Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Citypage.today (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Laajennus City Page Today- potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka koettaa kaapata nettiselaimet

Citypage.today kuvitus

Extension.citypage.today virus on selaimen kaappaaja, joka liikkuu nipussa ilmaisohjelmien kanssa ja alkaa aiheuttamaan uudelleenohjauksia sponsoroiduille sivuille rahaa vastaan. Tämän lisäksi voit löytää itsesi sivuilta, kuten Bing tai muut hakukoneet, ilman lupaa. Tällaista Extension.citypage.today uudelleenohjaus aktiviteettia käytetään ansaitsemaan rahaa mainostuksesta, et kuitenkaan voi olla varma, että kaikki ne päätyvät laillisille sivuille.

Yleensä tämä PUP liikkuu nipussa ilmaisohjelmien kanssa, kuten latausmanagerit, PDF luojat, videoiden striimausohjelmat ja vastaavat sovellukset. Jos päästät Extension City Page Todayn tietokoneellesi, niin se odottaa sinun käynnistävän tietokoneesi, ottaakseen selaimesi haltuunsa ja muokatakseen sen asetuksia.

Tämän lisäksi, tietokoneen käyttäjät raportoivat CityPage viruksen olevan kohtalaisen ärsyttävä, koska määrätty laajennus, joka tulee kaappaajan mukana, yleensä estää muutosten palauttamisen. Jos siis avaat uuden välilehden/ikkunan tai käynnistät selaimesi uudelleen, extension.citypage.today/?affID=&q= tullaan aina käynnistämään.

Jos olet turhautunut selaimen korjausyrityksiin, niin sinun pitää ensin poistaa Extension.citypage.today järjestelmästä. Jos et tiedä, miten tämä tehdään, niin voit seurata artikkelin alla olevia ohjeita. Sitten sinun kannattaa nollata selaimesi.

Jos ärsyttävät aktiviteetit joita Extension.Citypage.today suorittaa, eivät ole riittävä syy sen poistamiseen, niin muista sen näyttävän muokattuja hakutuloksia. Yleensä ne ovat täynnä tunkeilevia mainoksia, jotka eivät liity hakuusi. Siksi se heikentää nettiselausta huomattavasti ja tekee siitä sietämätöntä.

Citypage.today kuvaCitypage.today on selaimen kaappaaja, joka muokkaa selaimen asetuksia, kuten kotisivun, uuden välilehden osoitteen ja/tai ensisijaisen hakukoneen.

Toinen sietämätön Extension CityPage Today ominaisuus on sen kyky seurata nettiselaamistasi. Jos luet Yksityisyyden Suojan tai Eula sopimuksen tarkkaan, kehittäjä Kds Media, kertoo seuraavaa:

The record may include information such as URL address, software names, files formats, IP address, default language setting, browser type, browser user agent, referring and exit pages, operating system, date/time stamp, and clickstream data.

Pidä mielessäsi, että hakupalkkiin annetut tiedot kerätään myös. Tämän lisäksi, jos annat henkilökohtaisia tietojasi, kehittäjillä on täysi pääsy niihin ja he voivat käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa.

Siksi FaraVirus.ro analyytikot kehottavat sinua Extension.Citypage.today poistoon. Nopein tapa poistaa mainosten tukema ohjelma on luotettava vakoiluohjelman poistaja. Meidän valintamme on ReimageIntego. Voit käyttää myös muuta valintaasi.

Selaimen kaappaajan tärkeimmät levitystavat

Jos olet viime aikoina ladannut ilmaisohjelman, niin se voi olla syy miksi kärsit selaimen kaappaajasta. Koska useat turvallisuusasiantuntijat leimaavat sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP), se leviää yleensä ohjelmanipuissa.

Kehittäjät pakkaavat sen tavallisten sovellusten kanssa ja tarjoavat Pika- tai Suositeltua asennusta, jotka eivät paljasta ylimääräisiä latauksia. Voit välttää selaimen kaappaajan valitsemalla Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan. Tämän lisäksi on tärkeää poistaa ruksi laatikoista, jotka antavat pääsyn mainosten tukemille ohjelmille.

Tämän lisäksi, älä klikkaa haittamainoksia, jotka voivat viedä sinut todella epäilyttäville sivuille, joissa rikollisilla on tapana levittää tietokonetartuntoja. Suojataksesi tietokonettasi, paras vaihtoehto on käyttää haittaohjelman poistajaa.

Manuaaliset ja automaattiset Citypage.today poisto-ohjeet

Vaikka voit poistaa Extension.Citypage.today viruksen manuaalisesti, me emme suosittele sen tekemistä. Kuten me mainitsimme yllä, selaimen kaappaaja voi tunkeutua muihin tartuntoihin. Tuntemattoman vaarallisen ohjelman alkuperän selvittäminen on vaikeaa. Siksi kokemattomien PC käyttäjien kannattaa käyttää turvaohjelmaa.

Jos et halua seurata suosituksiamme, niin sinulle on tarjolla manuaalinen Citypage.today poisto-ohje. Löydät sen tämän artikkelin alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Citypage.today Poisto-ohje:

Poista Citypage.today Windows järjestelmistä

Voit vapauttaa Windows järjestelmäsi selaimen kaappaajasta seuraamalla alla olevia ohjeita. Muista poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Citypage.today sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Citypage.today tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Citypage.today Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Citypage.today tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Citypage.today Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Citypage.today sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Citypage.today poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Citypage.today Microsoft Edge selaimelta

Korjataksesi Microsoft Edge selaimen ja palauttaaksesi sen, sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät selaimen laajennukset, jotka liittyvät tähän selaimen kaappaajaan.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Citypage.today pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Citypage.today Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Citypage.today sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Citypage.today poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Citypage.today Google Chrome selaimelta

Puhdistaaksesi Google Chrome selaimen Extension.Citypage.today viruksesta, käytä seuraavaa ohjetta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Citypage.today sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Citypage.today poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Citypage.today Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Citypage.today tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Citypage.today poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Citypage.today rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä