Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Buddy virus (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Buddy on vaarallisen tietokoneuhan nimi, joka tunnetaan lunnasohjelmana. Lunnasohjelma on tietokonevirus joka pääsee uhrien tietokoneille Troijalaisena hevosena, salaa uhrien henkilökohtaiset tiedostot ja vaatii lunnaiden maksamista tiedostojen palauttamisesta.

Tämän viruksen kohteena ovat ääni, video, musiikki ja dokumentti tiedostot. Kun se löytää ne niin se lukitsee ne vaarallisella salausaölgorytmillä. Buddy virus jättää pienen merkin jokaiseen salattuun tiedostoon, se muuttaa tiedostonimen lisäämällä sihen .cry päätteen. Jos tiedoston nimi on esimerkiksi .jpg niin se tullaan nimeämään muotoon .jpg.cry. Vaikuttaa siltä, että verkkorikolliset jotka ovat kehittäneet tämän verkkouhan nauttivat uhrien kustannuksella pilailusta, viruksen nimi ja nimeen lisättävä osa vaikuttavat sarkastisilta.

Kun salaus on tehty niin tämä haitallinen uhka jättää viestin jokaiseen kansioon jossa salattuja tiedostoja on. Se voi jättää saman viestin myös sinun työpöydällesi. Lunnasviesti sanoo:

Hi, Buddy!

f you see this message, all your important files are been crypted 🙂

What can you do? You can pay with bitcoin and wait 10 min for decryption!

Tässä ilmoituksessa on myös selitys kuinka voit ostaa bitcoineja ja siirtää ne verkkorikollisten tilille. Se vaatii maksamaan 0.77756467 bitcoinia (Noin $290). Jos nämä rikolliset ovat onnistuneesti hakkeroineet tietokoneesi niin me emme suosittele maksamaan lunnaita koska se ei luultavasti auta sinua palauttamaan tiedostojasi.

Buddy ransom note

Sinun pitää poistaa tämä uhka tietokoneeltasi niin pian kuin mahdollista. Voit tehdä sen manuaalisesti, mutta me suosittelemme poistamaan sen manuaalisesti. Poistaaksesi viruksen, voit käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa tai jotain muuta haittaohjelman poistajaa. Voidaksesi salata tiedostot, voit käyttää yhtä mainituista ohjelmista:

Käytä palautustoimenpiteitä vain kun olet poistanut Buddy haittaohjelman kokonaan tietokoneeltasi.

Kuinka Buddy virus asennettiin tietokoneelleni?

Tämän tyyppiset tiedostojen salausvirukset leviävät yleensä haitallisten sähköpostien avulla. Siksi sinun ei kannata koskaan avat kirjeitä jotka on leimattu ”Roskapostina” tai ”Spämminä”. Tämän lisäksi, sinun kannattaa välttää sähköpostien avaamista tuntemattomilta lähettäjiltä. Koeta eritysesti välttää epäilyttäviä tiedostoja jotka niihin voivat olla liitettynä. Joskus verkkorikolliset lähettävät epäilyttäviä hyperlinkkejä jotka voivat sanoa, että olet voittanut palkinnon tai valtavan määrän rahaa. Älä klikkaa tällaisia linkkejä, koska ne voivat vetää liipasimesta ja käynnistää vaarallisen tietokoneuhan automaattisen latauksen.

Tämä keskusteltu virus leviää myös vaarallisten verkkosivujen avulla. Vältä epäilyttävien sivujen selaamista, voit ladata Buddy lunnasohjelman vahingossa kun klikkaat saastunutta hyperlinkkiä vaarallisella sivustolla.

Jos haluat poistaa tämän viruksen manuaalisesti niin etsi Buddy poisto-ohjeet sivulta 2.

Buddy poistotavat

Kun puhutaan lunnasohjelmista niin on parasta turvata tietokoneesi ennen kuin vaaralliset uhat hyökkäävät sille. Siksi me suosittelemme pitämään tärkeiden tiedostojen varmuuskopioita ulkoisella kovalevyllä. Jos sinulla ei ole tällaista varmuuskopiota niin ei ole paljoakaan mitä voit tehdä. Voit käyttää salauksen poistotyökaluja jotka annoimme sivulla 1, mutta ei ole mitään takeita että ne poistavat tiedostojesi salauksen. Jokainen lunnasohjelma on salattu eri tavalla ja nämä lunnasohjelmat eivät välttämättä pysty poistamaan Buddy salausta. On kuitenkin hyvä kokeilla kaikkia salauksen poistokeinoja. Ennen kuin teet sen niin sinun pitää poistaa Buddy virus. Automaattiset ja manuaaliset poisto-ohjeet ovat alla:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Buddy viruksen Poisto-ohje:

Poista Buddy käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Buddy

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Buddy poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Buddy käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Buddy pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Buddy on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Buddy ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-buddy-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Buddy virus