Vakavuus luokka:  
  (80/100)

Poista Floxif virus (Ilmaiset Ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Floxif haittaohjelma piileskeli CCleaner ohjelmassa

Floxif troijalaisen kuva

Floxif on Troijalaisen nimi, jonka huomattiin leviävän saastuneen version mukana suositusta PC optimoijasta, nimeltä CCleaner. Haittaohjelma levisi Elokuun15 ja Syyskuun 12, 2017 välillä, ja saastutti yli 2 miljoonaa käyttäjää. Hyökkäyksen jälkeen, virus seurasi määrättyjä tietoja käyttäjän laitteella ja lähettivät ne etäpalvelimelle.

Floxif Troijalainen asennettiin pääasialliseen ohjelman käynnistystiedostoon – CCleaner.exe. Siksi virus pystyi pääsemään järjestelmään, jos käyttäjä latasi CCleaner (5.33.6162) tai CCleaner Cloud (1.07.3191) ohjelman. Virus toimi kuitenkin vain 32-bit Windows järjestelmissä.

Tutkijat ovat huomanneet useita Floxif virus versioita. Useimmat niistä kuitenkin toimivat samalla tavalla. Ne voivat varastaa useita tietoja uhrista, mukaan lukien teknisiä tietoja kohdetietokoneesta, kuten:

 • kohdetietokoneen nimi,
 • asennettujen ohjelmien nimi,
 • lista aktiivisista prosesseista,
 • MAC osoitteet 3:sta ensimmäisestä verkkoadapterista,
 • ainutlaatuinen tietokoneen ID.

Tämän lisäksi, niin kutsuttu CCCleaner virus voi hyökätä myös uhrien henkilökohtaisiin tietoihin, kuten kirjautumistiedot tai luottokorttitiedot. Sen lisäksi se toimii keyloggerina, se voi asentaa myös muita vaarallisia ohjelmia, kuten lunnasohjelmia, etäpalvelimelle yhdistämisen jälkeen.

On siis sanomatta selvää, että Floxif poisto on todella tärkeää tietokoneesi, tietojesi ja arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi. Käyttäjien, jotka asensivat CCleaner ohjelman Elokuun 15 ja Syyskuun 12 välillä, tulee päivittää ohjelma ja tarkistaa laite maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego. Nämä askeleet auttavat poistamaan Troijalaisen.

Floxif viruksen kuvaFloxif virus levisi saastuneen CCleaner version mukana.

Trojan.PRForm.A aktiviteetti

Kuten me mainitsimme aikaisemmin, troijalainen syötti vaarallisen koodin alkuperäiseen CCleaner käynnistystiedostoon. Kun käyttäjät siis latasivat tämän ohjelman, niin he asensivat myös haittaohjelman. kun Floxif CCleaner Troijalainen asennettiin, niin se latasi heti symsrv.dll tiedoston tähän kansioon:

C:\Program Files\Common Files\System\symsrv.dll

Tämän lisäksi se luo määrätyn Windows Rekisterin ala-avaimen:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Piriform\Agomo

Tämän lisäksi se voi tehdä muita muutoksia rekisteriin, voidakseen aloittaa vaaralliset tehtävät ja piiloutua järjestelmään. Tämän lisäksi, Floxif yhdistää useaan Windows API:n ja koettaa poistaa tärkeitä järjestelmä tiedostoja:

%Program Files%\Common Files\System\symsrv.dll.dat
%Users%\Administrator\Local\Temp\…\*.tmp

Kuten voit huomata, tämä vaarallinen Troijalainen aiheuttaa useita järjestelmän muutoksia ja aiheuttaa vaaran käyttäjien yksityisyydelle. Siksi CCleaner käyttäjiä kehotetaan poistamaan Floxif laitteelta välittömästi.

Vaarallisten ohjelmien levitys on tullut uudelle tasolle

CCleaner 5.33 viruksen kirjoittajat onnistuivat hakkeroimaan ohjelman alkuperäisen käynnistystiedoston. Siksi he syöttivät vaarallisen koodin lailliseen ohjelmaan ja onnistuivat saastuttamaan noin 2,27 miljoonaa käyttäjää, jotka asensivat CCleaner saastuneen version, joka oli saatavilla kehittäjän (Piriform) sivustolla Elokuun 15, 2017 lähtien.

Tämän lisäksi, viimeisin tutkimustieto ehdottaa, että Floxif käynnisti kohdistettuja hyökkäyksiä teknologia jättiläisiä vastaan, kuten Microsoft, Samsung, Sony, jne. On raportoitu, että troijalainen saastutti noin 20 tietokonetta näiden yritysten omistuksessa.

Turvallisuusasiantuntijat Ruotsista raportoivat, että kaikki jotka latasivat tämän ohjelman, ovat ehkä saastuneet Floxif viruksella, Käyttäjien tulee siis ladata viimeisin versio välittömästi. Järjestelmän tarkistus ammattilaisten antiviruksella on suositeltavaa, jotta voidaan varmistaa, että mitään vaarallisia komponentteja ei ole jäänyt järjestelmään.

Tärkeät askeleet Floxif Troijalaisen hyökkäyksen jälkeen

Poistaaksesi Floxif viruksen laitteelta ja suojataksesi henkilökohtaisia tietojasi verkkorikollisilta, sinun tulee suorittaa nämä kolme tärkeää tehtävää:

 1. Päivitä CCleaner 5.34 versioon (tai uudempaan).
 2. Suorita täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.
 3. Vaihda salasanat.

CCleaner päivitys viimeisimpään versioon ei ehkä riitä. Suorittaaksesi Floxif poiston, sinun pitää tarkistaa laite myös ammattilaisten turvaohjelmalla, kuten ReimageIntego. Tämä askel on välttämätön, koska hakkereilla voi yhä olla pääsi tietokoneeseesi tai haittaohjelman asennukseen. Kun käynnistät antiviruksen tai haittaohjelman poistajan, kaikki vaaralliset komponentit poistetaan.

Kun Floxif on poistettu kokonaan, niin sinun kannattaa vaihtaa sosiaalisen median, sähköpostin, pankin ja muiden tilien salasanat. Ei ole vielä varmaa mitä arkaluontoisia tietoja hakkerit voivat varastaa. Siksi sinun tulee varmistaa, että rikollisilla ei ole pääsyä tileihisi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Floxif virus kuvankaappaus
Floxif virus kuvankaappaus

Manuaalinen Floxif viruksen Poisto-ohje:

Poista Floxif käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Floxif

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Floxif poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Floxif käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Floxif pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Floxif on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Floxif ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-floxif-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Floxif virus