Vakavuus luokka:  
  (80/100)

Floxif virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Floxif haittaohjelma piileskeli CCleaner ohjelmassa

The illustration of Floxif trojan

Floxif on Troijalaisen nimi, jonka huomattiin leviävän saastuneen version mukana suositusta PC optimoijasta, nimeltä CCleaner. Haittaohjelma levisi Elokuun15 ja Syyskuun 12, 2017 välillä, ja saastutti yli 2 miljoonaa käyttäjää. Hyökkäyksen jälkeen, virus seurasi määrättyjä tietoja käyttäjän laitteella ja lähettivät ne etäpalvelimelle.

Floxif Troijalainen asennettiin pääasialliseen ohjelman käynnistystiedostoon – CCleaner.exe. Siksi virus pystyi pääsemään järjestelmään, jos käyttäjä latasi CCleaner (5.33.6162) tai CCleaner Cloud (1.07.3191) ohjelman. Virus toimi kuitenkin vain 32-bit Windows järjestelmissä.

Tutkijat ovat huomanneet useita Floxif virus versioita. Useimmat niistä kuitenkin toimivat samalla tavalla. Ne voivat varastaa useita tietoja uhrista, mukaan lukien teknisiä tietoja kohdetietokoneesta, kuten:

  • kohdetietokoneen nimi,
  • asennettujen ohjelmien nimi,
  • lista aktiivisista prosesseista,
  • MAC osoitteet 3:sta ensimmäisestä verkkoadapterista,
  • ainutlaatuinen tietokoneen ID.

Tämän lisäksi, niin kutsuttu CCCleaner virus voi hyökätä myös uhrien henkilökohtaisiin tietoihin, kuten kirjautumistiedot tai luottokorttitiedot. Sen lisäksi se toimii keyloggerina, se voi asentaa myös muita vaarallisia ohjelmia, kuten lunnasohjelmia, etäpalvelimelle yhdistämisen jälkeen.

On siis sanomatta selvää, että Floxif poisto on todella tärkeää tietokoneesi, tietojesi ja arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi. Käyttäjien, jotka asensivat CCleaner ohjelman Elokuun 15 ja Syyskuun 12 välillä, tulee päivittää ohjelma ja tarkistaa laite maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage. Nämä askeleet auttavat poistamaan Troijalaisen.

Trojan.PRForm.A aktiviteetti

Kuten me mainitsimme aikaisemmin, troijalainen syötti vaarallisen koodin alkuperäiseen CCleaner käynnistystiedostoon. Kun käyttäjät siis latasivat tämän ohjelman, niin he asensivat myös haittaohjelman. kun Floxif CCleaner Troijalainen asennettiin, niin se latasi heti symsrv.dll tiedoston tähän kansioon:

C:\Program Files\Common Files\System\symsrv.dll

Tämän lisäksi se luo määrätyn Windows Rekisterin ala-avaimen:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Piriform\Agomo

Tämän lisäksi se voi tehdä muita muutoksia rekisteriin, voidakseen aloittaa vaaralliset tehtävät ja piiloutua järjestelmään. Tämän lisäksi, Floxif yhdistää useaan Windows API:n ja koettaa poistaa tärkeitä järjestelmä tiedostoja:

%Program Files%\Common Files\System\symsrv.dll.dat
%Users%\Administrator\Local\Temp\…\*.tmp

Kuten voit huomata, tämä vaarallinen Troijalainen aiheuttaa useita järjestelmän muutoksia ja aiheuttaa vaaran käyttäjien yksityisyydelle. Siksi CCleaner käyttäjiä kehotetaan poistamaan Floxif laitteelta välittömästi.

Vaarallisten ohjelmien levitys on tullut uudelle tasolle

CCleaner 5.33 viruksen kirjoittajat onnistuivat hakkeroimaan ohjelman alkuperäisen käynnistystiedoston. Siksi he syöttivät vaarallisen koodin lailliseen ohjelmaan ja onnistuivat saastuttamaan noin 2,27 miljoonaa käyttäjää, jotka asensivat CCleaner saastuneen version, joka oli saatavilla kehittäjän (Piriform) sivustolla Elokuun 15, 2017 lähtien.

Tämän lisäksi, viimeisin tutkimustieto ehdottaa, että Floxif käynnisti kohdistettuja hyökkäyksiä teknologia jättiläisiä vastaan, kuten Microsoft, Samsung, Sony, jne. On raportoitu, että troijalainen saastutti noin 20 tietokonetta näiden yritysten omistuksessa.

Turvallisuusasiantuntijat Ruotsista raportoivat, että kaikki jotka latasivat tämän ohjelman, ovat ehkä saastuneet Floxif viruksella, Käyttäjien tulee siis ladata viimeisin versio välittömästi. Järjestelmän tarkistus ammattilaisten antiviruksella on suositeltavaa, jotta voidaan varmistaa, että mitään vaarallisia komponentteja ei ole jäänyt järjestelmään.

Tärkeät askeleet Floxif Troijalaisen hyökkäyksen jälkeen

Poistaaksesi Floxif viruksen laitteelta ja suojataksesi henkilökohtaisia tietojasi verkkorikollisilta, sinun tulee suorittaa nämä kolme tärkeää tehtävää:

  1. Päivitä CCleaner 5.34 versioon (tai uudempaan).
  2. Suorita täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.
  3. Vaihda salasanat.

CCleaner päivitys viimeisimpään versioon ei ehkä riitä. Suorittaaksesi Floxif poiston, sinun pitää tarkistaa laite myös ammattilaisten turvaohjelmalla, kuten Reimage. Tämä askel on välttämätön, koska hakkereilla voi yhä olla pääsi tietokoneeseesi tai haittaohjelman asennukseen. Kun käynnistät antiviruksen tai haittaohjelman poistajan, kaikki vaaralliset komponentit poistetaan.

Kun Floxif on poistettu kokonaan, niin sinun kannattaa vaihtaa sosiaalisen median, sähköpostin, pankin ja muiden tilien salasanat. Ei ole vielä varmaa mitä arkaluontoisia tietoja hakkerit voivat varastaa. Siksi sinun tulee varmistaa, että rikollisilla ei ole pääsyä tileihisi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Floxif virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Floxif virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-floxif-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä