Poista Funnypage123.com virus (Poisto-opas)

Funnypage123.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Funnypage123.com virus?

Funnypage123.com virus luikertelee tietokoneille ja muokkaa selainten asetuksia

Funnypage123.com virus kuuluu selaimen kaappaajat kategoriaan, joiden kohteena on selaimet ja niiden asetusten muokkaus. Tämä tietokonetartunnan tarkoitus on kaapata selaimen kotisivu ja hakukone, promotoida kyseenalaisia ohjelmia ja tuotteita, ja tarjota epäilyttäviä online mainoksia. Kaikki nämä aktiviteetit auttavat kehittäjiä luomaan tuloja yhteistyö markkinoinnilla tai maksu-klikkauksesta mainostuksella. Kun Funnypage123.com kaappaa sinut, niin sinun pitää tottua surkeaan selaimen laatuun ja kasvaneeseen riskiin kohdata verkkotartuntoja. Kun kaappaaja on PC:llä, niin se voi avata takaoven haittaohjelmalle, huijata sinut vierailemaan saastuneilla sivuilla tai asentaa kyseenalaisia kolmansien osapuolien työkaluja ilman sinun lupaasi. Tutkimukset ovat paljastaneet selaimen kaappaajien yhteyden muihin selaimen kaappaajiin, kuten Mylucky123.com, LuckySearch123.com, LuckyStarting.com, Luckypageing123.com, jne. Sivun nimet ja sivujen suunnittelu on samanlainen. Vaikka logot ovatkin hieman erilaisia, niin pääsivu tarjoaa netti-, kuva-, video- ja uutishakuja. Tämän lisäksi, kaikki ne tarjoavat tuloksia Googlelta, jotka voivat olla muokattuja. Siksi näiden hakukoneiden käyttö ei ole suositeltua. Poista Funnypage123.com heti kun tämä epäilyttävä sivu ilmaantuu selaimillesi. Tämä sivusto voi näyttää turvalliselta, mutta osa sen tarjoamista linkeistä voi johtaa määrätuille sivustoille.

Funnypage123.com selaimen kaappaaja vaikuttaa kaikkiin nettiselaimiin, jotka saastuneelle tietokoneelle on asennettu. Se taatusti kaappaa Google Chrome, Mozilla Firefox, sekäInternet Explorer selaimille, ja muokkaa niiden asetuksia. Ensimmäiseksi, se asettaa oman sivun ensisijaiseksi kotisivuksi ja hakukoneeksi. Pidä mielessäsi, että virus ei tarvitse lupaasi sen tekemiseen. Sitten se tarttuu toimeen suojatakseen itseään ja estää sinua resetoimasta selaimesi kuvakkeet puhdistamalla. Funnypage123.com virus on suunniteltu laittamaan liitteitä joihinkin Windows kuvakkeisiin ja huomaamaan, kun käyttäjä koettaa puhdistaa niitä. Kun se huomaa tämän, niin se kaappaa ne uudelleen. Tästä syystä, Funnypage123.com poisto voi olla vaikeampaa kuin kuvittelet. Löytyy kuitenkin nopea ja turvallinen tapa eliminoida selaimen kaappaaja. Asenna maineikas haittaohjelman / vakoiluohjelman poistaja, kuten FortectIntego, [2] ja tarkista tietokoneesi järjestelmä.

Funnypage123.com kuva

Kaikki selaimen kaappaajat ja tekaistut hakukoneet yleensä aiheuttavat muutamia pääongelmia, jotka heikentävät nettiselaamista ja asettavat käyttäjät vaaraan. Ensimmäiseksi, selaamista häiritsevät pop-upit, tekstiin sisälletyt mainokset tai jopa kokosivun mainokset. Toiseksi, kaappaaja voi aiheuttaa uudelleenohjauksia kyseenalaisille ja kaupallisille sivuille. Kolmanneksi, se voi muokata hakutuloksia ja näyttää sponsoroituja linkkejä. Me mainitsimme, että Funnypage123.com uudelleenohjaukset ovat huolestuttavia. Jotkut mainokset ja linkit voivat johtaa tartuntaan, verkkourkinta tai huijaus sivuille missä saat haittaohjelman, menetät rahasi tai jopa henkilöllisyytesi. Sen kaiken lisäksi, kaappaajan ominaisuus on kerätä tietoja käyttäjistä, jotka voi tunnistaa heidät. Yksityisyyden Suoja kertoo, että näihin tietoihin kuuluu nimi, sukupuoli, syntymäaika ja maa. Tämän lisäksi, käyttäjän selaustapoja selataan myös evästeiden avulla. Vaikka kehittäjät väittävät, että Funnypage123.com sisältää teknologiaa joka ”tarjoaa sinulle parasta mitä netissä on tarjolla ja sen avulla löydät helpommin mitä etsit,” se vain kaunis lupaus, joka ei toteudu lopussa.

Kuinka voin saada selaimen kaappaajan?

Tietokoneen käyttäjät, jotka usein asentavat uusia ohjelmia ja eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota tähän prosessiin, ovat alttiina selaimen kaappaaja tartuntaan. Tällaiset tietokone tartunnat leviävät ilmaisohjelmien mukana, joita voit ladata useilta tiedostonjako sivuilta. Jos olet tarpeeksi tarkkana ja varovainen ohjelman asennuksessa, niin voit löytää Funnypage123.com selaimen kaappaajan ohjelmisto paketissa valinnaisena sovelluksena. Estääksesi tämän PUPin pääsemisen järjestelmään, sinun pitää asentaa uudet ohjelmat Edistyneillä/ Kustomoiduilla asennustavoilla. Älä luota Pika/Perus asennustapoihin, koska ne päästävät kaikki valinnaiset sovellukset sisään.

Kuinka poistaa Funnypage123.com?

Funnypage123.com viruksen poistoon sinulla on kaksi vaihtoehtoa, manuaalinen ja automaattinen. Ensimmäinen tapa on vaikeampi kuin toinen. Jos kuitenkin seuraat alla olevia ohjeita, niin sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia tai ongelmia. Seuraamalla ohjeita, sinun pitää löytää ja poistaa selaimen kaappaaja, ohjelma joka toi sen sisälle ja muut sovellukset joita on voitu asentaa tietokoneelle ja nettiselaimille. Kun teet nämä askeleet, niin sinä voit asettaa haluamasi kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen. Tämän lisäksi, voit poistaa Funnypage123.com automaattisesti muutamassa minuutissa. Tämä tapa takaa sen, että selaimen kaappaaja poistetaan kaikkien komponenttien kanssa. Automaattinen poisto vaatii haittaohjelman/vakoiluohjelman poistajan, sen päivityksen ja tietokoneen järjestelmän tarkistuksen.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Funnypage123.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Funnypage123.com viruksen Windows Järjestelmästä, niin sinun pitää seurata ohjeita ja etsiä selaimen kaappaaja ja muut siihen liittyvät sovellukset. Poista kaikki kyseenalaiset sovellukset PC:ltä ja kaikilta selaimilta.

Poistaaksesi Funnypage123.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Funnypage123.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Funnypage123.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Funnypage123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tämä askel-askeleelta opastaa sinut palauttamaan Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Ensimmäiseksi, poista kaikki kyseenalaiset laajennukset tai liitteet Mozilla Firefox selaimelta. Resetoi sitten selaimesi kuten alla näytetään.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Funnypage123.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Funnypage123.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Funnypage123.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Laajennusten listalla, etsi tuntemattomat ja epäilyttävät merkinnät ja poista ne. Kun teet tämän, niin resetoi Google Chrome ja aseta haluamasi kotisivu.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Funnypage123.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Funnypage123.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä