Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Funnypage123.com virus (Poisto-opas) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Funnypage123.com virus luikertelee tietokoneille ja muokkaa selainten asetuksia

Funnypage123.com virus kuuluu selaimen kaappaajat kategoriaan, joiden kohteena on selaimet ja niiden asetusten muokkaus. Tämä tietokonetartunnan tarkoitus on kaapata selaimen kotisivu ja hakukone, promotoida kyseenalaisia ohjelmia ja tuotteita, ja tarjota epäilyttäviä online mainoksia. Kaikki nämä aktiviteetit auttavat kehittäjiä luomaan tuloja yhteistyö markkinoinnilla tai maksu-klikkauksesta mainostuksella. Kun Funnypage123.com kaappaa sinut, niin sinun pitää tottua surkeaan selaimen laatuun ja kasvaneeseen riskiin kohdata verkkotartuntoja. Kun kaappaaja on PC:llä, niin se voi avata takaoven haittaohjelmalle, huijata sinut vierailemaan saastuneilla sivuilla tai asentaa kyseenalaisia kolmansien osapuolien työkaluja ilman sinun lupaasi. Tutkimukset ovat paljastaneet selaimen kaappaajien yhteyden muihin selaimen kaappaajiin, kuten Mylucky123.com, LuckySearch123.com, LuckyStarting.com, Luckypageing123.com, jne. Sivun nimet ja sivujen suunnittelu on samanlainen. Vaikka logot ovatkin hieman erilaisia, niin pääsivu tarjoaa netti-, kuva-, video- ja uutishakuja. Tämän lisäksi, kaikki ne tarjoavat tuloksia Googlelta, jotka voivat olla muokattuja. Siksi näiden hakukoneiden käyttö ei ole suositeltua. Poista Funnypage123.com heti kun tämä epäilyttävä sivu ilmaantuu selaimillesi. Tämä sivusto voi näyttää turvalliselta, mutta osa sen tarjoamista linkeistä voi johtaa määrätuille sivustoille.

Funnypage123.com selaimen kaappaaja vaikuttaa kaikkiin nettiselaimiin, jotka saastuneelle tietokoneelle on asennettu. Se taatusti kaappaa Google Chrome, Mozilla Firefox, sekäInternet Explorer selaimille, ja muokkaa niiden asetuksia. Ensimmäiseksi, se asettaa oman sivun ensisijaiseksi kotisivuksi ja hakukoneeksi. Pidä mielessäsi, että virus ei tarvitse lupaasi sen tekemiseen. Sitten se tarttuu toimeen suojatakseen itseään ja estää sinua resetoimasta selaimesi kuvakkeet puhdistamalla. Funnypage123.com virus on suunniteltu laittamaan liitteitä joihinkin Windows kuvakkeisiin ja huomaamaan, kun käyttäjä koettaa puhdistaa niitä. Kun se huomaa tämän, niin se kaappaa ne uudelleen. Tästä syystä, Funnypage123.com poisto voi olla vaikeampaa kuin kuvittelet. Löytyy kuitenkin nopea ja turvallinen tapa eliminoida selaimen kaappaaja. Asenna maineikas haittaohjelman / vakoiluohjelman poistaja, kuten ReimageIntego, [2] ja tarkista tietokoneesi järjestelmä.

Funnypage123.com kuva

Kaikki selaimen kaappaajat ja tekaistut hakukoneet yleensä aiheuttavat muutamia pääongelmia, jotka heikentävät nettiselaamista ja asettavat käyttäjät vaaraan. Ensimmäiseksi, selaamista häiritsevät pop-upit, tekstiin sisälletyt mainokset tai jopa kokosivun mainokset. Toiseksi, kaappaaja voi aiheuttaa uudelleenohjauksia kyseenalaisille ja kaupallisille sivuille. Kolmanneksi, se voi muokata hakutuloksia ja näyttää sponsoroituja linkkejä. Me mainitsimme, että Funnypage123.com uudelleenohjaukset ovat huolestuttavia. Jotkut mainokset ja linkit voivat johtaa tartuntaan, verkkourkinta tai huijaus sivuille missä saat haittaohjelman, menetät rahasi tai jopa henkilöllisyytesi. Sen kaiken lisäksi, kaappaajan ominaisuus on kerätä tietoja käyttäjistä, jotka voi tunnistaa heidät. Yksityisyyden Suoja kertoo, että näihin tietoihin kuuluu nimi, sukupuoli, syntymäaika ja maa. Tämän lisäksi, käyttäjän selaustapoja selataan myös evästeiden avulla. Vaikka kehittäjät väittävät, että Funnypage123.com sisältää teknologiaa joka ”tarjoaa sinulle parasta mitä netissä on tarjolla ja sen avulla löydät helpommin mitä etsit,” se vain kaunis lupaus, joka ei toteudu lopussa.

Kuinka voin saada selaimen kaappaajan?

Tietokoneen käyttäjät, jotka usein asentavat uusia ohjelmia ja eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota tähän prosessiin, ovat alttiina selaimen kaappaaja tartuntaan. Tällaiset tietokone tartunnat leviävät ilmaisohjelmien mukana, joita voit ladata useilta tiedostonjako sivuilta. Jos olet tarpeeksi tarkkana ja varovainen ohjelman asennuksessa, niin voit löytää Funnypage123.com selaimen kaappaajan ohjelmisto paketissa valinnaisena sovelluksena. Estääksesi tämän PUPin pääsemisen järjestelmään, sinun pitää asentaa uudet ohjelmat Edistyneillä/ Kustomoiduilla asennustavoilla. Älä luota Pika/Perus asennustapoihin, koska ne päästävät kaikki valinnaiset sovellukset sisään.

Kuinka poistaa Funnypage123.com?

Funnypage123.com viruksen poistoon sinulla on kaksi vaihtoehtoa, manuaalinen ja automaattinen. Ensimmäinen tapa on vaikeampi kuin toinen. Jos kuitenkin seuraat alla olevia ohjeita, niin sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia tai ongelmia. Seuraamalla ohjeita, sinun pitää löytää ja poistaa selaimen kaappaaja, ohjelma joka toi sen sisälle ja muut sovellukset joita on voitu asentaa tietokoneelle ja nettiselaimille. Kun teet nämä askeleet, niin sinä voit asettaa haluamasi kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen. Tämän lisäksi, voit poistaa Funnypage123.com automaattisesti muutamassa minuutissa. Tämä tapa takaa sen, että selaimen kaappaaja poistetaan kaikkien komponenttien kanssa. Automaattinen poisto vaatii haittaohjelman/vakoiluohjelman poistajan, sen päivityksen ja tietokoneen järjestelmän tarkistuksen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Funnypage123.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Funnypage123.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Funnypage123.com viruksen Windows Järjestelmästä, niin sinun pitää seurata ohjeita ja etsiä selaimen kaappaaja ja muut siihen liittyvät sovellukset. Poista kaikki kyseenalaiset sovellukset PC:ltä ja kaikilta selaimilta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Funnypage123.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Funnypage123.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Funnypage123.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Funnypage123.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Funnypage123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Funnypage123.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Funnypage123.com kaappauksen jälkeen, Internet Explorer selaimessa voi olla kyseenalaisia lisäosia. Poista ne kuten alla näytetään.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Funnypage123.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Funnypage123.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Funnypage123.com virus Microsoft Edge selaimesta

Tämä askel-askeleelta opastaa sinut palauttamaan Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Funnypage123.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Funnypage123.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Ensimmäiseksi, poista kaikki kyseenalaiset laajennukset tai liitteet Mozilla Firefox selaimelta. Resetoi sitten selaimesi kuten alla näytetään.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Funnypage123.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Funnypage123.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Funnypage123.com Google Chrome selaimelta

Laajennusten listalla, etsi tuntemattomat ja epäilyttävät merkinnät ja poista ne. Kun teet tämän, niin resetoi Google Chrome ja aseta haluamasi kotisivu.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Funnypage123.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Funnypage123.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Funnypage123.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Funnypage123.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Funnypage123.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Funnypage123.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-funnypage123-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Funnypage123.com virus