Poisto AMMYY

AMMYY Poisto-ohje

Mikä on AMMYY?

AMMYY (tunnetaan yös nimellä Ammyy Admin) on haitallinen ohjelma/palvelu, jota käytetään huijaamaan ihmisten rahat. Useimmissa tapauksissa, sitä mainostavat huijarit jotka soittavat satunnaisesti valituille ihmisille ja, kun he ovat esitelleet itsensä Microsoftin työntekijöiksi, he väittävät heidän huomanneen useita vakavia ongelmia heidän tietokoneella. Jos vastaanotit kyseisen puhelun, kiinnitä huomiota soittajan aksenttiin sillä useimmat jotka ovat mukana tässä huijauksessa ovat kotoisin Intiasta. Miksi he jatkavat soittamista ja raportoivat keksityistä tietokone ongelmista? Vastaus on hyvin yksinkertainen – he koettavat pelottaa ihmiset maksamaan $200 hyädyttömästä palvelustaan. Jos sinut on jo huijattu päästämään joku etäyhteyteen tietokoneeseesi AMMYY Adminin tai muun ohjelman avulla, sinun tulisi välittömästi ottaa yhteyttä luottokortti yhtiöösi ja kertoa heille tästä onnettomasta ostoksesta. Sinun tulisi myös tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja varmistaa, että se on vapaa haitallisista tiedostoista.

Kuinka voin langeta AMMYY huijaukseen?

Voit saada AMMYY puhelun vahingossa. Muista, että nämä huijarit tekevät aina kotiläksynsä ennen kuin he ottavat yhteyttä ihmisiin, jotta he tietävät kenelle he soittavat. Käyttämällä julkisia puhelinluetteloita ja muita lähteitä, he eivät voi ainoastaan tietää uhrien koko nimeä. he voivat myös kertoa missä asut, siviilisäätysi sekä muita henkilökohtaisia tietojasi. Kun he ovat vakuuttaneet ihmisille, että he työskentelevät Microsoftille, huijarit alkavat raportoimaan useista erilaisista PC ongelmista ja tarjoavat etäyhteyttä tietokoneeseesi. Me suosittelemme vahvasti välttämään tällaisia ehdotuksia sillä näin tekemällä voit antaa heille mahdollisuuden varastaa kirjautumistietosi, salasanasi ja muita henkilökohtaisesti arkaluontoista tietoa. Tämän lisäksi, he voivat koettaa saastuttaa tietokoneesi haitallisilla ohjelmilla, uudelleenohjata sinut haitallisille sivuille sekä aiheuttaa vastaavia ongelmia. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että Microsoft ei ole koskaan soittanut ihmisille kysyäkseen heiltä maksua tietokoneen korjauksesta. Jos sinut on vedetty mukaan AMMYY huijaukseen, seuraa alla olevaa ohjetta ja estä tulevat ongelmat.

KUINKA POISTAA AMMYY?

Jos sinut huijattiin asentamaan AMMYY virus, seuraa näitä ohjeita ja poista se:

  1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Sovellukset (tai Lisää/Poista Sovellus) -> Poista Sovellus.
  2. Täällä, etsi AMMYY, Ammyy Admin tai muut tuntemattomat merkinnät ja valitse ’Poista/Muuta’.
  3. Paina OK tallentaaksesi muutokset.

Kun olet suorittanut nämä askeleet, sinun tulisi välittömästi ladata yksi näistä ohjelmista ja tarkistaa järjestelmäsi: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Ne eivät ainoastaan varmista tietokoneesi olevan vapaa haittaohjelmista. Ne auttavat myös sinua löytämään niiden piilotetut komponentit sekä poistamaan ne jotta voit välttää henkilökohtaisten tietojesi menettämisen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä