Poista Aliexpress virus (Viruksen Poisto-opas)

Aliexpress viruksen Poisto-ohje

Mikä on Aliexpress virus?

Aliexpress virus voi näyttää tekaistuja mainoksia ja ohjata verkkourkinta sivuille

Aliexpress viruksen esimerkki

Aliexpress on suosittu verkkokauppa. Verkkorikolliset ja huijarit usein käyttävät laillisia palveluita hyväkseen, jotta he voivat pakottaa ne näyttämään vaarallisia mainoksia, kerätä arkaluontoisia tietoja tai varastaa rahaa. Siksi termi Aliexpress virus sisältää useita aktiviteetteja, jotka suoritetaan laillisen ostoalustan nimen alla.

Rikolliset yleensä käyttävät mainosohjelmia hyväkseen, jotka ohjaavat tekaistulle Aliexpress.com sivulle tai näyttävät epäilyttäviä mainoksia. Yleensä tällaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) leviävät ohjelmanipuissa ja tulevat järjestelmään huomaamatta.

Turvallisuusasiantuntijat ovat löytäneen muutaman Aliexpress mainosohjelman version – activities.aliexpress.com, superdeals.aliexpress.com, sekä best.aliexpress.com. Mainosten tukema sovellus voi käyttää myös muita sivuja. Silti mainosohjelman käytös on samanlaista ja voi aiheuttaa näitä ongelmia:

näyttää mainoksia kaikilla vierailemillasi sivuilla;

 • ohjata verkkourkinta sivuille;
 • muuttaa satunnaista tekstiä hyperlinkeiksi;
 • kerätä nettiselauksen tietoja;
 • koettaa varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten pankkitiedot, luottokorttitiedot tai kirjautumistiedot;
 • suorittaa useita prosesseja taustalla, jotka hidastavat järjestelmää.

Useimmissa tapauksissa, Aliexpress.com virus toimii mainosten tukemana sovelluksena. Se voi toimittaa tekaistuja kuponkeja, jotka ohjaavat kyseenalaisille sivuille, jotka pyytävät täyttämään mielipidekyselyitä tai antamaan henkilökohtaisia tietoja sisäänpääsyä vastaan.

Se voi näyttää myös tekaistuja hintavertailuja tai ohjata verkkourkinta sivuille, jotka näyttävät samalta kuin Aliexpress. Siksi käyttäjiä suositellaan tarkistamaan sivuston nimi ennen kirjautumista tai ostamista verkkokaupasta. Jos se ei ole Aliexpress.com, älä luota siihen!

Jos selaimesi (Chrome, Firefox, Explorer, etc.) ohjaa sinua koko ajan verkkokauppaan tai näyttää Aliexpress mainoksia, sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Nämä uudelleenohjaukset ovat suurin merkki, että PC:si voi olla saastunut mainosohjelmalla.

Me suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa Aliexpress viruksen poistoon. Voit valita myös muun turvaohjelman. Muista päivittää se ensin; päivittämättömät työkalut eivät ehkä löydä ja poista tätä verkkouhkaa.

Voit myös poistaa Aliexpress mainosohjelman manuaalisesti, kun seuraat valmistelemiamme ohjeita. Pidä kuitenkin mielessäsi, että mainosohjelman komponentteja on voitu asentaa järjestelmään sekä jokaiseen PC:n nettiselaimeen.

Aliexpress.com viruksen versiot

Activities.aliexpress.com. Tämä sovellus on laajalti käytetty eri mainosohjelmien toimesta, tulojen luomiseksi. Mainosten tukema sovellus voi laukaista uudelleenohjauksia tekaistuille verkkokaupoille, kaupallisille sivuille ja hukuttaa selaimet epäilyttävillä Aliexpress.com mainoksilla.

Superdeals.aliexpress.com. Uudelleenohjaukset Superdeals.aliexpress.com varoittavat myös mainosohjelma tartunnasta. Aivan kuin mainosohjelman aikaisemmat versiot, myös tätä käytetään näyttämään aggressiivista kaupallista materiaalia käyttäjien selaimilla. Siksi se heikentää nettiselausta ja voi asettaa käyttäjät turvallisuuden vaaraan.

