Poisto Akamaihd (Poisto-opas) - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Akamaihd Poisto-ohje

Mikä on Akamaihd?

Akamaihd on laillinen sisällönvälitys verkosto, jota mainosohjelma käyttää hyväkseen – sivustot kuten default120617-a.akamaihd.net kaappaavat käyttäjien nettiselaimet ilman lupaa

Akamaihd hakukaappaus

Akamaihd on isännöintipalvelu ja useat korkean profiilin yritykset, kuten Facebook tai Steam käyttävät tätä palvelua isännöidäkseen osaa sisällöstään, jotta he voivat vähentää palvelimiensa kuormaa. Tämä ei kuitenkaan ole määritelmä, jota tavallinen käyttäjä odottaa, koska sivustot, kuten default120617-a.akamaihd.net, searchinterneat-a.akamaihd.net, rvzr-a.akamaihd.net, sekä useat muut kaappaavat heidän Google Chrome (tai muun selaimen) ja ohjaavat heidät mainosten täyttämille, huijaus ja vastaaville vaarallisille sivuille. Asioiden huonontamiseksi, sekä Windows että macOS/OS X käyttäjät kokevat selaimen kaappausaktiviteetteja Akamaihd toimesta.

Totuus kuitenkin on, että Akamaihd kehittäjällä, Akamai Technologies, ei ole mitään tekemistä tämän epäilyttävän selainkäytöksen kanssa, jota käyttäjät kokevat, sillä päärikollinen on mainosohjelma. Niin kutsuttu mainosten tukema ohjelma on suunniteltu tunkeutumaan tuhansien käyttäjien koneelle ilman lupaa, jotta se voi syöttää pop-uppeja, julisteita, tarjouksia, tekstiin sisällytettyjä linkkejä ja muuta kaupallista materiaalia käyttäjien selaimille ilman lupaa. On todella hyvä onni, että on tapa poistaa Akamaihd mainokset poistamalla siihen liittyvä mainosohjelma tai vaihtamalla nykyinen kotisivu Safarin ensisijaiseen sivuun.

SUMMARY
Nimi Akamaihd
Tyyppi Mainosohjelma/PUP
Alkuperäinen tarkoitus Akamaihd on laillinen sisällönisännöintialusta, jota useat korkean profiilin yritykset, kuten Facebook, Steam, jne. käyttävät
Tunkeutuminen Mainosohjelmat ja muut PUPit leviävät yleensä ohjelmanippujen, epäilyttävien mainosten, vaarallisten sivujen tai tekaistujen Flash päivitysten asennusten mukana
Oireet Heti tunkeutumisen jälkeen, mainosohjelma voi luoda erilaisia merkintöjä järjestelmään, vaihtaa selainten asetuksia (käyttäjät valittavat uudelleenohjauksista Yahoo.com sivulle, joka oli myös täynnä sponsoroituja linkkejä), asentaa ei-toivottuja laajennuksia, ohjata ennalta määrätyille sivuille ja näyttää tunkeilevia mainoksia
Päävaarat Selaimen kaappaajia ei yleensä pidetä vaarallisina, sillä ne eivät itsessään saastuta konetta, vaan käyttäjät yleensä asentavat ne itse (vaikka heidät usein huijataan sen tekemiseen). Käyttäjien verkkohaut voidaan kuitenkin muuttaa täysin ja heidät voidaan ohjata sivuille, jotka isännöivät muita potentiaalisesti ei-toivottuja ohjelmia tai haittaohjelmia
Siihen liittyvät PUPit GoPhoto.it, Advanced Mac Cleaner, Search Pulse, Safe Finder, WindowMix, sekä muut
Poisto Sinun kannattaa nollata selaimesi ensimmäisenä askeleena Akamaihd kaappaajan poistoon; jos se ei auta, niin sinun pitää löytää ja poistaa siihen liittyvä potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma; lopuksi, sinun pitää suorittaa järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla
Palautus ja optimointi Jos koet vakausongelmia Windows järjestelmässä tai kärsit hitaasta Mac järjestelmästä, me suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa
Liittyvät
 • Searchinterneat-a.akamaihd.net
 • Fbstatic-a.akamaihd.net
 • Asrv-a.akamaihd.net
 • Rvzr-a.akamaihd.net
 • BrowserGuard-a.akamaihd.net
 • Default120617-a.akamaihd.net
 • Default21076355-a.akamaihd.net
 • lkysearchds1694-a.akamaihd.net

Mainosohjelma, joka ohjaa käyttäjät Searchinterneat-a.akamaihd.net sivuille, yleensä tunkeutuu koneille ohjelmanippujen avulla. Tämä markkinointikampanja on ensisijainen, mitä tulee PUP levitykseen, koska käyttäjät yleensä käyttävät Suositeltua/Ensisijaista asennustapaa, jotta prosessi sujuisi nopeammin. Useimmat eivät kuitenkaan tajua, että Edistyneiden/Kustomoitujen asennustapojen alla on useita vaarallisia ohjelmia ja käyttäjät ohittavat nämä askeleet usein.

Jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että he saivat A.akamaihd.net viruksen, kun he törmäsivät tekaistuun Flash Player päivitysilmoitukseen. Tämä on todella yleinen saastutustapa, jota verkkorikolliset käyttävät, kun he täyttävät satunnaiset sivut tekaistuilla hälytyksillä, jotka väittävät, että Adobe Flash Player pitää päivittää, jotta käyttäjä näkee piilevän materiaalin. Heti kun käyttäjä lataa sovelluksen, niin hän huomaa Akamaihd sovelluksen kaapanneen selaimensa.

Akamaihd poisto kannattaa suorittaa HETI, jos se ohjaa sinua vaarallisille sivuille säännöllisesti. Jos olet todella epäonninen, niin voit päätyä haittaohjelmien täyttämille sivuille, jossa verkkotartunnat, kuten lunnasohjelmat tai troijalaiset voidaan saada. Jos selaimesi siis ohjaa sinua tuntemattomille sivuille, niin se voi johtaa järjestelmän saastumiseen, henkilökohtaisten tietojen vuotoon tai haittaohjelmatartuntaan.

Tämän lisäksi, Searchinterneat-a.akamaihd.net mainosohjelma kerää ei-henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

 • IP osoite
 • Tekniset tiedot
 • Vieraillut sivustot
 • Klikatut linkit
 • Lisätyt kirjanmerkit, jne.

Seurantaevästeet, majakat sekä samanlaiset teknologia ovat käytössä, kun kerätään tärkeitä tietoja käyttäjien selaustiedoista, jotta voidaan tukea kohdistettu mainontaa. Vaikka se on oikein suoritettuna laillista, niin useimmat mainosohjelmat vain hukuttavat selaimen roskalla ja potentiaalisesti vaarallisella materiaalilla. Siksi on tärkeää poistaa Akamaihd mainokset poistamalla siihen liittyvät mainosohjelmat.

Akamaihd virus

Joissain tapauksissa mainosohjelma voi kuitenkin olla vaikea löytää ja poistaa, koska usein se on naamioitu hyödylliseksi ohjelmaksi tai siinä ei ole poistotiedostoa. Useimmat kattavat turvaohjelmat pystyvät kuitenkin tunnistamaan potentiaalisesti ei-toivotut ohjelmat tehokkaasti.

Useimmat selaimen kaappaajat voidaan kuitenkin poistaa manuaalisesti – voit seurata poisto-osiomme ohjeita. Useimmissa tapauksissa selaimen nollaus pysäyttää ei-toivotun käytöksen, koska PUP voi olla selaimen laajennus. Asiantuntijat suosittelevat suorittamaan myös tarkistuksen korjausohjelmalla ReimageIntego, jotta estät järjestelmän epävakaudet ja muut ongelmat mainos-/haittaohjelman poiston jälkeen.

Akamaihd mainosohjelman versiot

Kuten yllä jo mainitsimme, Akamai Technologies on tunnettu ja hyvämaineinen tiedostonisännöintipalvelun tarjoaja ja useat korkean profiilin yrityksen käyttävät sitä. Viekkaat mainosohjelman tekijät kuitenkin keksivät useita tapoja manipuloida laillisia palveluita omaksi hyödykseen. Akamaihd viruksesta löytyy useita versioita – ne kaikki on mainittu alla.

Searchinterneat-a.akamaihd.net

Tämä versio on selaimen kaappaaja mainosohjelman komponenteilla. Tunkeutumisen jälkeen potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma muokkaa Windows Rekisteriä ja asettaa osoitteensa ensisijaiseksi Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, tai mihin tahansa muuhun selaimeen. Searchinterneat-a.akamaihd.net kaappaajan tiedetään myös promotoivan harhaanjohtavia ohjelmia, kuten optimointityökaluja ja tekaistuja päivityksiä. Tämän lisäksi käyttäjät voivat löytää ylimääräisiä sovelluksia asennettuna koneelleen heidän tietämättään.

Fbstatic-a.akamaihd.net

Fbstatic-a.akamaihd.net on toinen mainosohjelma, jota PUP kehittäjät käyttävät. Se asennetaan yleensä yhdessä niputettujen ohjelmien kanssa tai esitellään petollisten verkkomainosten kautta. Fbstatic-a.akamaihd.net mainosohjelma ohjaa käyttäjät epäilyttäville sivustoille ja mainostaa suosittuja ohjelmia, kuten Java, Flash Player, Media Player, jne. Heti kun käyttäjä suostuu lataamaan nämä sovellukset, heidät uudelleenohjataan sivustoille, jotka asentavat lisää mainosohjelmia (kuten DealCoaster, YoutubeAdBlocker, CouponDropDown).

Tämä versio on myös vastuussa suuresta määrästä tiedostoseurantaa, mitä tulee käyttäjien selaustapoihin. Asiantuntijat suosittelevat poistamaan kaikki epäilyttävät sovellukset ennen arkaluontoisten tietojen antamista selaimelle.

Asrv-a.akamaihd.net

Asrv-a.akamaihd.net on markkinointialusta, jota verkkorikolliset käyttävät hyväkseen rahaa tienatakseen. Aivan kuin aikaisemmat versiot, se koettaa huijata käyttäjät asentamaan muita potentiaalisesti ei-toivottuja ohjelmia järjestelmiinsä ja häiritsee nettiselaamista jatkuvasti häiritsevillä pop-upeilla, kupongeilla, julisteilla, tarjouksilla, alennuksilla ja vastaavalla kaupallisella materiaalilla.

Älä koskaan klikkaa mitään materiaalia tai linkkiä, jota Asrv-a.akamaihd.net tarjoaa. Voit päätyä asentamaan muita mainosohjelmia, lisää PUP ohjelmia tai jopa haittaohjelmia tietokoneellesi. Ole siis todella varovainen ja älä lankea huijauksiin.

Akamaihd

Rvzr-a.akamaihd.net

Rvzr-a.akamaihd.net ohjaa käyttäjät usein huijaussivuille, jotka mainostavat tekaistuja päivityksiä tunnetuille sovelluksille, kuten Java, Adobe, FLV Player, Flash Player, sekä useat muut. Älä usko näitä väitteitä, koska ne kaikki ovat tekaistuja ja yksikään näistä sovelluksista ei tarvitse päivityksiä. Jos jatkat, niin sinulle esitellään lisää ei-toivottuja sovelluksia ja tietokonettasi saastutetaan yhä enemmän.

Jos huomasit Google Chromen tai muun selaimen käyttäytyvän oudosti, kuten uudelleenohjaukset epäilyttäville sivuille, sponsoroitujen linkkien näyttö hakutuloksissa, hitaus ja vastaavat ongelmat, niin on aika suorittaa Rvzr-a.akamaihd.net poisto maineikkaalla haittaohjelman poistajalla tai poistaa se manuaalisesti.

Default290941114-a.akamaihd.net

Default290941114-a.akamaihd.net on jälleen uusi loinen, joka koettaa saastuttaa Mac käyttäjiä. Käyttäjät kuitenkin valittavat, että haittaohjelman etsimisen jälkeen heidän tietokoneeltaan, he eivät löytäneet mitään. Edes tarkistukset haittaohjelman poistajalla eivät tuottaneet tuloksia, joten Default290941114-a.akamaihd.net pysyi ensisijaisena hakukoneena.

Default290941114-a.akamaihd.net asettaa itsensä hakupalveluksi Safari tai Google Chrome selaimille, ohjaten kaikki hakutulokset epäilyttäville sivuille. Käyttäjät kuitenkin kertovat, että ongelmien aiheuttaja oli vaarallinen Profiili (jo poistetusta) mainosohjelmasta. Voidaksesi poistaa Default290941114-a.akamaihd.net kaappaajan macOS/Mac OS X, käyttäjän pitää mennä System Preferences… > Profiles ja poistaa tuntematon profiili painamalla miinus ”-” kuvaketta vasemmassa alakulmassa.

lkysearchds1694-a.akamaihd.net

lkysearchds1694-a.akamaihd.net on sivusto, jolle käyttäjät voidaan ohjata, kun he käyttävät hakukoneitaan, he eivät välttämättä huomaa eroja tavallisen Google Chrome hakukoneen ja vaarallisen välillä, elleivät he katso URL osoitetta.

Aivan kuin sen edeltäjät, lkysearchds1694-a.akamaihd.net selaimen kaappaaja suodattaa verkkoliikennettä näyttääkseen sponsoroituja hakutuloksia, ohjatakseen epäilyttäville sivuille, altistaakseen käyttäjät jatkuville mainoksille (pop-upit, tarjoukset, alennukset, tekstiin sisältyvät linkit, jne.) ja häiritä heidän selaamistaan muilla tavoin. Jos huomaat liikaa mainoksia nettiselaamisen aikana ja hakukonettasi käyttäessä, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi mainosohjelman varalta ja pysäyttää lkysearchds1694-a.akamaihd.net ei-toivotut aktiviteetit.

BrowserGuard-a.akamaihd.net

BrowserGuard-a.akamaihd.net on jälleen yksi Akamaihd viruksen versio. Aivan kuin aikaisemmat versiot, tämä mainosohjelma pääsee tietokoneelle yleensä ohjelmien niputuksen avulla, vaikka käyttäjät voivat asentaa sen myös klikkaamalla epäilyttäviä mainoksia vahingossa. Heti kaappauksen jälkeen, potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma muokkaa selaimen asetuksia näyttääkseen kaupallisia mainoksia aina, kun selaat nettiä. Käyttäjät kertovat myös pop-upeista, pop-undereista, julisteista, tarjouksista, alennuksista ja muista ei-toivotuista mainoksista, joita voidaan näyttää vaikka selain ei ole käytössä.

Me suosittelemme poistamaan BrowserGuard-a.akamaihd.net järjestelmästäsi, koska, kuten mikä tahansa mainosohjelma, se voi aiheuttaa lisää ongelmia myöhemmin.

Varo niputettuja ohjelmia – mainosohjelmat yleensä piilotetaan vaihtoehtoisina asennuksina

Kuten me olemme jo maininneet, ohjelmien niputus on potentiaalisesti ei-toivottujen ohjelmien pääasiallinen levitystapa. Useat käyttäjät eivät valitettavasti ole siitä tietoisia ja PUP tekijät käyttävät sitä hyväkseen. Useimmissa tapauksissa ilmaisohjelman kehittäjät lisäävät ylimääräisiä sovelluksia asennusvelhoihin. Ylimääräisiä ohjelmia ei kuitenkaan näytetä käyttäjille, jotka valitsevat Suositun- tai Perusasennuksen, kirjoittajat voivat käyttää myös muita petollisia tapoja, kuten esivalitut laatikot, pieni teksti, harhaanjohtavat mainokset tai tarkoituksella asetellut ”Skip”/”Decline” painikkeet.

Siksi käyttäjän kannattaa aina kiinnittää huomiota asennusohjeisiin, ei koskaan kiirehtiä tai ohittaa askeleita. Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa voi paljastaa täyden listan ylimääräisistä ohjelmista, jotka voidaan estää ennen prosessin lopettamista. Käyttäjän pitää poistaa poistaa ennalta merkityt ruksit.

Toinen tärkeä asian on muistaa, että Flash päivitys pop-upit ovat tekaistuja – erityisesti, jos niihin törmätään Google Chrome selaimella, koska tämä selain käyttää sisään rakennettua plug-in ominaisuutta. Tämän lisäksi on tärkeää pitää mielessä, että tavallisen käyttäjän ei pitäisi käyttää Flash sovellusta, koska se on viallinen ja sen komponentit ovat vanhoja ja pian edes Adobe ei tue sitä.

Tämän lisäksi, asiantuntijat suosittelevat käyttämään ammattilaisten turvaohjelmaa, joka voi estää useimpien ei-toivottujen ohjelmien pääsyn tietokoneelle.

Poista Akamaihd mainosohjelma manuaalisesti tai automaattisesti

Mitä tulee mainosohjelmiin ja potentiaalisesti ei-toivottuihin ohjelmiin, ei aina ole selvää mitä etsiä, koska poistotiedosto voi puuttua, tai ei ole selvää mikä ohjelma PUPiin liittyy. Löytyy kuitenkin useita askeleita, jotka käyttäjät voivat suorittaa poistaakseen Akamaihd viruksen laitteeltaan lopullisesti.

Me suosittelemme koettamaan Akamaihd poistoa tämän artikkelin alla olevien ohjeiden avulla. Meillä on ohjeet, Windows ja macOS käyttäjille. Poiston jälkeen sinun pitää nollata kaikki nettiselaimen manuaalisesti, jotta voit pysäyttää uudelleenohjaukset Searchinterneat-a.akamaihd.net sivulle.

Olemme huomanneet myös suuren määrän macOS/Mac OS X käyttäjiä valittavan vain Safari selaimen kotisivun vaihtuneen. Jos tämä on tapahtunut sinulle, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita, jotta voit vaihtaa selaimesi haluttuun ja poistaaksesi a.akamaihd.net lopullisesti:

Tarkista ei-toivotut laajennukset:

 • Mene Safari > Preferences > Extensions;
 • Sammuta kaikki laajennukset ja katso kärsitkö yhä selaimen kaappausongelmista;
 • Jos ei-toivottu käytös on poissa, niin käynnistä laajennukset yksi kerrallaan ja katso mikä niistä aiheuttaa ongelman;
 • Poista vaarallinen laajennus painamalla Uninstall painiketta.

Aseta haluamasi hakukone:

 • Mene Safari > Preferences;
 • Valitse General välilehti;
 • Homepage kentässä, anna haluamasi osoite (kuten Google.com); Akamaihd kaappaajan lopetus
 • ÄLÄ paina Return tässä kohtaa, muuten muutokset häipyvät;
 • Klikkaa sen sijaan yhtä ikkunan ylälaidassa olevaa välilehteä, kuten Passwords, tai Privacy
 • Jos vahvistusikkuna pomppaa esiin, niin paina Yes
 • Mene takaisin General välilehteen, jotta voit varmistaa kotisivun vaihtumisen

Jos, näiden askeleiden suorittamisen jälkeen, yhä kärsit Akamaihd kaappaajasta, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla – turvaohjelman pitäisi pystyä löytämään ja poistamaan kaikki potentiaalisesti ei-toivotun ohjelman jäänteet tai niiden asetukset tietokoneeltasi automaattisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Akamaihd Poisto-ohje

Poista Akamaihd Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Akamaihd mainosohjelman Windows laitteeltasi, seuraa näitä askeleita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Akamaihd sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Akamaihd tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Akamaihd Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi PUPin macOS järjestelmästä, katso nämä ohjeet:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Akamaihd tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Akamaihd Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Akamaihd pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Akamaihd Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Kun ei-toivotun ohjelman poisto on suoritettu, päivitä Mozilla Firefox, jotta voit poistaa kaikki PUPin jäänteet:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Akamaihd sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Akamaihd poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Akamaihd Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Akamaihd sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Akamaihd poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Akamaihd Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Akamaihd tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Akamaihd poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Akamaihd rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä