jokaiseen kansioon jossa saastuneita tiedostoja on. Näiden lunnasviestien otsakkeita voivat olla:

HELP_YOUR_FILES.TXT

HELP_YOUR_FILES.PNG

HELP_YOUR_FILES.HTML

Lunnasviesti tarjoaa selityksen mitä sinun tulee tehdä saadaksesi tiedostosi takaisin. Tämän verkkouhan kehittäjät pyytävät lunnaan maksamista jotta saat pääsyn tiedostoihisi. He lupaavat antaa sinulle salauksen poistoavaimen heti kun olet maksanut lunnaat.

Älä anna verkkorikollisten varastaa tietojasi JA rahojasi. Turvallisuusasiantuntijat sanovat, että sinun ei kannata tukea verkkorikollisia, erityisesti koska ei ole mitään takeita siitä, että he antavat sinulle salauksen poistoavaimen. Me suosittelemme poistamaan tämän viruksen niin pian kuin mahdollista. Voit tehdä sen haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego. Sinulla on myös vaihtoehto poistaa .aaa File Extension lunnasohjelma manuaalisesti (tätä ei suositella kokemattomille tietokoneen käyttäjille). Manuaaliset poisto-ohjeet löydät sivulta 2.

Kuinka poistaa .aaa Extension virus?

.aaa File Extension virus on vakava tietokoneuhka. Ei ole yllättävää, että sen poistaminen manuaalisesti vaati aikaa ja vaivaa.Jos sinulla on pienikin epäilys ettet ole tarpeeksi kokenut tämän uhan poistamiseen itse, sinun ei kannata edes yrittää sitä. Me suosittelemme asentamaan ammattilaisten haittaohjelman poistajan ja voit poistaa tämän Troijaisen automaattisesti. Jos kuitenkin olet päättänyt poistaa tämä viruksen itse, seuraa .aaa File Extension poisto-ohjeita jotka virukset.fi tiimi on sinulle valmistellut:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .aaa File Extension viruksen Poisto-ohje:

Poista .aaa File Extension käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .aaa File Extension

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .aaa File Extension poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .aaa File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .aaa File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että .aaa File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .aaa File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä