Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Hao.7654.com virus (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mitä sinun tulee tietää ennen kuin käytät Hao.7654.com hakua Internet hakuihin?

Hao.7654.com virus kuuluu niin kutsuttujen kaappaaja virusten perheeseen, mukana sivut kuten Hao123.com, Hao.ylmf.com, sekä Hao.360.cn joka kohdistaa erityisesti selaimilla, jotka toimivat Windows käyttöjärjestelmässä. Jos käytössäsi on siis Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer tai Edge, niin olet tartuntavaarassa. Jos sinulla on maineikas anti-virus asennettuna, se kertoo että olet menossa vaaralliselle sivulle. Tästä huolimatta, jos virus onnistui luikertelemaan tietokoneellesi salaa niin se voi ohittaa anti-viruksesi ja toimia järjestelmässä huomaamatta. Jatkuvat järjestelmä tarkistukset luotettavalla anti-virus ohjelmalla, kuten ReimageIntego voivat suojella sinua ei toivotuilta tunkeilijoilta. Voit käyttää sitä myös Hao.7654.com poistoon.

Image of Hao.7654.com hijacker

Vaikka Hao.7654.com haittaohjelma on Kiinalainen luomus niin se ei ole sidottu maihin. Se voi siis odottamatta korvata kotisivusi ja ensisijaisen hakukoneen ja muuttaa kommunikointi kielen vaikka et ole edes lähellä Kiinaa puhuvaa maata. Mutta Hao.7654.com kaappaajan ongelmat eivät lopu tähän. Muutokset kotisivussa ja hakupalvelussa ovat vain alku. Tämän uuden sivun kautta, jonka se asentaa pakolla selaimillesi, virus voi jatkaa tuhoisaa mainoskampanjaa. Se voi alkaa luomaan pop-uppeja, pudottamaan video ja audio mainoksia tai jopa koettaa kerätä joitain henkilökohtaisia tietoja verkkourkinnalla tai viekkaalla tiedostojen keräämisellä. Tämän lisäksi, saastuneet käyttäjät voivat valittaa Hao.7654.com uudelleenohjaus ongelmasta. He väittävät päätyvänsä tuntemattomille sivuille vasten tahtoaan. Pääongelma on, että tämä virus, kuten muut Hao perheen virukset, tekevät yhteistyötä epäluotettavien kolmansien osapuolien kanssa jotka haluavat vain kerätä varomattomia käyttäjiä ostamaan heidän hämäriä tuotteita tai palveluita. Jotkut niistä voivat jopa koettaa saada sinut mukaan teknisen tuen huijauksiin ja huijata rahasi imitoimalla kriittisiä järjestelmän tartuntoja, siksi uudelleenohjaukset tällaisille sivuille voivat olla todella vaarallisia. Me suosittelemme, että et jätä Hao.7654.com virusta huomiotta vaan tartut toimeen niin pian kuin mahdollista jos huomaat epäilyttäviä muutoksia selaimillasi.

Kuinka tämä selaimen kaappaaja leviää?

Levittääkseen Hao.7654.com virusta netissä, sen luojat käyttävät kaikkein yleisintä strategiaa, ohjelmien niputusta. Tällaiset ohjelmaniput yleensä sisältävät potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia ja laillisia ilmaisohjelmia. Käyttäjät eivät yleensä seuraa mitä ladatut paketit sisältävät, tämä tekee potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien sisään hiipimisen helpoksi. On todella tärkeää valita ohjelmien latauslähteet todella varovasti ja tutkia jo ladatut paketit valinnaisten komponenttien varalta, jotka voivat olla vaarallisia, kuten Hao.7654.com. Käytä aina ”Kustomoitua” tai ”Edistynyttä” asennustapaa kun asennat uusia ohjelmia tietokoneelle ja sinun ei tarvitse murehtia ei toivotuista ohjelmista tietokoneellasi.

Mitkä ovat pääaskeleet Hao.7654.com poistamisessa:

Hao.7654.com virus voi olla ärsyttävät ja tunkeileva. Ei ole siis yllättävää, että siitä valitetaan niin paljon verkossa. Et kuitenkaan voi korjata mitään valittamalla. Välttääksesi tätä epäilyttävää sivua, sinun kannattaa poistaa se tietokoneeltasi heti. Hao.7654.com poisto voidaan saavuttaa kahdella tavalla, manuaalisesti tai automaattisesti. Ensimmäinen tapa vaatii hieman aikaa ja joitain taitoja. Tästä huolimatta, meidän asiantuntijamme ovat tehneet parhaansa, jotta viruksen poisto-ohjeet olisivat niin selkeät ja kattavat kuin mahdollista, jos siis seuraat niitä tarkasti niin sinun pitäisi onnistua poistamaan virus helposti. Automaattinen viruksen poisto on paljon helpompaa. Koska haittaohjelman poistajat käyttävät kaikkea virusten seurantaa ja poistoa automaattisesti, ne säästävät aikaa jonka voit käyttää muihin asioihin.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Hao.7654.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Hao.7654.com Windows järjestelmistä

Jos haluat poistaa Hao.7654.com laitteeltasi manuaalisesti, sinun pitää ensin ymmärtää ensin, että tämä virus ei ole ehkä helppo löytää. Se voi piileskellä eri nimien alla ja pysyä niin neutraalina kuin mahdollista jotta sitä ei huomata. Siksi sinun pitää tutkia jokainen ohjelma jonka olet lähiaikoina asentanut tietokoneellesi, paljastaaksesi vaaralliset ja voidaksesi poistaa ne.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Hao.7654.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Hao.7654.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Hao.7654.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Hao.7654.com Mac OS X järjestelmästä

Vaikka Hao.7654.com ei yleensä välitä Mac OS X käyttöjärjestelmästä niin tämä voi muuttua. Jos löysit Hao.7654.com sivun asetettuna kotisivuksi ja selaimeksi niin sinun kannattaa siirtyä haittaohjelman poistoon niin pian kuin mahdollista. Etsi lähiaikoina ladatut sovellukset ja tunnista potentiaalisesti vaaralliset ja poista ne alla annettujen ohjeiden avulla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Hao.7654.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Hao.7654.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Hao.7654.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Hao.7654.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Hao.7654.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Hao.7654.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Hao.7654.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Hao.7654.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Hao.7654.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Hao.7654.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Hao.7654.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Hao.7654.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Hao.7654.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Hao.7654.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Hao.7654.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Hao.7654.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-hao-7654-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Hao.7654.com virus