Poisto Easy Driver Pro

Easy Driver Pro Poisto-ohje

Mikä on Easy Driver Pro?

Mikä on Easy Driver Pro?

Easy Driver Pro on jälleen yksi tekaistu PC:n Optimointityökalu joka voi vaikuttaa tietokoneeseesi negatiivisesti ja koettaa huijata sinut ostamaan sen lisenssin. Tämän ohjelman kehittäjät väittävät:

”Easy Driver Pro on suunniteltu tarkistamaan ja löytämään kaikki tarpeelliset ajurit PC:ltäsi. Helppo käyttöliittymä sallii jopa noviisin käyttää Easy Driver Pro:ta ilman ongelmia. Easy Driver Pro ei vain säästä aikaasi ja rahaa, se estaa sinua myös asentamasta vääriä ajureita tietokoneellesi. Easy Driver Pro tunnistaa PC:si kokoonpanon ja löytää niille uusimmat ajurit”(“Easy Driver Pro was designed to scan and locate the necessary drivers for your PC. The easy to use user interface allows even a novice to use Easy Driver Pro without difficulty.
Using Easy Driver Pro will not only save you time and money, it can keep you from installing the wrong driver for your computer.
Easy Driver Pro will identify your PCs hardware devices and will find the most up to date drivers for them.”)

On hyvin mahdollista, että käyttäjät uskovat tämän ohjelman todella toimivan. Kun se on sisällä järjestelmässä niin se aloittaa tietokoneen täyden tarkistuksen ja näyttää listan vanhentuneista ajureista jotka pitää joko poistaa tai päivittää. Valitettavasti nämä tulokset voivat olla tekaistuja ja niiden mukana voi olla olemattomia ajureita tai ajureita jotka eivät toimi kunnolla ja niitä ei todellakaan tulisi poistaa. Tämän lisäksi, tämä pelotteluohjelma voi näyttää tekaistuja hälytyksiä jotka väittävät jonkun ajurin olevan turha ja sen hidastavan järjestelmääsi. Näiden hälytysten päätarkoitus on huijata sinut ostamaan Easy Driver Pron täysi version. Vaikka tämä kyseenalainen sovellus voi tunnistaa vanhentuneita ajureita ja voi jopa poistaa muutaman jotta ostaisit sen lisenssin, todellisuudessa sen toiminta on heikkoa ja se ei suorita tehtäviään kunnolla. On hyvin todennäköistä, että et huomaa mitään vaikutusta tietokoneesi suorituskyvyssä. Tästä syystä se on laitettu kategoriaan peloitteluohjelma joka koettaa huijata ihmisten rahat. Ole varuillasi ja mieti kahdesti ennen kuin ostat sen lisenssin sillä et menetä ainoastaa rahojasi vaan voit myös paljastaa luottokortti tietosi hakkereille. Easy Driver Pro virus on Super Optimizen klooni. Jos siis olet ladannut jo yhden niistä, poista se välittömästi ja luota maineikkaisiin työkaluihin.

Kuinka Easy Driver Pro voi kaapata tietokoneeni?

Vaikka Easy Driver Prota mainostetaan sen virallisella sivustolla sekä muilla lataussivusoilla, se ei ole kovinkaan suosittu käyttäjien keskuudessa ja he eivät lataa sitä usein vapaaehtoisesti. Tästä syystä tämän ohjelman luojat luottavat viekkaaseen levitystapaan nimeltä ’niputus’. Easy Driver Pro sekä vastaavat ohjelmat tulevat nipussa ilmaisohjelmien kanssa ja asentuvat niiden mukana. Tästä syystä on tärkeää olla tarkkana kun asennetaan ilmaisohjelmia Internetistä sillä ne voivat pitää sisällään ylimääräisiä asennusohjelmia. Easy Driver Pro toimii käyttöjärjestelmissä Windowns XP, Winsows Vista, Windows 8 sekä Windows 7. Jos siis käytät niistä jotain niin voit helposti asentaa tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman täysin huomaamatta. Voidaksesi välttää tämän tapahtumista, on todella tärkeää valita ilmaisohjelmat sekä niiden latauslähteet todella holellisesti. Älä lataa ja asenna niitä huolettomasti. On suositeltavaa lukea Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA), kommentit ja arvostelut haluamastasi ohjelmasta. Käikkein tärkeimpänä, älä valitse Pika(Quick) tai Suositeltua (Recommended) asennustapaa jos et halua sallia potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asentamista. Sinun tulisi aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa sillä ne näyttävät sinulle kaikki asennusvaiheet ja sallivat sinun poistavan ruksin ei toivotuista asennuksista. Käytä aina tarpeeksi aikaa kun asennat uusia ohjelmia jos et halua jälkeenpäin hukata aikaasi erilaisten mainoshjelmie, PUPien, pelotteluohjelmien tai jopa virusten poistoon. Jos olet jo vahingossa asentanut Easy Driver Pron tietokoneellesi, ainoa asia joka sinun tulee tehdä sille on sen poistaminen.

Kuinka poistaa Easy Driver Pro?

Älä tule Easy Driver Pron tekaistujen skannerien huijaamaksi ja ÄLÄ KOSKAAN maksa sen lisenssistä. Poista tämä ohjelma välittömästi jotta voit estää tietokoneesi hidastumisen sekä muut ongelmat. Voit poistaa tämän ohjelman manuaalisesti käyttämällä alla annettuja ohjeita tai asentamalla luotettavan haittaohjelman poistajan automaattiseen poistoon. Meidän suosittelemia ohjelmia ovat FortectIntego sekä SpyHunter 5Combo Cleaner.

Easy Driver Pron manuaaliseen poistoon voit seurata näitä ohjeita:

  • Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
  • Täällä, etsi Easy Driver Pro.
  • Poista se ja muut kyseenalaiset ohjelmat.
  • Paina OK tallentaaksesi mmuutokset.

Jos olet Windows 8 käyttäjä, klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmaantuu, valitse Ohjauspaneeli ja Poista Ohjelma.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä