Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Aliexpress virus (Viruksen Poisto-opas) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Aliexpress virus voi näyttää tekaistuja mainoksia ja ohjata verkkourkinta sivuille

Aliexpress viruksen esimerkki

Aliexpress on suosittu verkkokauppa. Verkkorikolliset ja huijarit usein käyttävät laillisia palveluita hyväkseen, jotta he voivat pakottaa ne näyttämään vaarallisia mainoksia, kerätä arkaluontoisia tietoja tai varastaa rahaa. Siksi termi Aliexpress virus sisältää useita aktiviteetteja, jotka suoritetaan laillisen ostoalustan nimen alla.

Rikolliset yleensä käyttävät mainosohjelmia hyväkseen, jotka ohjaavat tekaistulle Aliexpress.com sivulle tai näyttävät epäilyttäviä mainoksia. Yleensä tällaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) leviävät ohjelmanipuissa ja tulevat järjestelmään huomaamatta.

Turvallisuusasiantuntijat ovat löytäneen muutaman Aliexpress mainosohjelman version – activities.aliexpress.com, superdeals.aliexpress.com, sekä best.aliexpress.com. Mainosten tukema sovellus voi käyttää myös muita sivuja. Silti mainosohjelman käytös on samanlaista ja voi aiheuttaa näitä ongelmia:

näyttää mainoksia kaikilla vierailemillasi sivuilla;

 • ohjata verkkourkinta sivuille;
 • muuttaa satunnaista tekstiä hyperlinkeiksi;
 • kerätä nettiselauksen tietoja;
 • koettaa varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten pankkitiedot, luottokorttitiedot tai kirjautumistiedot;
 • suorittaa useita prosesseja taustalla, jotka hidastavat järjestelmää.

Useimmissa tapauksissa, Aliexpress.com virus toimii mainosten tukemana sovelluksena. Se voi toimittaa tekaistuja kuponkeja, jotka ohjaavat kyseenalaisille sivuille, jotka pyytävät täyttämään mielipidekyselyitä tai antamaan henkilökohtaisia tietoja sisäänpääsyä vastaan.

Se voi näyttää myös tekaistuja hintavertailuja tai ohjata verkkourkinta sivuille, jotka näyttävät samalta kuin Aliexpress. Siksi käyttäjiä suositellaan tarkistamaan sivuston nimi ennen kirjautumista tai ostamista verkkokaupasta. Jos se ei ole Aliexpress.com, älä luota siihen!

Jos selaimesi (Chrome, Firefox, Explorer, etc.) ohjaa sinua koko ajan verkkokauppaan tai näyttää Aliexpress mainoksia, sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Nämä uudelleenohjaukset ovat suurin merkki, että PC:si voi olla saastunut mainosohjelmalla.

Me suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa Aliexpress viruksen poistoon. Voit valita myös muun turvaohjelman. Muista päivittää se ensin; päivittämättömät työkalut eivät ehkä löydä ja poista tätä verkkouhkaa.

Voit myös poistaa Aliexpress mainosohjelman manuaalisesti, kun seuraat valmistelemiamme ohjeita. Pidä kuitenkin mielessäsi, että mainosohjelman komponentteja on voitu asentaa järjestelmään sekä jokaiseen PC:n nettiselaimeen.

Aliexpress.com viruksen versiot

Activities.aliexpress.com. Tämä sovellus on laajalti käytetty eri mainosohjelmien toimesta, tulojen luomiseksi. Mainosten tukema sovellus voi laukaista uudelleenohjauksia tekaistuille verkkokaupoille, kaupallisille sivuille ja hukuttaa selaimet epäilyttävillä Aliexpress.com mainoksilla.

Superdeals.aliexpress.com. Uudelleenohjaukset Superdeals.aliexpress.com varoittavat myös mainosohjelma tartunnasta. Aivan kuin mainosohjelman aikaisemmat versiot, myös tätä käytetään näyttämään aggressiivista kaupallista materiaalia käyttäjien selaimilla. Siksi se heikentää nettiselausta ja voi asettaa käyttäjät turvallisuuden vaaraan.

Best.aliexpress.com. Tämän Aliexpress.com viruksen version suurin ero on uudelleenohjaukset eri sivuille. Muut ominaisuudet pysyvät samoina. Tämä PUP voi näyttää erilaisia pop-uppeja tai mainoksia, jotka vaikuttavat toimittavan tarjouksia tai alennuksia.

Aliexpress mainosohjelman kuvaAliexpress virus on mainosten tukema sovellus, joka voi johdattaa tekaistulle Aliexpress.com sivuille ja näyttää useita mainoksia.

Mainosten tukemia sovelluksia levitetään freeware tai shareware ohjelmien mukana

Mainosohjelmat jotka ovat vastuussa selaimen uudelleenohjauksista tai aggressiivisista mainoksista ovat yleensä lisättyinä ohjelmanipuissa. Nämä ”paketit” voivat olla missä tahansa freeware tai shareware ohjelmassa, jonka voit ladata eri online lähteistä.

PUP luikertelee järjestelmään huomaamatta, jos käyttäjä valitsee Suositeltua tai Pika-asennusta, jotka eivät paljasta kaikkia ylimääräisiä lisäosia. Siksi ne voivat antaa luvan asentaa täyden paketin kertomatta mitä sen sisällä piileskelee.

Välttääksesi turhauttavaa tilannetta, käyttäjien pitää tottua uusien ohjelmien asennukseen Kustomoidulla tai Edistyneellä asennustavalla. On kuitenkin tärkeää olla kiirehtimättä ja varmistaa, ettet jätä ennalta valittuja ”ylimääräisiä latauksia”. uirusu.jp turvallisuustiimi muistuttaa myös, että sinun pitää valita luotettava lähde ladattaville ohjelmille.

Poista Aliexpress uudelleenohjaus virus ja poista ei toivotut mainokset selaimelta

Heti kun huomaat ei toivottuja uudelleenohjauksia ja mainoksia, sinun kannattaa hankkia maineikas haittaohjelman poistaja ja poistaa Aliexpress.com virus tietokoneelta. Se on nopein tapa päästä takaisin normaaliin nettiselaamiseen ja välttää verkkorikokset.

Voit myös valita manuaalisen Aliexpress viruksen poiston. Seuraamalla artikkelin lopussa olevia ohjeita, sinun pitää poistaa ohjelmat ja selaimen laajennukset, jotka voivat liittyä mainosohjelmaan. Tämän lisäksi, sinun pitää poistaa muut siihen liittyvät merkinnät ja nollata saastuneet selaimet.
virus

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Aliexpress viruksen Poisto-ohje:

Poista Aliexpress Windows järjestelmistä

Pysäyttääksesi Aliexpress uudelleenohjaus viruksen aktiviteetit, sinun pitää poistaa mainosohjelma ja kaikki sen komponentit Windows tietokoneelta ja nollata kaikki nettiselaimet. Nämä ohjeet auttavat sinua:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Aliexpress sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Aliexpress tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Aliexpress Mac OS X järjestelmästä

Jos mainosohjelma on saastuttanut Mac laitteesi, nämä ohjeet auttavat ongelman ratkaisemisessa:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Aliexpress tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Aliexpress Internet Explorer (IE) selaimelta

Korjaa Internet Explorer näiden askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Aliexpress sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Aliexpress poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Aliexpress virus Microsoft Edge selaimesta

PUP tartunnan jälkeen, sinun kannatta miettiä Microsoft Edge nollausta:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Aliexpress pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Aliexpress Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Voidaksesi poistaa Aliexpress.com uudelleenohjaus viruksen, sinun pitää korjata Mozilla Firefox: poista kyseenalaiset lisäosat ja päivitä se.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Aliexpress sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Aliexpress poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Aliexpress Google Chrome selaimelta

Aliexpress.com mainokset lopettavat sinun häiritsemisen, kun poistat epäilyttävät Chrome laajennukset ja nollaat selaimen:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Aliexpress sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Aliexpress poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Aliexpress Safari selaimelta

Pysäyttääksesi ei toivotut aktiviteetit Safari selaimella, seuraa näitä ohjeita:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Aliexpress tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Aliexpress poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-aliexpress-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Aliexpress virus