Vakavuus luokka:  
  (15/100)

Poisto get-your-social-buttons.info referral spam (Parannellut Ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Miksi minun pitää blokata get-your-social-buttons.info referral spam?

Sinun kannattaa blokata get-your-social-buttons.info referral spam URL koska se voi helposti saastuttaa sinun Google Analytics tiedot. Tämän lisäksi, referral spam URLeja pidetään vaarallisina koska ne koettavat ”kutsua” sivustojen omistajia tuntemattomille sivuille ja parantamaan niiden liikennettä. Ei valitettavasti ole takuuta, että nämä sivut olisivat vaarallisia. Jos siis luulet, että sivustosi on saanut liikennettä get-your-social-buttons.info sivulta koska se ilmaantuu Google Analyticsissä, meidän on tuotettava sinulle pettymys. Olet todellisuudessa tekemisissä spämmi bottien kanssa joka voi lisätä tällaisen suosituksen ilman vierailua. Tätä tekniikkaa kutsutaan Blackhat SEO tai Ghost Referral strategiaksi. Se valitettavasti on kasvattanut tasaisesti kun se on koettanut parantaa vierailijoiden määrää ja parantaa niiden asemaa Google Haussa. Siksi suurimmat suositus spämmit huomataan juhlien aikaan, kuten Joulu, Uusi vuosi, Pääsiäinen ja vastaavat.

Kuten me olemme jo maininneet niin sinun kannattaa pysäyttää get-your-social-buttons.info referral spam koska se voi saastuttaa sinun Google Analytics tiedot. Miten? Heti kun tämä suositus spämmi alkaa heikentämään bounce-arvoasi, yleisöä ja samanlaisia lukuja niin voit joutua vaikeuksiin kun parannat sivua näiden tietojen kanssa. Sivustosi voi myös alkaa latautumaan hitaammin kuin ennen. Mitään näistä ongelmista ei valitettavasti voida ratkaista vain selaimien resetoimisella tai haitallisten tietojen poistamisella. Vaikka on suositeltavaa varmistaa tietokoneesi olevan vapaa haittaohjelmista niin järjestelmän täysi tarkistus ei suojaa sinua get-your-social-buttons.info referral spam hyökkäyksiltä. Ne voidaan estää luomalla estofiltteri ja käyttämällä .htaccess tiedostoa.

get-your-social-buttons.info referral spam

Miksi spämmerit levittävät referral spam sivua ja häiritsevät sivustojen omistajia?

Salaisuus get-your-social-buttons.info sivun ja muiden vastaavie referrer spam URLien takana on hyvin yksinkertainen. Kun spämmerit saastuttavat ne sivuina joista liikenne tulee sivuusi, nämä URLit ilmaantuvat Google Analytic tiedoissa. Sivuston omistajana sinut voidaan huijata luulemaan, että tämä sivusto antaa sinulle vieraita ja jotka klikkaavat URLia joka sinulle annetaan. Tämä on valitettavasti vaarallista koska et voi koskaan tietää millaisille sivuille sinut ohjataan. Voidaksesi pysyä turvassa jätä tällaiset suositukset huomiotta.

Kuinka blokata get-your-social-buttons.info referral spam?

Jos get-your-social-buttons.info referral spam vaikuttaa Google Analytics tietoihin, sinun pitää tietää miten voit estää sen tuhojen välttämiseksi, joita se sivullesi voi aiheuttaa. Sen tekemiseksi lue alla olevat ohjeet. Ei valitettavasti ole takuita siitä, että get-your-social-buttons.info referrer olisi harmiton. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä se uudelleenohjaa ihmisiä sharebutton.to sivulle mutta ei ole takuita ettet saisi ”kutsua” saastuneelle sivulle. Itseäsi suojellaksesi sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes ohjelmalla. Sitten on aina blokata get-your-social-buttons.info referral spam Google Analyticsissä. Sen tekemiseksi, seuraa näitä askeleita:

Kuinka blokata get-your-social-buttons.info referral spam Google Analyticsissä.

Askel 1: Pysäytä get-your-social-buttons.info referrer spam luomalla estosuodatin

  1. Avaa Google Analytics account. Mene AdminAll Filters.
  2. Klikkaa Add Filter painiketta ja lisää get-your-social-buttons.info Suodattimen nimeen.
  3. Valitse sitten Custom, Filter Type osiossa ja aseta Campaign Source, osiossa Filter Field. Lisää lopuksi get-your-social-buttons.info Filter Pattern osioon.
  4. Klikkaa Save muutosten tallentamiseksi.

Akel 2: Blokkaa get-your-social-buttons.info referral spam käyttämällä .htaccess tiedostoa.

  1. Mene .htaccess tiedostoon.
  2. Lisää alla annettu koodi:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info
RewriteRule .* – [F]

Jos sinulla ei ole pääsyä .htaccess tiedostoon niin seuraa näitä ohjeita:

  1. Kirjaudu cPaneliin ja mene Files osioon. Klikkaa täällä File Manager kuvaketta.
  2. Laita ruksi Document Root for laatikkoon, valitse sivustosi nimi ja klikkaa Go. Varoitus! Muista valita Show Hidden Files.
  3. Odota uuden välilehden ikkunaa ja etsi .htaccess file. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Code Edit.
  4. kopioi ja liitä alla annettu koodi ja klikkaa Save Changes.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-get-your-social-buttons-info-referral-spam.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta get-your-social-buttons.info referral spam