Best.aliexpress.com. Tämän Aliexpress.com viruksen version suurin ero on uudelleenohjaukset eri sivuille. Muut ominaisuudet pysyvät samoina. Tämä PUP voi näyttää erilaisia pop-uppeja tai mainoksia, jotka vaikuttavat toimittavan tarjouksia tai alennuksia.

Aliexpress mainosohjelman kuvaAliexpress virus on mainosten tukema sovellus, joka voi johdattaa tekaistulle Aliexpress.com sivuille ja näyttää useita mainoksia.

Mainosten tukemia sovelluksia levitetään freeware tai shareware ohjelmien mukana

Mainosohjelmat jotka ovat vastuussa selaimen uudelleenohjauksista tai aggressiivisista mainoksista ovat yleensä lisättyinä ohjelmanipuissa. Nämä ”paketit” voivat olla missä tahansa freeware tai shareware ohjelmassa, jonka voit ladata eri online lähteistä.

PUP luikertelee järjestelmään huomaamatta, jos käyttäjä valitsee Suositeltua tai Pika-asennusta, jotka eivät paljasta kaikkia ylimääräisiä lisäosia. Siksi ne voivat antaa luvan asentaa täyden paketin kertomatta mitä sen sisällä piileskelee.

Välttääksesi turhauttavaa tilannetta, käyttäjien pitää tottua uusien ohjelmien asennukseen Kustomoidulla tai Edistyneellä asennustavalla. On kuitenkin tärkeää olla kiirehtimättä ja varmistaa, ettet jätä ennalta valittuja ”ylimääräisiä latauksia”. uirusu.jp turvallisuustiimi muistuttaa myös, että sinun pitää valita luotettava lähde ladattaville ohjelmille.

Poista Aliexpress uudelleenohjaus virus ja poista ei toivotut mainokset selaimelta

Heti kun huomaat ei toivottuja uudelleenohjauksia ja mainoksia, sinun kannattaa hankkia maineikas haittaohjelman poistaja ja poistaa Aliexpress.com virus tietokoneelta. Se on nopein tapa päästä takaisin normaaliin nettiselaamiseen ja välttää verkkorikokset.

Voit myös valita manuaalisen Aliexpress viruksen poiston. Seuraamalla artikkelin lopussa olevia ohjeita, sinun pitää poistaa ohjelmat ja selaimen laajennukset, jotka voivat liittyä mainosohjelmaan. Tämän lisäksi, sinun pitää poistaa muut siihen liittyvät merkinnät ja nollata saastuneet selaimet.
virus

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Aliexpress viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Pysäyttääksesi Aliexpress uudelleenohjaus viruksen aktiviteetit, sinun pitää poistaa mainosohjelma ja kaikki sen komponentit Windows tietokoneelta ja nollata kaikki nettiselaimet. Nämä ohjeet auttavat sinua:

Poistaaksesi Aliexpress virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Aliexpress virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Aliexpress Mac OS X järjestelmästä

Jos mainosohjelma on saastuttanut Mac laitteesi, nämä ohjeet auttavat ongelman ratkaisemisessa:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Aliexpress tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

PUP tartunnan jälkeen, sinun kannatta miettiä Microsoft Edge nollausta:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Voidaksesi poistaa Aliexpress.com uudelleenohjaus viruksen, sinun pitää korjata Mozilla Firefox: poista kyseenalaiset lisäosat ja päivitä se.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Aliexpress virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Aliexpress virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Aliexpress virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Aliexpress.com mainokset lopettavat sinun häiritsemisen, kun poistat epäilyttävät Chrome laajennukset ja nollaat selaimen:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Pysäyttääksesi ei toivotut aktiviteetit Safari selaimella, seuraa näitä ohjeita:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Aliexpress virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Aliexpress rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä