Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Ecosia.org virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty marras 2020

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Ecosia viruksen ei tule koskaan antaa vaihtaa kotisivuasi

Ecosia.org esimerkki

Ecosia virus on kyseenalainen hakukone, joka on lisätty selaimen kaappaajat kategoriaan. Kun se on asennettu, niin se muuttaa ensisijaisen hakukoneen omakseen ja alkaa uudelleenohjaamaan uhrit Ecosia.org sivulla.

Tämän kaappaajan pääasiallinen levitystapa on niputus. Siksi se voi levitä yhdessä eri ilmaisohjelmien kanssa, jotka olet ladannut netistä. Voit ladata Ecosian sen viralliselta sivulta, suoraan Chrome, Firefox, Internet Explorer tai muille selaimille.

Tämän ohjelman kehittäjät esittelevät sen ilmaisena hakukoneena, joka luo mainostuloja puiden istuttamisesta. Heidän tietojensa mukaan, he ovat istuttaneet yli 9 miljoonaa puuta, 5.5 miljoonan aktiivisen käyttäjän avulla Indonesiassa, Madagascarilla, Nicaraguassa, Perussa, Burkina Fasossa, sekä Tansaniassa. Vaikka heillä on kunnianhimoinen tavoite istuttaa miljardi puuta vuoteen 2020 mennessä, Ecosia.org virusta pidetään silti potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP).

Kun se on ottanut nettiselaimet haltuunsa, niin tämä kaappaaja alkaa näyttämään sponsoroitua materiaalia hakutuloksissaan. Tämän lisäksi, sitä voidaan käyttää myös seuraamaan käyttäjien hakuja, vierailtuja sivuja, IP-osoitetta ja vastaavia tietoja. Kerätyt tiedot auttavat käyttämään käytösmarkkinointi strategiaa.

This browser extension might also deliver an intrusive, aggressive, and in some cases, even dangerous commercial content. To protect yourself from redirects caused after clicking one of its ads, you should think about Ecosia.org removal from your computer.

Tämän selaimen kaappaajan aiheuttamat muut ongelmat

Kuten me olemme jo maininneet, Ecosia kaappausta voivat seurata harhaanjohtavat tai tekaistut mainokset, jotka voivat uudelleenohjata vaarallisille sivuille. Nämä sivut voivat olla verkkorikollisten luomia, jotka etsivät sinisilmäisiä käyttäjiä. Sen lisäksi, että se ohjaa käyttäjiä epäilyttäville sivuille ja häiritsee heidän nettiselaamistaan online mainoksilla, tässä hakukoneessa on myös toinen negatiivinen ominaisuus, liittyen sen toiminnallisuuteen.

Ei ole väliä, vaikka Ecosia.org väittää voimanlähteenään olevan Bing search, sivuston Yksityisyyden suoja ilmoittaa, että se voi muokata hakutuloksia. Siksi kaikkien hakutulosten yllä, voit nähdä paljon kaupallista materiaalia. Tämän takia hyödyllisten tietojen löytäminen voi olla monimutkaista.

Projektin idea on todella kaunis. On kuitenkin parasta poistaa Ecosia.org ja lahjoittaa rahaa suoraan organisaatiolle, joka ratkoo erinäisiä ympäristö ongelmia. Eri tutkijat ovat paljastanee, että tämä ohjelma luo useita online mainoksia, jotka voivat ohjata sinut useille verkkouhille. Tarkista siis tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, ettei mitään muita epäilyttävää ole asennettu PC:lle.

Ecosia.org viruksen kuvaEcosia.org voi kaapata selaimesi, huolimattoman freeware tai shareware ohjelman asennuksen jälkeen.

Ecosia.org kyseenalainen tunkeutumistapa

Ei ole väliä vaikka hakukoneella on virallinen sivusto, sen kehittäjät ovat käyttäneet myös kyseenalaista levitystapaa, nimeltä ”ohjelmien niputus” tai vain ”niputus”. Tämä markkinointitapa antaa lisätä PUP ohjelmia ylimääräisenä komponenttina ohjelma paketteihin.

Useat ohjelmat, jotka voidaan ladata ilmaiseksi P2P verkoista, tiedoston jakosivuilta, torrenteista ja muista turvattomista lähteistä ovat nipuissa, joihin kuuluu useita PUPeja. Ecosia virus on juuri tällainen. Jos olet huomannut sen olevan tietokoneellasi, niin olet luultavasti ladannut jonkin freeware tai shareware ohjelman Pika/Suositellulla asetuksella.

Näiden asetusten ongelmana on, etteivät ne kerro yleensä kolmansien osapuolien sovelluksista, jotka ovat nipussa mukana. Kun käyttäjät asentavat ohjelmia näiden asetusten avulla, niin käyttäjät antavat luvan koko nipun asentamiseen. Kun taas Edistynyt/Kustomoitu asennustapa paljastaa mitä ylimääräisiä sovelluksia on lisätty pakettiin ja sallii niiden asennuksen eston.

Jotta voidaan välttää ei toivotut ohjelmat, sinun pitää aina valita tämä asetustapa ja seurata vaiheita tarkasti.

Ecosia viruksen poisto

Teknisesti, Ecosia ei ole virus. Se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma. Sen negatiivisten ominaisuuksien takia ja sen takia, että se voi ilmaantua selaimille odottamatta, tämä PUP nimettiin virukseksi. Vaikka se ei voi aiheuttaa suurta vahinkoa tietokoneelle, sinun ei kannata pitää tätä kaappaaja asennettuna tiekoneellasi.

Poistaaksesi Ecosia viruksen, sinun pitää valita manuaalinen tai automaattinen poistotapa. Sinun kannattaa valita yksi niistä, heti kun se on päässyt järjestelmääsi, koska muuten se voi aiheuttaa lisää ongelmia. Tämän lisäksi, meidän tiimimme on valmistellut kuvitetut poisto-ohjeet. Seuraa niitä tarkasti ja varmista, että poistat kaappaajaan liittyvät merkinnät kokonaan.

Jos manuaaliset Ecosia.org poisto-ohjeet vaikuttavat monimutkaisilta, niin sinun kannattaa valita toinen tapa. Automaattinen poistotapa tarjoaa kaappaajan poiston haittaohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Ecosia.org virus kuvankaappaus
Ecosia.org virus kuvankaappaus

Manuaalinen Ecosia.org viruksen Poisto-ohje:

Poista Ecosia.org Windows järjestelmistä

Poistaaksesi tämän kaappaajan Windows järjestelmästä, tarkista asennettujen ohjelmien lista ja poista epäilyttävät merkinnät, jotka voivat liittyä selaimen kaappaajaan.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Ecosia.org sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Ecosia.org tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Ecosia.org selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Ecosia.org Mac OS X järjestelmästä

Voidaksesi suojella Mac laitetta ja poistaaksesi Ecosia viruksen tietokoneelta, sinun pitää poistaa epäilyttävät sovellukset järjestelmästä.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Ecosia.org tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Ecosia.org Internet Explorer (IE) selaimelta

Resetoi IE selain päästäksesi eroon kaappaajaan liittyvistä merkinnöistä.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Ecosia.org sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Ecosia.org poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Ecosia.org virus Microsoft Edge selaimesta

Puhdistaaksesi Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen, seuraa alla olevia askeleita.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Ecosia.org pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Ecosia.org Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista Ecosia selaimen laajennus, sekä muut lisäosat, jotka on voitu asentaa Firefox selaimeen. Resetoi sitten selain. Se auttaa poistamaan seurantaevästeet.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Ecosia.org sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Ecosia.org poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Ecosia.org Google Chrome selaimelta

Korjataksesi Chrome selaimen, etsi epäilyttävät laajennukset ja poista ne. Se on voinut asentaa seurantaevästeitä. Siksi sinun pitää poistaa ne ja resetoida selain.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Ecosia.org sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Ecosia.org poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Ecosia.org Safari selaimelta

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi kaappaajan Safari selaimelta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Ecosia.org tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Ecosia.org on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Ecosia.org poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ecosia-org-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Ecosia.org virus