Poista Hao.7654.com virus (Poisto-ohjeet)

Hao.7654.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Hao.7654.com virus?

Mitä sinun tulee tietää ennen kuin käytät Hao.7654.com hakua Internet hakuihin?

Hao.7654.com virus kuuluu niin kutsuttujen kaappaaja virusten perheeseen, mukana sivut kuten Hao123.com, Hao.ylmf.com, sekä Hao.360.cn joka kohdistaa erityisesti selaimilla, jotka toimivat Windows käyttöjärjestelmässä. Jos käytössäsi on siis Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer tai Edge, niin olet tartuntavaarassa. Jos sinulla on maineikas anti-virus asennettuna, se kertoo että olet menossa vaaralliselle sivulle. Tästä huolimatta, jos virus onnistui luikertelemaan tietokoneellesi salaa niin se voi ohittaa anti-viruksesi ja toimia järjestelmässä huomaamatta. Jatkuvat järjestelmä tarkistukset luotettavalla anti-virus ohjelmalla, kuten FortectIntego voivat suojella sinua ei toivotuilta tunkeilijoilta. Voit käyttää sitä myös Hao.7654.com poistoon.

Vaikka Hao.7654.com haittaohjelma on Kiinalainen luomus niin se ei ole sidottu maihin. Se voi siis odottamatta korvata kotisivusi ja ensisijaisen hakukoneen ja muuttaa kommunikointi kielen vaikka et ole edes lähellä Kiinaa puhuvaa maata. Mutta Hao.7654.com kaappaajan ongelmat eivät lopu tähän. Muutokset kotisivussa ja hakupalvelussa ovat vain alku. Tämän uuden sivun kautta, jonka se asentaa pakolla selaimillesi, virus voi jatkaa tuhoisaa mainoskampanjaa. Se voi alkaa luomaan pop-uppeja, pudottamaan video ja audio mainoksia tai jopa koettaa kerätä joitain henkilökohtaisia tietoja verkkourkinnalla tai viekkaalla tiedostojen keräämisellä. Tämän lisäksi, saastuneet käyttäjät voivat valittaa Hao.7654.com uudelleenohjaus ongelmasta. He väittävät päätyvänsä tuntemattomille sivuille vasten tahtoaan. Pääongelma on, että tämä virus, kuten muut Hao perheen virukset, tekevät yhteistyötä epäluotettavien kolmansien osapuolien kanssa jotka haluavat vain kerätä varomattomia käyttäjiä ostamaan heidän hämäriä tuotteita tai palveluita. Jotkut niistä voivat jopa koettaa saada sinut mukaan teknisen tuen huijauksiin ja huijata rahasi imitoimalla kriittisiä järjestelmän tartuntoja, siksi uudelleenohjaukset tällaisille sivuille voivat olla todella vaarallisia. Me suosittelemme, että et jätä Hao.7654.com virusta huomiotta vaan tartut toimeen niin pian kuin mahdollista jos huomaat epäilyttäviä muutoksia selaimillasi.

Kuinka tämä selaimen kaappaaja leviää?

Levittääkseen Hao.7654.com virusta netissä, sen luojat käyttävät kaikkein yleisintä strategiaa, ohjelmien niputusta. Tällaiset ohjelmaniput yleensä sisältävät potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia ja laillisia ilmaisohjelmia. Käyttäjät eivät yleensä seuraa mitä ladatut paketit sisältävät, tämä tekee potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien sisään hiipimisen helpoksi. On todella tärkeää valita ohjelmien latauslähteet todella varovasti ja tutkia jo ladatut paketit valinnaisten komponenttien varalta, jotka voivat olla vaarallisia, kuten Hao.7654.com. Käytä aina ”Kustomoitua” tai ”Edistynyttä” asennustapaa kun asennat uusia ohjelmia tietokoneelle ja sinun ei tarvitse murehtia ei toivotuista ohjelmista tietokoneellasi.

Mitkä ovat pääaskeleet Hao.7654.com poistamisessa:

Hao.7654.com virus voi olla ärsyttävät ja tunkeileva. Ei ole siis yllättävää, että siitä valitetaan niin paljon verkossa. Et kuitenkaan voi korjata mitään valittamalla. Välttääksesi tätä epäilyttävää sivua, sinun kannattaa poistaa se tietokoneeltasi heti. Hao.7654.com poisto voidaan saavuttaa kahdella tavalla, manuaalisesti tai automaattisesti. Ensimmäinen tapa vaatii hieman aikaa ja joitain taitoja. Tästä huolimatta, meidän asiantuntijamme ovat tehneet parhaansa, jotta viruksen poisto-ohjeet olisivat niin selkeät ja kattavat kuin mahdollista, jos siis seuraat niitä tarkasti niin sinun pitäisi onnistua poistamaan virus helposti. Automaattinen viruksen poisto on paljon helpompaa. Koska haittaohjelman poistajat käyttävät kaikkea virusten seurantaa ja poistoa automaattisesti, ne säästävät aikaa jonka voit käyttää muihin asioihin.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Hao.7654.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos haluat poistaa Hao.7654.com laitteeltasi manuaalisesti, sinun pitää ensin ymmärtää ensin, että tämä virus ei ole ehkä helppo löytää. Se voi piileskellä eri nimien alla ja pysyä niin neutraalina kuin mahdollista jotta sitä ei huomata. Siksi sinun pitää tutkia jokainen ohjelma jonka olet lähiaikoina asentanut tietokoneellesi, paljastaaksesi vaaralliset ja voidaksesi poistaa ne.

Poistaaksesi Hao.7654.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Hao.7654.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Hao.7654.com Mac OS X järjestelmästä

Vaikka Hao.7654.com ei yleensä välitä Mac OS X käyttöjärjestelmästä niin tämä voi muuttua. Jos löysit Hao.7654.com sivun asetettuna kotisivuksi ja selaimeksi niin sinun kannattaa siirtyä haittaohjelman poistoon niin pian kuin mahdollista. Etsi lähiaikoina ladatut sovellukset ja tunnista potentiaalisesti vaaralliset ja poista ne alla annettujen ohjeiden avulla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Hao.7654.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Hao.7654.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Hao.7654.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Hao.7654.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Hao.7654.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Hao.7654.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä