Poisto ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR (Ilmainen Opas) - Poisto-ohjeet

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR Poisto-ohje

Mikä on ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR?

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR estää käyttäjiltä pääsyn suosituille sivuille Google Chrome selaimella

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR viestin esimerkkiERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR on virhe, johon Chrome käyttäjät voivat törmätä nettiselaamisen aikana. Yleensä ihmiset eivät pääse Google sivuille, kuten Gmail tai YouTube. Löytyy kuitenkin useita tapauksia, kun tämä virhe vaikuttaa muihinkin sivuihin, kuten Tumblr, Facebook, tai Wikipedia.

Kun selain on saastunut, käyttäjä näkee ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR viestin ja ei pääse haluamalleen sivulle. Se johtuu siitä, että Google Chrome vaihdettiin SPDY protokollasta HTTP/2 protokollaan ja se ei enää tue aikaisempaa. Ihmiset eivät pääse myöskään HTTP sallituille sivuille.

Pidä mielessäsi, että SPDY protokolla suunniteltiin vähentämään verkkosivun kuormaa ja parantamaan verkkoturvallisuutta manipuloimalla HTTP liikennettä. Nyt käyttäjät kuitenkin huomaavat suuria hidastumisia ja muita selauksen liittyviä ongelmia ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR takia.

Vaikka on useita tapoja poistaa ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR, ne ovat vain väliaikaisia. Siksi me ehdotamme tämän ongelman korjaamista automaattisesti. Sen tekemiseen, hanki ReimageIntego ja suorita täysi järjestelmän tarkistus. Pian sen jälkeen voit nauttia häiriöttömästä nettiselaamisesta.

Me suosittelemme myös käyttämään luotettavaa turvaohjelmaa, koska on todella todennäköistä, että selaimesi on haavoittuva mainosohjelmille, kun ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR tapahtuu. Nämä PUP ohjelmat on suunniteltu toimittamaan useita potentiaalisesti vaarallisia mainoksia, jotka tuhoavat tietokoneesi suorituskyvyn ja paljon muuta.

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR kuvaERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR voi ilmaantua, kun käyttäjältä estetään pääsy määrätyille sivuille, kuten Gmail, Reddit, Wikipedia, jne. Sinun tulee tietää, että ne voivat johdattaa sinut haittaohjelma sivuille tai tuoda viruksia huomaamatta. Pysy siis erossa kaikista online mainoksista ja tartu toimeen, jos näet ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR viestin Chrome selaimella.

Jos et halua asentaa ylimääräisiä ohjelmia, niin kokeile ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR manuaalisia poisto-ohjeita, jotka ovat alla. Me emme valitettavasti voi taata, että ongelma ei palaan jonkin ajan kuluttua. Siksi me ehdotamme, että korjaat ongelman automaattisesti ja poistat muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tietokoneeltasi.

PUP ohjelmat voivat päästä järjestelmääsi ilmaisohjelmien mukana

Jos ihmettelet mikä aiheuttaa ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR viestin, niin on useita syitä miksi sinut on estetty määrätyillä sivuilla, NoVirus.uk tiimin mukaan. Paras mahdollinen syy on, että Google Chrome selaimesi on päivittämätön. Useat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat voivat myös saastuttaa järjestelmäsi.

Koska ne leviävät ohjelmanipuissa, niin käyttäjät eivät yleensä edes huomaa niitä. Tällaisten mainosohjelmien kehittäjät piilottavat ruksit, jotka antavat luvan PUP asennuksiin, ilmaisohjelman valinnaisiin komponentteihin. Myös käyttäjät jotka valitsevat tavallisen ohjelman Perus-/Pika-asennuksen eivät voi estää mainosohjelman asennusta.

Voit suojella järjestelmääsi välttämällä jälkimmäisiä asetuksia ja asentaa ohjelmat Kustomoidulla tai Edistyneellä tavalla. Ne paljastavat tietoa ylimääräisistä latauksista ja antavat sinun poistaa ruksit, jotka antavat luvan asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Poista ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR lopullisesti

Kuten yllä on mainittu, on useita tapoja poistaa ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR nettiselaamisen aikana. On kuitenkin tärkeää tunnistaa ongelman lähde, joka voi olla vaikeaa tavalliselle käyttäjälle. Voit yrittää poistaa ongelman alla olevien ohjeiden avulla.

Jos mikään niistä ei toimi, niin me suosittelemme käyttämään automaattista ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR poistoa ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmalla. Nämä turvaohjelmat takaavat turvallisen poistoprosessin ja puhdistavat järjestelmäsi muista potentiaalisista tietokoneuhista.

Tapa 1. Flush Socket Google Chrome selaimessa

 1. Avaa Chrome ja kirjoita chrome://net-internals/#sockets osoitepalkkiin;
 2. Mene oikeaan yläkulmaan ja klikkaa nuolipainiketta;
 3. Valitse Flush Sockets;
 4. Koeta avata haluttu verkkosivu uudelleen ja katso onko virhe kadonnut.

HUOMIO: jos et edelleen pääse sivulle, niin kirjoita chrome://net-internals/#events&q=type:SPDY_SESSION%20is:active ja klikkaa Flush Socket Pools ongelman korjaamiseksi.

Tapa 2. Flush DNS välimuisti tietokoneeltasi

 1. Avaa Komentorivi;
 2. Syötä seuraavat komennot:
  1. Ipconfig/ flush DNS
  2. Ipconfig/ renew
 3. Yritä vierailla estetyllä sivulla uudelleen.

Tapa 3. Tarkista Antivirus asetukset

Jos käytät Avast antivirus ohjelmaa, niin sinun tulee tarkistaa sen asetukset, koska se voi olla syy miksi et pääse määrätyille sivuille.

 1. Avaa Asetukset Antivirus ohjelmassa;
 2. Mene aktiiviseen suojaan;
 3. Valitse Customize Web Shield Protection;
 4. Lisää sivuston URL linkit, joihin et pääse.

HUOMIO: Voit myös mennä Main Settings osioon ja ottaa HTTPS Skannauksen pois käytöstä ja korjata ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR virheen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä