Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista AVCrypt virus (Salauksen Poistoaskeleet Mukana) - Poisto-opas

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

AVCrypt – lunnasohjelma joka koettaa poistaa turvaohjelmat saastuneelta Windows PC:ltä

AVCrypt lunnasviesti

AVCrypt on vaarallinen ohjelma, joka on suunniteltu poistamaan antivirus ja turvaohjelmat kohdetietokoneelta. Tällä hetkellä ei ole tiedossa onko virus kehitteillä oleva lunnasohjelma tai pyyhkijä. Virus kuitenkin pudottaa tyhjän +HOW_TO_UNLOCK.txt tiedoston, jonka pitäisi olla lunnasviesti.

Yhteenveto
Nimi AVCrypt
Tyyppi Lunnasohjelma
Vaaran taso Korkea. Tekee järjestelmän muutoksia, poistaa tiedostoja ja antivirus ohjelman
Oireet Salatut tiedostot, poistettu antivirus
Levitystavat Vaaralliset roskapostit, tekaistut ohjelman lataukset ja päivitykset, exploit kitit, jne.
Poistaaksesi AVCrypt viruksen, asenna ReimageIntego ja suorita järjestelmän tarkistus.

Merkittävin AVCrypt viruksen ominaisuus on kyky poistaa turvaohjelmat heti tunkeutumisen jälkeen. Vaarallinen ohjelma kohdistaa erityisesti Windows Defender sekä Malwarebytes ohjelmat ja poistaa Windows palveluita pysäyttääkseen niiden kunnollisen toiminnan.

Tämän lisäksi, AVCrypt koettaa tarkistaa mikä antivirus ohjelma on rekisteröity Windows Security Centeriin. Sitten se käyttää WMIC:tä sen poistamiseen. Viimeiset analyysit kuitenkin kertovat, että haittaohjelma ei voi poistaa kaikkia turvaohjelmia, jotkut työkalut voivat siis olla immuuneja ja niitä voidaan käyttää viruksen poistoon.

AVCrypt haittaohjelmassa on lunnasohjelman ja pyyhkijän ominaisuudet. Siksi se toimii molempien tyylillä. Se voi poistaa määrätyt Windows palvelut aiheuttaakseen käyttöjärjestelmän vääränlaisen toiminnan. Tämän kaiken lisäksi, tämä verkkouhka on suunniteltu salaamaan tiedostot ja pudottamaan lunnasviestin heti sen jälkeen.

AVCrypt lunnasohjelma ei ala salausta heti tunkeutumisen jälkeen. Se pysyy hiljaisena jonkin aikaa, sitten se ottaa yhteyttä Command and Control palvelimeen TOR selaimella. Palvelin vastaa:

 • salausavaimella;
 • aikavyöhykkeellä;
 • kohdistetun Windows järjestelmän tyypillä.

Tämän prosessin aikana tapahtuu kuitenkin virheitä, ja tämä antaa ymmärtää, että haittaohjelmaa ollaan yhä kehittämässä. Ennen järjestelmän tarkistusta salaukselle, haittaohjelma poistaa antivirus ohjelmat. Salauksen aikana haittaohjelma nimeää tiedostot uudelleen tämän polun avulla:

+[original_name]

Salauksen jälkeen AVCrypt lunnasohjelma luo aikaisemmin mainitun +HOW_TO_UNLOCK.txt tiedoston jokaiseen kansioon, jossa on salattuja tiedostoja. Tämän tiedoston pitäisi olla lunnasviesti. Siinä on kuitenkin “lol n” viesti, eikä mitään muuta: ei tiedoston palautusohjeita, ei Bitcoin vaatimuksia, ei yhteystietoja. Tämän haittaohjelman uskotaan olevan kehityksen alla ja se voidaan päivittää täydeksi lunnasohjelmaksi hyvin pian.

Tällä hetkellä Microsoft tunnistaa tämän verkkouhan nimellä Ransom:Win32/Pactelung.A, joten se voidaan löytää ammattilaisten turvaohjelmalla. Me todella suosittelemme kiiruhtamaan AVCrypt poistoa, koska sillä on tuhoisia ominaisuuksia ja se asettaa järjestelmän vaaraan. Se voidaan myös päivittää koska tahansa.

Virus muokkaa ja lisää uusia Windows Rekisteri arvoja, poistaa sen tiedostoja, tapahtumalokeja, lunnasohjelma prosesseja ja pyyhkii autorun merkinnät. Puhdistaaksesi tietokoneen ja korjataksesi vahingot, me suosittelemme poistamaan AVCrypt viruksen ReimageIntego ohjelmalla.

AVCrypt lunnasohjelma virusAVCrypt on vaarallinen ohjelma, jossa on lunnasohjelman ja pyyhkijän ominaisuudet.

Tapoja saada haittaohjelma tartunta

Tämän haittaohjelman levitystavat eivät ole tarkalleen tiedossa. Verkkorikolliset voivat käyttää yhtä seuraavista suosituista tavoista:

 • vaaralliset roskapostin liitteet;
 • haittamainonta;
 • tekaistut ohjelmien päivitykset tai lataukset;
 • exploit kitit.

Siksi yleisiin turvaohjeisiin luottaminen on tarpeen, kun halutaan välttää verkkohyökkäyksiä. NoVirus.uk asiantuntijat pyytävät asentamaan maineikkaan antiviruksen ja pitämään sen ja muut ohjelmat sekä käyttöjärjestelmän päivitettynä. Me suosittelemme myös tekemään varmuuskopioita ja päivittämään niitä säännöllisesti. Lunnasohjelman hyökkäyksen jälkeen, ne säästävät sinut tärkeiden tietojen menetykseltä.

Poista AVCrypt lunnasohjelma virus

AVCrypt poistoon, sinun pitää käyttää ammattilaisten turvaohjelmaa. Virus voi todellakin poistaa turvaohjelmat, jotka PC:lle on asennettu. Siksi sinun pitää ehkä asentaa uusi työkalu. Sinun kannattaa kuitenkin käynnistää tietokone Vikasietotilaan Verkolla ja poistaa virus käytöstä, kuten alla on näytetty.

Jos et ole varma mitä ohjelmaa poistoon kannattaa käyttää, voit käyttää ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmaa. Me voimme taata, että nämä työkalut poistavat AVCrypt viruksen kokonaan. Tämän lisäksi, jos sinulla ei ole varmuuskopioita ja tarvitset tiedoston palautusohjeita, kokeile alla olevia tapoja.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen AVCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista AVCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

Tämä tapa auttaa poistamaan viruksen käytöstä ja suorittamaan sen automaattisen poiston.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto AVCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita AVCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista AVCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen AVCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että AVCrypt on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan AVCrypt tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet AVCrypt salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro voi auttaa palauttamaan joitain tiedostoja

Jotkut salatuista tiedostoista voidaan palauttaa Data Recovery Pro ohjelmalla. Se ei kuitenkaan ole virallinen AVCrypt lunnasohjelman salauksenpoistaja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka AVCrypt lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Kokeile ShadowExplorer ohjelmaa

AVCrypt poistaa useita Windows tiedostoja ja lopettaa prosesseja. Se ei kuitenkaan onnistu poistamaan Shadow Volume Kopioita kohdetiedostoista, joten voit palauttaa joitain tiedostoja ShadowExplorer ohjelmalla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

AVCrypt salauksenpoistajaa ei ole saatavilla.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi AVCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-avcrypt-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta AVCrypt ransomware